Marco de Wit 10 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuosia syyttänyt monia shakinpelaajia huijareiksi.

 

Shakin maailmanmestari Magnus Carlsenia huijanneet juutalaisia?

 

 

Viime aikoina muutama paljastunut huijausskandaali on kuitenkin saanut ihmiset heräämään ainakin siihen millaisia farsseja ovat nettiturnaukset. Ei kuitenkaan hätää. Ehkäpä teknologia tuo ratkaisun: Täysin virtuaalinen peli. Eli laudan lisäksi näkisit myös vastustajan kehon ja koko huoneen. Tällöin hänen olisi vaikeampi katsoa kaikki siirtonsa tietokoneesta.

 

Tosin on virtuaalisillakin peleillä ongelmansa:

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Päivän video: Virtuaalishakki

 1. Paras lautapeli on shakki ja nimenomaan LAUTAPELI. Itse suosin shakkitietokonetta kuten DGT Centaur. Löytyy myös reilu 30 vuotta vanha Turbo Advance Trainer (Kasparov).

 2. Yhdysvalloisa löysetty Sähköautoista Uusi tarttuvampi Vesirokkovirus..Ensioireina Korkea kuumeilu ja välillä todella Kuumia aaltoja…Omistajia kehotetaan välittömästi ottamaan yhteyttä lähimpään Hätäkeskukseen..
  Taudin leviämisen estämiseksi…Suositellaan välittömästi vähintään 15 metrin suojaetäisyyttä…Maskipakko on lisäksi määrätty…

  Tämä Uusi virus näyttäisi olevan eri haaraa kuin Ruotsissa ja Ranskassa viime aikoina riehunut tyyppi…Trafi seuraa asiaa

  https://www.bitchute.com/video/nbqlBuo3efnY/

 3. Pelaan aktiivisesti chess.comissa ns. kirjepelejä. Vuosien saatossa niitä on kertynyt jo n. 10 000. Aika ajoin saan pistehyvityksiä ja ylläpito ilmoittaa että olen joutunut huijauksien kohteeksi. Arvioin että n. 5 % vastustajista käyttää tai on käyttänyt shakkikoneiden apua. Huijareita paljastetaan ilmiantojen perusteella. Silloin ylläpidon superkoneet tutkivat näiden pelit; kärähtävät ja tilinsä suljetaan.
  Huijarit avaavat uuden tilin mutta joutuvat aloittamaan alhaisella rankilla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*