20 thoughts on “Päivän kuva: Circus Finlandia

  1. Jos klovni muuttaa eduskuntataloon, hänestä ei tule kansanedustaja vaan eduskunnasta tulee sirkus.

 1. Eipäs pilkata sirkuksia laittamalla heitä samalle viivalle eduskuntatalon kanssa. Käsittääkseni sirkuksien työntekijöiden tarkoitus on tuottaa viihdettä joka tuottaa näkijöilleen/kokijoilleen iloa ja positiivisia kokemuksia. Vaikka tuo eduskuntatalo onkin täynnä pellejä en kyllä muista sen tuottaman viihteen tuottaneen kenellekään iloa tai positiivisia kokemuksia joita vielä vanhainkodissa makaillessakin muistellaan hymyissä suin. No, olipa tuo arcadianmäellä oleva rakennus sitten eduskuntatalo tai sirkus sen työntekijät ovat epäonnistuneet tehtävässään täysin.

 2. Syr­ji­vät­kö mis­si­kil­pai­lut ru­mia ih­mis-oli­oi­ta?
  –    Is Miss Fran­ce disc­ri­mi­na­to­ry? Pa­ris court dis­mis­ses fe­mi­nist group’s claims
  –    https://archive.is/MPeof

  Pi­täi­si­kö mis­si­kil­pai­lu­jen tuo­ma­ris­tot kor­va­ta val­ti­ol­li­sil­la tuo­mi­ois­tui­mil­la tai ää­nes­tys­ko­nei­den omis­ta­jil­la?

  On­ko ih­mis-oli­oi­den luon­non­va­lin­nan pre­fe­rens­seis­sä ta­pah­tu­nut muu­tos, kun kau­neut­ta ei enää ar­vos­te­ta?
  –    It­se vas­tai­sin, et­tä ih­mi­set tie­tä­vät kol­lek­tii­vi­sen ali­ta­jun­nan ta­sol­la, et­tä iso vä­es­tön vä­hen­nys on edes­sä. Täs­tä seu­raa ra­ju kamp­pai­lu sii­tä, ke­nen gee­ni­pe­ri­mä pää­see seu­raa­val­le kier­rok­sel­le.
  –    Ky­se ei siis ole kau­neu­des­ta vaan luon­nol­li­nen tais­te­lu eri gee­ni-pe­ri­mien kes­ken. Tä­mä tais­te­lu ei tun­ne mui­ta sään­tö­jä tai la­ke­ja kuin ole­mas­sa-olo. Jo­ko olet ole­mas­sa ja pää­set seu­raa­val­le kier­rok­sel­le tai sit­ten et.

  Oma eh­dok­kaa­ni Suo­ma­li­an seu­raa­vak­si mis­si­voit­ta­jak­si on eh­dot­to­mas­ti Au­gus­to Dem­bo.
  –    12-Year-Old Angolan Half-Chimpanzee Boy’s DNA In Dispute
  –    https://archive.today/msEw0

  1. Kollektiivinen alitajunta, kollektiivinen tietoisuus on olemassa. Kuudes aisti, ennalta-aavistaminen, telepatia. Ihminen on henkinen olento. Jollakin tietoisuuden tasolla ihmisen tajunta laajenee, ilman psykedeelejä luonnollisesti.

 3. Kun maa­il­man­so­ta lop­puu, siir­rym­me­kö yh­teis­kun­taan, jo­ka meil­le sa­nel­laan ul­ko­mail­ta vai luom­me­ko it­se maal­le ja kan­sal­le so­pi­van hal­lin­to­mal­lin?
  –    rat­kai­sun te­ke­mi­sen AIka on käy­mäs­sä vä­hiin.

  De­mok­ra­ti­an jäl­kei­nen yh­teis­kun­ta: Siir­ty­mi­nen val­ti­on yli­val­las­ta val­ti­on ja https://n0llat0leranssi.wordpress.com/2023/01/10/alexander-dugin-edellytykset-voitollemme/kan­san liit­toon.
  –    Ale­xan­der Du­gin: Edel­ly­tyk­set voi­tol­lem­me

 4. Kun maa­il­man­so­ta lop­puu, siir­rym­me­kö yh­teis­kun­taan, jo­ka meil­le sa­nel­laan ul­ko­mail­ta vai luom­me­ko it­se maal­le ja kan­sal­le so­pi­van hal­lin­to­mal­lin?
  –    rat­kai­sun te­ke­mi­sen AIka on käy­mäs­sä vä­hiin.

  De­mok­ra­ti­an jäl­kei­nen yh­teis­kun­ta: Siir­ty­mi­nen val­ti­on yli­val­las­ta val­ti­on ja kan­san liit­toon.
  –    Ale­xan­der Du­gin: Edel­ly­tyk­set voi­tol­lem­me

 5. Li­ha­vat ih­mi­set ovat oi­ke­as­ti lai­ho­ja, jot­ka ovat vain syn­ty­neet li­ha­vaan ke­hoon.
  –    The Scien­ce to Drug and Mu­ti­la­te Obe­se Kids Be­cau­se They are Slim Pe­op­le Born in the Wrong Bo­dy

  … On­ko ole­mas­sa mi­tään on­gel­maa, jo­ka ei rat­ke­ai­si mak­sa­mal­la ra­haa lää­ke­te­ol­li­sel­le komp­lek­sil­le?
  –    Eläm­me yh­teis­kun­nas­sa, jos­sa ih­mi­set kas­va­te­taan jo lap­ses­ta ole­maan tyy­ty­mät­tö­miä it­seen­sä. Huo­no kou­lu­me­nes­tys­kin joh­tuu vain sii­tä, et­tä yk­si­lö on syn­ty­nyt vää­rän vä­ri­seen ke­hoon.

 6. Vapaamuurarien kahvipalatsi.Siis pimpinreuhka oikeasti miten tyhmiä ihmisiä( lue kuonaloisia) tuokin tölli on täynnä. Suurin osa kuuluisi Riihimäen keskusvankilaan ja loput nilviäiset yksinkertaisuutensa vuoksi ihan ala-asteelle.Yleensä arjessa tarpeen vaatiessa kansalaisella on oma avustaja ,mutta mokomat torakat tarvitsevat yleensä linja-autollisen,ja silti touhu on kuin huonosta komediasta. Herää myös kysymys miten hyvin asiat oikeasti olisivat jos edes muutama kansaa ajatteleva yksilö olisi päässyt sanomaan viimeisen sanan. Samaa alisuorittamisen riemukulkua myös oikeuslaitos, koulutus, ihme koronasössötys,Natomasturbointi,säälttävä terveydenhuollon romanialaistaminen plus vaikka punkkiin liimatut vanhukset. Häh? Missä onnistuttu? No perskule ruinailtu yksityisjudepankkiireilta rahaa ihan sukkana ja väännetään alijäämää velkavankeuden takaamiseksi oikein urakalla. Häh? Kaikki tuosta ketjusta jonoon vaan Saramäen porteille. Missä meni päätelmät pieleen? Tuskin missään.

 7. Bolsonaro kotiutettiin sairaalasta puukotushaavojen käsittelyn jälkeen

  🇧🇷 ex-presidentti on paljastanut saaneensa hoitoa Orlandossa sijaitsevassa sairaalassa ollessaan Yhdysvalloissa – vatsakipujen vuoksi, jotka johtuivat vuoden 2018 veitsihyökkäyksestä.

  ”Kiitollinen rukouksista ja viesteistä nopeasta toipumisesta”, Bolsonaro sanoi twiitissä.

 8. https://mvlehti.net/2023/01/10/positv-uutiset-niiniston-ja-marinin-lopullinen-avioero-todellisuudesta-10-1-2023-jakso-53/

  10. Venäjällä digitalisaatio etenee muun maailman kanssa.

  Intian RT-uutissivustolla kyllä kerrottiin jokin aika sitten, että Putin bannasi tuon lain, mistä Tiainen puhuu. Tiainen on varma, että Putin kuuluu samaan porukkaan WEF:n kanssa, aika näyttää. Yllättävää, ettei Tiainen kuitenkaan tiedä tuosta Putinin tekemästä lakibannauksesta.

 9. Tuohon kuvaan vois lisätä…kyltin tuon Kusetuskuntatalon eteen…

  Fortunately Destroyd by Russia

Comments are closed.