Marco de Wit 8 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuosien ajan käynyt kahden rintaman sotaa polpoa ja BLM-terroristeja vastaan. Toisaalta Laiton Lehti on kritisoinut BLM-terroristeja, jotka turhaan syyttävät poliiseja ja vartijoita ”rakenteellisesta rasismista”. Toisaalta taas Laiton Lehti on samalla myöntänyt, että on silti BLM-mielenosoittajilla pointti. Poliisit ja välillä myös vartijat nimittäin käyttävät tarpeetonta väkivaltaa kansalaisia kohtaan siitä yksinkertaisesta syystä että voivat.

 

Jo lordi Acton sanoi aikanaan, että valta korruptoi ja absoluuttinen valta absoluuttisesti. Poliisilla on järjettömiä etuoikeuksia hyökkäävän väkivallan käyttämiseen eivätkä varsinkaan Suomessa joudu siitä käytännössä koskaan vastuuseen. Niinpä on väistämätöntä, että useat poliisit tulevat tuota valtaansa myös käyttämään väärin ja vieläpä yhä suuremmassa määrin. Praxeologian lait nimittäin takaavat, että monopoli aina ja jatkuvasti nostaa hintaa (veroja) ja alentaa laatua (palvelun laatua).

 

Tilannetta Suomessa vielä pahentaa, että vartijoilla ja polpolla on selvä liitto, jossa poliisit saattavat pimittää vartijakaveriensa virheitä ja rikoksia. (Tai sitten polpo saattaa suurentaa ja lavastaa niitä, jos vartija ei suostu osaksi polpon korruptioverkostoa.)

 

Niinpä on erittäin epäilyttävää, että viaton rauhallisesti käyttäytynyt (raskaana oleva?) nainen kuoli Ison Omenan ostoskeskuksessa vartijoiden käsiin.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Vielä epäilyttävämpää on, että poliisi alkoi välittömästi pimittämään asioita. Onneksi tekivät tämän tyypilliseen tapaan niin ylimielisen törkeästi, että jopa Iltalehden toimittaja päätti tehdä asiasta jutun!

 

Heti esitutkinnan ensimetreillä poliisi on jättänyt vastaamatta kriittisen tärkeään kysymykseen. Poliisi ei suostunut sunnuntaina kommentoimaan, onko epäiltyjä otettu kiinni.

Juttuun on aiheutettu iso sotkemisvaara, jos Ison Omenan vartijoita ei ole otettu koppiin välittömästi lauantain tapahtumien jälkeen. Sunnuntaina on jo voinut olla liian myöhäistä. …

Esitutkinnan turvaamiseksi poliisin on tullut ottaa epäillyt kiinni ja erottaa heidät toisistaan, jotta he eivät ole voineet sopia yhteistä tarinaa. Tutkinnan alkumetrien isoimpia kysymyksiä on, toimiko poliisi näin – ja jos ei, mistä syystä.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

33 thoughts on “Tappoivatko Securitaksen vartijat viattoman naisen Isossa Omenassa? Polpo suojelee vartijoita?

 1. Poliisi on korruptoitunut ainakin pääkaupunseudulla ja ”hyveeksi” on tullut amerikkalainen kulttuuri, jossa poliisin työtä tekevät jo LOPULLISESTI sydämensä kovettaneet raakit ja poliisikoulusta alalle PÄÄSTETYT täysin MIELELTÄÄN epäsopivat persoonat. Vartijat, jotka tekevät työtään KOVILLA ja LEVOTTOMILLA alueilla, jossa on MATUJA. OTT,EET kovenevat tasolle ”perusmoodiksi”, jota käytetään vaikka ROLLAATTORI mummoon kunhan häirikön inttäminen on yhtä periksiantamatonta kuin PAHIMPIEN ”rikastuttajien”!!!

  VARTIJAN ammatti on toisaalta PIRULLINEN, koska se on niin julkinen ja ”maalla viisaita olevia riittää kun merellä on hätä”! Kun vartijat yleensä toimivat pareittain. Toisen pitäisi olla pitkäpinnaisempi ja rauhallisempaa sorttia kuin parinsa, sillä kaksi ”kuumakallea” on aivan liikaa. Mutta kun vuorotyöstä on kyse. Edelliistä on liki mahdotonta toteuttaa. Kaikki ovat vain ihmisiä, jolloin ”mikään ei mene kuin Strömsössä”, mutta tämä EI koskaan SULJE pois sitä, ettei minkäänlaista RIKOSTA pidä PEITELLÄ. Puhumattakaan siitä, että täysin LAILLINEN teko tai TOIMINTÄ vääntämällä väännetään LAINVASTAISEKSI. Tuo koko edellinen toiminta SAIRASTA ja KIEROUTUNUTTA liki häiriintyneeseen ihmiskuvaan verrattavaa kun yhteiskunnassa ”löytyy” kyllä aivan normistikin TODELLISIA rikollisia ja nk. kunnon kansalaisia ”omille penkeilleen” ILMAN, että kaikki vedetään niin KIERTEELLE kuin vain voidaan!

  ”Valheella on lyhyet jäljet” ja mikä on se lopullinen hyöty, joka tällaisella toiminnalla saavutetaan? KAIKKEIN pahinta on kun yhteiskunta vajoaa POHJAMUTIIN, jossa ne, jotka asioiden OIKEAN laidan tuntevat. Heistä päästetään ilmat pihalle ja loput, jotka ovat pilkunkin verran jäljillä ”laskevat pelosta alleen”. Eläen jokaisen päivänsä pelossa GANGSTERI yhteiskunnassa, joka EI ole muuta kuin STALINISMIA, jossa VÄÄRYYS ja MIELIVALTA ramppaa nurkasta nurkkaan koskaan pysähtymättä, sillä EPÄILYKSEN VARJO ei siirry kuten AURINGON vaan on ja pysyy kuin ANKEA ja AHDISTAVA yö, joka EI valkene koskaan. EI väärintekijöille EIKÄ syyttömille!!!

 2. Tämä väkivalta kohdistuu aina suomalaisiin. Avarnin vartijoidenkin pahoinpitelyt ovat täysin omien väkivaltaoikeuksiensa raukkamaista hyväksikäyttöä, jota ei yksikään niistä niljakkeista uskaltaisi tehdä muille kuin alemmille suomalaisille.

   1. Juu niin, nyt vaikuttaa entistä selvemmin että uhri oli rauhallinen rikkeetön nuorehko nainen. Mitenköhän feministit vielä tulevatkaan tähän reagoimaan? Olisi tavallaan jopa hieman ymmärrettävää. Jos hurjistuvat.

 3. Securitas on nykyään samaa firmaa Falckin kanssa. Falckin juuret juontavat natsi-Saksaan. Tuosta tapahtumasta ei ole riittävästi vielä faktoja, kaikki mitä netissä (Minfo, Hesari, Iltalehti jne) kirjoitetaan on vähän ristiriitaista, sekoitetaanko sitten tahallaan. Joka tapauksessa minun silmiini vartijoiden käyttämä voima on ylimitoitettua. Olen itse suorittanut järjestyksenvalvojan peruskurssin ja siinä opetettiin kuinka isokin henkilö voidaan taluttaa nätisti ulos, kun taivutetaan käsi selän taakse ja se pysyy siellä tukemalla kyynärpäästä. Toisaalta tuli mieleeni, että tällä yhdessä yhtäkkiä keskusteluun tulleiden Avarnin nöyryytysväkivaltatapausten kanssa, yritetään jollain lailla hankkia hyväksyntä tulevalle dystopialle. Monessa kommentissahan todettiin että jos nainen olisi totellut vartijoiden poistumiskäskyä, hän olisi elossa. Kukaan ei kysy, mitä kaupassa asioinnin ja maahanviennin välissä tapahtui, yritettiinkö esim puhejudoa. Silminnäkijöiden mukaan nainen ei ollut väkivaltainen, hän vain kieltäytyi poistumasta. Miksi nainen kieltätyi poistumasta, jäikö hänelle tunne, ettei hän saanut haluamaansa asiaa asianmukaisesti hoidettua. Yritetäänkö tällä tapauksella luoda ennakkotapaus sille, että on uusi normaali, että neljä jantteria voi käydä naiseem käsiksi ja aiheuttaa tämän kuoleman/vammautumisen, eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Tällä tavoin jatkossa voidaan eliminoida toisinajattelijat, meissä on paljon varttuneempia naisia. Meitä on tähän asti suojellut se, ettei yhteiskuntamme hyväksy väkivaltaa ja etenkin naisia kohtaan väkivaltaa pidetään raukkamaisena.

  Tämä myös ”sattui” samaan aikaan USA:n ja Suomen välisen puolustussopimuksen valmisteilla olin julkitulon kanssa.

  1. Kuinka voi poistua kun painetaan maahan. Oliko seuraavana vuorossa ”hissitys”. Fasismissa eletään. Ennen ihmiset vielä osasivat olla ja asiat ratkaistiin pelkästään puhumalla

  2. Lisäisin vielä nämä Ilta-Sanomien ”asiantuntijalausunnot”. Niiden mukaan vartijoiden otteet ovat olleet oikeat. Otteet ehkä, jos taltutettavana on steroidi ja päihdekoktailissa riehuva parimetrinen. Eikö otteet ja keinot pitäisi mitoittaa poistettavan mukaan. Ikäänkuin sormien läpi katsomisen ja neljän miehen voimin tehdyn maahanviennin välissä ei olisi mitään. Tästäkin tulee sellainen olo, että kuka tahansa, joka vaatii oikeuksiaan voidaan vaientaa kovin ottein, eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Kukaan ei myöskään uskalla enää reklamoida, koska pelkää seurauksia. Minusta me olemme tässä kuin sammakko keittokattilassa, jossa lämpöä ollaan juuri lisäämässä. Huolestuneena olen seurannut kuinka mm poliisi turvautuu yhä raskaammin aseistettuihin joukkoihin, jos epäillään että joku kantaa asetta. Myös saan huonoja viboja näistä ”asiantuntijoista”, suomalaisethan ovat auktoriteettiuskoista kansaa, älykkäitä ja tarkkoja, jolloin heihin on helppo vedota ”asiantuntemuksella”.

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009314027.html

  3. >   Tämä myös »sattui» samaan aikaan USA:n ja Suomen välisen
   >   puolustussopimuksen valmisteilla olin julkitulon kanssa.

   Hyvä huomio.
   –    AINA kohu-uutisen tullessa julkisuuteen kannattaa kysyä: MIKSI JUURI NYT.

 4. Videoita ja kuvia varmasti löytyy, eilen näin pätkän jossa retuutettiin aika pahannäköisesti eikä nainen todellakaan näyttänyt päihteiden käyttäjältä. Huhujen mukaan olisi ollut reklamaatio kaupassa ja myyjä on pyytänyt vartijat kun ottanut nokkiinsa jostain naisen sanomasta. Tämä oli sitten sitä vartijafirman tj:n vinkumaa häiriköintiä. En tiedä onko totta.

  1. Kokemuksia löytyy täältä juurikin tuollaisesta toiminnasta. Kun myyjällä on huono päivä, asiakas lentää pihalle. Kaupat on saatava vastuuseen, nyt ne pääsevät tällaisesta kuin koira veräjästä!

 5. ”Viaton”, ”rauhallisesti käyttäytyvä”? Espoossa ilmeisesti käytetään jo mustien standardeja käyttäytymisen arviointiin eli hän ei tehnyt yhtään mitään väärää. Ja poliisia, vartijoita tai lakejahan ei tarvitse kuunnella. Helsinki=Homocity, Espoo=Niggercity.

 6. Täs jutus on sellanekii mahdollisuus et toi menehtyny nainen voi olla vaikka Venäläinen …selittäis aika monta juttua…useisssa kaupoissa nykyää kieltäydytää palvelemasta venäläisiä ja nää vartijat voi olla hyvinkii Ukraina ensin tyyppejä

 7. Yksipuolista toimintaa. Voimankäyttö onnistuu, mutta yllättäen velhoksi menneen elvytys ei.

  Mikä saatanan villitys noilla kaiken maailman nulikoilla on istua ihmisten päällä?

 8. Laittakkaa tämä ruotsalainen SECURITAS fasistifirma boikottiin koko Suomessa ja kertokaa kansalle että YLE tekee propagandaa, jossa hyssytellään ja peitellään. MTV on kertonut totuuden.
  Tämä on selvä murha jos silminnäkijät kertovat että nainen huutaa ettei saa henkeä mutta silti jatketaan tukehduttamista ja rusesrtamista maahan. Hyvä veli verkosto ylittää tehdä asiasta kuolemantuottamuksen, jotta pahat pojat saisivat vain pari päiväsakkoa. Agenda on kansan alistaminen valtion väkivaltakoneistolle.

 9. Itselläkin Huono kokemus 1 SeKuraTaakseen Psykopaatin kanss..Kutsui jopa Paskaoakit paikalle…Kun ”En kuollut sen Kenkiä”… Sattuipa niin Että 1 Paskalakeistakin…Oli ”se” päivä Kuukaudesta…Olisiko Vaimo nostanut kytkintä..

  Päättyi kumminkin niin…Että..Minä Olin se joka oli Oikeassa..Ja sen jälkeen sitä Psykopaattia ei enää nähty sillä työpisteellä..

  1. Sama on tapahtunut minullekin muutaman kerran. Ja aina K-ryhmän kaupoissa, kun yrittävät kusettaa aletuotteiden kanssa!

 10. Todennäköisesti polpo tekee rikosilmoituksen vainajasta!

  Jo vuosituhannen vaihteessa oli yleinen käytäntö vartijoilla tehdä rikosilmoitus ”asiakkaasta” jos tähän käytettiin voimakeinoja. Eli ensin sait turpaan ja sen jälkeen pääsit vielä käräjille, jossa sinut määrättiin maksamaan vahingonkorvauksia vartijalle!

  Nyt polpo on omaksunut käytännön, jossa he itse ensin toimivat mielivaltaisesti ja kun he saavat kansalaiselta kritiikkiä, niin sitten heille tulee paha mieli ja kas kummaa mielivaltainen poliisi onkin rikoksen uhri. Kuinka nerokasta!

 11. Omista oikeuksista kiinnipitäminen on nykyään hengenvaarallista.

  Olen itsekin joutunut hankaluuksiin aletuotevirheiden ja henkilökunnan joustamattomuuden takia. Itse hoidan virheet kuitenkin rauhallisesti ja saan korvauksia, mutta joskus henkilökunnassa on yli-innokkaita kusipäitä.
  Mielestäni tilanteen aiheuttajat, eli kaupat tällaisessa tapauksessa, pitäisi saada leivättömän pöydän ääreen.
  Varsinkin Eastonin K-Citymarketti ja koko K-ryhmä, joka on käyttänyt alehintaketkuilua hyväkseen jo kohta 30 vuotta ja kukaan ei puutu tähän tahalliseen, jatkettuun petokseen. Jonkun pitäisi tutkia asiaa perinpohjin.
  Vetoavat aina systeemivirheisiin, kyllä on paskat systeemit, kunnei vuosikymmenissä saada kuntoon!

 12. Uuden uutisen mukaan nainen ei asioinut myymälöissä, vaan hälyn teki yksityishenkilö ilmeisesti kauppojen ulkopuolella.

 13. Vartija- tai poliisikasa ihmisen päällä-murhat ovat näköjään muotia. Käskyt varmaan tulleet saatananpalvojien käteenvetolooseista.

 14. Veik­kaan­pa, et­tä vi­de­onau­hoi­tuk­sil­le ta­pah­tuu «Eps­tein il­miö»: Ne vaan jo­ten­kin ovat ka­don­neet, ja juu­ri tuol­ta ajan­jak­sol­ta.
  –    1) Oli­ko kaup­pa­kes­kuk­sen vi­de­onau­hoi­tuk­set an­net­tu sa­man fir­man hoi­det­ta­vak­si, jon­ka var­ti­jat työs­ken­te­le­vät siel­lä? — Mal­li DeepS­ta­te: it­se it­se­ään val­vo­va tur­val­li­suus­or­ga­ni­saa­tio.

 15. Kol­lek­tii­vi­nen it­sek­ri­mi­na­li­soin­ti­suo­ja

  Kun me­nee kaup­pa­kes­kuk­seen, kan­nat­taa ky­syä jo ovel­la en­sim­mäi­sel­tä var­ti­jal­ta, et­tä saa­ko kaup­pa­kes­kuk­ses­sa ku­va­ta hä­nen tai jon­kun muun var­ti­jan te­ke­miä ri­kok­sia.
  –   Jos hän kiel­tää niin var­ti­jas­ta on syy­tä teh­dä ri­ko­sil­moi­tus, kos­ka hän kiel­tää ky­sy­jäl­tä hä­nel­le kuu­lu­van lail­li­sen oi­keu­den (joi­den suo­je­le­mi­sek­si hä­net sa­no­taan pal­ka­tun teh­tä­vään­sä!).
  –   Jos hän kiel­tää, on syy­tä ky­syä var­ti­ja­kort­ti ja ot­taa hen­ki­lö­tie­dot hä­nes­tä,
  –   jos ei näy­tä kort­tia, on sii­tä teh­tä­vä ri­ko­sil­moi­tus.
  –   Jos pe­lot­taa ky­syä — ja mik­si ke­tään pe­lot­tai­si­kaan! — voi pyy­tää ka­ve­rin taus­tal­le sa­laa ku­vaa­maan ti­lan­ne.
  –   Vaik­ka ri­ko­sil­moi­tus ei lo­pul­ta joh­tai­si mi­hin­kään, jää sii­tä mer­kin­tä pa­pe­rei­hin var­ti­jan koh­dal­le.

  On­ko var­ti­joil­la kol­lek­tii­vi­nen it­sek­ri­mi­na­li­soin­ti­suo­ja jo­ka vel­voit­taa jo­kai­sen var­ti­jan va­leh­te­le­maan ja hä­vit­tä­mään to­dis­teet toi­sen var­ti­jan te­ke­män ri­kok­sen sa­laa­mi­sek­si. Jo­ka ei täl­lai­seen toi­min­taa suos­tu, hä­nel­lä ei ole paik­kaa var­ti­ja- / po­lii­siyh­tei­sös­sä.
  –   Po­lii­seil­la täl­lai­nen suo­ja on ja se tu­li esil­le sii­nä, kun jul­ki­suu­des­sa kes­kus­tel­tiin po­lii­sien «bo­dy­cam» -vir­ka­ka­me­roi­den käy­tös­tä.
  –   Vir­ka­ka­me­roi­ta ei otet­tu käyt­töön, kos­ka po­lii­sit oli­si­vat ryh­ty­neet kol­lek­tii­vi­siin toi­miin ri­kol­lis­ten työ­to­ve­rei­den­sa suo­je­le­mi­sek­si, esi­mer­kik­si ryh­ty­neet lait­to­maan lak­koon, jos työ­nan­ta­ja ryh­tyi­si val­vo­maan hei­dän toi­mien­sa lail­li­suut­ta.

  Vir­ka­val­taa käyt­tä­vien hen­ki­löi­den vah­vas­ta it­sek­ri­mi­na­li­soin­ti­suo­jas­ta, ja jo­pa tä­hän liit­ty­väs­tä kol­lek­tii­vi­ses­ta vel­vol­li­suu­des­ta joh­tu­en KAN­SA­LAI­SIL­LA ON VEL­VOL­LI­SUUS ku­va­ta po­lii­sien ja var­ti­joi­den toi­min­taa ai­van kuin heil­lä it­sel­lään oli­si «bo­dy­cam» -ka­me­rat.

  Toi­nen ja luon­nol­li­sem­pi toi­min­ta­vaih­to­eh­to on
  –   opet­taa lap­sil­le, et­tä var­ti­jat ja po­lii­sit on pal­kat­tu teh­tä­vään­sä sen ta­kia, et­tä he hak­kaa­vat pie­niä lap­sia mil­loin vain ja mil­lä pe­rus­teel­la vain ha­lu­avat,
  –   et­tä kas­vet­tu­aan isok­si lap­si voi sil­loin it­se ryh­tyä var­ti­jak­si ja puo­les­taan ha­ka­ta pie­niä lap­sia,
  –   et­tä yh­teis­kun­ta ei py­sy ku­ris­sa ja jär­jes­tyk­ses­sä il­man pel­koa ja jat­ku­vaa vä­ki­val­taa.

  1. Paskalakit ovat ITSE…Aiheuttaneet..tämän Reaktion..

   Vihan…Halveksunnan..Ihmississä…

   Kun Lähtivät..Suojelemaan…Vallanpitäjiä…ym

 16. Jassoo, että nainen ei asioinut missään liikeessä, hänellä oli konflikti jonkun miesoletetun kanssa ja vartijat hälytti sivullinen. Hmm. Joidenkin tietojen mukaan nainen olisi tullut Leviksen liikkeestä (toisten lastenvaateliikkeestä). Jos Levis pitäisi paikkaansa niin kyseessähän on amerikkalainen firma, jonka päämaja on San Franciscossa. Amerikasta vartijoiden toimintatapakin on ja Securitaksen omistajista löytyvät sellaiset Wall Streetin toimijat kuin Blackrock sekä Vanguard. Ja vaikka näillä kolmella ei olisi mitään tekemistä toistensa kanssa on heillä syy varjella mainetta ja rahaa sekä valtaa muokata narratiivia. Ehkäpä Securitas vastaa Ison Omenan valvontakameroista ja niiden nauhoista osa voi olla mystisesti kadonnut, pyyhitty yli tai sopivasti editoitu.

  Ja syy naisen niputtamiseen olisikin ollut se, että hän käyttäytyi häiritsevästi jotain miesoletettua, herää kysymys, yritettiinkö tilannetta ensin rauhoittaa ja mikä oli tuon miesoletetun osuus tilanteessa ja suhde naiseen. Joidenkin tietojen mukaan mies ja nainen olivat tuttuja entuudestaan. Tulivatko vartijat sitten paikalle selvittämättä tilannetta ja veivät naisen kovin ottein maahan. Kahden henkilön välisen tilanteen eskaloitumiseen häiritseväksi tarvitaan yleensä kuitenkin molemmat osapuolet. Oheisen Ilta-Sanomien jutun perusteella tilannekuva on kuitenkin edelleen epäselvä. bPerustuiko naisen syyllisyys vain sivullisen antamaan tietoon. Tällöin kuka tahansa voi ilmiantaa kenet tahansa häiritseväksi kokemansa henkilön sillä seurauksella, että 4 – 5 vartijaa painivat hänet hengiltä.

  Joka tapauksessa vaikuttaa siltä, että tarinaa yritetän silotella, kunnes kohta mitään vakavaa ei tapahtunutkaan ja nainenkin olisi kuollut kohta kuitenkin muutenkin 6 kk ikäinen sikiö sisällään.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009315051.html

  1. Nuoria vartijoita. Joukossa tyhmyys tiivistyy. Lähtökohtaisesti kuvittelisi yhden vartijan osaavan kohdata kiihtyneen naisen, puhua ja puhua ja ohjata ulos. Ei vaan onnistu.

 17. Tehdäänkö näiden tapausten jälkeen koskaan dopingtestejä? Steroidit aiheuttavat äkkipikaisuutta ja hermojen menettämistä ja ikävä kyllä noita myrkkyjä jotkut vartijat ja poliisitkin käyttää.

 18. Ajatellaan tätä Hiljaisuutta..Valtavarkaitten toimesta…

  Muistakaa..Sitä Paskamyrskyä..Kun 1 Neekeri vaiko Mulattikakara oli jätetty yhdelle pysäkille..Tai Lestap***** Sipilää..tyupattiin takaapäin..

  Pieni naarmu..Kyseisten..Egoon

  Nyt..2 Kuollutta…2 Orpoa…

  MISSÄ..HUUTO JA PARKU…???

 19. Minkähänlaista kohtelua…Noitten naikkoset…Saavat kotona…
  Vai oliko kyseessä…Homppeli porukka…Joka Tappoi sen..Pelkästä mielihyvästä…

 20. Jos joku mies on uhkaillut tuota naista että hänelle tehdän jotain tai että hänelle tapahtu jotain esim joku vaikutus valtainen taho ja sitten toi nainen ei tiedä että kuka mies hänelle meina jotain tehdä niin sen takia hän on arka miehiä kohtan kun hän ei tiedä että kuka mies hänelle jotain meina tehdä.

  Niin sen takia hän ei uskalla likkua kadulla eikä olla kotona kun hän ajatele että siellä joku voi hänelle jotain tehdä ilman että kukan näke tai tule auttaman häntä.

  Ja sitten hän ajatele että julkiset paikat missä on paljon ihmisiä kuten ostoskeskukset ovat turvallisia paikkoja kun siellä on ihmisiä joka näke ja tule tarvittaesaa auttaman ja kun hän aasu lähellä Iso Omena niin hän viihty siellä.

  Ja sitten se taho ajatele että miten me nyt sadan häntä tapettua ilman että kukan näke kun hän aina vihty siellä missä on paljon ihmisiä eikä ikinä vihdy siellä missä ei kukan näe eikä kukan voi hoita homma rauhassa.

  Niin sitten se vaikutus valtainen taho pättä että annetan noiden vartioden hoita homma nehän saa sittä vain kuoleman tuottamuksesta ehdonalaista eli nidden ei tarvitse mennä istuman eli tällä tavalla me voidan hoita homma ja samalla meillä ei tule sittä mitän seuramuksia eli lavastettan joku tilanne ja sitten vartijat hoita homman.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*