16 thoughts on “Päivän kuva

 1. Mutta mitäs jos olisi kuva jossa on luodit johon on kaiverrettu…S.Marinin S.Niinistön J.Halla-Ahon M.Aatolan. P.Toverin M.Karin nimet.

  Mitäs jos Martti J. Kari innosti Minut tukemaan tätä…!!

 2. Mikä on Marcon viimeinen ratkaisu nisteille ja alkoholisteille? Suvakkipoliisit ja hallinto eivät tee mitään ja nistejä, sekä alkoholisteja tuodaan vain entistä enemmän tavallisten, oikeiden ja kunnollisten ihmisten ilmoille. Omaisuutta varastetaan koko ajan, huumepiikkejä on joka puolella, terrorisoivat tavallisia oikeita kunnon ihmisiä ja sitten kun vartijat tekevät heille edes jotain, niin Laiton Lehti kirjoittaa jonkun nyyhkyjutun, että korruptoituneet vartijamafiat ovat siellä taas olleet väkivaltaisia. Menkää jotkut itse elämään niiden nistien ja alkoholistien, sekä sekopäiden kanssa, jos ne ovat niin harmittomia ja kivoja ihmisiä.

  1. Vasuri meininkiä ettei saa sitten enää mehmeihin ja floydeihin koskea Suomessa eikä nuo ole polpoja vaan vartijoita joita polpo erottaa. Ja ei tarvi juoppoja pelätä vaan nistejä ja niitä riittää kun tuli mittava ”ulkomaan lähetys” 2013- Suomeen ja rajat vetää ja ainoat väkiluvultaan lisääntyjät, valitettavasti.

  2. Nimettömälle..(Matti R.Kusipäälle..).. Mielikuvitus ”Nistit” ja ”Alko-Holistit”..Ovat Yhteiskunnalle…Suurempi Uhka…Kuin Vallankahvassa roikkuvat..SotaHullut Maanpetturit..Jauhojengit..Kansantappajat…

 3. PT-median Paavo on sulkenut kommenttiosion rekisteröimättömiltä. Ei taida kus*pää kestää totuutta… mistään aiheesta :D

  Katsotaanpas. Kuinka monella suomenkielisellä sivustolla voi nykyään kirjoittaa minkäänlaisia vallanpitäjien linjasta poikkeavia kommentteja? Laiton lehti ja Magneettimedia. Hmm, kaksi kappaletta. Per viisi miljoonaa ihmistä.

  1. Tajukangashan tosiaan selitti sodan alussa koko ajan, että Venäjällä ei ole mitään mahdollisuuksia ja Venäjä jyrätään. Hän otti artikkeleihin jotain yksittäisiä kuvia ja hehkutti, että Venäjä ollaan jyräämässä. Todella noloa.

   1. Uhosi joskus kuukausi pari sitten, että Krimin maasillan katkaiseminen onnistuu ihan lähipäivinä. Paavo on täydellinen esimerkki kuudennesta kolonnasta: orjuuttaa itsensä ja koko kansansa uskomattomalla sinnikkyydellä ja aggressiolla ja ilman palkkaa.

 4. IKÄVÄÄ, että ”UHRIT”, joutuvat NARUN jatkoksi ja ”SYYLLISET” juoksevat VAPAANA. ERITYISESTI silloin, jos kysymyksessä on RASKAANA oleva ÄITI, jolla on vielä KOTONA lauma muita KERSOJA!!! ”ONNEKSI” ajat ovat NYT toiset!!! ”TTÄ_METSÄ” on suorastaan P Ö Y R I S T Y T T Ä VÄ ! ! !

  1. Ei nyt puhuta mistään raskaana olevista äideistä. Etkö tiedä, että maailmassa on *PAHOJA MAITA* joissa on oligarkkeja ja korruptoitunut poliisi, joissa kansaa kohdellaan kaltoin? Sellaisia kuin Iran, Kiina, Venäjä, Pohjois-Korea? Hirveää! Onneksi suomessa ei ole Oligarkkeja eikä Korruptoitunutta Poliisia eikä Ostettuja Poliitikkoja.

 5. Mielummin kuva jossa on luodit johon on kaiverrettu…S.Marinin S.Niinistön J.Halla-Ahon M.Aatolan. P.Toverin M.Karin nimet. Martti J. Kari innosti Minut tukemaan tätä…!!

 6. Eräs Arto Lauri-niminen suht suosittu tubettaja on jo jonkin aikaa tiedottanut että Vladimir Putinin kohtalona on karata Siperiaan ja tulla hirtetyksi ”arktiseen hamppuköyteen”. Arto on bannannut koko joukon henkilöitä kanavaltaan, etupäässä ”Putinin kaulailijoita” kuten on ilmaissut. Noo, Arto on arto?:-|

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*