Marco de Wit 9 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on jo vuosia sanonut, että Soini käänsi takkiaan kerran, mutta Halla-aho ja Purra tusinan kertaa. Moni naivi rivipersu ei kuitenkaan millään uskonut. Niinpä sitten Laiton Lehti alkoi tekemään juttuja, joissa siteeraa persuja itseään.

 

Halla-aho-Bergroth ja Purra eivät esimerkiksi halua ulos EU:sta, eurosta, petrodollarista tai edes korttitalomaisesta pankkikartellista, koska lännen pitää seisoa ”yhtenä rintamana” Venäjää vastaan.

 

Riikka Purra: EU:sta tulossa liittovaltio. Ei voi mitään!

 

 

Natsipassi oli vähän vaikeampi juttu, koska persut yrittivät ovelasti välttää vastuun.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Jopa Laiton Lehti yllättyi, että Halla-aho ja Purra fanittavat nykyään AVOIMESTI myös vihreää siirtymää.

 

Persut entistä voimakkaammin vaatimassa vihreää siirtymää! (Jussi Bergroth Naton ja Ukrainan agentti?)

 

 

Persut myös sotahulluina nykyään kannattavat fanaattisesti Natojäsenyyttä ja vastustavat kansanäänestystä.

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

Ja tämä oli vasta alkua. Halla-aho-Bergroth ja hänen likaisen suvakkityön tekijänsä Purra ihan oikeasti ovat kääntäneet takkiaan ainakin tusinan kertaa.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Pian Laiton Lehti kuitenkin tajusi, etteivät useimmat persut edes ymmärrä kuinka pahasti persujohdon takinkäännöt sabotoivat Suomen itsenäisyyttä ja vapautta. Niinpä Laiton Lehti julkaisi tämän kartan.

 

Aitokansallismielinen kartta. Versio 1.2

 

 

Nyt vihdoin myös muut mediat ovat siis tajunneet persujen petturuuden. Persubingo-kuva on nimittäin Blokkimedialta:

 

 

 

Tosin ei paljon auta, että kaikki nyt myöntävät Laittoman Lehden olleen oikeassa. Persut nimittäin nykyään ihan tosissaan ovat sitä mieltä, että toki Suomen itsenäisyys, vapaus ja talous pitääkin uhrata Venäjäpelon takia. Itse asiassa suuri osa persuista ei edes välitä onko Halla-aho-Bergroth Naton agentti ja vaikka olisikin, niin pitävät sitä hyvänä asiana!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Persubingon alkeet: Top 12 takinkääntöä!

 1. Missään muussa maassa ei ole näin läpinäkyvää valeoppositiota kuin Suomessa. Jopa ruåtsidemokraatit ovat aidommin asiansa takana.

  Surullista.

 2. Näin jossain tämän ”persubingon” ruudukon jo aiemmin. Millähän tarkoituksella on väsätty, kun tuosta puuttuu Kokoomus, Keskusta, Vasemmistoliitto-kin ihan samaa vihreää pyöreää molkuraa kaikilla Naiivien suomalaisten tyhmien meän-suomalaisten äänestäjien kalastajilla kuten LL on täällä ansiokkaasti aina valistanut… kiitos siitä.

  1. Joo, ja liskokannibaaleja, satanisteja, liskoihmisiä, avaruusliskoja, natseja, hitlereitä, ryssäsalkkuja, pedofiileja…!

 3. Jоs nа­tоа еi sаа­dа run­nоt­tuа lä­pi hе­ti sеu­rаа­vаn еdus­kun­nаn kо­kооn­nut­tuа, оvаt 200 kаn­sа­nе­dus­tа­jаn vаl­tа jа yk­si­tyi­sеt еdut vаа­kа­lаu­dаl­lа.
  –   Ei­kö оli­si kаn­sа­kun­nаn sеl­viy­ty­mi­sеn kаn­nаl­tа еdul­li­sеm­pаа uh­rа­tа kаk­si sа­tаа еdus­tа­jаа jа sääs­tää kаn­sа kuin uh­rа­tа kо­kо kаn­sа jа sääs­tää kаk­si­sа­tаа — jа jоt­kа kui­tеn­kin tu­lе­vаt sil­lоin huо­mаа­mааn, еt­tä hеi­tä оli ku­sе­tеt­tu.

  1. Nehän on jo henkilökohtaisesti…Tappanut (Murhannut)..Rutkasti yli Sen…Viimeiset 2 Vuotta..Joten..Mitä olisi Sen sopivampaa kuin…..

 4. Kun katsoo Purran Naama..ja Habitusta..Ollaan kaukana Kultaisesta leikkauksesta..Ihmekö…kun Ulosantikin on sen mukaista…

  1. Edward Duttonin kuvaama myrkyllinen mutantti. Ulkomuoto korreloi erittäin voimakkaasti sekä älykkyyden kanssa että sen kanssa, kykeneekö ylipäätään elämään ihmisheimossa tai etenkään yhteiskunnassa. Terve ihminen ymmärtää, että jos kohtelee muita hyvin ja rakentaa yhdessä jotakin hienoa, niin itselläkin on paljon antoisampi elämä. Joku purra, marin, niinistö, halla-aho, luukkanen tai ”koko valtameren rumin kala” kurvinen taas ei kerta kaikkiaan pysty tätä käsittämään. Heillä ei ole tarvittavaa mekanismia aivoissa. Heille kaikki on vain itsekästä edun repimistä muilta, mulle kaikki heti, huumeita, rahaa, instagrammikuvia, valtaa, pornoa, ja tappakaa kaikki ne joista en pidä. Käskyttäminen ja selkäänpuukottaminen käy helposti, mutta työ ei maistu, koska siihenkään ei ole aivoissa oikeanlaista mekanismia.

   Samaan tapaan kuin se, että aivoissa ei ole normaaleja sosiaalisia rakenteita, myös pää ja kasvot vääntyvät lopulta sellaiseen muotoon että hiukset eivät kasva, iho syöpyy ilman mitään syytä ja leuat eivät sovi yhteen sitten millään.

 5. Hehän ovat kuin kaksi marjaa – Göbbels ja Halla-aho.

  Hehän ovat kuin kaksi marjaa – Purra ja Beavis (Beavis and Butthead).

 6. Rikollinen Hutisalo ilmoitti tänään että ”Vihreät” ja Perussionistit eivät mahdu seuraavaan hallitukseen. Toivotan hyvää menestystä ”vihreän energian” tukiaisten ja koronarahojen ohjaamisessa omaan taskuun Hutisalolle!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*