30 thoughts on “Päivän kuva: Kosher-lihamylly

 1. Minulla on EU-passi, enkä ole suomalainen. Siis sotahullu suomalainen en ole, se täytyy olla ollakseen aito idiootti Ukrainan etu aina ensin.

  Jos kiinnostaa itsensä tapattaminen, olkaa hyvä vaan. Ei tule ikävä. Idiootit joutavatkin kuolla ennenaikaisesti.

  Sodassa kun saa kunnolla turpiin, niin pari seuraavaa sukupolvea haluaa ja saa elää rauhassa.

   1. Otan tuon kehuna. Jutkueliitti on rahaan, valtaan ja aivopesuun liittyvissä asioissa erittäin älykästä. Kolmasosa tieteen nobelisteista on heitä.

  1. Tätä passijuttua eräs saksalainen kaverini ihmetteli jo kauan aikaa sitten. Hänen passissaan luki Ausweiss. Ausweiss ei kuulemma ole sama kuin passi. Se on kulkulupa, kuten on esim. jollekkin tehdasalueelle. Ja siksi saksassa viranomaiset kysyvät aina ”papieren”, eli papereita. Ei puhuta passista mitään eikä ole puhuttu enää edes 90 luvulla.

   Toisaalta, sellaista maata kuin Saksa (BRD) ei ole olemassa. Se on yhä edelleen miehitetty maa-alue jota valvotaan vuoroviikoin 2+4 sopimuksen pohjalta.

   1. Eiks nämä valtiojutut ole jo käytännössä vanhentuneet. Eiväthän ihmiset muodosta valtioita. Sehän on vain eri maiden mafiaperheiden keino hallita jonkin alueen ihmisiä. Sehän rikkoo ihmisten luonnollisia vapauksia eikä anna edes turvaa omilta virkamiehiltä ja vartijoilta.

  1. Sodalla saadaan aikaan kurjuus ja sitäkautta kaaos. Silloin voidaan käteinen raha vetää pois ja alistaa koko maapallo yhdeksi valtioksi: satanistisen vapaamuurariuden alle. Ja silloin niiden Saatana pääsee laskeutumaan maan päälle.

   No, sitä ennen giljotiinit laulavat yötä päivää ja kristittyjen kauloja katkotaan. Vaihtoehtona on ottaa siru ja rokotteet ja olla orjana/seksiorjana lopun ikänsä.

   Niin että sotahullut vaan ensimmäisenä rintamille jos kerran sotaa haluavat. Me muut jäämme rakentamaan rauhaa.

   1. Ois kyllä kiva tietää, kuinka kauan tätä on suunniteltu. Suomen muuttaminen Natoyhteensopivaksi kesti monta vuotta.

    1. https://archive.ph/HalQ6

     Anni Sontamäen italialainen mies vaatii hyökkäämistä Petsamoon ja Viipuriin tänään. Vittu mikä käki.

     Nuo mussoliineja leikkivät on heitettävä ulos maasta.

     Syöttävät suomalaisia turhaan sotaan. Sodassa jäljelle jää Kelan kaljoilla elävät joita notkuu ostareilla ja kulmilla. Tervein ja kyvykkään miesaines kansasta tapatetaan mussoliinien toiveiden mukaan.

 2. Si­säl­lis­so­ta Mek­si­kos­sa.
  Ri­kol­lis­jen­gien vä­li­nen tais­te­lu: Mek­si­kon val­tio vas­taan Si­na­loa kar­tel­li.
  –    Apo­ca­lyp­tic War with Me­xi­co In­co­ming?
  –    https://archive.is/EJitW

  Val­tio voit­ti tä­män tais­te­lun ja pi­dät­ti yh­den «El Cha­pon» po­jis­ta, Ovi­dio Guzmán’in, tais­te­lus­sa,
  –    jo­ka kes­ti 12 tun­tia,
  –    jos­sa käy­tet­tiin tais­te­lu­hä­vit­tä­jiä ja
  –    ar­mei­jan so­ti­lai­ta.

  … mut­ta so­ta jat­kuu: El Cha­po jat­kaa tais­te­lua …
  –    Jos et­te va­pau­ta poi­kaa­ni 72 tun­nin si­säl­lä, ben­sa-ase­mat ja val­ti­on ra­ken­nuk­set pol­te­taan.
  –   Kan­nat­taa huo­ma­ta, et­tä nyt saa pal­jon «Uk­rai­naan» lä­he­te­ty­jä asei­ta, ja hal­val­la.

  So­tien ai­ka on nyt.
  –    Val­ti­ot so­ti­vat kes­ke­nään ja val­ti­oi­den si­säl­lä so­di­taan.

  Sa­noo­ko fol­low the mo­ney -te­oria, et­tä voit­ta­jak­si sel­viy­tyy se, jol­la on enem­män va­ral­li­suut­ta, kan­sa­no­mai­ses­ti sa­not­tu­na ra­haa.
  –   Sil­loin­han Kii­na on vah­voil­la.

 3. On­ko Eu­roop­pa­lais­ten pa­lel­lut­ta­mi­nen ener­gi­apu­laa hyväksi käyttäen vain te­ko­syy mas­sii­vi­sil­le ro­ko­te­kuo­le­mil­le?
  –   On­ko pe­do­fi­li­an sal­li­mi­sel­le «po­liit­ti­nen ti­laus», kos­ka niin mo­ni po­lii­tik­ko on pe­do-ki­ris­tyk­sen uh­ri.
  –   Ryh­dy­tään­kö «ro­kot­tei­ta» se­koit­ta­maan juo­ma­ve­teen ja elin­tar­vik­kei­siin?
  –   In­jec­ting Vac­ci­nes in­to the Food Supp­ly – Why?
  –   https://archive.today/ArAyM

  1. Ole kiltti äläkä kysele. Väitä ja perustele. Se uppoaa paljon paremmin. Edes minä en viitsi lukea kysymysotsikoita tai linkkejä.

   Suomalaiset ovat sen verran tyhmiä että kyselyt eivät aiheita edes aivotoimintaa. Mutta väittämät saavat edes vasta-argumentit esiin. Suomalaiset ovat tyhmiä lampaita.

  2. ”On­ko Eu­roop­pa­lais­ten pa­lel­lut­ta­mi­nen ener­gi­apu­laa hyväksi käyttäen vain te­ko­syy mas­sii­vi­sil­le ro­ko­te­kuo­le­mil­le?”

   Ei huono ajatus, etenkin kun jo muutaman kuukauden ajan on osattu sanoa että ensi talvi se vasta paha tuleekin olemaan… Rokotteita ei juuri tämän talven alla ole lobattu…

   Se on kuitenkin varmaa, että ennen pitkää uutta kierrosta pukkaa ja melko suuresta summasta olisin valmis lyömään vetoa että seuraava piikkikampanja tulee vielä 2023 aikana. Vieläpä niin että massahysteria tulee olemaan ^2 mitä toistaiseksi on nähty.

 4. Riitaan tarvitaan kaksi osapuolta. Sotaan tarvitaan lisäksi YLLYTTÄJÄT eli media, poliitikot ja virkakoneisto sekä RAHOITTAJAT jotka keräävät itselleen tähtitieteelliset voitot.

 5. Teh­dään­kö Ja­mes Hir­vi­saa­res­ta yh­den maa­il­ma­nus­kon­non, WEF-us­kon­non, piis­paa Suo­meen.
  –    Ja­mes Hir­vi­saa­ri: Se­ma­jan 3. kir­je seu­ra­kun­nil­le
  –    https://archive.vn/wip/quOjz

  Hir­vi­saa­ri suo­rit­ti muu­ta­ma vuo­si sit­ten te­olo­gi­an opin­not Hel­sin­gin val­ti­ol­li­ses­sa yli­opis­tos­sa. Nyt hän pu­huu us­kon­to­jen yh­te­näis­tä­mi­sen puo­les­ta.
  –    Blo­gi­kir­joi­tus poik­ke­aa myös edel­li­sis­tä: se aloit­taa uu­den sar­jan kir­joi­tuk­sia, se ei ole nu­me­roi­tu.

  1. Ollaanko siirrytty jatkuvien sotien aikakauteen? Saatanan ajanjakso, rauhaa ei ole kenelläkään missään.

 6. Suomi on ”SEURAAVA potilas”! Eikä sitä voi ESTÄÄ mikään. Nk. poliittiset päättäjämme on KAUAN sitten jättäneet JÄRJEN valon taakseen KYKENEMÄTTÄ muuhun kuin seuraamaan JUMALATTOMIEN isäntiensä KÄSKYJÄ kuin
  N O I D U T T U N A ! ! ! EI oli WANHA PIERU voinut uskoa, että TÄMÄKIN koko VALTION kattava HULLUUS oli vielä nähtävä. Mutta eipä ollut nuoruusvuosinani ITSEÄÄN PÄÄKEHNOA ”neuvomassa” kuinka asiuoita KUSTAAN niin, ”ettei jää kiveä kiven päälle. Onhan toki ENNENKIN näin päässyt käymään, mutta IHMISEN PAHUUS ei sentään RIITÄ ihan KAIKKEEN!!!

 7. Kannattaa muistaa että ********** käyttää alkoholihuumetta kansojen orjuuttamiseen ja tuhoamiseen. Suomeenkin tuodaan *********** viinalla tapettujen ”kantisten” tilalle.

 8. Tiedätkö…Että Alfred Nobel teki Eläessään..Vaihtodiilin…Jutkupiirin kanssa…

  JOS…Edistävät Hänen bisneksiään…Hän Tulee Edistämään…HEIDÄNKIN…”Bisneksiään”….

  JOPA…Kuolemansa jälkeen..Mm…Nobel palkintojen..Avulla

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*