Marco de Wit 11 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Naisilla tunteet ovat välillä niin pahasti pinnassa, että kaikki logiikka katoaa.

 

Tässä videossa nainen syyttää miestä autonsa tuhoamisesta. Todisteena nainen esittelee autonsa rikki mennyttä etuosaa. Videon lopussa faktat selviävät.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Päivän video: Nainen ratissa

 1. Pelkäsi varmaan että isi lopettaa viikkorahat kun ajoi autot ruttuun ja laskut tulevat. Äkkiä osoittamaan sormea pois itsestään ja jää katsomaan jos ”heittämänsä sonta tarttuu”. Tällä kertaa ei tarttunut koska video.

 2. Aivopestyn vihapuhetta. Oletuksena, että valkoinen mies on kaikkeen syyllinen. Nämä ovat rasittavia. Piilovihainen naislaji, jonka määrä on lisääntynyt. Älköön häntä päästettäkö ikinä kasvattamaan poikalapsia. Niistä tulisi pillittäviä sivareita kuin Hslla-ojasta.

  1. Naisissa on jonkin verran eroja kansojen välillä. Suomalaiset katuhuorat ovat kaikkein pahimpia mahdollisia valkoisia lehmiä mitä voit löytää. Missään muualla ei ole kaikin tavoin yhtä vastenmielisiä uskottomia ja vielä helvetin rumiakin valkoisia lehmiä. Heidät voidaan melkein kaikki antaa vaimoiksi lähi-itään ja Afrikkaan. Näin matujen ei tarvitse tulla hakemaan niitä Suomeen. Slaavinaisille ei kävisi ikinä mielessä huomata itseään matuille, kuten suomalaiset huorat tekevät.

 3. Ja tyhmäkin vielä… Ei se ollut rusu mutta kukkii se perunakin. Mutta että noin tyhmä… Ei tule olemaan helppoa tuo loppuelämä.

  Osaakohan se edes kirjoittaa nimeään?

 4. Naisia ei pidä koskaan muutenkaan kuunnella ja ottaa vakavasti. Suurin osa Suomen ongelmista johtuu naisista itsestään ja vika on täysin heidän.

  Meidän kannattaa viedä suomalaiset huoramme laillisin keinoin Somaliaan ja lähi-itään vaimoiksi, sillä meidän materialistisista, vihaavista, uskottomista ja helvetin rumista katuhuorista ei ole koskaan ollut mitään muuta kuin pelkkää haittaa.

  Slaavinaiset ymmärtävät paljon paremmin parisuhteiden ja miesten perään. Suomalaiset huorat taas ovat täydellistä ajanhukkaa, eikä kukaan mies tuli heihin koskemaan pitkällä kepilläkään. Ulkomaillakin naiset ja miehet kyselevät, että miksi suomalaiset naiset ovat niin rumia ja eivät huolehdi itsestään, sekä miksi he vihaavat poikia ja miehiä.

  Toisin kuin Laiton Lehti on väittänyt, ei ole mitään väliä kuinka hyviä miehet ovat, jos suomalaiset naiset ovat materialistisia, uskottomia, vihaavia ja helvetin rumia katuhuoria, jotka vihaavat lapsia, miehiä, perheitä ja Jumalaa. Suomalaiset huorat eivät näe miehissä mitään muuta kuin rahan ja materian. Heitä ei kiinnosta lapset, perheet, aviomiehet ja Jumala, vaan he vihaavat näitä.

 5. Vanhempi klassikkopätkä. Mokoma soijareisi vetää vertoja ininässään jo meidän päänuuhkaajalle. Ajatelkaas tuon mahdollisen kotona rääkättävän äijän kärsimyksiä,vittu joka päivä mokomaa rääkymistä. Ei pystyisi.

   1. Asenne on täysi 10. Mutta sen verran korjaisin että jalkojen pitää mennä YLI 90 asteen. Jos se jää alle tai suoraankulmaan, niin ylösnoustessa kuormitus hiertää polviniveltä. Mutta kun se menee yli 90 asteen, niin ne ovat kokonaan eri lihakset jaloissa jotka nostavat pystyyn. Ja silloin polveen ei kohdistu kuormitusta.

    Yleensä ne ”toiset lihakset” ovat niin heikkoja että ihmiset ei tee niitä liikkeitä koska levyt ovat niin pienet. Mieluummin rikkovat polvensa.

    Toinen tapa on ottaa tanko etupuolelle. Sekin on jo parempi kuin takapuolelle.

 6. Tuli yöllä pidettyä Sontalaatikkoa päällä Verstaass…Ja tuli kuunneltua..Suvakki Arabi ja Suomen rikosmysteerit..öhjelmaa…

  Naikkonen tuli Tapetuks..Todella Niljakkaan..”Poikaystävänsä”…Toimest..

  Mistä Riita..?? ….Naikkosen..Edellisist…”Poikaystävist”…

  Vankilakundeja…Muita Lurjuksia…ym

 7. Meidän kannattaa viedä suomalaiset huoramme laillisin keinoin Somaliaan ja lähi-itään vaimoiksi…

 8. TYTSI olisi HALUNNUT, että olisi TUUPATTU edestä! NOH, kukapa MEISTÄ osaisi olla NAISTEN suureksi MIELIKSI!!! IKÄVINTÄ minusta on se, että ENKELIN KASVOISET nuoret NAISET ovat varsinaisia SATAMAJÄTKIÄ suustansa! SE, jos MINÄ räävin SUUTANI. SILLÄ ei ole MITÄÄN merkitystä kuin korkeintaan se, että SE vie HETKEKSI huomion muualle RUMASTA PÄRSTÄSTÄNI!!! Se on kuin toinen luonto, sillä ”suunsoitto” oli ALOITETTAVA jo KÄTILÖOSASTOLTA lähtien!!! Olivatpa AKAT kerrankin SANATTOMIA!!!

  1. Niin. On olemassa ”naisia” ja sitten NAISIA! Ensin tulee IHMINEN, sitten VASTA sukupuoli. IHMINEN on se ARVO, joka RATKAISEE koko pelin olipa kysymyksessä NAINEN tahi MIES! EN ole SOKEANA ryntäämässä puolustamaan MIESTÄ, joka on PASKIAINEN päästä varpaisiin. Jos nainen on IHMISENÄ täysi paskiainen. HÄN on sitä ja sellainen NAINEN, joka on IHMINEN. SAA totta vie tervepäisten MIESTEN huomion ja ARVOSTUKSEN.

   Pohjoismaissa FEMINISTINEN miesVIHA on ”business as usual” EIKÄ siitä sen enempää, koska se on NORMI ja ERITYISESTI suomalaisen miehen LÄHTÖKOHTAINEN dissaaminen ALIMPAAN HELVETTIIN!!! On turhaa mennä ”VAUVA” saitille vinkumaan MIESTEN ASIOISTA suomalaisessa yhteiskunnassa. MIES ymmärtää sen ja PYSYY IÄNETI, joka tietenkn on KULTAA Suomi NAIS-SAUDI-ARABIASSA! TÄÄLLÄ puhuvat SUOMALAISET MIEHET ja KOKONAISESSA muussa suomalaisessa yhteiskunnassa vain ja ainoastaan NAISET!!! YKSI pieni nurkka SUOMALAISELLA MIEHELLÄ! Ja siitä PERKELEENMOINEN PERSEKIPU!!! Suomi-naiset ovat VITTUILLEET itsensä ulos eikä niillä ole ENÄÄ mitään ARVOA suomi-miehen elämässä kuin ILMAN niitä!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*