Free speech 10 tammikuun, 2023

 

Laiton Lehti on pitkään ihmetellyt miksi valekansallismieliset persuista sinimustiin eivät välitä, vaikka sionistit ovat luoneet valtavan perverssin koalition Venäjän tuhoamiseksi ja globalismin luomiseksi. Tämä koalitio sisältää kaikenlaisia ryhmiä feministeistä islamisteihin ja natseihin.

 

Päivän sarjakuva: Sionistiyllätys

 

 

Monet kansallismieliset ovat kuitenkin niin naiveja, etteivät voi uskoa natsienkin olevan liitossa sionistien kanssa. Niinpä Laittoman Lehden pitää välillä vääntää rautalangasta.

 

Suomen rivikansallismieliset puulla päähän lyötyjä: Ukrainan Azov-natsit vierailulla Israelissa!

 

 

Nyt myös lukijat ovat löytäneet lisätodisteita:

 

Valtamedia myöntää nyt avoimesti kuinka jihadistit ovat Ukrainan vahvimpia liittolaisia, jotka toimivat myös sabotääreinä ja rakentelevat itsemurhaliivejä. Tietysti Ukrainasta virtaa lopulta kaikenlaista väkeä maan ja taivaan väliltä myös Suomeen, kuten ukrainalaisia natseja, jihadisteja ja islamisteja, juutalaisia, kaikenlaisia kehitysmaalaisia ja sekarotuisia ihmisiä jne.

 

 

 

 

 

Tässäkin ihan avoimesti kerrotaan miten Afganistanin pedojihadistitkin ovat Ukrainan puolella.

 

 

 

 

 

 

Tässä puolestaan kerrotaan miten Ukraina värvää myös paljon naisia armeijaan aivan eturintamalle asti. Tosin videolla sentään myönnetään tämän aiheuttavan paljon ongelmia. Sillä ei kuitenkaan ole väliä, koska tärkeintä on hyvesignaloida lännelle.

 

 

 

Jos länsi pystyy painostamaan Ukrainaa feminisoimaan armeijaansa sota-aikana, niin taatusti tulee feminisoimaan vielä enemmän rauhan aikana. Toisaalta ei feminismi, sionismi, pridetys, jne. jne. ole niin vakavaa, kunhan vaan saadaan valkoiset tappamaan toisiaan sionistien hyväksi.

 

 

26 thoughts on “Sionistien koalitio: Naton jihadistit taistelemassa Ukrainassa yhdessä natsien ja feministien kanssa!?

 1. Takuulla tuotu sinne…Pitämään..tyydyttömät AZOV CIAT ”…Tyytyväisinä”

 2. Vielä kun LaitonLehti ainoana mediana suostuisi tajuamaan että koko Ukrainan sota, kuten kaikki sodat, ovat samojen globalistien aikaansaannoksia ja tarkkaan suunniteltuja. Ns. kansallisvaltiot ovat aina olleet fiktiivisiä konstruktioita, viivoja kartalla joita siirrellään agendan edistämisen mukaan milloin mihinkin. Kun tämän suostuu ymmärtämään niin hommassa alkaa olemaan kummasti logiikkaa. Järjestä en puhu mitään.

  Globalisteille kansallisvaltioita ei ole koskaan ollutkaaan, he toimivat kuin yksi entiteetti kaiken yläpuolella. Uusi Maailmanjärjestys on se tavoite ja viivat kartoilta voidaan pian pyyhkiä pois. Ensin tietty syötetään nuoret miehet tykinruoaksi ”viivoja puolustellessa”.

  THE AGENDA TO ELIMINATE ALL STRONG MALES…..DOCUMENTED AND PROVEN
  https://courses.jchristoff.com/blog/the-agenda-to-eliminate-all-strong-males-documented-and-proven/

  Venäjä on mukana tässä agendassa siinä missä kaikki muutkin. Putin on WEF:in kasvatti ja huudellut Uuden Maailmanjärjestyksen perään julkisesti monet kerrat. Nyt tietty rooli on leikkiä jotain vastavoimaa jotta sota olisi perusteltu. Vrt. Trump joka on samaa rikollisjengiä jota media haukkui työkseen aamusta iltaan. Siis se sama juutalaisomisteinen media joka toisaalla varmisti hänen valintansa aikanaan.

  PUTIN IS JEWISH / RUSSIA IS & HAS BEEN OWNED BY JEWS (CONITEL VIDEO)
  https://www.bitchute.com/video/1wbMFxNvWFmr/

  Don’t think Putin is some kind of savior, he’s in bed with the Zionists and playing their game.
  https://lorddreadnought.livejournal.com/55346.html

  PUTIN, INJECTION DISSIDENTS… and the ’SPUTNIK’
  (Did You Really Think Russia Was Different..?)
  https://www.bitchute.com/video/C3bSwEnFRJwF/

  1. On olemassa luonnollisia valtioita, eli käytännössä heimo, kieli ja kulttuurivaltioita ja sitten on keinotekoisia valtioita, joita verivihollisemme amerikkalaiset, britit ja yksi ryhmä jota ei saa sanoa ääneen, jotka vain tekaisevat tuosta vain valtioita ja toteavat, että tuo kuuluu sinulle ja tuo sinulle ja vedetään tuohon kohtaan karttaan viiva ja sitten tuohon.

  2. Onko tämä Nimetön…tai sopivammin..Järjetön..Joku Kirkon Ulkomaan Avun kavaltaja..Matti R. Kusipään..toisista nimimerkeistä..? Sehän on ollut Hänen M.Onsa muissakin Foorumeissa..

   Tällaista Soopaa (Paskaa) Suoltaa VAIN joku Verirahoilla palkattu..Hybriidi Läskisika..

   Venäjä on mukana tässä agendassa siinä missä kaikki muutkin. Putin on WEF:in kasvatti (Missä ja Milloin on sitten käynyt Kokouksissa..Kokaiini Marinin tavoin ?) ..ja huudellut Uuden Maailmanjärjestyksen perään julkisesti monet kerrat.(Taas…MISSÄ ja Milloin ?) Nyt tietty rooli on leikkiä jotain vastavoimaa jotta sota olisi perusteltu. Vrt. Trump joka on samaa rikollisjengiä jota media haukkui työkseen aamusta iltaan. Siis se sama juutalaisomisteinen media joka toisaalla varmisti hänen valintansa aikanaan.(ETKÖ..Senkin Hybriidi ÄlyKääpiö..Edes Huomaa Oman sontasi..Ristiriitaisuutta)

   1. Sen että Nimetön suoltaa gaggaa tietää siitäkin että väittämänsä ja linkkinsä sisältö/”lähde” johtaa Facebookiin, mikä on maailman vihoviimeisin paikka millekään tiedolle, mutta sitäkin enemmän tiedustelulle ja datan keruulle. Vierailijoiden laite tunnistetaan (käyttäjien/laitteiden ja siihen kytkeytyvät apsit, spostit jne.jne.), tykkäykset ja kuinka kauan edes katsoo jotain rekisteröidään.

    Nimetön ei osaa yhtään talous-&geopoliittista sekä kulttuuripsykologista arviointia, kuka hyötyy ja häviää ja miten eri ryhmät käyttäytyvät. Siispä helpompi vain todeta että koko maailmassa aina ja kaikkialla kaikki on vain ultrasuunniteltua. Aivan kaikki toimivat vain käsikirjoitusten mukaan, mitään todellista taistelua ei ole olemassakaan. Toisaalta näin saa myös taustahallitsijat piilotettua muka kuvitteellisiksi kun joko palkatut tai hyödylliset idiootit paisuttavat keskustelut ilmiselvästi harhaisille poluille.

  3. Juuri näin!

   Kiitos mainioista linkeistä, etenkin tuo JChristoffin kolahti…Noinhan se juuri oli, kun alle 10v ikäisenä ihmetteli sitä hulluutta historiallisissa sodissa – mitä järkeä? Noh, eipä niitä sotia ollut silloinkaan tarkoitettu voitettaviksi…

 3. Espanjan sisällissota 1930-luvulla oli harjoittelua ja toisen maailmansodan esinäytös. Kaikkialta sinne meni vapaaehtoisia tappelemaan. Ukrainan sota on….?

 4. Sopii miettiä kuinka paljon jihadisteja+muita partalapsia on pelkästään Suomessa odottamassa hyökkäyskäskyä Pietariin!

  Suvakit myös kuvittelevat kurdien hyysämisellä saadaan parempi yhteiskunta. Tosiasia on se, että jenkit aseistaa ja rahoittaa kurditerroristeja, joten joku kaunis päivä, kun suvakki tilaa pizzaa ja kebabia kurdien kebabpizzeriasta, niin tällä kertaa kotioven takana tutulla kurdilla ei olekkaan ruokalähetystä, vaan rynnäkkökivääri, jonka sarjatulella teloittaa suvakin ja tämän jälkeen raiskaa ja tappaa mahdollisesti talossa olevat ihmiset ja lemmikkieläimet!

  Kurdit myös laittavat naisensa tykinruuaksi. Tämän lisäksi kurdit silpovat naistensa sukupuolielimet ja naittavat heidät serkuillensa! Onko järkeä?

  1. Eikö hetkinen tiedä, että kadyrovilla on kolme vaimoa ja pari poikaystävää? Hetkisen tietotoimiston mukaan lukasenkolla on sellainen look, joka vetoaa nuoriin, keski-ikäisiin ja vanhoihin miehiin. Lukasenko on tullut pois kaapista ja hetkinenkin lankesi hänen valtoihinsa. Onko de witiltä tullut vainoharhainen, kun näkee joka puolella afgaaninatopedohomoja. Kaikki jotka ovat eri mieltä kuin hän niin ovat juutalaisia, persuja, sinimustia, natopedoja, jihadisteja. Ja kaikkea tätä ohjaa Suomessa persujen putkonen. Ei sinua kohta kukaan ota vakavasti. No aimo mies ja hetkinen ottavat.

   1. Lukasenko Ja Kadyrov ovat kumpikin komeita ja pitkäaikaisia johtajia. Tämän lisäksi kummallakin on hieno perhe!

    Mitä pahaa tässä on Aku? Miksi vihaat hyvyyttä?

    Kannattaa myös lopettaa kurdien fanittaminen. Muista mitä Saddam teki kurdeille! Ettei vaan Saddam ollut oikeassa?!!

    Ps. Tsetseniassa myös naisilla on valtaa! Kulttuuriministerinä toimii nainen, jonka sukunimi on Kadyrov. Sattumaa?!!

   2. Olit Aku poissa muutamia päiviä. Olitko katkolla, putkassa vai jopa etuoikeutettuna ”hoidossa”.

 5. Ei kai sitä muuta voi toivoa kuin että kai niitä kuolis mahdollisimman paljon. Silloin ne ei ainakaan lisääntyis.

 6. Heh heh…, natsien ja juutalaisten välit ovat lämmenneet merkittävästi sitten viimeisen maailmansodan….

  1. Jaa että lämmenneet? Juutalaiset aiheuttivat tarkoituksella kaikki maailmansodat ja toteuttivat lisäksi yhdessä Hitlerin (joka oli osaksi juutalainen, tai miten ne nyt sen laskevatkaan) sopivan suuren juutalaisvainon, jotta saataisiin 1. sekarotuisia jutskuja tapettua pois geenipoolia pilaamasta, ja 2. luotua israhell. Natsien riveissä oli juutalaisia enemmänkin.

 7. Jihadistit ja islamistit, feministit, juutalaiset, natsit, Kolumbian huumekartelli, Afganistanin pedoafgaanit jne. kaikki yhdessä liitossa Venäjää vastaan.

 8. Kolumbian huumekartelleille on varmaankin luvattu suurempi osa Ukrainan ja Euroopan huumekaupasta, jotta lähettävät kartellin sotilaita Ukrainaan sotimaan. Siinä onkin oikein moraaliset liittolaiset suomalaisille.

  1. Itse totesin jo lapsuudessa 80-luvulla, että suomalaiset ovat kylmätunteisia narkkareita ja hedonisteja. En ylläty mistään, mitä viime vuosina on tapahtunut.

   1. Täsmälleen. Vakavia myrkynnielleitä Puunaamoja. Ei voi tietää ovatko ennalta varoittamatta tulossa kohti halaamaan vai tappamaan.

 9. Jihadistit ja islamistit saavatkin meidän arvottomat, materialistiset, feministiset ja umpilaiskat katuhuoramme. Voimme vaikka lähettää lehmämme laillisesti Afganistaniin ja Irakiin morsiamiaksi, niin ei tarvitse tulla Suomeen. Kukaan ei heitä jää kaipaamaan. Slaavinaiset ymmärtävät parisuhteiden päälle ja miten miehiä pitää kohdella, mutta suomalaiset huoramme eivät tiedä mistään mitään.

  1. Totta. Mutt ilmaiseksi ei lähetetä minnekään. Tehdään suomalaisesta suvakkiviherpunapersulehmästä brändi ja vasta sitten myydään niitä arabimaihin. Mutta ilman takuuta ja luonneanalyysiä. Ei palautusoikeutta.

   1. Tuskinpa onnistuu sekään..SuoliLoiset…Eivät ole edes pystyneet Myymään..Lunta…Arabeille

   2. Tarkoitin ihan melkein jokaista suomalaista lehmää, että heidät voi melkein kaikki lähettää laillisin keinoin lähi-itään ja Afrikkaan morsiamiksi, koska ovat suomalaisille täysin hyödyttömiä ja haitallisia. Emme tee heillä yhtään mitään, emmekä ole koskaan tehneet. Osaavat vain valittaa valituksen perään ja ovat koko historian vain pistäneet miehet tekemään omatkin työnsä, koska eivät koskaan jaksa mitään. Ei huvita tehdä yhtään mitään ja vain valitetaan.

Comments are closed.