Marco de Wit 9 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vasemmisto ja yleensäkin suvakit ovat terroristeja, koska tukevat BLM-, Elokapina ja Antifa-terroristeja. Suvakkiterroristit ovat kuitenkin niin röyhkeitä, että sitten kehtaavat syyttää kriitikkojaan terroristeiksi.

 

Ei siis ihme, että konservatiivit kansallismieliset joskus hermostuvat suvakkeihin. Näin kävi myös Brasiliassa jälleen, kun mielenosoittajat valtasivat kommunistisen valepresidentin yhden virkatalon.

 

 

 

 

Tietysti sitten valtamedia alkoi demonisoimaan kansallismielisiä väittäen, etteivät suvakit muka koskaan valtaa taloja ja teitä. Onneksi Bolsanaro sanoi suvakeille heti suorat sanat.

 

 

 

Kommunistinen valepresidentti Lula aikoo kuitenkin nyt sitten käyttää tilannetta hyväksi ja voimistaa otettaan poliisista. Tätä vauhtia ollaan kohta täydessä sisällissodassa.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Brasiliassa mielenosoittajat valtasivat kommunistisen valepresidentin virkatalon

 1. Niin kauan kun armeija ei liity avuksi ja syrjäytä nykyjohtoa on tavallisten kansalaisten mahdotonta taistella valtion koneistoa vastaan.

 2. Kaikkien sota kaikkia vastaan. Ylhäältä huipulta lattiamanujen tasolle, SOTA. Tässä käy vielä niin, että tuleva väkivallan vyöry vie mennessään eliitinkin. Suojapaikkaa ei ole kellään.

 3. -Miksi rikolliskartellit tukevat sosialisteja niin Brasiliassa, USA:ssa kuin muuallakin?

  -Koska yhteiset tavoitteet, kontrolli, kartellitalous ja huumeet.

 4. Miksi Yhdysvaltojen pitäisi olla huolissaan siitä, että Kiina liikkuu ”Amerikan takapihalla”?

  https://archive.ph/0d1HQ

  Yhdysvallat on menettämässä asemiaan Kiinalle taistelussa vaikutusvallasta Latinalaisessa Amerikassa ja Karibian alueella (LAC). Kiinan kansantasavalta (Kiinan kansantasavalta) vahvistaa suhteitaan alueella, jota usein kutsutaan ”Amerikan takapihaksi”.

  Syyskuussa 2013 Peking käynnisti virallisesti biljoonan dollarin arvoisen Belt and Road Initiative (BRI) -aloitteen, jonka nimi viittaa kuuluisaan Silkkitiehen. Se on Kiinan ulkopolitiikan keskiössä, ja se sisältää investointiohjelmien verkoston, jolla pyritään kehittämään infrastruktuuria ja edistämään taloudellista yhdentymistä kumppanimaiden kanssa. Se on suora uhka Yhdysvalloille, koska Kiina pyrkii käyttämään sitä yhdyssiteenä koko maailmaan matkallaan kohti maailmanlaajuista suurvaltaa.

  Kiina on nyt Etelä-Amerikan tärkein kauppakumppani ja merkittävä ulkomaisten suorien investointien ja lainojen lähde energia- ja infrastruktuurialalla. Se on myös luomassa kulttuuri-, koulutus- ja poliittisia siteitä.

  Vastauksena Kiinan vaikuttavaan kehityskulkuun Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueella presidentti Biden, joka johti Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen politiikkaa Obaman hallinnon aikana, ja G7-maiden johtajat sopivat kesäkuussa 2021 käynnistävänsä maailmanlaajuisen infrastruktuurialoitteen Build Back Better World (B3W). Tämä aloite on johdonmukainen sen näkemyksen kanssa, että Kiina on Yhdysvaltojen strateginen kilpailija globaalissa suurvaltapelissä, jota jotkut kutsuvat uudeksi kylmäksi sodaksi.

  1. Amerikan takapihaanhan kuuluvat tunnetusti myös muiden muassa Ukraina, Taiwan, Hong Kong, Korea, Japani ja Suomi. Hirveän pahat Venäjä ja Kiina eivät kuitenkaan millään voi tajuta, että niillä ei missään nimessä saa olla mitään vaikutusvaltaa näillä alueilla, eikä mitään historiallista, maantieteellistä, taloudellista, kulttuurillista tai mediayhteyttä. Parempi jos eivät myöskään tiedä eivätkä pysty valvomaan mitä näillä Amerikan etupiirin alueilla tapahtuu.

 5. Toisinto Qanon/Trump vedätyksestä Capitolin ”valtauksessa” 6.1.2021
  Trump-pelle = Bolsanaro-pelle, siionistien muppetteja molemmat 100%

  Ei tarvi kässäriä paljoa editoida kun sama kusetus menee läpi uudestaan ja uudestaan. LaitonLehti on erityisen vastaanottavainen tälle lapselliselle psy-op touhulle.

  1. Mitä tarkoitat? EEikös tässä ole se kuvio, että nimenomaan globalistit yllyttävät ja manipuloivat agenteillaan kansallismielisiä valtavamaan näitä taloja ja sitten julistavat kaikki kansallismieliset terroristeiksi. Sitten kun globalistien kannattajat valtailevat jopa poliisitaloja ja jopa polttavat niitä maan tasalla, niin kyse on enimmäkseen rauhanomaisista mielenosoituksista?

   1. Niin, tuossa artikkelissa annat ymmärtää että vallassa oleva presidentti on valepresidentti ja siten Bolsanaro on tälle jokin vastavoima, kun todellisuudessa he molemmat palvelevat samaa eliittiä. Tuo on totta että kaksinaismoralismi kukkii sen suhteen kuka osoittaa mieltä ja valtailee mitäkin rakennuksia ja miksi, toisia katsotaan sormien läpi ja toisia ei. Eliitin kannalta kaikki ovat kuitenkin hyödyllisiä idiootteja jotka KAIKKI pelaavat heidän pussiin. Hajota-ja-hallitse perussettiä siis.

    Mutta jos nyt haluat oikeasti ymmärtää niin kuuntele vaikka tämä ja katso asioita hiukka laajemmasta perspektiivistä:

    WALK INTO MY PARLOUR SAID A SPIDER TO THE FLY (PSYOP ON CAPITOL HILL)

    https://www.bitchute.com/video/BUY7ZiYkwve1/

    1. Juuri näin, Bolsonaro on samaa lajia kuin Trump ja lukuisat muut eliitin valeopposition edustajat.

     Salaliitto on niin suuri ja valtava, että sen selittämiseen ei riitä praxeologia tai mikään muukaan annettu selitysteoria. Valtaeliitti on jo vähintään satojen vuosien ajan nainut toisiaan ristiin ja siteet näkyvän eliitin huipulla ovat tiukat. Tämän yläpuolella vielä se näkymätön käsi joka ohjaa aivan kaikkea.

     Itse Perkele on laskeutunut keskuuteemme ja nyt jo Etelä-Amerikkaan leviävä kaaos takaa sen, että MS III tulee varmuudella olemaan laajempi kuin edeltäjänsä. Tässä todellakin taidetaan polttaa koko maailma yhdeltä istumalta, eikä kiveä jää kääntämättä, kun valkoista kansaa tuhotaan.

     Eliitti valmistautuu kaikkialla maailmassa – around the world. Näiden valmistamista on perusteltu milloin Yellowstonen tulivuorella, milloin ydinsodalla ja milloin milläkin… https://www.businessinsider.com/photos-inside-luxury-bunkers-ultra-rich-prepare-for-doomsday-2022-9#rising-s-prices-start-at-40000-but-its-luxury-series-starts-at-about-378-million-and-the-companys-most-expensive-shelter-costs-about-14-million-the-company-told-insider-21

 6. Mitä todisteita de witiltä on että Lula olisi valepresidentti? Ei mitään. Hänhän voitti vaalit ja äläkä taas ala puhumaan vaalipetoksesta, se on joka kerta sama virsi, kun de witin oma suosikki häviää. Vaalipetos, hän huutaa suureen ääneen.

  1. Euroopan komein ja pitkäaikaisin presidentti Valko-Venäjän Lukasenko on monesti joutunut huhujen kohteeksi, että hän olisi muka manipuloinut vaaleja.

   Mitä mieltä Aku? Onko vain suvakkien vihapuhetta?!!

 7. ⚡️Brazil’s Former President Jair Bolsonaro taken to hospital in US (Reports)

  uutinen Intian sivustollanoin klo 20:25.

 8. Kirkon Ulkomaan Avun..Kavaltaja..Olet Hullu…Timoteus..Olet Yhtä Epärehellinen..Kaikissa Teoissasi..

 9. Näin joskus aamulla vilauksen siitä kuinka jonkun laatikosta oli löydetty…Dildo..Kun nää Prostestoijat oli mennyt sisään jonkun Kommarisossun toimistoon…Nimikin oli mainittu

 10. Siellä missä HENKI on LÖYHÄSSÄ. Siellä ollaan HERKKIÄ oikeidenmukaisuuden ja TOTUUDEN suhteen! Maassa voi RIKOSTILASTOLLISESTI vallita viidakonlait, mutta VAALIVILPPI osuu HERMOON!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*