Marco de Wit 10 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti julkaisi toissapäivänä tämän jutun.

 

Onko Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru edelleen juutalaisia fanittava sionisti?

 

 

Tuukka on vastannut juttuun kohta kohdalta seuraavasti:

 

Tuukka kommentoi:

Hei Marco.

En ole ihan täysin varma, mistä näkökulmasta tätä kirjoitustasi lukisin. Olet ensinnäkin jättänyt huomioimatta ulostuloja, jotka vastaisivat jo useisiin kysymyksiisi, ja toisaalta esität sen kaltaisia väittämiä, joihin minä tai puolueeni emme ole antaneet nähdäkseni mitään aihetta. Voidaan katsoa yhdessä läpi tiettyjä kohtia jutussasi.

 

Marco vastaa:

Kiitos vastauksesta. En ollut huomannut ulostulojasi. Osittain tässä on kyse asioiden ilmaisutavasta, mutta myös erilaisista narratiiveista, jonka yritän alla selittää.

 

 

JUUTALAISKYSYMYS

 

Tuukka kommentoi:

1. “Viime vuonna näyttikin siltä, että tämäkin Laittoman Lehden päämäärä tuli täytettyä, kun useimmat olivat oppineet lukemaan professori Kevin MacDonaldia ja muita realisteja.”

Kevin MacDonald vieraili ensimmäistä kertaa Suomessa neljä vuotta sitten minun järjestämässä tapahtumassa. Jostain syystä et ole maininnut sitä tekstissäsi.

 

Marco vastaa:

En maininnut, koska mielestäni se ei tässä asiassa ole kovin relevanttia. Lisäksi MacDonaldilla on valtavasti sokeita pisteitä. Hän ei ole professoreille tyypillisen poliittisen korrektiuden vuoksi suostu puhumaan monista asioista, kuten holokaustista, 911 false flagistä ja Mossadin pedoringeistä. Lisäksi hän psykologina ei ymmärrä juuri mitään taloustieteestä ja valtaeliitin rahakoneesta puhumattakaan sionistien johtamasta vähimmäisvaranto- ja petrodollarijärjestelmästä. Sivumennen sanoen hän ei ole suostunut julkaisemaan mm. minun Valtaeliitin rahakone -artikkeleitani, jolloin olen antanut ne Ron Unzin julkaistavaksi. Ironista, että tässäkin tarvittiin juutalaista.

 

Eli ei MacDonald mikään jumala ole, vaan ensimmäinen portti. Ikävä kyllä MacDonald näyttää fiksaatioituneen aatehistoriaan sivuuttaen liikaa sionistien konkreettisen toiminnan pankkitoiminnassa, ulkopolitiikassa, koronatyranniassa ja yleensäkin false flageissä ja esim. Epsteinin pedofiilirinkien pyörittämisessä. Huvittavaa, että vain monimiljonääri juutalainen päätoimittaja Ron Unz suostuu näitä asioita perusteellisesti tutkimaan ja niistä mm. minunkin juttuja julkaisemaan.

 

 

Mossad järjestää 90% maailman terrorismista ja eliitin lapsiseksiringeistä?

 

 

Se mitä Sinimustien näyttää olevan edelleen vaikea tajuta on sionistien vallan suuruus ja vaarallisuus. Näette Venäjän suurena mörkönä, vaikka se on pieni sionisteihin verrattuna. Se ei ole Venäjä, joka Suomea tuhoaa taloudellisesti, poliittisesti, kulttuurisesti ja geneettisesti, vaan sionistioligarkit ja niiden germaanikätyrit, kuten RKP-mafia. Tästä huolimatta olette persujen ja sisulaisten kanssa fiksaatioituneet Venäjään.

 

Sarastus-lehden Timo Hännikäinen syyttää Laitonta Lehteä antisemitimistä! Hännikäisellä homokompleksi?

 

 

Tässä tiivistelmä siitä kuinka monella tavalla Suomi on jo menettänyt itsenäisyytensä eikä todellakaan Venäjän takia.

 

Aitokansallismielinen kartta. Versio 1.2

 

 

 

NATSIEN JA SIONISTIEN LIITTO

 

Tuukka kommentoi:

2. “He olivat vain hämänneet Laitonta Lehteä jakamalla salaa juutalaiset ”pahoihin” eli liberaalijuutalaisiin ja ”hyviin” eli oikeistojuutalaisiin.”

En tiedä mihin väittämäsi perustuu, sillä kyseistä jakoa ei esiinny yhdessäkään puolueen ulostulossa. Juutalaisten ja Israelin suorittamaa yhteiskunnallista vaikuttamista on taasen kommentoitu pariinkin otteeseen. Kritiikin kohteena on ollut niin Israel, kuin myös sen ulkopuolella elävät juutalaiset diasporat.

https://sinimustaliike.fi/uutiset/sinimusta-liike-vastustaa-eun-antisemitismin-vastaista-strategiaa/  https://sinimustaliike.fi/uutiset/sinimusta-liike-vaatii-israelille-sanktioita/

Marco vastaa:

Tässä ollaan asian ytimessä. Väittämäni perustuu siihen, että on paljon tahoja, jotka juutalaiskriittisyydestään huolimatta liittoutuvat sionistien kanssa. Siis joko suoraan tai sitten epäsuorasti vähättelemällä ja pimittämällä heidän rikoksiaan varsinkin nyt Syyrian ja Ukrainan sodan aikana. Itse asiassa jotkut Ukrainan natsit, fasistit ja kansallismieliset ovat ihan selvästi juutalaisoligarkkien palkkalistoilla.

 

Erittäin murhaavan menneisyyden omaaviin banderiitteihin kuuluva Azov-väki jopa vierailee Israelissa!

 

Suomen rivikansallismieliset puulla päähän lyötyjä: Ukrainan Azov-natsit vierailulla Israelissa!

 

 

Eikö pitäisi tehdä selvä pesäero sionistien pyrkimykseen hajoittaa Venäjä ja estää moninapainen maailma valkoisilla veljessodilla? Varsinkin nyt, kun Ukrainasta ja Suomesta ollaan tehty sionistien sijaistaistelijoita ja jopa idän ja lännen taktisten ydinaseiden taistelukenttä!

 

Vai pitäisikö auttaa sionisteja ja globalisteja tuhoamaan Venäjä, jotta saadaan Suur-Suomi aikaiseksi? Siltä ainakin monien sinimustien puheet kuullostavat.

 

Onko Suur-Suomi -ajattelu kansallismielisyyttä vai maanpetturuutta?

 

 

Eikö sinua häiritse, että suomalaiset yritetään saada ukrainalaisten tavoin taistelemaan viimeiseen mieheen sionistien puolesta osana tuhatvuotista sotaa Venäjää vastaan?

 

Tässä tiivistelmä siitä miten suomalaisista ollaan tekemässä Israelin sijaistaistelijoita. Sionistit ovat valmiita vaikka rajoitettuun ydinsotaan tuhotakseen Venäjän. Tietysti sitten ohjukset ja jopa taktiset ydinaseet laukaistaan Ukrainan ja Suomen maaperällä kaukana Israelista. Tämä asia on sen verran tärkeä, että sain Unzin julkaisemaan tämän World War -juttuni.

 

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

 

JUUTALAISOLIGARKIT

 

Tuukka kommentoi:

3. “Sinimustat eivät halua puhua siitä miten 1990-luvulla Venäjän juutalaisoligarkit kaappasivat ja ryöstivät Venäjän. ”

Sinimusta Liike on suomalainen poliittinen puolue, joka ottaa kantaa asioihin, jotka välillisesti tai suoraan vaikuttavat suomalaisiin. Se, ettemme tee historiikkia eri maiden lähihistoriasta johtuu siitä, etteivät ne liity puoluepoliittiseen toimintaan.

 

Marco vastaa:

Oho. Sinimustien puheenjohtajalta löytyy kyllä ääri-äärisionistinen historiikki, jossa juutalaiset on nostettu lähes jumalan tasolle. Samaan aikaan juutalaisoligarkkien rikoksista sinimustat ovat kovin hiljaa. Eivätkö Suomeakaan johtavat juutalaisoligarkit vaikuta suomalaisiin?

 

Minkä takia sinimustat kyllä kovasti kritisoivat venäläisiä, mutta ei sanaakaan juutalaisoligarkkien tuhatvuotisesta missiosta tuhota Venäjä, Kiina, Iran ja kaikki muut moninapaista maailmaa tukevat tahot? Eikö olisi tärkeää kertoa suomalaisille siitä miten ensin juutalaisoligarkit yhdessä Puolan kanssa yrittivät satojen vuosien ajan tuhota Venäjän, sitten melkein onnistuivat Venäjän bolshevikkivallankumouksessa ja taas lähes totaalisesti ensin 1990-luvulla ja nyt uudestaan Venäjän saarrolla?

 

Nämä kysymykset ovat erittäin relevantteja myös siksi, ettet ole mitenkään korjannut historiikkejasi, joissa esität juutalaisten olleen venäläisten viattomia uhreja. Varmuuden vuoksi tässä tiivistelmä juutalaisoligarkkien liittoumista.

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

MATTI PUTKONEN JA PERSUJEN ÄÄNESTYSKONEET

 

Tuukka kommentoi:

4. “Osa Sinimustien johdosta tulee persuista ja tuntee Matti Putkosen, muttei koskaan kritisoi häntä ja hänen äänestyskoneitaan.”

Oletko Marco todella sitä mieltä, että poliittisen puolueen tärkein agenda on hyökätä jonkun toisen puolueen puoluekokouskäytäntöjä vastaan? Kuinka hyvin kyseinen vieraisiin pöytiin huutelu toimi omassa aiemmassa puolueessasi?

 

Marco vastaa:

Oho! Vai ”puoluekokouskäytäntöjä”. Vai ”vieraisiin pöytiin huutelua”.

 

Eikö Sinimustia tai edes sinua huoleta, että sionistit haluavat suurpuolueiden käyttävän äänestyskoneita sekä USA:ssa että Suomessa? Eikö herää edes pientä epäilyä, vaikka niillä äänestyskoneilla ei voi edes tehdä tarkistuslaskentaa? Ei ainakaan persujen äänestyskoneilla, kuten Ossi Tiihonen sai kokea.

 

Eikö Sinimustia huoleta, että alunperin ”antisemiittisinä” pidettyjen persujen ja keskustan suhteellisen suoraa demokratiaa harjoittavissa puoluekokouksissa ovat nyt äänestyskoneet? Voisiko tämä johtua siitä, että näin sementoidaan Halla-ahon, Purran, Putkosen ja Saarikon asema estäen aitokansallismielisempiä ehdokkaita nousemasta kyseisten puolueiden johtoon? Vai onko moisen epäileminen ja ihmisten varoittaminen ”vieraisiin pöytiin huutelemista”?

 

Huuteliko valtamediakin vieraisiin pöytiin, kun ihmetteli persujen äänestyskoneiden toimintaa?

 

Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 

 

Eikö ole outoa, että lähes KAIKKI kansallismieliset puolueet ja aktivistit kieltäytyvät kritisoimasta julkisesti Matti Putkosta ja jopa tämän johtamia äänestyskoneita? Mikset sinäkään näytä sanallakaan kritisoineen persujen äänestykoneita viimeiseen 10 vuoteen, vaikka olet ollut niistä tietoinen persupiireissä liikkuessasi?

 

Onko muuten luottosi äänestyskoneisiin niin suuri, että ne ovat tulossa myös Sinimustiin? Jos tulee, niin onko kansallismielisten turha epäillä ja valittaa, koska kyse on vain ”puoluekokouskäytännöstä”?

 

Etkös muuten tunne henkilökohtaisesti sekä Jussi Halla-aho-Bergrothin että Serlachiuksien kätyrin, Matti Putkosen? Kai ainakin tiedät myös Putkosen olevan avainasemassa persuissa? Tämä on pakko kysyä, koska et näytä viimeisen 10 vuoden aikana sanallakaan kritisoineen häntä.

 

Putkonen johtaa nykyään persujen äänestyskoneita ja vuosikymmenien ajan on yhdessä Niinistö-Nordellin ja Lipponen-Ingmanin kanssa tuhonnut Suomen itsenäisyyden viemällä Suomen ensin pankkikartelliin (1980-luku) ja sitten kovaan markkaan (1991), EU:iin (1995), euroon (2002) ja Natokumppanuuteen isäntämaasopimuksineen (2014) ja hybridikeskuksineen (2017). Nyt he seitsemänkymppisinä vielä yrittävät tehdä isännilleen viimeisen palveluksen lopullisesti natottamalla valeoppositio persut ja viemällä Suomen sionistien dominoimaan Natoon.

 

Itse asiassa kaikissa noissa Suomen itsenäisyyden tuhoamisen päävaiheissa Putkonen on ollut keskeisessä käytännön roolissa ensin Lipposen ja sitten Halla-ahon oikeana kätenä. Tästä huolimatta tai juuri siksi sinäkään et häntä ole kritisoinut. Vai voiko olla, ettet vain ole huomannut Putkosen suurta roolia?

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa I. Niinistö

 

 

Putkonen esittää olevansa vain vaatimaton ja ahkera ”työmies”? Toivottavasti Sinimustat eivät mene vipuun.

 

Persujen “työmies/vapaaherra” Matti Putkosella CIA-yhteyksiä?

 

 

SIONISTIEN JA JIHADISTIEN LIITTO

 

Tuukka kommentoi:

5. “Sinimustat eivät koskaan valita siitä miten Israel tukee Saudeja ja Isistä. Hiljaisuus vallitsee, vaikka nimenomaan sionistien sodat synnyttävät sekä ääri-islamia että valtavia pakolaisaaltoja.”

Yhdenkään suomalaisen puolueen tehtävä ei ole virallisesti “valittaa” siitä, mitä jokin toinen valtio tekee kolmannelle osapuolelle. Israelin aiheuttamista pakolaisaalloista on taasen maininta puolueen virallisessa ulostulossa, jota et tietenkään ole liittänyt osaksi juttuasi:
https://sinimustaliike.fi/uutiset/sinimusta-liike-vaatii-israelille-sanktioita/

 

Marco vastaa:

Mitä? Toistetaan lauseesi: ”Yhdenkään suomalaisen puolueen tehtävä ei ole virallisesti “valittaa” siitä, mitä jokin toinen valtio tekee kolmannelle osapuolelle.”

 

Päteekö tämä myös Ukrainan sotaan?? Tai palestiinalaisten alistamiseen? Tai USA:n imperialismiin? Tai miten EU yrittää tuhota Unkaria ja muita vähänkään itsenäisyysmielisiä maita?

 

Sinimustat ovat kumman hiljaa siitä miten Israel levittää ääri-islamia yhdessä saudien kanssa ja jopa tukee ISIS:iä mm. Syyriassa ja Ukrainassa. Vielä hiljempaa olette siitä, että monilla kansallismielisillä on nykyään liitto näiden jihadistien kanssa jopa siihen pisteeseen, että taistelevat yhdessä Syyriassa ja Ukrainassa Venäjää vastaan.

 

Kaiken kukkuraksi Israel ja USA ovat nyt liittoutuneet myös kurdien kanssa Venäjää vastaan. Toisaalta ainahan isot pojat ovat pelanneet periaatteella viholliseni vihollinen on ystäväni. Pikkukansojen ei kuitenkaan tuollaiseen peliin kannata lähteä, vaan parempi pysyä itsenäisenä ja puolueettomana. Se on ainoa keino pelastaa Suomen kansa.

 

Itä-Euroopasta on jo alkanut kaksi maailmansotaa, joista Suomi lopulta selvisi hengissä pelkällä tuurilla. Onkin täysin järjetöntä ja sionistien pilliin tanssimista jälleen sekaantua aseellisesti Itä-Euroopan loputtomiin verikostoihin ja tällä kertaa vieläpä sionistien johtaman Venäjän vastaisen koalition mukana. Aika sievässä liitossa olettekin: Natsit, fasistit, juutalaiset, jihadistit, ukrainalaiset, kurdit, homot, pridettäjät ja feministit.

 

Kaksi asiaa onkin varma: Tanssin päätteeksi globalistit voimistuvat ja suomalaiset jäävät kaikkien muiden jalkoihin.

 

Päivän sarjakuva: Sionistiyllätys

 

 

Mitä taas tulee siihen, että Israel synnyttää pakolaisaaltoja, niin linkissäsi todellakin asiasta mainitaan, mutta vain hyvin lyhyesti ja yleisellä tasolla varoen kertomasta ihmisille Israelin ja jihadistien liitosta. Miksi se on niin arka aihe, että vaikenette asiasta? Miksi sinimustat niin usein kuulostavat hommafoorumin persuilta?

 

Persut systemaattisesti kouluttavat ja kasvattavat kannattajiaan sionismiin. Toivottavasti te voisitte kouluttaa anti-sionismiin. Ikävä kyllä sen sijaan tarjoat sitä juutalaisia ylistävää historiikkiasi. Siinä voitat jopa homman persut.

 

Persujen hommafoorumi demonisoi ISIS:en vastustajia

 

 

 

 

PERSUT VAATIVAT PEDOAFGAANEJA SUOMEEN

 

Tuukka Kuru kommentoi: 

6. “Sinimustat olivat hiirenhiljaa, kun Suomen armeija pistettiin kuskaamaan pedoafgaaneja Suomeen.”

Sinimustat olivat muiden pienpuolueiden kanssa osoittamassa mieltä Nouse Suomi-mielenosoituksessa afgaanien maahantuontia vastaan. Sinua kyseisessä tapahtumassa ei näkynyt, vaikka sitä mainostettiinkin laajasti. Kyseisessä tapahtumassa pitämäni puheen voit lukea täältä: https://sinimustaliike.fi/uutiset/tuukka-kurun-nouse-suomi-tapahtuman-puhe/

 

Marco vastaa:

Kyseinen miekkari olikin malliesimerkki siitä miten taas päästitte sekä pedoafgaanit että persut pälkähästä. Ensinnäkin koko miekkarissa ja ainakaan teidän puheissa ei kriittiseen sävyyn edes mainittu neljää vihasanaa: Nato, pedoafgaani, sionistit, persut.

 

Toiseksi, kyseistä tapahtumaa ei mainostettu nimenomaan Afganistanin Pohjoisen Liiton pedoafgaanien vastaisena. Mainoksessa puhuttiin vain yleisesti maahanmuutosta.

 

Kuvassa linkki MV-lehteen

 

 

Kolmanneksi, viittaamassasi miekkaripuheessasi ei puhuttu juuri mitään Afganistanin pakolaisista eikä sanaakaan sionismista puhumattakaan Naton liittolaisista eli Pohjoisen Liiton pedoafgaaneista. Sanaakaan ei myöskään puhuttu siitä, että nimenomaan PERSUT vaati armeijaa hakemaan näitä pedoafgaaneja Suomeen. Siis jopa enemmän kuin feministihallitus!

 

Jälkeenpäinkään Sinimustat tai sinä henkilökohtaisesti ette näytä sanallakaan kritisoineet tästä persuja. Herääkin kysymys mitä persujen oikein pitäisi tehdä, että kritisoisitte heitä?

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

 

SIONISTINEN MÄDÄTYS

 

Tuukka kommentoi:

7. “Ei siis ihme, että nämä sionistit ovatkin pystyneet mädättämään lähes kaiken kansallismielisen toiminnan kaduista kabinetteihin.”

Sinimusta Liike on tällä hetkellä näkyvin katutoimintaa harjoittava poliittinen puolue, ja myös ainoa, joka on virallisesti juutalaisvastainen. Kuten ylhäällä osoitettu, puolue on tehnyt useita ulostuloja juutalaisiin ja Israeliin liittyen, siinä missä sinun aiempi puolueesi ei sitä tehnyt.

 

Marco vastaa:

No, ei varmaan, kun sionistiset persututtusi ovat sabotoineet puoluetta alusta saakka ja estäneet sen toiminnan sabotaasien ja lakituvan kautta. Pisteet kuitenkin siitä, että sinun puolueesi on todellakin jatkanut katutoimintaa. Ikävä vaan, että pidätte valeoppositio persuja kuin kukkaa kämmenellä kieltäytymällä kritisoimasta edes Suomensyöjä Putkosta ja hänen äänestyskoneitaan. Kiva olisi myös, jos hiukan protestoisitte persujen tusinaa takinkääntöä, pedoafgaanien kutsumista, rajojen aukaisemista slaaveille sekä suomalaisten käyttämistä sionistien sijaistaistelijana.

 

Sinimustien vaikenemat asiat ovat täsmälleen samoja kuin mistä persutkin vaikenevat. Kaiken huippuna tietysti sionistien ja Israelin johtama koronatyrannia ja myrkkypiikit, joita muuten tekään ette sanallakaan vastustaneet. Ei siis ihme, että olette vaienneet myös persujen koronatyranniasta.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

 

RAJAT AUKI SLAAVEILLE

 

Tuukka kommentoi:

8. “Sionistien kanssa ovat tietysti myös liittoutuneet natseista ja fasisteista koostuvat Sinimustat. Niinpä he ovat hyväksyneet jo 50 000 slaavin maahan tulon ja Suomen tuhoamisen natottamisella.”

Sinimusta Liike vastustaa Suomen Nato-jäsenyyttä. Mihin viralliseen ulostuloon väittämä kymmenistä tuhansista slaaveista perustuu?

 

Marco vastaa:

Hiljainen hyväsyntäkin on nimittäin kannattamista. Eiköhän tässä nimittäin ole kyse siitä, että Sinimustat näyttävät hiljaa hyväksyneen yli 40 000 slaavin ja muun sekakansan maahantulon Ukrainasta. Herääkin kysymys missä teillä menee raja? Ainakin eduskuntavaaliehdokkaanne mukaan rajaa ei ole olemassa, vaan sadattuhannetkin ovat tervetulleita.

 

Samanlainen hämäystaktiikka teillä on myös Naton kanssa. Toisaalta ette suoraan kannata Natoa, mutta ette myöskään kovasti vastusta ja kritisoi. Siis vaikka sionistien dominoima Nato selvästi yrittää saada suomalaisetkin antamaan sekä rahansa että henkensä USA:n ja Israelin puolesta.

 

Pyry-Lii Soinio ja Sinimustat: Rajat auki 100 000 slaaville + piikki auki + sotaitsemurha RKP:n ja juutalaisten puolesta!

 

 

SIONISMIN MAINOSTAMINEN

 

Tuukka kommentoi:

9. “Ai ei vai? No, miksi Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru on sitten aiemmin ylistänyt Israelia ja sionismia?”

Niin olen, ja myöhemmin muuttanut kantaani tässä asiassa. Olen jättänyt kaikki vanhat tekstini näkyviin, sillä minulla ei ole tarvetta piilotella menneisyyttäni. Maailmankatsomuksen kypsymisestä olen kirjoittanut erillisen kirjoituksen, joka löytyy seuraavasta osoitteesta:

 

Tarina ideologisesta etsikkoajasta ja suuren teorian kaipuusta

 

Marco vastaa:

Käsitänkö oikein: Olit ainakin 10 vuotta äärimmäisen itsepäisesti ääri-äärisionisti ja vasta KAKSI vuotta sitten ilmoitit muuttaneesi kantasi tuolla yhdellä blogijutullasi. Siis vaikka se on sadan blogikirjoituksesi joukossa eikä sen otsikosta ja johdannosta moista suurta aatteenmuutosta voi edes arvata.

 

Lisäksi juutalaisista puhutaan vasta ihan juttusi lopussa ja sielläkin hyvin yleisellä tasolla vältellen niiden päämajasta eli Israelista puhumista. Samalla olet jättänyt näkyville kaikki ääri-äärisionistiset Israelia jumaloivat juttusi laittamatta niihin mitään korjausta tai edes linkkiä tuohon ns. aatteenmuuttumisjuttuusi.

 

Eikö sinua häiritse, jos hulluimmat juutalaiset ja persut edelleen onnessaan lukevat vanhoja ääri-äärisionistisia juttujasi ja historiikkejasi? Yleensä henkilö, joka tajuaa julkaisseensa täysin virheellistä historiallista narratiivia korjaa sen heti kun pystyy.

 

Jos olisit aiemmin ollut anarkisti ja sitten kääntynyt kansallismieliseksi, niin olisitko silloinkin jättänyt kaikki anarkistikirjoituksesi näkyville ilman mitään korjausta? Olisiko tämäkin ollut Sinimustille ihan OK?

 

Mielenkiintoista muuten, että blogikirjoituksessasi selität sionismista luopumistasi seuraavasti:

 

”Juutalaisten edut ovat … harmillisen usein [Kuinka usein?] täysin ristiriidassa eurooppalaisen kantaväestön etujen kanssa. Nämä uudet havainnot olivat aiemman Israel-fanitukseni näkökulmasta sangen kitkeriä pillereitä nieltäviksi, mutten enää kyennyt sulkemaan kyseisiä havaintoja mielestäni.”

 

Toivottavasti jossain vaiheessa eksplikoit. Pelkään, että mielestäsi Israelin edut ovat välillä yhteneväiset Suomen kanssa. Monet kansallismieliset vihaavat Venäjää niin paljon, että haluavat jopa auttaa Soroksen ja Venäjän juutalaisoligarkkien värivallankumouspyrkimyksiä.

 

Israelin edut eivät todellakaan ole yhteneväiset Suomen kanssa. Siis millään tasolla. Tämän takia olisi tärkeää korostaa oikeaa narratiivia. Periaatteessa sen luomiseksi riittää, että ihmisille kertoo vain kolme asiaa: Pahikset, petturit, pelastus.

 

1. Pahikset

Valtaeliitti, joka lännessä ja myös Suomessa koostuu monopolistista rahakonetta (FED) hallitsevista Rothschildeista ja muista juutalaisoligarkeista ja näiden germaaniliittolaisista eli Suomessa ruotsinkielisestä pääomasta ja RKP:stä. Näiden kätyrinä sitten on vuosikymmeniä häärinyt kolmikko Niinistö, Lipponen ja Putkonen, jotka ovat askel askeleelta tuhonneet Suomen itsenäisyyden ja vapauden EU:lla, eurolla, petrodollarilla, kulttuurimarxismilla ja niitä suojelevalla Natolla.

 

2. Petturit

Valeoppositio persut, jotka neutraloivat ja tuhoavat aidon kansallismielisyyden. Tässä tärkeässä osassa on natoagentti Bergroth sekä tämän oikea käsi tai jopa pomo Matti ”CIA” Putkonen ja äänestyskoneet.

 

3. Pelastus

Täysi itsenäisyys eli poliittisesti, taloudellisesti, kulttuurisesti ja sotilaallisesti. Tämä myös sekessiolla kaataisi korttitalomaisen länsimaisen sionisteja rahoittavan kasinotalouden, jolloin automaattisesti siirryttäisiin moninapaiseen maailmaan. Tällöin myös USA:n ja Venäjän imperiumit romahtaisivat tai vähitellen häviäisivät.

 

Sinimustien sionistinen vastanarratiivi

Ikävä kyllä teidän narratiivi ei noita kolmea yksinkertaista asiaa kerro, vaan kaikki on sionistien tavoin käännetty päälaelleen. Pahiksina teillä on ensisijaisesti Venäjä ja pettureina puolueettomuutta kannattavat aitoisänmaalliset. Oikeita pahiksia ja pettureita eli Suomen juutalaisoligarkkeja ja valeoppositio persuja ette suostu kunnolla paljastamaan.

 

Itsenäisyyden sijasta kannatatte liittoa läntisten globalistivoimien kanssa Venäjää ja Kiinaa vastaan. Moninapaisuuden sijasta tuette Israelin ja USA:n yksinapaista maailmaa eli juuri sitä läntistä imperialismia, joka on Suomea tuhoamassa. Rauhanomaisen sekession sijasta kannatatte sotahulluutta, jossa Ukraina ja Suomi laitetaan USA:n ja Israelin sijaistaistelijaksi. Eli teillä ihan nurinkurinen narratiivi, jossa persujen tavoin Venäjäpelolla oikeutetaan Suomen itsenäisyyden ja vapauden menetys.

 

Ymmärrän, että olette nuori liike ja nuori puolue. Toivotaan, että mietitte sionismia vähän tarkemmin, jotta taistelisitte niitä oikeita vihollisia vastaan.

 

 

 

Tuukka sanoo lopuksi:

Toivotan sinulle Marco hyvää jatkoa, ja toivon että jatkossa yrittäisit pysyä hieman paremmin kiinni totuudessa. – Tuukka Kuru

 

Marco vastaa: 

Kyllä tässä nimenomaan on yritetty selvittää se totuus sinun ja Sinimustien suhteesta sionismiin ja sionistipersuihin. Ikävä kyllä vastauksesi olivat usein niin väisteleviä, että kysymykset vain lisääntyivät. Suurkiitos kuitenkin kommenteista! Ehkä tämäkin keskustelu herättää joitain huomaamaan sionismin vaarallisuuden Suomelle. Siitä kai voidaan olla yhtä mieltä.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

36 thoughts on “Sinimustien puheenjohtaja Tuukka Kuru luopunut sionismista!

 1. Mikä on tyypin tausta? Tyhjästä noussut poliittinen broileri? Tajuaako joku mitä tuo TK yrittää selittää? Missä elämänkokemus ja viisaus? Olivatko tyypin esivanhemmat edes taistelleet etutintamassa 1939-1944? Yleensä kovimpia sotakiihkoilijoita ovat naiset ja sivarit. Paljonko on 1×1×0, TK?

  1. Marco pesi tämän Kurun samoin kun Janus Putkonen Miki Sileonin eräässä videossa. Kaikkien äly eikä tahto riitä pohtimaan näitä politiikan syviä koukeroita. Sinimustat muistuttaa paljon tosiaan persuja kaksoisstandarteilla toimiessaan.

   1. Marcossa on tarmoa kuin pienessä kylässä! Joka päivä se jaksaa kirjoittaa näitä juttujakin. Mutta mikä se Marcon ”Laittomat uutiset” Levelissä oli? No, joku ehkä siitäkin tykkäsi. Mielestäni se oli enemmän sellaista Suomi24-ihmissuhdepohdintaa. Marcon tätyy pitäytyä vain kovassa politiikassa ja sen tabuissa.

   2. Tuukka Kurusta nyt näkee välittömästi, että kyseessä on tyypillinen läskipää-koulukiusaaja, jolla ei ole älynlahjoja mihinkään vaativaan asiaan ja joka vain isolla rasvaisella vartalollaan rymistelee ihmisten yli. Tuukka ottaa mitä tahtoo, sanoo mitä tahtoo, ja jos et pidä siitä, niin Tuukka kävelee takaperin ja kaatuu tietokoneesi päälle.

  2. Nykyajan uusavuton, joka et osaa edes nettiä käyttää. Kumma kun monet, monet muut tietävät TK:n pyöreästi ainakin 10v. takaa.
   Ei sillä, että mitään oikeaa mielenkiintoa edes omaisit, kunhan läyskytät.

 2. Todella outo porukka nämä siniMUUSAT. Slava ukraine hörhöily onneksi paljasti mistä oikeasti on kyse. Se oli sitten siinä. Kiitos ja näkemiin!

  1. Kaikki ovat Ukraina-faneja. PS ei eroa mitenkään SDP:stä, Vihreistä, Kokoomuksesta tai Keskustasta. Ei mitään väliä ketä noista äänestät: kukaan ei tahdo euro- tai EU-eroa. Kukaan ei tahdo lopettaa turhaa maahanmuuttoa. Kukaan ei tahdo karkottaa täällä loisivia rikollisia. Sitten voi äänestää näitä pieniä puolueita; uusia tulokkaita. Sekään ei vaikuta mihinkään. Millään ei ole mitään merkitystä.

   1. Sitä sanotaan demokratiaksi. Paljon melua tyhjästä. Eihän eduskunnalla ole mitään väliä. Se soveltaa EU-lait Suomeen, ei muuta.

    1. Pitäisikö pienen vastavirran saada sanoa sanansa? Pitäisikö demokratian toimia niin, että jos 1 tai 5 % vastustaa jotakin, niin esitys hylätään vai mennäänkö aina sinne mihin 95 tai 99 % tahtoo mennä – oli idea sitten kuinka hullu tai jopa vaarallinenkin?

   2. Ikävä kyllä juuri noin asiat näyttävät olevan. Ja sitten kun joku yksittäinen rohkea ihminen uskaltaa puhua totta, niin se ensinnäkin särähtää niin pahasti, että kansa luulee hulluksi (tyyliin Ano Turtiaisen puheet globalisteista joskus pari vuotta sitten koronahuijauksen alkaessa) ja nauraa päälle tai jättää täysin huomiotta. Ja toiseksi supo/mossad/cia/mikälie tulee pian perään uhkauksillaan ja painostuksellaan ja sitten kyseinen rohkea henkilö ihmeesti joko kuolee (Tony Halme), hiljenee tai omaksuu tarkoituksella jonkun sekavan kylähullun roolin, jolla katoaa taka-alalle politiikasta (Ano Turtiainen joskus vuosi sitten).

  2. Kröhönällä rahat pois ja lukkojen taakse -pandementia paljasti myös heidät. He pysyivät hämmästyttävän hiljaa uskomattoman törkeästä tyranniasta ja valheista, heidän ydinporukka käytti naamavaippoja ja tanssivat koko paniikkirumban. Vasta loppupuolella on osittain näkynyt heräilemistä, mutta toisaalta uutta pukkaa ja ties kuinka moni sinimusta ei vieläkään tajua huijauksen syvyyttä. Menneet kolme vuotta ja etenkin jo alkupuolella oli aika jolloin olisi ollut aivan PAKKO HUUTAA vallanpitäjille että nyt seis kaikelle totalitarismille. Mutta kun sinimustat itse asiassa ovat itse autoritatismista tykkääviä, niin sellaiset kysymykset eivät olekaan heille relevantteja edes periaattrellisesti. Se kriittinen osa heistä kumarsi lääkäri- THL- & muu Iso Farma ”auktoriteeteille” ainakin pitkälti. Kyse oli siis vain astettaisista poliittisista linjauksista, paradigma oli kuitenkin sama.

   Heidän suunnastahan on kuulunut (en valitettavasti muista kuka tämänsuuntaisesti kirjoitti) esim. että YLE ei pitäisi likvidoida tai hajottaa ja yksityistää vaan että kun sinimustalaiset kuvitteellisesti pääsevät valtaan YLE:ttä käytettäisiin kuten nytkin, vain uudessa poliittisessa ohjauksessa.

   Slobo Ukrainistein oli vain petturuus-bonus, kuten persujen lukemattomat sellaiset.

 3. Molempia osapuolia voi ymmärtää tässä hyvin. Tuukka tekee puoluetta omista lähtökohdistaan ja ottaa kantaa mihin kerkeää ja mitä näkee järkevänä. Marco taas kerkeää ottamaan kantaa kaikkiin asioihin mitkä näkee vääryyksinä.

  Marcon on helpompi tehdä kannanottoja, Tuukan tapauksessa puolueen kesken taas pitäisi olla yhtämieltä ja sitten julkistaa nämä. Hommasta tulisi sekavaa jos sinne valikoituisi kaikkea mahdollista maailman tapahtumaa kommentoitavaksi kokoajan

 4. Titääkseni Tuukka Kuru tukee Zelenskyä joka on juutalainen. Eikä ole mitään uutta siinä, että natsit ovat yhteistyössä juutalaisten kanssa. Se on historiallinen tosiasia.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement
  Tehtiin jopa mitali, jossa on juutalaisten molemmat uskonnolliset symboolit, hakaristi ja Daavidin tähti.
  https://english.almayadeen.net/articles/analysis/one-of-historys-ugly-pages:-nazi-zionist-cooperation
  https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5072424,00.html

 5. Yleinen näkökulma niin suvakeilla kuin myös kansallismielisillä on se, että venäläiset huijaavat aivan kaikessa ja ovat aina näin toimineet. Toisin sanoen jos Venäjä ilmoittaa jotain, niin silloin onkin kyseessä aivan päinvastainen asia todellisuudessa.

  Jos asia on näin, niin mitenkäs sitten holokaustin kanssa? Totta vai tarua?

  Miksi venäläiset olisi muka puhunut totta tässä asiassa, jos he valehtelevat aivan kaikesta?

  Toivottavasti sinimustan liikkeen johtaja ottaa tämän aiheeksi pienvaalitenteissä!

  Mikä on sinimustan liikkeen näkökulma siitä, että kumpi on pahempi huijari, Ukraina vai Venäjä?

  1. 6 000 000 000 miljoonaa kaasutettiin – älkää koskaan tätä unohtako. Ikuinen immuniteetti heille, joille Jumala paholaisen merkin otsaan laittoi. Jos kyseenalaistat tai rienaat tämän asian tiimoilta puoleen TAI toiseen, joudat linnaan. Aika jännä, sano.

 6. On surullista jos jotkut kansallismieliset antavat äänensä Persuille tai SiniMustille, silloin ei ainakaan mikään muutu parempaan.

 7. Minä taas sanon että ihan hyviä kommentteja Tuukalta, asiallista on lähestyminen ja vastaukset. Ei siinä mitään.

  Mutta kuten sanottua… puolue keskittyy Suomeen, mutta taustalla tukee ukrainalaisten aloittamaa konfliktia. Eli, siinä se.

 8. Hauska keskustelu ja kiitos sen julkaisusta. Marco voitti kamppailun selvillä lukemilla ja Tuukka oli hyvin lähellä tulla tyrmätyksi…..

 9. Heh…ja kaveri mukamas myöhäisherännäinen? Just joo,telkeen itteni varmuuden vuoksi vaatekaappiin jotta voin homppelina hypätä ulos kun aamu sarastaa.Voin kokea eheytyneeni ja sännätä pussilakanaa heilutellen pitkin kyliä.Näi o. Sitä nyt ihminen on tai ei, tai sitten ollut tai on pahasti sekaisin. Vielä kun tietäs mihin päin. Valaiskoon ikuinen valo noita huvittavia lakanakulkueitanne.Vihreähkö ajatusmaailmanne voisi vahvitua jos tekisitte nerokkaan vaaliliiton Elokapinan kanssa. Ns. Asfalttijytky, historian eka.

 10. Juutalaisvastainen puolue. Aika kovia sanoja ja väitteitä. Suomalaisilla on usein tunnetusti suuret puheet ja pienet teot.

  Tästähän ei ole kauan kun muistaakseni Kuru toisti Halla-ahon sanoin, että ei saa ”hajottaa” ääniä, vaan kaikki äänet pitää keskittää persuille!

  Myöskin juutalaisen presidentin Zelenskyn ja juutalaisen oligarkin Kolomoyskin johtamat Azov-natsit olivat vasta Kurun ja Lokan ohjelmassa, jolloin Kuru kannatti juutalaisten johtamille ja rahoittamille natseille omaa aluettaan.

  Tosiaan hyvä kysymys, että Venäjää pitää vihata ja kuolla viimeiseen suomalaiseen amerikkalaisten, brittien ja juutalaisten puolesta, sekä välittää mitä Venäjä tekee, mutta länsiliittoumasta ja sen tekemisisistä ei pidä välittää mitään. Se on eri asia.

  1. ”Juutalaisvastainen puolue. Aika kovia sanoja ja väitteitä. Suomalaisilla on usein tunnetusti suuret puheet ja pienet teot.”

   Jos ilmoitat olevasi juutalaisia vastaan Suomessa et saa olla enää mukana leikkimässä. Koska Kuru on eliittiin juoksupoika, hänellä on omia sääntöjä. Ei ne Aidosti ole juutalaisia vastaan vaan samaa juutalaissiionistiliturgiaa tulee Tuukan suusta kuin muidenkin, samanlainen Runeberg se on kuin Eiran kellaripoika (Mestari & Elohim).

   Lopettakaa näitten feikki-idolien palvominen.

 11. Laitappa Marco samanlainen prässi sille sinun ihailemallesi Ossille joka levelin lähetyksessä sanoi ettei voi olla VKK koska siellä on kaikenmoista antisemiittistä natsihulluutta ollut jonkun Jarno Vähäkainun toimesta

   1. Nyt oli kova ulostulo Marco – hienoa, tätä kaivattiin!

    Voisin lyödä pientä suuremmasta summasta vetoa että tällä hetkellä kihistään jossain muuallakin, kuin pelkästään Sinimusta-puolueen sisällä.

    ***

    Nimimerkiltä ”Ossi” hyvä nosto ja itselleni jäänyt vahvasti sama mielikuva takaraivoon. Vaikka itse en löytänyt tuohon vahvistusta, niin Vähäkainu on ainakin kirjoittanut J-kriittistä tekstiä. Yksi mielenkiintoinen Levelin pätkä kuitenkin: https://www.youtube.com/watch?v=DY69otLdPVU

    Mielenkiintoinen on myös Ossin blogi-kirjoitus ja siitä etenkin kappale ”Rokottamattomien ajojahti?”: https://ossitiihonen.com/2021/10/27/koronadystopia/

    Edelleen arkikäytössä olevia käsitteitä olisi hyvä avata laajemmin, jotta näitä Ossinkin blogitekstin aiheita ylipäätään voidaan käsitellä. Toivottavasti löydät aikaa jossain vaiheessa.

   2. ”Ossi Tiihonen soittaa levelille ja ripittää vkk puoluetta” noin kahden minuutin kohdalla

    Ossilla oli joku ongelma Jarno Vähäkainun twitter viestien kanssa mutta muistin väärin mikä se oli. Johtuen siitä että Vähäkainun kohu twitter viestithän oli tuohon aikaan ”antisemiittisiä”. Ossi ei maininnut mitään tuollaista kuitenkaan ainakaan tuossa kohtaa vaan viittaa johonkin laittomaan uhkaukseen.

    Sori siitä

 12. Suomalaisten ei pidä koskaan alistua myöskään verivihollisillemme imperialistisille amerikkalaisille ja brittiläisille saastoille. Amerikkalainen ja brittiläinen ihmisjäte tullaan siirtämään laillisin keinoin laillisille leireille joko Tornion tai itärajan läheisyyteen, turvalliselle alueelle.

 13. Se on hyvä, että nyt vuorostaan Tuukka ymmärtää, että Suomessa voi toki perustaa puolueita ja liikkeitä, ja kerätä ajatuksilleen kannatusta, mutta samalla jokaisen aatteellisen johtajan, niin pienen kuin suuren, rikkaan kuin köyhänkin, on alistuttava Marcon ja Laittoman lehden inkvisitioon.
  Kannattaa myös jokaisen poliittisen pyrkyrin muistaa, ennen kuin ryhtyy mihinkään mitä ei halua myöhemmin päivänvalossa puida, että kaikki kannattajasi ja luottomiehesi ovat vapaita tallettamaan todisteet perseilyistäsi ja kieroiluistasi Marcon tietopankkiin. Tätä on aito vallan vahtikoiran toiminta neljäntenä valtiomahtina.
  Poliittiset pyrkyrit muistakoot, että Laittoman lehden edessä he ovat aina selityksen velkaa, eikä toisin päin. Pisteet Tuukalle siitä, että on ymmärtänyt pelin säännöt ja oman paikkansa siinä. Onnea Sinimustalle liikkeelle ensi vaaleihin.

 14. Ei hemmetti tätä kommenttiosiota, ”Tuukka Kuru tukee Zelenskiyä…”
  Miten te osaatte edes kirjoittaa, kun olette noin sekaisin?
  Moniko teistä on lukenut niitä oikeita kannanottoja, eikä vain tee omia typeriä johtopäätöksiä jonkun random-kommentin perusteella?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*