Marco de Wit 8 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti perustaa kaikki analyysinsä pitkälti evoluutiopsykologiaan.  Tämän takia se toisaalta kehuu joitain aatelissukuja euganistisiksi, mutta toisaalta varoittaa joidenkin sukujen dysgeniikasta. Aatelissuvut ovat nimittäin paras esimerkki ihmisten systemaattisesta rodunjalostuksesta, joka voi tuottaa todella päteviä ihmisiä, mutta pieleen mennessään täydellisiä sekopäitä ja vammaisia.

 

Parhaiten rodunjalostuksessa näyttää onnistuneen Japanin keisarillinen perhe. Tämä selittääkin sen miksi se on pysynyt vallassa jo tuhansia vuosia. Euroopassa puolestaan parhaiten rodunjalostuksessa näyttää onnistuneen Laittoman Lehden suosikkimaan Liechtensteinin ruhtinassuku.

 

Japanin malli: Nationalismi, manga ja keisari

 

 

Englannin kuningassuku on puolestaan kaikista vaarallisin esimerkki umpikierosta perheestä. Ensinnäkin se oli nimenomaan Englannin kuningassuku ja aatelisto, joka yhdessä juutalaispankkiirien kanssa perusti länsimaiden suurimman myrkyn eli monopolistisen rahakoneen, Englannin keskuspankin. Tätä rahakonettaan suojellaakseen Englannin kuningassuku pyrki maksimomaan oman valtansa sabotoimalla yhdessä Rothschildien kanssa kaikkia muita maita ja kuningassukuja. Lähes kaikki Euroopan historian vallankumoukset ovatkin Perfidius Albioniksi kutsutun Englannin järjestämiä yhdessä juutalaisten kanssa.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Itse asiassa nimenomaan Englannin kuningassuku on kehittänyt huippuunsa värivallankumouksellisen strategian, jonka kohteena muuten ihan tänä päivänäkin on varsinkin Venäjä ja Kiina. Ei siis ole sattuma, että nimenomaan Britannia on kaikista innokkain Ukrainan rahoittaja.

 

Englannin kuningassuku on myös kaamea esimerkki sisäsiittoisuudesta. Esimerkiksi kuningatas Elisabeth oli naimisissa kuninkaallisen serkkunsa prinssi Philipin kanssa. Ei siis ihme, että saivat pojakseen hyvin omituisen näköisen ja oloisen Charlesin. Kuten vanha kansa ja myös tohtori Dutton korostavat, niin varsinkin miehillä ulkonäkö korreloi hyvin voimakkaasti älyn ja varsinkin luonteen tasapainoisuuden kanssa. (Naisilla korrelaatio ei ole ihan yhtä suuri, koska naisten ulkonäkö muuttuu vuosien varrella valtavasti. Lisäksi naiset osaavat sekä näytellä että myös naamioida itsensä taitavasti monin eri tavoin.)

 

Monet ovat myös epäilleet Charlesin olevan homo.

 

 

 

 

 

Onneksi Charles nähtävästi tajusi sisäsiittoisuuden vaarat ja meni naimisiin aatelisen Spencerin suvun Dianan kanssa. Niinpä tuloksena oli hyvin tasapainoisen ja maskuliinisen näköinen prinssi William, joka sitten vielä vähensi sisäsiittoisuutta menemällä naimisiin aatelisjuuria omaavan yläluokkaisen ja tasapainoisen Kate Middletonin kanssa. Heidän lapsensa ovat selvästi erittäin älykkään ja tasapainoisen näköisiä.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Mutta entäs prinssi Harry? Miten hän voi olla niin erinäköinen ja niin paljon tyhmempi kuin mitä veljensä? Yksinkertaista: Prinsessa Diana teki syrjähypyn henkivartijansa kanssa! Mikään muu ei nimittäin selitä Harryn sekopäisyyttä ja katastrofaalisen alhaista älykkyysosamäärää.

 

 

 

 

Lisäksi Harry on tietysti PIKKUveli eli omaa vähemmän maskuliinisia hormoneja. Luontohan pitää huolen, että vanhin poika saa keskimäärin enemmän maskulinisoivia hormoneja kuin pikkuveljet. Näin varmistetaan, että rauha säilyy eikä pikkuveljet ala liikaa hyppimään isoveljen silmille.

 

Mitä pienempi eli myöhäisempi pikkuveli, niin sitä todennäköisemmin hän on myös homo. Tämän takia se nuorin poika on myös usein homoimman oloinen. Ei ole sattuma, että Seitsemän Veljestä -kirjassakin se nuorin veli oli se kaikista feminiinisin äidin pikku poika.

 

Harryllä kävi kuitenkin huono tuuri, että Mossad tappoi hänen äitinsä, koska tämä deittaili sionistien vihollissuvun Dodi al-Fayedin kanssa ja olisi nähtävästi saanut puoliarabin lapsen. Sionistit pelkäsivät erityisesti, että Dodi ja Diana alkaisivat puolustamaan palestiinalaisia ja vierailemaan palestiinalaisten pakolaisleireillä. Niinpä Mossad sitten järjesti auto-onnettomuuden ja Harry menetti nuorena äitinsä.

 

Ei siis ihme, että Harrystä tuli isoveljeä kaikesta syyttävä kateellinen valittaja.

 

 

 

Ei myöskään ihme, että mielisairaan mulattinaisen oli helppo kietoa Harry pikkusormensa ympärille. Ja tietysti kääntää Williamia ja Katea vastaan.

 

Britannian kuninkaallisessa perheessä kuohuu: Mulattisota jatkuu!

 

 

Tässä ei ole kuitenkaan kaikki. Nyt mulattinainen on saanut Harryn syyttämään veljeään väkivaltaisuudesta!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Pikkuveli Harry: Rasistinen isoveljeni William pahoinpiteli minut suututtuaan mulattivaimooni!

 1. Pitäisi harjoittaa yhden lapsen politiikkaa. Pikkuveli on tyhmempi, äo pienempi. Kyllähän monet sivistyneet perheet tulee enempi lapsisena toimeen ja lapset kasvavat itselle ja yhteiskunnalle hyviksi. Harryllä on silmät liian lähellä keskikohtaa eli ei terveen merkki kokonaisuudessa ja punapää eli ei rusketu ja pisamia syöpää lisäämässä.

 2. Vihervasemmistosuvakit ovat jalostuneet pienissä eliitin piireissään täysiksi sekopäiksi ja arvovammaisiksi.

  Kansaakin voi rotujalostaa. Tulos on lopulta sama kuin koirien jalostuksessa. Heikkoja uusavuttomia sekopäitä, joita on PALJON kuten sotapsykoosissa olevassa eduskunnassa. Kepun Könttä vaatii kodinturvajoukkoja Ahvenanmaalle ja naisille asevelvollisuutta.

 3. Naiset ovat naamioitumisen mestareita. Yökerho- look eroaa kuin yö ja päivä arki-lookista.

  Laki kieltää nasmioituneena esiintymisen. Poliisin pitäisikin alkaa valvoa naisten meikkaamista ja pukeutumista kuten islamilaisissa maissa. Miehillä pitää olla kuluttajansuoja naisten suhteen, ettei haksahda mihinkään petolinnun persettä aamulla muistuttavaan harakkaan.

  Harryyn en ota muuta kantaa kuin että sen oletettu henkivartijaisä on upseeri eikä mikään Charles. Geenitestiin ne on laitettava.

 4. Tä­mä ku­nin­gas­su­ku­jen si­sä­siit­toi­suus on myös ol­lut pit­kään Eu­roo­pan rau­han tae.
  –   Kun pa­him­mat vi­hol­li­set nai­vat toi­nen toi­sen­sa su­vus­ta tu­lee­kin heis­tä mi­tä par­haat ys­tä­vät.
  –   Ge­opo­liit­ti­set avi­olii­tot.

 5. Jos Harry ei ole Charlesin poika niin eikö tämän LL:n logiikan mukaan tämä ole sisäsiittoisuuden kannalta hyvä asia ja tuo tuoretta verta sukuun? Tosin Dianan suvussa on punapäitä, hänen siskonsakin Lady Sarah McCorquodale on ehta aito punapää joten loogisempi selitys on tämä, hiusten väri tasan sama kuin Harrylla. Harry oli jo taaperoikäinen kun Dianalla oli suhde tähän oletettuun isään James Hewittiin joten se siitä LL:n ”syväanalyysistä”.

  Ja jos vastaavasti tutkitaan Kate Middletonin sukujuuria niin hän on kaukaista sukua Williamille, eli sisäsiittoinen sukulinja on pidetty ”puhtaana” eikä taatusti sattumalta. Nämä kaikki ns. taviksetkin jotka ovat naineet kuningassukuihin viime aikoina ovat pienen rapsutuksen jälkeen todettu jonkun mutkan kautta jonkin eliittisuvun jälkeläisiksi. Näille verilinjojen säilyttäminen on äärimmäisen tärkeää ja syistä jotka ei varmasti aukea pulliaisille. Holy Grail = Sangreal = Bloodline

  Näitä LL:n juttuja kun lukee niin tiedä itkiskö vai nauraisko. Toivottavasti kukaan ei ainakaan ota näitä juttuja tosissaan jos nimittäin haluaa maailmanmenosta jotain ymmärtää. Harhaanjohto on taattu.

  Niin ja kuka sen Dianan tappoi ja miksi? Diana itse kirjoitti kirjeen Hovimestarilleen Paul Burrelille 10 kuukautta ennen kuolemaansa että Charles suunnittelee auto-onnettomuutta hänen varalleen. Charles halusi naida Camillan, nuoruudenrakkautensa ja näin kävi, yhtäkkiä tästä skandaalisuhteesta tuli hovikelpoinen ja nyt Camilla on kuningatarpuoliso. Ennenkuulumatonta olisi ollut joskus vaan eipä enää.

  Dianan kohtalo taisi olla sinetöity jo sillä hetkellä kun hän nai Charlesin, ellei jo ennen sitä. Diana kuoli auton osuttua 13:een pilariin tunnelissa jonka nimi oli Pont de l’Alma joka on omistettu Moon Goddess Dianalle. Hänet siis uhrattiin rituaalimurhassa ko. paikassa. Onnettomuuden jälkeen kesti 1,5 tuntia ennenkuin hänet saatiin sairaalaan, yksikään CCTV ei yllättäen ollut käytössä joten homma oli suunniteltu aikoja sitten ja huolella. Näin sairaita nämä LL:n mielestä ”tasapainoiset” Windsorit ovat. (Oikeasti muuten saksalaista Saxe Coburg Gotha sukujuurta, muuttivat sotien alettua nimensä Windsoriksi jotta kytkökset Saksaan saatiin peiteltyä).

 6. Rodunjalostus on hyvä asia!

  On kiistatonta, että sisäsiittoisuus lisää oppimisvajetta esim. pohjoisilla lesta-alueilla tämä on jo nähtävissä ja raportteja aiheesta, että lapset eivät opi koulussa on opettajien toimesta ilmaantunut. Lestadiolaisilla sukusiitos on enemmän sääntö kuin poikkeus. Lestadiolaiset ovat todellinen geneettinen atomipommi!

  Olen samaa mieltä Aimo miehen kanssa, että vajaaälyiselle Harrylle pitää tehdä geenitestit!

  1. Minä ehdottaisin geenitestejä myös hetkiselle, koska alkaa näyttää aika lailla siltä, että hän on ihailemansa esinahattoman kadyrovin jälkeläinen. Ja muutenkin jalostus on mennyt hieman pieleen.

   1. Taas islamofoobista vihapuhetta komentaja Kadyrovista!

    Miksi Aku? Miksi vihaat?!!

    Kadyrov on kunnon johtaja ja hänellä on paljon lapsia. Tämän lisäksi komentajalla on paljon hevosia ja tietenkin esinahattomilta azov-valenatseilta pelastettu ”Adolf”-koira!

    Komentaja Kadyrov on omalla esimerkillänsä osoittanut, että myös yksilön panoksella on merkitystä!

    Mitä sinä olet tehnyt?!! Huom, suvakismi ei ole mikään uroteko!

    1. Eikä myöskään kadyrovin kyseenalaistamaton ihailu. Ei oman kansansa murhaaminen ole mikään uroteko. Se osoittaa vain kadyrovin pelkurimaista luonnetta, eikä tällä sanomisellani ole mitään tekemistä islamofobian kanssa. Se on vain toteamus, joka on totta.

 7. Dianan kuolema lavastettiin,
  samoin kuin Saulin vaimon kuolema,
  koska he eivät enää jaksaneet näytellä naista.

 8. Jos kukaan pani merkille niin hovi määrää myös lisääntymisen ajankohdan. Harry ei saanut painaa mulattiaan paksuksi ennenkuin Williamilla oli riittävästi perillisiä jotta verilinja varmasti jatkuu. Sitten vasta oli Harrryn vuoro.

  Toisaalta, Harry teki todella surkean valinnan. Eihän tuo mulatti ole edes kaunis. Paljon kauniimpiakin olisi ollut tarjossa. Mutta todella narsistinen luonne se on. Ja siksi veljesten välillä on riitaa. Harry ei ymmärrä vieläkään minkälaisen narsistin kanssa on tekemisissä.

 9. Jokainen imperialismia ihaileva brittiläinen ja jokainen amerikkalainen on huumekauppaa, massamurhia ja lasten raiskaamista kannattava sadistinen satanisti.

 10. Miksi Harry ja William ovat ”kristittyjä” mutta ympärileikattuja eli esinahattomiksi leikeltyjä?

  Ote Prinssi Harryn kirjasta ”Spare” (suom. Vara, kuten vararengas):

  ”William and I are both circumcised.”
  suom. William ja minä olemme molemmat ympärileikattuja.

  Tiedämme kyllä varsinaisen syyn ja se syy kytkeytyy niin rahakoneen, keskuspankkien kuin Israelin valtionkin luomiseen.

  Brittikuninkaalliset ovat pistäneet vauvojensa penikset rabbien veitsien alle leikattaviksi kuningatar Victorian ajoista lähtien.

  https://www.jewishpress.com/news/jewish-news/king-charles-iii-was-circumcised-by-jewish-mohel-cherishes-uk-jews/2022/09/09/

  Kuningatar Elisabeth pyysi Rabbi Jacob Snowmanin tekemään leikkelyn.

  1. Kiitos linkistä ja vahvistuksesta! Tuosta on pitkään puhuttu, mutta ei ole ollut varmaa. Hyvä, että nyt on. Käsittääkseni Diana oli kauhuissaan, että miksi poikiani pitää leikellä.

   Kertoo kyllä siitä kuinka valtavan voimakas on Windsoreiden (Saxe-Coburg-Gotha) liitto juutalaisten kanssa.

   1. Ole hyvä. Tämä kirja tai sen sisältö pitäisi saada.
    Jewish Bankers and the Holy See From the Thirteenth Century to the Seventeenth Century
    Vilkaiskaa
    https://books.google.co.il/books?id=sbuAw8irCFEC&pg=PA269&lpg=PA269&dq=de+bardi+family+jewish&source=bl&ots=UvF6uTu0nn&sig=ACfU3U1-R084aEct3tFHEFxD6ppNcbpJxA&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwjM1b_Rjp3pAhVE-aQKHSeCA-wQ6AEwAXoECAwQAQ#v=onepage&q=de%20bardi%20family%20jewish
    Lisää tuosta:
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Holy_See

    ”The British Foreign and Commonwealth Office speaks of Vatican City as the ”capital” of the Holy See, although it compares the legal personality of the Holy See to that of the Crown in Christian monarchies and declares that the Holy See and the state of Vatican City are two international identities. It also distinguishes between the employees of the Holy See (2,750 working in the Roman Curia with another 333 working in the Holy See’s diplomatic missions abroad) and the 1,909 employees of the Vatican City State.[36] The British Ambassador to the Holy See uses more precise language, saying that the Holy See ”is not the same as the Vatican City State. … (It) is the universal government of the Catholic Church and operates from the Vatican City State.”[37] This agrees exactly with the expression used by the website of the United States Department of State, in giving information on both the Holy See and the Vatican City State: it too says that the Holy See ”operates from the Vatican City State”.

    Modernin pankkijärjestelmän juuret menevät nykyiseen Italiaan/Vatikaaniin/Holy Seehen.
    ”Many scholars trace the historical roots of the modern banking system to medieval and Renaissance Italy, particularly the affluent cities of Florence, Venice and Genoa.”

 11. Lisäksi Harry halusi koko maailman tietävän että on tappanut 26 afghaania, vaikka samalla väittää ettei ylpeile eikä häpeä asiaa. Miksi ylipäätään puhua sellaisesta kamaluudesta ellei se tuota kiksejä? Harry oli myös kutsunut omia sotilaskollegoita paki:ksi ja toista rättipääksi mikä kuvastaa jotain Harryn mielenmaisemasta.
  Harrylla taisi olla kova henkilökohtainen näytön tarve valitessaan armeijan ja halusi päästä tappamaan ”rättipäitä” ja näin olla oikein miästenmiäs, luultavasti kompensoidakseen todellista raukkamaista luonnettaan.

  1. Viiraa päässä kuten kauppakeskusten ja rautatieasemien vartijoilla. Täytyy joukolla päteä. Samaa kuin matujengeillä.

 12. Jos veljekset tappelevat joskus fyysisesti se on normi-piireissä NORMAALIA, mutta kun kuninkaalliset tekevät samoin se on jotenkin SOPIMATONTA. Tämän täytyy juontua vielä NYKYÄÄNKIN alamaisten merkillisestä ”viha rakkaus suhteesta” kuninkaallisiin, joka toisaalta koetaan jo AIKANSA JÄTTÄNEELTÄ wanhalta hapatukselta kaikkinaisena EPÄDEMOKRATIAN fossiililta. Toisaalta taas ennen ”suoraan Jumalalta saatu kuninkaan asema ja valta”, joka on NYT aivan AHTERISTA. Kuitenkin kaiketi hallintoalamaiset EIVÄT näille entisaikojen ”jumalille” YMMÄRRÄ suoda normaalia ihmisyyttä vaan jostain selkäytimestä kiskotaan se SYVÄÄN niiaminen ja kumartaminen VUOLAASTI ja nurkan takana KIROTAAN koko INSTITUUTIO alimpaan HELVETTIIN kansakunnan VERENIMIJÄNÄ! Jos Harry, joka traumatisoitui nuorena poikna pahasti Äitinsä kuolemasta. Olisi saanut T E R V E P Ä I S E N vaimon itselleen mies PALJON paremmin puiden välissä. Varmasti Harry olisi tarvinnut aikanaan terapiaa, joka olisi ollut täysin hyväksyttävää, mutta kaiketi AINA ristivetoa olleessa kuningasperheessä moisesta EI edes keskusteltu. Kun OLET kuninkaallinen KAIKKINE etuoikeuksineen. Samalla voit jäädä ”rahvaan eduista” ulkopuolelle. PARASTA lääkettä pikku-veljelle olisi ollut, että hänellä olisi ollut iso-veljen TASAPAINOINEN vaimo. William olisi kenties selvittänyt välinsä woke EUKKOONSA muutamassa viikossa!!! Ja olisi jatkanut elämäänsä kuin MITÄÄN ei olisi tapahtunutkaan. Tämä EI olisi kertonut TUNNEKYLMÄSTÄ ihmisestä vaan HENKISESTÄ vahvuudesta ja kyvystä jatkaa ELÄMÄÄNSÄ eteenpäin eikä LOPUTTOMASTA repemisestä HULLUN AKAN kanssa vaikeuksien SUOSSA!!!

 13. Pitäähän sille Harrylle..Nostaa hattua siitä..Että ilman sen löysää kieltä..Moni asia tuon Suvun..Sisäisestä menosta jäis paljastamatta..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*