Marco de Wit 8 tammikuun, 2023

 

Suomen kansallismielisessä kentässä on erikoinen ilmiö: Johtavat aktivistit loukkaantuvat valtavasti, jos heiltä kysyy ovatko he sionisteja.

 

Laiton Lehti kuulemma ”synnyttää vastakkainasettelua” kysyessään kansallismielisten pienpuolueiden johtoportailta heidän mielipidettään sionisteista ja Israelista. Ei saa kysyä, vaikka sionistit ovat tekemässä Suomesta Israelin sijaistaistelijan ja ajamassa koko Itä-Eurooppaa ydinsotaan.

 

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

Ei saa kysyä sionismista, vaikka PVL:n tuntemattomuuksia lukuunottamatta lähes KAIKKI (97%) videoilta tunnetut kansallismieliset aktivistit olivat vielä muutama vuosi sitten kiihkeitä sionisteja, jotka halusivat liittoutua juutalaisten kanssa muslimimatuja vastaan.

 

Itse asiassa yksi tärkeä syy Laittoman Lehden perustamiseen oli opettaa näitä kansallismielisiä sionismin ja juutalaisten järjestöjen todellisesta luonteesta. Viime vuonna näyttikin siltä, että tämäkin Laittoman Lehden päämäärä tuli täytettyä, kun useimmat olivat oppineet lukemaan professori Kevin MacDonaldia ja muita realisteja.

 

Supertaboo: Dr. Edward Dutton interviews Kevin MacDonald

 

 

Ukrainan sodan alettua Laiton Lehti kuitenkin tajusi näiden ”ex”-sionististen kansallismielisten eli varsinkin Sinimustien olevan edelleen sionisteja. He olivat vain hämänneet Laitonta Lehteä jakamalla salaa juutalaiset ”pahoihin” eli liberaalijuutalaisiin ja ”hyviin” eli oikeistojuutalaisiin. Kuulemma Israel on hyvä valtio, koska se on etnovaltio, joka kurittaa muslimeja ja niiden liittolaista Venäjää. Niinpä sitten kansallismielisten pitääkin liittoutua sionistien kanssa tuhotakseen muslimit ja Venäjän.

 

Tämä selittää miksi nämä ”ex”sionistit Suomen Sisusta Sinimustiin ja Partisaani-lehteen eivät halua pitää meteliä:

 

1. Epsteinin pedoringistä ja sen mahdollisista yhteyksistä Suomen juutalaisoligarkkeihin

Sinimustat ja kaikki muutkin ”kansallismielet” aktivistit, järjestöt ja mediat ovat hiljaa Suomen rikkaimman miehen mahdollisista mafia- ja Mossad-kytköksistä, vaikka tai koska hän on Venäjää vihaava äärioikeistolainen Likud-sionisti.

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

2. Sionistien puoluekaappauksista

Sinimustat eivät halua puhua siitä miten 1990-luvulla Venäjän juutalaisoligarkit kaappasivat ja ryöstivät Venäjän. Vielä vähemmän sinimustat haluavat puhua siitä miten Suomen juutalaisoligarkit ovat yhdessä ruotsinkielisen pääoman kanssa mädättäneet Suomen politiikan sekä valtamedian että puoluekaappausten kautta.

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa I. Niinistö

 

 

3. Sionistipersujen äänestyskoneista

Osa Sinimustien johdosta tulee persuista ja tuntee Matti Putkosen, muttei koskaan kritisoi häntä ja hänen äänestyskoneitaan. Laiton Lehti on jo pari vuotta pyytänyt lukijoita kertomaan heti, jos Suomen Sisu tai Sinimustat kritisoivat persujen Putkosta tai edes persujen äänestyskoneita. Ei kuitenkaan sanaakaan.

 

Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 

 

4. Israelin liitosta jihadistien kanssa

Sinimustat eivät koskaan valita siitä miten Israel tukee Saudeja ja Isistä. Hiljaisuus vallitsee, vaikka nimenomaan sionistien sodat synnyttävät sekä ääri-islamia että valtavia pakolaisaaltoja.

 

Nähtävästi Isis-jihadistit ovat ihan hyvää porukkaa, koska taistelevat Syyriassa venäläisiä vastaan.

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

5. Pedoafgaanien Suomeen tuomisesta

Sinimustat olivat hiirenhiljaa, kun Suomen armeija pistettiin kuskaamaan pedoafgaaneja Suomeen. Toisaalta eihän sitä voi Venäjän ja Iranin saartoon osallistuneita Naton ja sionistien lemmikkejä kritisoida.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Eli nämä kansallismieliset ”ex”sionistit ovat siis edelleen TÄSMÄLLEEN samanlaisia sionisteja kuin persut/muutoslaiset, joista he ovat tulleetkin. Ei siis ihme, että nämä sionistit ovatkin pystyneet mädättämään lähes kaiken kansallismielisen toiminnan kaduista kabinetteihin.

 

1. VKK

Persujen ex-kansanedustaja Ano Turtiaisen ajatuksista ja puheista ei tietenkään kukaan ota selvää, mutta sekä hänen oikeana että vasempana kätenä toimineet Hirvisaari ja Piho ovat sionisteja. VKK:ssa kyllä pelätään valtavasti vapaamuurareita, mutta sionisteja ei tarvitse pelätä. Päinvastoin. Kyllähän profetiatkin lupaavat sionisteille voittoa.

 

Ano Turtiaisen ja VKK:n uusi vaalistrategia: Luottaa profetioihin!

 

 

2. Natsit

Ukrainan sodan aikana on myös natsit alistettu palvelemaan sionisteja. Hulluinta tässä on, ettei natseja edes hävetä. Päinvastoin. Azov-pataljoona haavoittuneineen kävi jopa vierailulla/hoidossa samassa paikassa mitä Isis-sotilaatkin eli Israelissa.

 

Suomen rivikansallismieliset puulla päähän lyötyjä: Ukrainan Azov-natsit vierailulla Israelissa!

 

 

3. Sinimustat

Sionistien kanssa ovat tietysti myös liittoutuneet natseista ja fasisteista koostuvat Sinimustat. Niinpä he ovat hyväksyneet jo 50 000 slaavin maahan tulon ja Suomen tuhoamisen natottamisella.

 

Pyry-Lii Soinio ja Sinimustat: Rajat auki 100 000 slaaville + piikki auki + sotaitsemurha RKP:n ja juutalaisten puolesta!

 

 

Jotkut eivät kuitenkaan millään usko. Kuulemma Laiton Lehti on paranoidi ja ”mustamaalaa” Sinimustia ja sen johtajaa Tuukka Kurua sionisteiksi, vaikka heillä ei ole mitään tekemistä sionismin kanssa.

 

Ai ei vai? No, miksi Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru on sitten aiemmin ylistänyt Israelia ja sionismia? Katsoppas tätä:

 

Palestiinalaiset: ”Israel varasti palestiinalaisten maan!”

Tuukka Kuru: Alueella ei ole sijainnut ihmiskunnan historian aikana yhtäkään itsenäistä arabien hallitsemaa valtiota. Palestiina on ollut osana Bysanttia, Ristiretkivaltioita, Egyptiä, Turkkia ja lopulta osana Britannian kansanyhteisöä. Alueella sijainnut brittiläisten hallitsema mandaattialue yritettiin lukuisia kertoja jakaa juutalaisten ja palestiinalaisten kesken, mutta palestiinalaiset arabit eivät tähän suostuneet.

 

Kurun väite on todella älytön ja suoraan äärisionistien ohjekirjasta. Herääkin kysymys onko Kuru sitä mieltä, ettei 1917 Suomi kuulunut suomalaisille, koska olivat aina olleet siirtomaavaltojen riistämiä?

 

Huomaa myös miten Kuru kokonaan sivuuttaa sen tosiasian, ettei 1800-luvun loppupuolella juutalaisia ollut Palestiinassa juuri lainkaan. Roomalaiset nimittäin karkoittivat juutalaiset Palestiinasta noin 2000 vuotta sitten. Tämän jälkeen arabit ovat asuneet Palestiinassa jo yli tuhatta vuotta.

 

Vasta noin sata vuotta sitten Itä-Euroopan askhenazi-juutalaiset tunkeutuivat läntisten siirtomaaisäntien tuella Palestiinaan valloittaen sen lähes kokonaan. Tämä jos mikä on matuttamista eli hyökkäävää massamaahanmuuttoa!

 

Sionistit vetoavat kuitenkin siihen, että juutalaisilla on 2000 vuoden jälkeen oikeus vallata takaisin Palestiinan maat. Kuru näyttää pitävän tätä äärisionistien argumenttia pätevänä. Herääkin kysymys, että onko Kurun mielestä saamelaisilla oikeus vallata venäläisten tuella koko Suomi, rakentaa suomalaisia syrjivä Apartheid-hallinto ja pistää suuri osa suomalaisista keskitysleiriin Itä-Uudellemaalle? Tämäkö olisi sitä sinimustaa etnonationalismia?

 

Ovatko suomalaiset kansanmurhanneet saamelaiset? Suur-Suomi vai Suur-Saame?

 

 

Kurun sionistinen kirjoitus on tietysti useamman vuoden vanha, mutta siellä se on edelleen hänen Uuden Suomen blogissaan ilman mitään korjauksia. Asiaa tekee vakavammaksi se, että Kuru esittää kantojaan täysin valheellisen historiankirjoituksen kautta. Historian narratiivi on nimittäin aina se yksilön poliittisen ajattelun perusta. Tässä pieni esimerkki Kurun hassunhullun yksipuolisesta historiankäsityksestä.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Kurun historiikki on niin lapsellista ja suorastaan hurmoshenkistä äärisionismia, että se herättää monenlaisia kysymyksiä. Kaikista äärimmäisimmätkään uskovaiset sionistit eivät nimittäin kehtaa kirjoittaa ihan noin paksua puppua. Kuru on kyllä julkisen selityksen velkaa. Oliko hän juttua kirjoittaessaan aineissa vai kuuluiko johonkin juutalaislahkoon?

 

Vieläkin omituisemmaksi Kurun sionistikirjoitukset tekee se, että hän on jo useamman kerran vaihtanut aatettaan ensin klassisesta liberalismista libertarismiin ja sitten konservatismiin ja lopulta jopa fasismiin. Kaikkien näiden takinkääntöjen aikana yksi asia on kuitenkin säilynyt: Sionismi. Kurun mukaan sionismi ja klassinen liberalismikin sopivat yhteen. Itse asiassa Kuru on rakastanut sionismia niin paljon, että hänestä se on sopinut yhteen lähes kaikkien aatteiden kanssa!

 

Niinpä Kurun kyllä pitäisi selittää suhteensa sionismiin. Eikä sitä paitsi kansallismielisenä puoluejohtajana esiintyvällä voi olla sionistista puppua sivuillaan. Miksei hän korjaa sionisti-historiikkiään linkkaamalla se johonkin aitokansallismieliseen analyysiin? Ai niin. Sehän olisi antisionistista.

 

(Sivujuonteena Laiton Lehti myöntää, että sitä ärsyttää Kurun tapa aina parin vuoden välein vaihtaa aatteitaan lennossa, mutta kuitenkin niin, ettei vahingossakaan koskaan päädy Laittoman Lehden suosimaan paleolibertarismiin. Voisiko johtua siitä, että paleolibertarismi on niitä harvoja aatteita, jotka ovat täysin anti-sionistisia..)

 

 

Tämä kaikki herättää myös toisen ja vielä tärkeämmän kysymyksen: Miten paljon ja nopeasti poliitikko vai käännellä takkiaan? Tämä on erittäin tärkeä kysymys, koska Suomen kansallismielisessä kentässä on varmaan tehty maailmanennätys takinkäännöissä. Esimerkiksi muutama vuosi sitten kansallismielisiä mielenosoituksia alkoi johtamaan henkilö, joka oli pari vuotta aiemmin johtanut Antifa-anarkisteja!

 

Lähes kaikkien suomalaisten kansallismielisten mielestä Antifa-tausta ei kuitenkaan ollut niin vakava juttu. Ainahan ihminen voi muuttaa mieltään! Sitä paitsi homonationalismin omaksuminen todisti kääntymisen!

 

Ihan totta. Tuota mieltä oli pahimman matuaallon aikana yli 90% kansallismielisistä. Tämä kertoo jälleen todella paljon suomalaisen kansanluonteen naiviuden asteesta.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XIV: Miksi suomalaiset ovat alistuvia ja unkarilaiset itsenäisiä?

 

 

Nyt sitten monien mielestä ei ole mitään ihmeellistä myöskään siinä, että muutama vuosi sitten äärisionismin nimiin vannonnut henkilö alkaa johtamaan etnonationalisteja!

 

Mutta mitäs jos tehtäisiin kuten muissakin maissa: Jos käännyt anarkismista tai sionismista AITOkansallismielisyyteen JA haluat johtaa aitokansallismielisiä järjestöjä, niin sitten pitäisi edellyttää ainakin kolmea asiaa:

 

1. Julkinen selitys

Kirjoitat artikkelin, jossa selität miksi olet ihan totaalisesti muuttanut ajatteluasi. (Tosin tätä ei voi tehdä, jos oikeasti ei ole muuttanut ajatteluaan.)

 

2. Korjaat vanhat kirjoituksesi

Korjaat tai poistat vanhat anarkismia/sionismia ylistävät kirjoituksesi. Et kuitenkaan tee tätä salaa, vaan julkisesti kerrot muuttaneesi täysin ajatteluasi.

 

3. Vakuutus

Vakuutat, että olet päässyt irti anarkismista/sionismista/kulttuurimarxismista. Tässä yhteydessä myös sosiaalisen verkostosi pitäisi vakuuttaa, ettet enää lesboile/homoile tai veljeile anarkistien/homonationalistien/sionistien kanssa.

 

Onko nämä kolme vaatimusta liikaa suomalaisille naivisteille? Totta kai on. Pitäähän ihmisiin luottaa!

 

 

 

 

 

 

37 thoughts on “Onko Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru edelleen juutalaisia fanittava sionisti?

 1. Vastaus: ON. Taitaa lisäksi olla yhtä mykkä kuin Mikki Sileoni. Janus Putkosen tyrmäys on legendaarinen!

  Aina kun vituttaa, niin ajattelen natoväittelyä Putkonen vs. Sileoni, niin alkaa naurattaa ja ELÄMÄ HYMYILEE TAAS. On se partajepukka surkea väittelijä.

  1. Ja tämän ON-vastausken vuoksi sekä epäselvien linjausten vuoksi en allekirjoittanut kannattajakorttia enkä tule äänestämään vaaleissa. En koskaan tule äänestämään siionisteja/vapaamuurreita/satanisteja. Enkä äänestä muita kuin henkilöitä jotka avoimesti kertovat olevansa irti tuosta kaikesta saastasta ja omaavat kristilliset arvot. Mutta en edes VKK:ta koska se kuuluu muurareihin.

   1. No, hyvänä puolena vaalistrategiassasi on se ettei Suomen suunta enää äänestämällä käänny. Kokka on kohti konkkaa ja kovia aikoja, kiitos surkeiden, globalistien korruptoimien, petollisten poliitikkojen. Eli tässä vaiheessa energian kuluttaminen äänestämiseen vaikuttaa jo aika turhalta.

    Jos suomalaiset ja israelilaiset vaihtaisivat maita huomenna, niin israel olisi luultavasti jo jouluna islamilainen tasavalta, paitsi että joulua ei tietenkään vietettäisi, koska valtakunnanvainoaja olisi tulkinnut joulun viettämisen loukkaavan jotain murjaania. Eli on tuo Israel ainakin onnistunut olemaan suomettumatta arabien puristuksissa huolimatta. Pisteet siitä.

    1. Suomalaiset ja juutalaiset ovat täysiä toistensa vastakohtia. Ekat äärinaiiveja epäitsekkäitä lampaita, toiset ajavat jyrkästi oman kansan etua.

    2. No, se on nähty mitä siionistit saa aikaan, kuten Ukrainen konfliktin. Mutta että äänestän heti sellaista puoluetta joka ajaa suomalaisten agendaa. Ja toimii suomalaisten hyväksi.

 2. Varmaan siksi ettei Kuru ole ylipäänsäkään kirjottanut tai päivittänyt tota Uuden Suomen blogia seitsemään vuoteen eli ei käytä sitä.

  1. Kuka tämän sitten on kirjoittanut? Miksi Kuru ei poistata kirjoitusta jota ei ole kirjoittanut. Voi voi teidän suuri ja mahtava agitaattorinne on kusettanut teitä(Hitler Youth)pahemman kerran. Tätä heppua seurannut muutaman vuoden eikä ole oikein vakuuttanut ulostuloillaan. Lähinnä ylipitkiä tajunnanvirta monologeja DLivessä. Tulee mieleen ”Taisteluni” kaltaista tuubaa joka tarvitsisi kirjanoppineita kääntämään kirjan ns.normoille.
   Twitteristä poimittua: Tuukka Kurun top5 pelot: porno, kommunismi, punaterrori, ulkomaalaiset ja porno.

   1. En ole sanonut ettei olisi kirjottanut noita tekstejä vaan ettei ole vuosikausiin päivittänyt tai kirjottanut tonne blogialustalle mitään.

     1. Kyllä haluaisin tietää mitä Kuru noista vanhoista teksteistään ajattelee tai määrittelee linjansa nyt ilman että tarvitsee lähteä etsimään esim. Monokulttuurin lähetyksistä niitä mahdollisia linjauksia, jos niitä siellä edes on. Tai mitä Kuru tai sinimustat ajattelee vaikkapa fanittamansa Azovin Israelin matkasta?

 3. Pallopää ja pienet korvat. Näyttää pohjalaiselta Vihtori Kosolalta.

  Missä äly? Missä karisma? Missä puhetaito? Missä elämänkokemus ja VIISAUS?

 4. Naurista ajatukselle, että saamelaiset valtiaisvat venäläisten kanssa koko Suomen. Siinä sitten jänkhältä laskeutuvat 150 cm Gruppenfyyrerit alkaisivat Wgnerien kanssa soveltaa korpilakia ja kuskata karjavaunuilla Helsingin herroja Petsamon nikkelikaivokselle sovittamaan tekojaan. Oppisipahan etelän jolophit olemaan.

  1. Saamelaiskäräjien toimia jos on yhtään seurannut niin tietää että se toimii juuri kuten juutalaiset. Kaikki perustuu kantasuomelta saatuihin tukiin. Koko porotalous toimii vain ja ainoastaan tuilla ja he vastustavat muiden suomalaisten kaikenlaista maankäyttöä alueillaan. Jopa turismi poronhoitoalueilla tulisi kieltää jos heiltä kysytään, mutta jos kantasuomea ei olisi niin heiltä loppuisi ikuinen rahoitus, aivan kuten Israelia rahoitetaan Saksasta.

  2. ’että onko Kurun mielestä saamelaisilla oikeus vallata venäläisten tuella koko Suomi, rakentaa suomalaisia syrjivä Apartheid-hallinto ja pistää suuri osa suomalaisista keskitysleiriin Itä-Uudellemaalle? Tämäkö olisi sitä sinimustaa etnonationalismia?’

   On yleinen väärinkäsitys että nykysaamelaisten esi-vanhemmat ovat asuttaneet koko Suomea joskus. Eivät ole. Suomessa on kyllä asunut kantasaamea puhuvaa väestöä, mutta heidän jälkeläisiään ovat savolaiset ja karjalaiset, siis’ itä-suomalaiset’. Nämä vaihtoivat kielensä itämerensuomeen. Tätä ennen he olivat siirtäneet saamenkielen nyky-saamelaisten esivanhemmille jotka puhuivat joitakin nyt kuolleita paleokieliä. Tämä kielenvaihto johtui siitä että nyky-saamelaisten esivanhemmat eivät tunteneet metalleja eivätkä harjoittaneet maanviljelystä. Itäsuomalaisille Lappi oli kuin siirtomaa tai kuin espanjalaisille Amerikka. Jos Kuopion seudulta löytyisi 2000 v. Vanha hauta, olisi siinä lepäävä vainaja taatusti läheisempää sukua alueen nykyiselle suomalaiselle väestölle kuin nykyisille saamelaisille.

   1. Voitko antaa linkin. Mieluummin sellaisen, jossa kerrottaisiin kuinka suurta osaa Suomea saamelaiset ovat asuttaneet. Käsittääkseni kukaan ei kiistä, että selvästi suurinta osaa.

 5. Yksi väite jonka olen kuullut ja johon uskon päivä päivältä enemmän on että kaikki ”kansallismieliset” puolueet olisivat sionistien kusetuksia ja ainakin Persujen ja Sinimustien toimet puhevat tämän näkemyksen puolesta. Tämä laittaa myös loput ”kansallismieliset” puolueet valoon jossa heidän toimiensa tarkoitusperiä ja taustavoimia joutuu epäilemään, kenties epäreilusti, jo alusta alkaen. Tästä johtuen kysynkin Marcolta/Laittomalta Lehdeltä että pystyttekö todistamaan että Vapauden Liitto ei olisi vain yksi sionistien kusetus muiden joukossa varsinkin kun näyttää että LL fanittaa kyseistä puoluetta?

  1. Hyvä kysymys. Katsotaan miten käy. Ainakaan eivät ole sinimustien tavoin avoimessa liitossa sionistien kanssa ja pistämässä suomalaisia kuolemaan Israelin puolesta.

   Seuraavat puoli vuotta tulevat sitten kertomaan mitä se Vapauden Liiton johto oikein on. Tähän mennessä eniten sabotaasiin viittaa se, etteivät puhu mitään rahakoneesta eli pankkijärjestelmästä sekä se katastrofaalinen strategia, etteivät toisaalta suostu haastamaan persuja tai edes niiden äänestyskoneita ja toisaalta eivät suostu jakamaan vaalilehtiä. Tosin syynä voi olla vain naivius ja saamattomuus.

   Katastrofaalisen huono strateginen silmä ei siis ole ainakaan vielä mikään todiste sionistien juonittelusta ja valeopposition pystyttämisestä.

   Lisäksi voihan Vapauden Liiton vielä pelastaa persujen koronatyrannia ja sotahulluus yhdistettynä puskaradioon, jonka avulla saisivat nostetta vaaleissa aluevaalien tavoin. Eli on vielä pieni mahdollisuus, että Vapauden Liitto saa pari edustajaa läpi. Seuraavissa vaaleissa ovat sitten varteenotettava vaihtoehto ja koronatyranniaa, korruptiota sekä sotahulluutta vastustamalla sekä Fixitiä ja puolueettomuutta vaatimalla voivat nousta vaikka parinkymmenen edustajan puolueeksi.

   Tosin tämä edellyttää sitä, että suomalainen kansanluonne ei olisi niin Yleuskovainen, kuin mitä nyt näyttää. Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu. Persut ainakin lyövät täysillä vetoa yleuskovaisuuden puolesta. Ehkä tosiaan suomalaiset eivät koskaan herää, vaikka tuhkat vietäisiin pesästä ja maa nuukattaisiin. Pelkään kansan todella olevan niin yksinkertainen ja varsinkin itsepäinen.

   1. Jos äänet jakautuu erikseen VKK:n ja Vapauden liiton leireihin niin tuskin saa kukaan yhtään ketään läpi.

     1. Sellaista ei tule enää. Nyt on Talvisodan päivät enää vaaleihin. Tulee yks ja kaks, tulee ehkä 1 , 2 ,3, 4 paikkaa jollekin tai ei tule, Mutta Persujen kannatus Purran johdolla kasvaa nyt! Nyt on loppu yli-ikäisen teinilotron ihailu.
      Älä taistele tutkainta vastaan, on yksi Vanhan Testamentin viisaus. Siihen viisauteen kuuluu se, että Purra menee Yleisen tolkun mukana. Juuri se naiivi somalainen vaalikarja, josta LL itsekin puhuu. Siksi mennään jopa Ylen ehdoilla jossain määrin, vaikka pahaa on satanut niskaan todella aiheettomasti.
      Puoluetta ei revitä hajalle minkään Katteluskilpeläisen takia.
      Persut ottaa Sisäministeriön haltuun. Matujen hyysäys loppuu. Taloutta aletaan laittaa kuntoon. Julkinen talous laitetaan siihen malliin kuin on varaa. Ohisalo painuu hevonvittuun! Samoin Lintilä, joka jo riemunkiljahteli kun joku saatanan Wittunen alkaa tehdä vihreää terästä, ja varmaan kuvitellaan Tuppurainen valtion puolesta antamaan rahaa.

      Vihreä teräs ei ole mitään uutta. Itsekin olen SSABin vihreää teräspeltiä rullina ostanut jo vuosia sitten. Nätti tukeva vihreä kartonki on aina rullan kääreenä. Itse peltihän on ihan saman vittusen väristä kuin se on ollut sata vuotta!

 6. Globaalisti Risto Uimonen...Noin 10 Vuotta sitten..Tietäisitpä vaan..Kuinka vähällä järjellä...Tätä Maata on Johdettu sanoo:

  Kun katsoo tämän päivän menoa..Ihmettelee…Kuinka selvittiin…Edes Näin kauan..

  1. Ihan tuurilla. Tästähän Laiton Lehti kertoi miten professori Ylikangaskin korosti Suomen pelastuneen ruotsalaistamiselta Napoleonin ansiosta, kun Suomesta tuli autonominen suurruhtinaskunta. Tämän jälkeen Suomen pelasti venäläistämiseltä ensin Krimin sota ja sitten enimmäinen maailmansota. Toisestakin maailmansodasta selvittiin ihan tuurilla, kun Neuvostoliitolla oli kiire valloittaa Suomen sijasta Keski-Eurooppa.

 7. Jos fanitat sionistisia esinahattomia, niin silloin fanitat esinahkojen silpomista, erehdyttämistä, rosvoamista, maan ryöväämistä, terrorismia, tuhoa ja murhaamista!

  Esinahattomilla ei ole aina tuuria operaatioissaan. Esim. Siinain niemimaan ryövääminen epäonnistui täydellisesti ja egyptiläiset antoivat sellaisen selkäsaunan, että esinahattomat muistavat sen vielä tänä päivänä!

  Nyt maan ryövääminen Krimillä uuden Khazarian luomiseksi on epäonnistunut ja tämä on saanut esinahattomat erittäin vihaisiksi. On todennäköistä, että tästä johtuen terrorismi tulee kiihtymään!

  Kannattaa muistaa, että ukrainalaiset valenatsit uhkasi räjäyttää Zaporizzian ydinvoimalan muutama vuosi sitten. Nyt tämä on onneksi mahdotonta, koska Venäjä kansallisti ydinvoimalan ja suojelee sitä ja koko ihmiskuntaa!

  Kostaakseen nöyryytyksen, niin esinahattomat voisivat räjäyttää Loviisan ydinvoimalan, jolloin saastumisalue ulottuisi helposti Pietariin saakka!

  Kukas olikaan esinahattomien käsikassara? Ettei vaan nato? Nato on jo Suomessa, joten kaikenlaista voi sattua ja tapahtua jo tämän vuoden aikana!

  Sinimustien johtohahmolla on näytön paikka pienpuoluetenteissä, joissa hän voi paljastaa esinahattomien vaarallisuuden!

  Myös kurdeista kannattaa varoittaa. Nyt jenkit on antanut suuria aselasteja kurdeille mm. panssari-ja ilmatorjuntaohjuksia. On vain ajan kysymys, kun näitä aseita käytetään Euroopassa! Joulun alla Pariisissa käydyt kurdimellakat olivat vasta alkua!

 8. Onhan siitä jo aikaa vuosi pari, ehkä enemmän kun näistä varoitettin.

  Lokka on samoilla apajilla, tili tukee shekeleinä. Partisaani samaa firmaa.

  Niin, seuraavaa idolia odotellessa.

  1. Juuri näin.

   Taisi tämä Kurun oma kirjoitus vasta avata Marcon silmät. Marcon pohdintaan siitä 1)miksi tekstiä ei ole poistettu ja 2)mikä lienee Kurun kanta nykyisin, ei kai ole kuin yksi vastaus molempiin:
   1) Tekstin poisto puhuisi liikaa puolestaan että jotain salattavaa on.
   2) Kuru on jo jonkun vuoden koittanut selitellä noita ”nuoruuden hairahduksina”, mutta totuus on että noin syvällisen analyysin tehdäkseen, on täysin asialleen omistautunut. Mihinkäs se koira karvoistaan pääsisi?

   Sitten vielä tämä Marcon röyhkein: ”Ukrainan sodan aikana on myös natsit alistettu palvelemaan sionisteja. Hulluinta tässä on, ettei natseja edes hävetä.”

   Mikä on Marco tämä sinun natsi-juttusi?

   Vain vasemmistokommunistit jättävät määrittelemättä, kun sitä pyydetään, eli ettei enempää mennä metsään, niin laajempi analyysi seuraavista olisi paikallaan:
   -Natsismi
   -Fasismi
   -Kansallissosialismi
   -kuusi mijoonaa

   P.S.
   Kun MacDonaldkin mainittiin Marcon toimesta, niin tämä vielä: https://sarastuslehti.com/2019/02/15/awakening-haastattelu-1-kevin-macdonald/

 9. Hei Marco.

  En ole ihan täysin varma, mistä näkökulmasta tätä kirjoitustasi lukisin. Olet ensinnäkin jättänyt huomioimatta ulostuloja, jotka vastaisivat jo useisiin kysymyksiisi, ja toisaalta esität sen kaltaisia väittämiä, joihin minä tai puolueeni emme ole antaneet nähdäkseni mitään aihetta. Voidaan katsoa yhdessä läpi tiettyjä kohtia jutussasi.

  1. ”Viime vuonna näyttikin siltä, että tämäkin Laittoman Lehden päämäärä tuli täytettyä, kun useimmat olivat oppineet lukemaan professori Kevin MacDonaldia ja muita realisteja.”

  Kevin MacDonald vieraili ensimmäistä kertaa Suomessa neljä vuotta sitten minun järjestämässä tapahtumassa. Jostain syystä et ole maininnut sitä tekstissäsi.

  2. ”He olivat vain hämänneet Laitonta Lehteä jakamalla salaa juutalaiset ”pahoihin” eli liberaalijuutalaisiin ja ”hyviin” eli oikeistojuutalaisiin.”

  En tiedä mihin väittämäsi perustuu, sillä kyseistä jakoa ei esiinny yhdessäkään puolueen ulostulossa. Juutalaisten ja Israelin suorittamaa yhteiskunnallista vaikuttamista on taasen kommentoitu pariinkin otteeseen. Kritiikin kohteena on ollut niin Israel, kuin myös sen ulkopuolella elävät juutalaiset diasporat.

  https://sinimustaliike.fi/uutiset/sinimusta-liike-vastustaa-eun-antisemitismin-vastaista-strategiaa/

  https://sinimustaliike.fi/uutiset/sinimusta-liike-vaatii-israelille-sanktioita/

  3. ”Sinimustat eivät halua puhua siitä miten 1990-luvulla Venäjän juutalaisoligarkit kaappasivat ja ryöstivät Venäjän. ”

  Sinimusta Liike on suomalainen poliittinen puolue, joka ottaa kantaa asioihin, jotka välillisesti tai suoraan vaikuttavat suomalaisiin. Se, ettemme tee historiikkia eri maiden lähihistoriasta johtuu siitä, etteivät ne liity puoluepoliittiseen toimintaan.

  4. ”Osa Sinimustien johdosta tulee persuista ja tuntee Matti Putkosen, muttei koskaan kritisoi häntä ja hänen äänestyskoneitaan.”

  Oletko Marco todella sitä mieltä, että poliittisen puolueen tärkein agenda on hyökätä jonkun toisen puolueen puoluekokouskäytäntöjä vastaan? Kuinka hyvin kyseinen vieraisiin pöytiin huutelu toimi omassa aiemmassa puolueessasi?

  5. ”Sinimustat eivät koskaan valita siitä miten Israel tukee Saudeja ja Isistä. Hiljaisuus vallitsee, vaikka nimenomaan sionistien sodat synnyttävät sekä ääri-islamia että valtavia pakolaisaaltoja.”

  Yhdenkään suomalaisen puolueen tehtävä ei ole virallisesti ”valittaa” siitä, mitä jokin toinen valtio tekee kolmannelle osapuolelle. Israelin aiheuttamista pakolaisaalloista on taasen maininta puolueen virallisessa ulostulossa, jota et tietenkään ole liittänyt osaksi juttuasi:
  https://sinimustaliike.fi/uutiset/sinimusta-liike-vaatii-israelille-sanktioita/

  6. ”Sinimustat olivat hiirenhiljaa, kun Suomen armeija pistettiin kuskaamaan pedoafgaaneja Suomeen.”

  Sinimustat olivat muiden pienpuolueiden kanssa osoittamassa mieltä Nouse Suomi-mielenosoituksessa afgaanien maahantuontia vastaan. Sinua kyseisessä tapahtumassa ei näkynyt, vaikka sitä mainostettiinkin laajasti. Kyseisessä tapahtumassa pitämäni puheen voit lukea täältä:

  https://sinimustaliike.fi/uutiset/tuukka-kurun-nouse-suomi-tapahtuman-puhe/

  7. ”Ei siis ihme, että nämä sionistit ovatkin pystyneet mädättämään lähes kaiken kansallismielisen toiminnan kaduista kabinetteihin.”

  Sinimusta Liike on tällä hetkellä näkyvin katutoimintaa harjoittava poliittinen puolue, ja myös ainoa, joka on virallisesti juutalaisvastainen. Kuten ylhäällä osoitettu, puolue on tehnyt useita ulostuloja juutalaisiin ja Israeliin liittyen, siinä missä sinun aiempi puolueesi ei sitä tehnyt.

  8. ”Sionistien kanssa ovat tietysti myös liittoutuneet natseista ja fasisteista koostuvat Sinimustat. Niinpä he ovat hyväksyneet jo 50 000 slaavin maahan tulon ja Suomen tuhoamisen natottamisella.”

  Sinimusta Liike vastustaa Suomen Nato-jäsenyyttä. Mihin viralliseen ulostuloon väittämä kymmenistä tuhansista slaaveista perustuu?

  9. ”Ai ei vai? No, miksi Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru on sitten aiemmin ylistänyt Israelia ja sionismia?”

  Niin olen, ja myöhemmin muuttanut kantaani tässä asiassa. Olen jättänyt kaikki vanhat tekstini näkyviin, sillä minulla ei ole tarvetta piilotella menneisyyttäni. Maailmankatsomuksen kypsymisestä olen kirjoittanut erillisen kirjoituksen, joka löytyy seuraavasta osoitteesta:

  https://blogit.kansalainen.fi/tarina-ideologisesta-etsikkoajasta-ja-suuren-teorian-kaipuusta/

  10. ”Kurun sionistinen kirjoitus on tietysti useamman vuoden vanha, mutta siellä se on edelleen hänen Uuden Suomen blogissaan ilman mitään korjauksia.”

  Useimmat Israel-myönteisistä kirjoituksista on lähestulkoon kymmenen vuotta vanhoja, eli ne ovat reilun parikymppisen ihmisen kynästä, ja ne on kirjoitettu sen ymmärryksen ja niiden tietojen valossa, joita kirjoittajalla silloin oli käytössä. En ole poistanut muitakaan vanhoja kirjoituksiani, sillä ne toimivat hyvänä ikkunana menneisyyteen.

  Juttusi lopussa esiintyvät ”vaatimukset” ovat kaikki käyty jo läpi vuonna 2020 julkaistussa kirjoituksessani. Laitan kyseisen jutun linkin kuitenkin vielä uudemman kerran tähän, ettei se mene sinulta ohitse.

  https://blogit.kansalainen.fi/tarina-ideologisesta-etsikkoajasta-ja-suuren-teorian-kaipuusta/

  Toivotan sinulle Marco hyvää jatkoa, ja toivon että jatkossa yrittäisit pysyä hieman paremmin kiinni totuudessa.

  – Tuukka Kuru

  1. Vielä kun edellyttäisitte Naton vastustamista myös ehdokkailtanne ja olemaan tukematta Israelissa ravaavaa juutalaisoligarkkien tukemaa järjestöä.

  2. Macdonald kuuluu samaan kusetusryhmään – Kevinistä varoitettiin pari vuotta sitten.

   Ainut tapa selvitä hengissä valehtelijoiden keskellä on ryhtyä Raamatun lukijaksi.

  3. Kun kantasi juutalaisuuteen on tullut esille, niin mikä on kantasi sionismiin?

   Jos olet jo vastannut tai päätät vastata muulla alustalla, niin linkkaathan tänne.

 10. NATO:n ja UKRAINAN sisällisodan / sodan aiheuttama HÄRKÄPYLLY-TURBULENSSI on ollut niin MITTAVAA sorttia ettei MIKÄÄN ei ole SÄILYNYT entisillään paitsi MINÄ!!! Ja uskaltanen aavistella, että myös TE!!!
  Eräs TÄRKEIN oppitunti on koitunut edellisestä: ”Ettei kannata KUSTA wanhaan BRUNNIIN ennen kuin TIETÄÄ uuden TAVAT”!!! Eli niin MONET ovat ”näyttäneet TODELLISET karvansa”, ”ettei toista päätä näy”!!! On ollut ”TAKIN KÄÄNTÄJIÄ” ja ”SALAPOLTTAJIA” ettei jäljelle ole jäänyt kuin ISÄ JUMALA ja MINÄ!!! Niin ja TE!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*