Marco de Wit 9 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomi on Pietarin porteilla geopolitiikan keskiössä. Niinpä on päivänselvää, että Suomen liike-elämä ja varsinkin politiikka on TÄYNNÄ sekä idän että lännen agentteja. Vielä päivänselvempää on, että CIA, KGB/FSB ja Mossad järjestävät agenttinsa nimenomaan suomalaisten puolueiden johtopaikoille.

 

Neuvostoliiton romahduttua KGB-agenttien valta väheni, mutta CIA:n ja Mossadin agenttien valta nousi valtavasti. Päivänselvää on myös, että näitä lännen agentteja pyörittävät USA:n ja Israelin johdolla Suomen ruotsinkielinen pääoma ja siihen kuuluvat juutalaisoligarkit.

 

Onko Suomen rikkaimmalla miehellä Poju Zabludowiczillä yhteyksiä Mossadin Epsteiniin ja Ghislainiin?

 

 

Laiton Lehti on vuosia korostanut, että juutalaisen ja ruotsinkielisen pääoman päivänselviä kätyreitä ovat Suomen ensin pankkikartelliin, sitten EU:iin, sitten euroon ja sitten Natokumppanuuteen vienyt toisensa hyvin tunteva kolmikko: Nordellien kätyripoika Sauli Niinistö, kaksoisagentti Paavo Lipponen-Ingman ja Serlachiuksien kätyripoika Matti Putkonen.

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa I. Niinistö

 

 

Matti Putkonen järjesti persuihin myös äänestyskoneet, mutta tästä huolimatta hänen oli vaikea mädättää ja hallita persuja. Niinpä hän tarvitsi avukseen kolme äärimmäistä Nato-fania eli Jussi Halla-aho-Bergrothin, Arto Luukkasen ja Riikka Purran.

 

Halla-aho asui nuorena Ukrainassa, jossa hän ruotsinkielisen Bergroth-hienostosukunsa suosituksilla pääsi töihin Suomen konsulaattiin. Samalla hän mahdollisesti myös värväytyi Supon tuella Naton ja jopa Ukrainan pahamaineisen tiedustelupalvelun SBU:n agentiksi.

 

Mutta mihin sitten äärifeministisessä punakodissa kasvanutta ruotsinkielistä Purraa ja hänen liberaalihoviaan tarvittiin? Yksinkertaista: Hänet tarvittiin puolueen feministikeulakuvaksi, jotta Suomea hallitseva RKP hyväksyisi persut hallitukseen natottamaan.

 

Tavalliset persut eivät kuitenkaan epäilleet mitään, koska eivät ole vieläkään tajunneet heidän johtajiensa olevan ruotsinkielisten kätyrejä.

 

Soini, Halla-aho ja Purra ovat suomalaisia häpeäviä länsiblokin fanittajia!

 

 

Naton käskystä sitten feministiksi itseään kutsuva pakkoruotsia kannattava punakodin kasvissyöjäkasvatti Purra järjestettiin puskista maailmanennätysvauhtia persujen puheenjohtajaksi. Tietysti Matti ”CIA” Putkosen äänestyskoneiden avustuksella.

 

Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 

 

Niinpä sitten vallantunnossaan ja valtamedian tuella Purran himonatottava liberaalihovi alkoi terrorisoimaan puolueen aitokansallismielisiä ja miehittämään puolueen avainpaikat puoluejohdon orjamaisilla käskyläisillä. Halla-aho ja Purra menivät jopa niin pitkälle, että nostivat hyvin nuoren Laura ”Peppu” Jokelan Helsingin piirin puheenjohtajaksi.

 

Helsingin persuissa “kaikki päin pers****”: Laura “Peppu” Jokela eliminoi kaikki vähänkin Natokriittiset vaaleista!

 

 

Tällöin tuli kuitenkin yksi ongelma: Rivipersuja ei olekaan niin helppo käskyttää kuin mitä Purra luuli. Ympäri Suomea onkin noussut yhä kovempi kapinamieliala Purran liberaalihovia vastaan.

 

Valtamedia: Riikka Purra pelkää kotikuntansa Kirkkonummen persuja!

 

 

Pian Purra ei enää uskaltanut kiertää kentällä. Niinpä oli pakko vaihtaa nyhverömäinen puoluesihteeri Simo Grönroos paljon aggressiivisempaan Arto Luukkaseen. Laiton Lehti pyytää anteeksi, että silläkin saattoi olla tässä ojasta allikkoon -katastrofissa osansa. Persujen viime puoluekokouksen aikaan Laiton Lehti nimittäin kertoi puoluesihteerinä aiemmin toimineen Purran läheisen suojatin ja liberaalihovin keskeisen jäsenen, Simo Grönroosin olevan totaalinen *****nyhverö, jolla on pakkomielteenä homottaa koko puolue.

 

Persujen puoluesihteerikisa kuumenee: konservatiivi Arto Luukkanen vs. homottava Simo Grönroos

 

 

Niinpä sitten Laiton Lehti fanitti puoluesihteeriksi konservatiivisempaa ja savolaisen joviaalia Arto Luukkasta. Sanotaan hänestä mitä tahansa, niin ainakaan hän ei ole _____. Lisäksi Luukkasessa oli se hyvä puoli, että hän kritisoi Naton nykyään fanittavan homoja, pridetystä ja jopa transuja. Ja mikä tärkeintä: Luukkanen ei hyväksynyt Nato-hakemuksen tekemistä ilman kansanäänestystä.

 

 

 

Puoluesihteeriksi päästyään Luukkanen kuitenkin välittömästi petti vaalilupauksensa ja käänsi totaalisesti takkinsa. Hän alkoi kiilusilmäisesti ajamaan Nato-jäsenyyttä sekä vainoamaan kaikkia vähänkään USA-, Israel- ja Natoskeptisiä persuja. Ei siis ihme, että monet nyt epäilevät Luukkasenkin olevan Nato-agentti. Se sopisi kuvaan, koska myös Luukkasella on pitkään ollut läheiset suhteet Ukrainaan.

 

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

Putkosen äänestyskoneet auttoivat natoagentteja pitämään vallan käsissään, mutta äänestyskoneet eivät auta, jos joku Suomen itsenäisyyttä kannattava saa suuren kannatuksen persujen keskuudessa. Tämän vuoksi oli ajettava puolueesta ulos kaikki jäsenet, jotka voisivat puoluekokouksessa haastaa puoluejohtoa. Ensimmäisenä lensi Ossi Tiihonen.

 

Purrapersut voitti: Ossi Tiihonen erosi persuista!

 

 

Tämän jälkeen puoluejohto sitten alkoi vainoamaan toista erittäin suosittua persua eli Piia Kattelus-Kilpeläistä.

 

Käräjäoikeus esti Piia Kattelus-Kilpeläisen erottamisen persuista! Piia persujen puheenjohtajaksi?

 

 

Persujohtoa ärsyttää erityisesti, että Piia ja hänen miehensä Sami Kilpeläinen omistavat Seinäjokelainen-lehden, jossa on välillä persujohtoa kritisoivia juttuja. Seinäjokelainen-lehti on jopa uskaltanut kritisoida Matti ”CIA” Putkosta. Tämä on asettanut puoluesihteeri Luukkasen ja muun persujohdon noloon tilanteeseen, koska he eivät pysty selittämään jäsenistölle miksi Putkonen on puolueen johtoryhmässä, vaikka häntä ei sinne ole koskaan äänestetty. Yhtä vaikeaa on selittää miksi hänelle maksetaan valtavia summia, vaikka hänellä ei ole edes mitään varsinaista työnkuvaa muuta kuin vastata kahden vuoden välein puoluekokouksessa käytettävistä äänestyskoneista.

 

Mutta hei! Putkonen kutsuu itseään ”työmieheksi”, joten rivipersut eivät ole ihmetelleet mitään.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Persuissa puoluejohdon kritisoiminen on ennen kuulumatonta, joten puoluesihteeri Luukkanen joutui raivon valtaan, kuten näkee tästäkin videosta.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Kumma kyllä valtamedia kirjoitti asiasta suhteellisen hyvän jutun. Älykkäämpi lukija varmasti tajuaa mistä on kyse.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Huomaa miten jutun alaotsikossa puhutaan ”keskeneräisestä oikeusprosessista” eli pimitetään persujen rikkovan lakia. Pimitysmääräys on nähtävästi tullut päätoimittajalle, koska itse jutun toimittaja ihme kyllä on tajunnut asian ytimen:

 

Puoluehallitus on erottanut Kattelus-Kilpeläisen, mutta asiasta on oikeusprosessi kesken.

Puoluehallitus päätti viime heinäkuussa erottaa Kattelus-Kilpeläisen puolueesta. Kattelus-Kilpeläinen valitti päätöksestä Helsingin käräjäoikeuteen. Käräjäoikeus päätti 18.8., että se kieltää panemasta täytäntöön erottamispäätöstä ja kielto on voimassa, kunnes toisin määrätään.

 

 

Tästä huolimatta persuilla ja varsinkin puoluesihteeri Luukkasella on OTSAA olla välittämättä oikeuden yksiselitteisestä päätöksestä. Onneksi toimittaja paljasti tämän yhdellä suoralla kysymyksellä:

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

On tässä koko jutussa ainakin se hyvä puoli, että kaikki näkevät millaista sikailua persujohdossa harrastetaan. Pääsikailijana sitten vielä heiluu Luukkanen. Hänellä on mennyt valta niin hattuun, ettei hän välitä pätkääkään laista, vaan jyrää kaikki tyrannimaisesti sekä ruhollaan että puoluejohdon tuella.

 

Mutta miten on mahdollista, etteivät persut välitä edes oikeuden päätöksestä? Yksinkertaista:

 

1. Oikeuden hitaus

Oikeusprosessissa tulee kestämään kokonaisuudessaan 1-2 vuotta. Lopullinen päätös saadaan aikaisintaan ensi syksyllä eli persujen kesän puoluekokouksen JÄLKEEN. Persut ovat siis päättäneet tehdä kaikkensa – vaikka lakia rikkomalla – estääkseen Pia Kattelus-Kilpeläistä osallistumasta kesän puoluekokoukseen. Niin paljon he Piaa ja hänen tukijoukkojaan pelkäävät.

 

2. Oikeuden korruptio

Suomen tuomioistuinjärjestelmä on umpikorruptoitunut, koska hyvä-veli-järjestelmä käytännössä määrää tuomiot. Hyvin todennäköisesti persut ovat leimanneet Katteluksen ”viranomaisvastaiseksi”, kun on kerran kehdannut kritisoida poliisijohtoa. Suomen tuomioistuinjärjestelmässä tämä tulkitaan käytännössä terrorismiksi. Piialla ei siis ole mitään oikeuksia.

Tähän viittaisi myös se, että tuomioistuin ei näytä ainakaan vielä reagoineen siihen, etteivät persut pätkääkään välitä tuomioistuimen päätöksestä. Nähtävästi tuomioistuin ei ole edes merkittävästi nopeuttanut jutun käsittelyä.

 

 

Onko siis Piialla mitään mahdollisuuksia? On kyllä:

 

1. Tuomari saattaa olla rehellinen

Persut halveksivat tuomarin päätöstä niin törkeästi, että tuomari saattaa jopa miehistyä ja pistää persut kuriin. Tai vähintäänkin hän saattaa mitätöidä puoluehallituksen tekemän erotuspäätöksen. Jos näin käy, niin hovi tuskin ottaa asiaa jatkokäsittelyyn, koska keissi on niin selvä. Tällöin Piian jäsenyys olisi jo syksyllä täysin varma ja persujohto olisi todella pulassa ainakin Etelä-Pohjanmaalla ja todennäköisesti myös monessa muussa maakunnassa.

Pohjalaisissa on nimittäin se hyvä puoli, etteivät hevillä alistu sikailevan puoluejohdon terroriin. Eikä varsinkaan savolaisen suurisuun isotteluun.

 

2. 2025 puoluekokous

Vaikka persujohto pystyisikin estämään Pian osallistumisen kesän puoluekokoukseen, niin tuskin pystyvät estämään häntä osallistumasta 2025 puoluekokoukseen. Tällöin Suomi ja persut on jo niin syvällä lamassa ja kriisissä, että Piia saattaa saada puoluekokouksessa äänivyöryn ja jopa nousta puolueen puheenjohtajaksi!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Arto Luukkanen Nato-agentti? Persut jatkaa Piia Kattelus-Kilpeläisen vainoa oikeuden kiellosta huolimatta!

 1. Ensiksi liberaalit mädättivät Kepun. Kentän tukea ei ole kepun nykyjohdolle. Kunnon vaalitappio poistaa WEF-Saarikon ja hännystelijät kepun johdosta.

  1. Ei voi kuin ihmetellä miten nuo liberaalisiivet ovat kaikissa keskusta-oikeisto puolueissa päässeet niskan päälle vaikka kentän, puhumattakaan kansan, tukea niillä käsittääkseni ei ole persuissa, kepussa tai edes kokoomuksen puolellakaan. Ottaen huomioon miten liian konservatiivinen ja tolkku Wille Rydman savustettiin ulos Cuckkoomuksesta todennäköisesti täysin tekaistulla seksuaalirikossyytöksillä minusta on mielenkiintoista miten usein järkeä (puolueen virallisen linjan vastaisesti) puhuva Hannu Hoskonen saa vielä olla Keskustan listoilla eikä vastaavaa puolueesta ulospakottamista puolueen liberaalinsiiven puolelta ole vielä nähty vaikka onhan Hoskoselle sanktiota ”väärin” äänestämisestä jo annettu? Lähtisipä tuo Hoskonen Kepusta oma-aloitteisesti vaikka Vapauden Liiton listoille ja veisi ne viimeisetkin kepu-uskovaisten äänet mennessään…

   1. Hyi saatana, että suomalaiset poliitikot osaa olla rumia. Oikein oppikirjaesimerkkejä Edward Duttonin kuvaamista myrkyllisistä mutanteista. Ihme että joku on nähnyt niin paljon vaivaa, että on edes löytänyt tästä maasta kaikki geneettisesti epäonnistuneimmat.

    Yksi tuttuni kuvasi näitä poliitikkoja ”pystyyn nostetuiksi paskakasoiksi”.

   2. Kai se niin täytyy ymmärtää, että kaikella on elinkaarensa. Hyvän talouden aikaan tolkun kansalaiset, jotka politiikkaa ehdi paljon seuraamaankaan, paitsi sen iltauutisista virallisen liturgian mukaisesti tapahtuneen, suvaitsevat kaiken hyvän mitä joku Ohisalon Stubelon suusta tulee.
    Kierto on taas jo kääntynyt toiseen suuntaan. Asevarustelu nousee otsikoihin, energia kallistuu… siis tehty kalliiksi, otteet kovenee, ihmisiä kuolee vartijoiden syliin, mikä tässä nyt karrikoitua… mutta kuitenkin. Toiseen suuntaan mennään jo.

    1. En minä ihan yksin sentään ole, kun tämäkin pohtimisen arvoinen kommentti löytyi;

     Huijari tuo on eikä mitään muuta!
     28 elokuun, 2022 4:25 pm
     Piia Kattelus-Kilpeläinen ei ole mitään muuta kuin pyrkyri ja kaappari, potentiaalisesti eliitin rukkanen jota pidetään tällä hetkellä vakan alla tulevaa varten.

     Katso nyt Marco mitä Kattelus-Kilpeläinen teki miehensä kanssa Paavon puoluehankkeelle. Paavo joka otti Kattelus-Kilpeläisen puolueeseensa ja erehtyi antamaan vielä korkean aseman tälle, huomasikin pian olevansa ulkona – omasta, itsensä alulle laittamasta puolueesta! Tämä tapahtui aikana, jolloin Paavolla olisi vielä ollut iän puolesta mahdollisuus todella laittaa eliitin edustajille kapuloita rattaisiin.

     Mitä Kattelus-Kilpeläinen on tämän jälkeen tehnyt? Ei käytännössä mitään muuta kuin pukenut villapaidan päälleen ja ottanut kirveen käteensä. Mahtava PR-temppu, joka uutisoitiin valtamediassa asti. Tässä on potentiaalisesti tekeillä uusi varoventtiili kyllästyvälle kansalle ja tämän naisen suhteen olisin hyvin kriittinen.

 2. Oho,

  Rikoslaki 14 luku (21.4.1995/578)
  Rikoksista poliittisia oikeuksia vastaan
  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  5 § (21.4.1995/578) Poliittisten toimintavapauksien loukkaaminen
  Joka väkivallalla tai vakavan vaaran toisen hyvinvoinnille käsittävällä uhkauksella estää toista

  3) perustamasta yhdistyksen yleisiä asioita varten taikka liittymästä tai kuulumasta sellaiseen tai toimimasta siinä,

  on tuomittava poliittisten toimintavapauksien loukkaamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.
  Yritys on rangaistava.

  Pia toivottavasti tutkailee posttraumaattisen stressireaktion oireita joita Luukkanen on voinut nöyryyttävällä ja loukkaavalla käytöksellään aiheuttaa. Ehkä kyseessä on myös yhdenvertaisuuslain rikkominen olettaen että työsuojelurikos. Ketäänhän ei saa syrjiä mm. vakaumuksen, mielipiteen, _poliittisen toiminnan_… muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

  No, tutkintapyyntö poliisille joka selvittää mistä olikaan kyse.

 3. ”Suomi on Pietarin porteilla geopolitiikan keskiössä. Niinpä on päivänselvää, että Suomen liike-elämä ja varsinkin politiikka on TÄYNNÄ sekä idän että lännen agentteja.”

  Poliisi, jolla on mieltymystä poliittiseen toimintaan… Oma lehti, yksi tuhottu puolue (Väyrysen Kansalaispuolue), muutaman kuukauden välein valtion median YLE:n esiinnostamana, kun nykyinen puolue PS kohtelee kaltoin…

  https://yle.fi/a/3-11733548
  https://yle.fi/a/3-12508075
  https://yle.fi/a/3-12531697
  https://yle.fi/a/3-12591701
  https://yle.fi/a/74-20004557

  https://en.wikipedia.org/wiki/Sleeper_agent

 4. Persujohto laskee sen varaan että Piiakin lopulta luovuttaa heidän terrorinsa edessä, kun elämä puolueessa tehdään hänelle tarpeeksi hankalaksi ja aloitetaan vielä vuosien oikeuskierre.

 5. Kyllä se on ihan oikein, että ulos vaan Kattelus Persujen puoluetukea kärkkymästä. Heti ovat aloittaneet lehdessään mustamaalaamisen, joten voisi kuvitella sellaisen lojaliteettivelvoitteen tulleen asian auki ollessa rikotuksi. Ei tule lämmintä kättä tuomarilta.
  Tulee mieleen aikaisempi Persujen puheenjohtajavaali, jossa poliisitaustainen Veera Ruoho https://www.veeraruoho.fi/ tavoitteli persujen johtajuutta. Tulos oli huono. Halpamaisen huono oli se Hakkaraisen syyllistäminen jostain pikkujoulujutuista.

  LL on kritisoinut, ettei Tiihonen ärähtänyt saamastaan kohtelusta. Ehkä kannattaa yrittää olla tolkku. Jos Vapaudenliitto saisi jopa 4-8% kannatuksen, ja Keskusta kyntää edelleen vaaleissa syvällä, niin voisiko olla mahdollisuus hallitukseen Persut Kok KD vankistamiseksi? https://www.youtube.com/watch?v=De2UpNHDBB0

 6. Pulitzer palkinnon arvoinen teksi, jos siis suomessa jaettaisiin pulitzereita ja tämä kyllä ylittäisi ne pulitzeritkin.

 7. Artolta nuossut ns….Kusi päähän…Kun pääsi vähän pätemään…

  Niin tyypillistä…Niin tyypillistä

 8. Helsingin sanomat teki jutun liittyen Sofi Oksasen ja kumppanien tempauksiin kirjoittaa ”terveiset” mm. tykistökranaattiin. Hesarin jutussa tuumailtiin mm. onko sotaa alettu jo ”karnevalisoida”. Jussi Halla-aho on somessa tykittänyt että venäläisten tappaminen on tässä tilanteessa johdonmukaista toimintaa ja sodan karnevalisointi on ihan ok ja henkeen sopivaa yms.. Asiaan liittyvää juttua löytyy mm. Levelin tuoreella striimillä youtubessa. Aikalinkki kommenttikentällä.

   1. Halla-aho muistetaan, kun tämä korruptiokartelli kaatuu. Laillisesti toki, kuten herrasmiehet tekevät. Esimerkiksi Donbassin maaperällä.

 9. Leveli on palannut! Heti 8.1. lähetyksessä Junnun paljastus, kohta noin 18 min. alkaen. Bergroth on juutalaissuku. Jussi Halla-Aho on juutalaista Bergroth-sukua. Vieläkö kansallismielisiä kiinnnostaa äänestää noita kusettajatyyppejä?

  https://www.youtube.com/watch?v=EPBxFJur8o0

  Roth on tyypillinen juutalainen nimi.

  1. Sitä minä olen sanonut jo pidemmän aikaa, että nimenvaihtaja ”halla-aho” on ihan ilmetty rothchild. Ja käytös ja motivaatio täsmää.

 10. Bankman-Fried was the second-largest “CEO contributor” to Joe Biden’s 2020 presidential campaign, giving it$5.2 million.

 11. JUU..

  LOISET Ovat AINA Vihanneet…Kristittyjä..KUTEN…Venäläisiä…Viimeksi kun Pääsivät Valtaan..Oli 60 Miljoonaa Ruumista…Lopputuloksena..

  Maasta ja Maanosasta…Riippumatta

 12. Persuista on lähtenyt valtava määrä väkeä Persujen sekoilun ja globalismin takia, mutta silti Persut gallupissa toisena. Manipuloidaanko galluppeja sekä vaaleja molempia?

  1. Älä edes epäile. Gallupien ja vaalien manipulointi on tiedustelupalvelujen, valtamedian ja digiyritysten päätoimialaa. DIGI, DIGI, DIGI…

  2. Suomessa on vain yksi äänestäjä, eli Tieto Oy:n helvetinkone. Sen valitsemat prosentit on jo kauan sitten päätetty; median ”gallupeissa” sitten esitetään suunnilleen samat luvut muutettuina parilla prosenttiyksiköllä. Maailman kusetetuin kansa uskoo mediaa vielä entistäkin lujemmin, se kun osaa aina niin hyvin ”ennustaa” tulokset. Ja jos halutaan oikein iso spektaakkeli, niin esitetään gallupeissa jonkun ennalta päätetyn ”yllätysnousijapuolueen” suosio vaikka neljä prossaa alemmaksi kuin mitä helvetinkoneeseen on syötetty. Ihmiset ovat sitten ihan suu auki ja kuvittelevat, että voijettä nyt yllätti! Ei Suomessa voi korruptiota olla kun kansa on selvästi osoittanut tahtonsa! :D:D:D

   Tämän ansiosta jonkun Purrankaan ei tarvitse ylipäätään tehdä yhtään mitään, ei sen enempää persujen sisällä, eduskunnassa kuin mediassakaan, kun prosenttiluku ei mistään riipu piirun vertaa. Se neuvotellaan vain sen perusteella, kuka nuolee globalistiherrojen persettä parhaiten.

   1. Juuri tämän takia olisi ensi arvoisen tärkeää päästä teettämään aidosti rehellisiä gallupeja ja äänestyksiä.

    Ongelma tietysti on, kuinka ne saadaan aukottomasti laajan yleisön tietoisuuteen ja vieläpä niin ettei järjestäjätaho leimaudu kansallismieliseksi – niin kuin ei kuulu ollakaan. Aidosti ja läpinäkyvästi.

 13. KATTELUS on sen verran FIKSU laskiämpäri puolueeseen ettei hänellä pitäisi olla suuriakaan IKÄVÖINNIN aihetta sellaiseen, jota EI YKSINKERTAISESTI ole ecdes OLEMASSA! AITO SUOMI-NAINEN Kattelus on liian HYVÄ persuille jäseneksi! PERSUT ovat jo MAANSA MYYNEET!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*