Marco de Wit 11 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Perussuomalainen puolue on varmaan tehnyt enemmän takinkääntöjä kuin mikään muu suomalainen puolue. Ensin Soini käänteli takkia pari kertaa, mutta hänen tilalleen tulleet Halla-aho-Bergroth ja Riikka Purra ovat kiihdyttäneet takinkäännön maailmanennätyslukemiin.

 

Tosin täytyy antaa pisteet Halla-ahon ja Purran oveluudelle. He nimittäin tekevät nämä takinkääntönsä käyttämällä takaportteja ja kielipelejä, jotka tietysti uppoavat hieman yksinkertaisiin persuihin kuin kuuma veitsi voihin. Tavallisen persun on esimerkiksi vaikea erottaa EU- ja eurokriittisyyttä EU- ja eurovastaisuudesta. (Persuille vinkki: Mieti raiskauskriittisyyden ja raiskausvastaisuuden eroa.)

 

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Erikoista ja suorastaan ainutlaatuista näissä takinkäännöissä on, että ne menevät täysillä jäsenistön intressejä ja jopa ihan perusarvoja vastaan. Miehistä konservatiivipuoluetta johtaa nyt täysin puskista parissa vuodessa (taas maailmanennätys) johtoon noussut punakodin hyvin ruotsinkielinen kasvissyöjäfeministi ja hänen nuori liberaalihovinsa.

 

Siis ihan oikeasti Purra on kasvissyöjä, kutsuu itseään feministiksi eikä ilmastonmuutoksen pelossa suostu edes kiertämään autolla ympäri Suomea tutustumassa persukenttään. Mietipä sitä.

 

 

Miksi Riikka Purra on autovastainen?

 

 

Persut on perinteisesti ollut myös kaikista eniten Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta kannattava puolue. Niinpä se on myös ollut kaikista Natokriittisin puolue. Tästä huolimatta Halla-aho ja Purra ovat kuitenkin miehittäneet puolueen johdon totaalisilla natofanaatikoilla.

 

Toisaalta on tässä hulluudessa ollut tietty metodi: Persujen pervoliberaalit ovat myös kaikista natofanaattisempia, koska Natohan tukee nykyään ihan virallisestikin monikulttuurisuutta ja pridetystä. Ei siis ihme, että Halla-aho on pistänyt pervoliberaalit johtoon.

 

Helsingin persuissa “kaikki päin pers****”: Laura “Peppu” Jokela eliminoi kaikki vähänkin Natokriittiset vaaleista!

 

 

Yhtä suuri takinkääntö nähtiin myös rokotepolitiikassa. Perinteisesti persut on ollut ylivoimaisesti rokotekriittisin puolue. Tästä huolimatta Halla-aho ja varsinkin Sitralainen rokotefirmojen kätyri, Riikka Purra vähät välittivät kannattajistaan, joita muutenkin pitävät vaarallisina kulkutautimyönteisinä juntteina. Niinpä persujohto vaati koronatyranniaa sulkuineen ja myrkkypiikkeineen vieläkin kovempaa kuin mitä feministihallitus.

 

Persujohto ei edes suostunut selvittämään mitä myrkkypiikit sisältävät, vaikka tyrkyttivät niitä myös lapsille.

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

Tässä vaiheessa jäsenistö alkoi kuitenkin vihdoin kapinoimaan. Niinpä sitten Purralle ja Halla-aholle tuli ongelma: Toisaalta persujen rivijäsenet olivat kauhuissaan myrkkypiikkien pakkosyötöstä ja toisaalta kokoomusta ja hallituspuolueita oli pakko miellyttää, jotta persuilla olisi mahdollisuus päästä hallitukseen leikkaamaan ja natottamaan. Niinpä sitten persut alkoivat esittämään vastustavansa koronapasseja, vaikka eivät protestoineet niitä ratkaisevassa paikassa eli perustuslakivaliokunnassa.

 

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Tuollainen hämäys ei tietysti mennyt läpi älykkäiden kohdalla eikä varsinkaan monien kansanedustajien kohdalla. Olisikin mielenkiintoista tietää kuinka paljon Halla-aho ja Purra uhkailivat persukansanedustajia saadakseen heidät pysymään ruodussa.

 

Onneksi nyt on saatu hiukan lisätietoa. Persuihin totaalisesti pettynyt ja pestistään vaalien jälkeen luopuva persukansanedustaja Veikko Vallin nimittäin kertoo olevansa rokottamaton. Samalla hän voimakkaasti kritisoi koronatyranneja.

 

 

 

 

Erittäin viisas kirjoitus. Huomaa myös, että Vallin on liikemies ja pitkän linjan yrittäjä eli realisti. Hän tajuaa hyvin, että jos jollekin firmalle antaa totaalisen immuniteetin, niin TOTTA KAI ne myyvät vaikka myrkkyä saadakseen satumaisia voittoja.

 

Jos autotehtaat ja autokaupat vapautettaisiin vastuusta, niin kuka ostaisi autoja? Ei kukaan järjissään oleva. Tosin näitä näyttää olevan paljon vähemmän kuin on luultu.

 

 

Lähde:

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

54 thoughts on “Persujohto raivona: Persujen Veikko Vallin kritisoi koronatyranneja ja myöntää olevansa rokottamaton!

 1. Kiitos Veikko hyvästä kirjoituksesta joka vaikutta hyvältä ALULTA. Olet kuitenkin kolme vuotta myöhässä ja olit näkyvällä paikalla ja vaikutusvaltaisessa asemassa joka on luottamustehtävä puolustaa kansan intressejä. Koska vasta nyt puhut hitusen verran ja nytkin pehmeästi, pidän sinua pehmeärankaisena kameleonttina. Mutta kiitos tuostakin, joka toivottavasti oli alkua jollekin vaikuttavammallekin.

  1. Ei Veikko ole kolmea vuotta myöhässä vaan kaksi. Piikittely alkoi alkuvuonna 2021. Tää on ihme, kun kukaan ei tunnu sitä enää muistavan tai tajuavan.

   1. Rokotteen riskit ja niihin liittyvä silmitön huijaaminen olivat sataprosenttisesti tiedossa ympäri maailmaa jo pitkään ennen piikittelyn alkua, ja niistä myös varoiteltiin ahkerasti vuonna 2020. Tiedän, joska tietoa tuli esimerkiksi BitChutesta päivittäin erinäisten lääkärien ja muiden kansalaisten toimesta, ja kirjoittelin aiheesta itse persujen suomen uutisten kommenttipalstalla ensimmäisten joukossa, ellen ensimmäisenä. Silloin kun moinen kommenttipalsta vielä oli olemassa, siis.

    1. Ei tullut pitkin vuotta 2020 vaan vuoden lopussa julkistettiin ”huojentava” uutinen, että tilanteeseen on kuin ihmeen kaupalla saatu ennätysajassa ratkaisu, uusi mrna -rokote. Ja piikittely alkoi saman tien ihan vuoden 2020 – lopussa ja Suomessa vasta 2021 -alussa.

   2. Älä tietämätön yritä lässyttää muka älykkäitä. Ei ole mitään väärin vuosissa. Vallin puhuu myös järjettömästä pelottelusta joka alkoi juurikin silloin. Lisäksi oli varma tieto että nk. PCR ”testit” (jopa WHO:nkin oli pakko myöhemmin topuuttaa sen käytöstä. Kuten sen keksijä Kary Mullis sanoi, se monistaa minkä tahansa pienimmänkin molekyyliyhdistelmän miljardeista samankaltaisista ja monet ovatkin muutenkin ”universaalisti” kaikkialla esiintyviä rakenteiden osia joten se ei kerro yhtikäs mitään PATOLOGIASTA eikä esim. sitä että onko rakenne jäänne jostain vanhasta kehossa olleesta ym ynnä muuta, kuten että kun monistuskierroksia on tarpeeksi niin jokaisesta voi löytää saman rakenteen) , eli ”testaaminen” oli myöskin harhautus ja kyseistä teknologiaa väärinkäytettiin ylikierroksilla ja pistämällä tilastoimaan patologisena faktana kun sitä ei saisi missään nimessä käyttää sellaisena! Tämä oli varmaa TIETOA, jota on lehdistössä ja Iso Farman kätyreiden toimesta pimitetty. Sekin tiedettiin, että väitetty viruksen rakenne ei perustunut näyttöön joten kaikelta puuttui varsinainen pohja.
    Niin, ja tietenkin kehittäminenkin olisi ollut pakko alkaa jo hyvin pitkään ennen koska niin nopeasti kun ne tuotteet vyörytettiin markkinoille paljasti sen, että nyt ei taistella uutta virusta vastaan kun käytetään ja myydään teknologiaa jota on ollut PAKOSTI kehitteillä jo paljon ennen kuin mediapaisuteltu pandementia käynnistettiin.

    On lukuisia asioita joista Veikon ja muiden olisi kuulunut huutaa ääneen että nyt homma on valheellista, mielisairasta ja erittäin vaarallisella manipulaation tiellä. Oletko sinunkin mielesi edelleen manipuloinnin otteessa kuinka paljon?

    1. Kiitos aika tyhjentävästä vastauksesta @Menee pohjalle.
     Tuohon PCR teknologiaan liittyen voisin lisätä että siinä käytettiin sellaisia kelvottomiksi todettuja primereita jotka oli tarkoitus jättää kokonaan pois PCR:n yhteydessä, huono primeri kun antaa epätoivotun ja epäluotettavan tuloksen. Silti näitä primereita käytettiin. Kyseisen PCR protokollan kehittäjä oli itsekin aiemmin allekirjoittanut ettei niitä kuuluisi käyttää. Käyttipä silti PCR protokollaansa joka muuten ilmiselvästi runnottiin läpi hyväksyttäväksi. Yleensä sellaisia tarkistettaisiin ja kaikki kestäisi kahdeksan kuukautta tai enemmän ja muilla vertaisilla olisi aikaa testata ja kommentoida. Se runnottiin läpi vuorokaudessa!!! Ja WHO oli heti sitä mainostamassa. Kyseisen protokollan tekijällä oli myös läheiset siteet kaikkiin tahoihin joten jääväyksiä olisi pitänyt olla. Oli kuitenkin ilmeistä että kyseessä oli korruptio kun se kesti vain muutaman tunnin saada sille ”virallisen statuksen” ennen kuin kukaan edes pystyy reagoimaan ja vastaamaan. Myöhemmin 22 maailman huippua PCR teknologiassa kirjoittivat tieteellisen julkaisun jossa oli 10 pääkohtaa joista jokainen yksinäänkin osoitti miksi SarsCov2 PCR protokolla oli kelvoton. Kestiko tahoilla alle vuorokausi käydä läpi kyseinen tieteellinen todiste PCR protokollan kelvottomuudesta? No ei tietenkään, eikä edes kaksi, tai viikkoja tai kuukausia – se on näköjään edelleenkin jossain Ö-mappiin laitettuna pimittääkseen korruption ja että koko härdelli oli valheiden päälle rakennettu!

 2. Melko kauniisti ilmaistu tuo ”hieman yksinkertaiset persut” 😀

  Asia on nimittäin niin että jos nämä perseenmyyjä-petturi-persujen kusetukset vielä edelleen, 28 vuoden jälkeen menee jollekkin läpi niin pitää olla jotain ihan muuta kuin ”hieman yksinkertainen” eli täydellinen idiootti.

  1. Persuthan eivät vastusta koronarokotteita enää. Ne syöksyvät niitä ensimmäisinä ottamaan, kun johto antaa niin ymmärtää. Sähkön ja bensan hinnannousu on niille myös hyvä, koska maksamalla huippuhintoja niistä, PUTIN KUKISTUU.

   Nykypersumies toiselle: – ”Onko muuten pyllyvaippojq jo hankittu varastoon sähkökatkojen varalta?”

  2. No kun suomalaiset OVAT täydellisiä idiootteja. Jos Marin, Niinistö, Purra & Persepää ja kaikenmaailman Kiurut ja Nohynekit istuisivat studioon yhdessä Schwabin, Soroksen, Zuckerbergin, Finkin ja Bourlan kanssa, selittäisivät kaiken ja myöntäisivät, mitä ovat tehneet ja vielä pelkästään ihmisten tappamiseksi, velkaannuttamiseksi ja orjuuttamiseksi, niin mitä suomen paska kansa tekisi? Äänestäisi samat marinit, niinistöt ja kiurut uudelleen seuraavissa vaaleissa. Luultavasti vielä entistä isompaan vaalivoittoon, onhan ne niin sympaattisia ja mukavia ihmisiä ja mukava niitä on katsella siellä televisiossa.

 3. Vallin on selkärangaton opportunisti joka löi oikeasti suositulle Halmeelle puukon selkään. Osaa itse laskea koronasta 1+1 mutta koska on 70v jolla vielä rietasta ja kunniatonta elämää edessä, piti ikäluokkalaistensa tavoin suunsa kiinni ja heitti nuoret junan alle.

 4. https://www.perussuomalaiset.fi/arvomaailmamme/
  Jälleen kerran kiinnitän huomion tuohon ”Suoraa puhetta ei saa pelätä” osioon tuolla persujen virallisessa arvomaailmassa ja otan sieltä nyt suorana lainauksena ensimmäisen kappaleen:
  ”Perussuomalaiset on suorapuheinen puolue. Joskus totuus voi olla kuin solvaus, mutta olemme silti sen puolella. Perussuomalaiset arvostaa sananvapautta demokraattisen yhteiskunnan tärkeänä arvona. Kompromissit kuuluvat politiikkaan, mutta valtaa ei pidä tavoitella vaikenemalla eikä totuutta vääristelemällä.”
  Olisipa tuo Vallin nuodattanut tuota ”valtaa ei pidä tavoitella VAIKENEMALLA eikä totuutta vääristelemällä” kohtaa ja saanut suunsa auki ENNEN persujen 48a §:n puolesta äänestämistä ja muita koronatyrannian hyväksymisiä…

  Ehkä Vallinilla on vielä mahdollisuus kansanedustajakautensa viime metreillä hyvittää tekonsa, Krista Kiuru on äitiyslomalta palattuaan ruvennut taas puskemaan koronahysteriaa ja on esimerkiksi ajamassa 48a §:n mukaisia pakkorokotuksia sisällyteksettäväksi tuohon 48 pykälään vastoin THL:n ja useimpien asiantuntijoiden näkemyksiä ja lukuisia lakipykälöitä! Suomeksi sanottuna tämä tarkoittaa että sote-alan työntekijöiden (koskee siis monia muitakin työntekijöitä kuin vain hoitajia) olisi otettava kokeelliset myrkkypiikit ainakin kerran vuodessa maailman tappiin saakka saadakseen pitää työpaikkansa. Kiinnittääkö kukaan tähän huomiota tai yrittää puhua sitä vastaan vaikka tämä on täysin LAITONTA ja mihinkään perustumatonta toimintaa? Eipä tietenkään! Joten nyt olisi Vallinilla ja muilla tosiasiat myöntävillä kansanedustajilla mahdollisuus hyvittää tekonsa ja puolustaa duunari tason työntekijöitä ja yrittää estää tuo pysyvä myrkkypiikki tai palkattomuus vaatimus sotelaisille.

  Heitänpä tähän loppuun vielä salaliittoteorian:
  Olen huomannut että iltapaskoissa on ruvennut taas olemaan juttuja uusista koronavarianteista (muistaakseni kanadassa oli olevinaan joku uusi variantti) ja pelkoporno siitä mitä kiinassa muka on meneillään on taas aloitettu. Tämän lisäksi tuon Kiurun annetaan yksinään viedä läpi noita koronasääntöjään vastoin kaikkia asiantuntijoita ja lakipykäliä. Voisiko olla että kansan kiinnostus ukrainaan/Putiniin alkaa olla jo hiipumassa varsinkin nyt kun sähkön, polttoaineen ja elintarvikkeiden hintojen nousu tulee konkreettisesti vastaan kaikkia, jopa suvakkeja itseään, oikeassa elämässä ja tästä syystä kansan huomio on suunnattava pois asiasta ennen kuin perus-Pertit ja Irmelit rupeavat tuumimaan voisiko hintojen nousun taustalla ollakin Putinin sijasta olla turveteollisuuden tietoinen ja tahallinen alasajo meidän oman hallituksemme taholta, demarien ”onnistuneet” Fortum/Uniper kaupat joiden tappiot on meidän veronmaksajien vain maksettava koronneiden sähkömaksujen muodossa, se miten saksassa ydinvoimalat on ajettu alas ”ilmaston” nimissä tai siitä miten tuota maailman kalleinta laitosta Olkiluoto 3:sta ei vieläkään saada käyntiin täällä kotimaassa. Niin ja se toinen ja kenties oleellisempi syy siihen miksi koronahysteria halutaan taas saada käyntiin parin kuukauden sisällä; vaaleja voidaan taas saada siirrettyä tai jos iltalehdet päättävät että uusin hubbabubbavariantti on tarpeeksi paha ne jätetään kokonaan pitämättä ja nykyhallitus jatkaa vallassa niin kauan kuin haluaa.

  1. Wallin on tuottanut suoraa puhetta ja hämmentänyt pösiloitä punavihreitä esim Treen valtuustossa https://www.youtube.com/watch?v=goZnh662KVE

   Turha puhua mistään selkärangattomuudesta. Siellä se Gustafsson taas huutaa HILJAA kun ei kestä kuulla, kun Wallin luettelee musujen etunimiä.

   Persujen peppujutussa kommentissa toin esille Vanhan Testamentin viisauden, älä taistele tutkainta vastaan…. ja se pätee, niin paskamaista kuin se onkin, niin Persut olisi kyllä painettu vielä pahempaan lokaan, jos olisivat täysin estoitta puolueena yksin vastustaneet koronahulluutta kun merkittävä osa suomalaisista, niistä naiiveista tyhmistä kansalaisista joista LL jaksaa saarnata olivat täysillä maskihulluudessa mukana.
   Turtiaisen oli helppo kasvattaa meriittiään koronavastaisella järkipuheella, koska hänen ryhmäänsä ei voi rikki repiä, tosin esim. Isoperse Vehviläinen kyllä teki puhemiehenä kaikkensa yrittääkseen.
   Sama se on sen vitun Katteluksen kanssa. Väyrysen potkivat ulos hänen omasta puolueestaan ja nyt yrittävät Persujen miljoonakassaan päästä käsiksi. Ihailin ensin Kattelusta, mutta täys epärehellinen opportunisti, kenties Kokoomuksen myyrä kuten Veera Ruohokin oli.

   1. ”Persut olisi kyllä painettu vielä pahempaan lokaan, jos olisivat täysin estoitta puolueena yksin vastustaneet koronahulluutta…. Turtiaisen oli helppo kasvattaa meriittiään koronavastaisella järkipuheella”

    No nyt on taas standardit kohdillaan siellä persukonttorissa!

    :D:D:D:D:D:D

    1. Miten peruspelkuri voisi synnynnäisiä raitojansa muuttaakaan?

     ”Hei hyväveli, annetaan nyt vaan noiden heittää kaikki bussien alle. Ajattele nyt jos me vaikka sanottais että tuo ei ole kivaa. Nehän vihastuvat meille eikä sitten päästä ison padan äärelle.”
     Paitsi että peruspersu ei edes ole tällainen passiivinen kiusaajan apuri. Persut ovat pääkiusaaja itse siinä missä muutkin tyrannit.

 5. Kun luin tuon Eilen..Kiitos linkkaajalle..Päällimmäinen ajatus oli..Olisin Kunnioittanut Häntä enemmän…Jos Hän olisi Pakottanut Itsensä Elämään sen Häpeänsä kanssa..Yksin…Hautaansa asti…

  Tuollainen Ulostulo…Kaiken Tapahtuneen jälkeen…On Suoraan Sanoen…SÄÄLITTÄVÄ TEKO

  Vaikeni…Kun oli Puhumisen ja Toimimisen Paikka…

  Jälkeenpäin Yrittää selittää….EN Minä…Mutt..NE Muut

  1. Jos kommentoija ei osaa yhdellä huutomerkillä asiaansa aloittaa, on loppukin infantiilia kuraa pakaroiden välistä.

   1. TAPIOLA…!!!!!!!

    VAIKENEMINEN…ELÄMÄN JA KUOLEMAN…ASIOISTA……JOKA KOSKEE…JOPA .K.O.K.O…KANSAA…

    ON…ANTEEKSI ANTAMATONTA..

    PASKAN…*ITUN MARJAT…MITÄ MURHAAJA…ON TEHNYT SEN LISÄKS..

    TAPPAJA…TUNNUSTAA….TIENNEENSÄ…NIITTEN….VAARALLISUUDESTA…

    MUTTA VAIKENI…JOTTEI…O.M.A…ASEMA…JA MAMMONA..VAARANTUNUT

    OLISIN….ARVOSTANUT…JOS OLISI…EDES….HÄVENNYT….TEKOSENSA…

    MUTT….EI

   2. Tapiola…!!!!! Tehköön Selväks..

    Vallin…Ansaitsee…Elinkautisen..

    Muut…(198 KansanMurhaajaa)….HIRTTOTUOMION.

 6. Tässä on koko ajan ollut kyse sodasta verivihollisiamme amerikkalaisia, brittejä ja yhtä ryhmää vastaan, jotka ovat aina olleet täysin kykenemättömiä elämään omillaan, jolloin heidän on aina ollut pakko elää muista ja muiden työstä. He ovat orja -ja huumekauppiaiden jälkeläisiä, joilla on sairas ja epärehellinen orja -ja huumekauppiaiden kulttuuri. Keiden luulet myyneen ihmisiä orjiksi Kiovan orjamarkkinoille ja ketkä hallitsivat Kiovan orjamarkkinoita? Alat tajuamaan pikku hiljaa.

  1. Kiovan orjamarkkinat ovat voimissaan. Ja niin ovat myös päivittäiset lennot täynnä ukrainalaisista leikattuja sisäelimiä suoraan Kiovasta Israeliin. Siihen oli syynsä, miksi Naton piti ihan ehdottomasti jo sodan alkupäivinä toimittaa Ukrainaan mobiili krematorio. Reikiä täyteen leikellyistä pakkoelinsiirtolapsista pääsee helposti eroon tuhkaamalla.

   1. Toisin kuin Laiton Lehti väittää, jokainen imperialistinen amerikkalainen ja jokainen britti on sairas ja rikollinen orja -ja huumekauppias, sekä sadistinen murhaaja. He eivät ole valkoisia, vaan sairas, rikollinen ja sadistinen sekakansa, joissa on vain pieni osa valkoista!

  2. Orjien pitäminen ja viime aikoina huumekauppa, terrori ja varastaminen ovat ne salaiset syyt miksi sairaat ja rikolliset amerikkalaiset ja britit pääsivät lisääntymään kuin torakat helpossa ympäristössä.

 7. Sinä samassa Näkyi myös…Eija Riitta Korholan Omat…Lässyn..Lässyn..Meriselitykset

  KUINKA KEHTAAVAT..

 8. Emme tule koskaan antautumaan ja alistamaan myöskään verivihollisillemme eli imperialistisille amerikkalaisille, briteille ja yhdelle ryhmälle. He ovat aina olleet totaalisen pahuuden satanistisaastaa.

 9. Tämähän se on se persujen ongelma. Porukan sisällä on hyviä ihmisiä mutta kun puolueen johto on mätä, niin ei sitä voi äänestää. Toivottavasti nuo fiksut ihmiset löytävät jonkun paremman ryhmän, että heidän äänillään en enempää mädätetä Suomea.

 10. ”rokotteen valmistajat vapautettiin vastuusta” Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun jotkut esinahattomat juonittelee ja kiertää vastuuta!

  Esim. EKP:n johtoportaalla on syytesuoja ja muistaakseni he eivät edes maksa veroja! Kukas niitä euroja painaakaan tyhjästä? Ettei vaan EKP?!!

  Tiettyjen esinahattomien vanha kikka on laittaa muut raatamaan ja itse kuorii kermat päältä!

  Jos kyseenalaistat tämän, niin oletkin herra holokausti!

 11. Tämä Vallinhan oli yksi äänekkäimpiä, joka vaati vääränmielisiä etnonationalistisia persunuoria pois puolueesta. Vai oliko sekin tuota eduskunta ja ryhmäteatteria?

 12. Vallin valmistautuu selvästi kääntämään takkia näin vaalien alla, että voi myydä taas itseään seuraavat 4 vuotta ja Laittomaan Lehteen menee täydestä. Paljoa ei tarvita terminaalisen naiivin Marcon huijaamiseksi. Nämä ovat Vallinilta pelkkää äänten kalastelua ja puolten vaihtoa.

 13. Marcoa on ehkä maailman helpoin huijata. Ei tarvita kuin pari korulausetta vaalien alla ja Marco on täysin myyty.

 14. Persujen mediassa kirjoitteli eräs henkilö jo aikaisessa vaiheessa 2020/2021 käsitteestä Internet of Think (IoT) eli miten kaikki tullaan liittämään tietokoneeseen, ihmiset, eläimet, tavarat, jne. Hän liitti näihin viesteihin myös lähteitä.

  Luulisi, että Vallinkin on lukenut oman puolueensa median lukijoiden kommentteja?

  1. Internet of Things tarkoittaa laitteita (IoT) ja
   Internet of Bodies tarkoittaa ihmisiä (IoB) ja nämä kaikki yhdistetään yhdeksi.
   5G on se yhdistävä verkko ja ”Covid” rokotteiden mukana ihmisten kehoissa on nyt nanoteknologiaa ja sensoreita jotka raportoivat kehon eri toimintoja suoraan pilveen. Covid oli pelkkä Troijan Hevonen, mitään Koronaa ei ole olemassakaan.

   THE INTERNET OF BODIES (RIGHT IN YOUR FACE!)
   https://www.bitchute.com/video/u6dGewz155Xv/

   Jos ihmiset haluavat vielä pistää kapuloita rattaisiin ja oikeasti tehdä jotain tämän hulluuden pysäyttämiseksi niin nuo 5G tukiasemat pitäisi käydä tuhoamassa ensimmäiseksi. Yksikään vaihtoehtomedia edes keskustele aiheesta.

   1. Tuollaiseen videoon olisi mukava saada kommenttia kansanedustajiltamme, kun kuitenkin näytti olevan julkisista ja yleisesti hyväksytyistä tilaisuuksista nuo puheen pätkät…

    Mielenkiintoisena kuriositeettina – onko joku vielä törmännyt näihin DNA tietoja kalasteleviin yrityksiin, joiden mainoksia oli mm. Youtube solkenaan täynnä vielä muutama vuosi sitten?

    Onko oleellinen tieto saatu kerättyä jo, kohdennettujen rokotteiden valmistusta ajatellen?

   2. Kiitos tiedosta! Olen myös alkanut uskoa nähän säteilyteoriaan, La Quinta Columnahan on tehnyt pisaratutkimuksia, tosin vain pari, ettei niissä rokotteissa ole muuta kuin grafeenioksidia ja nanoteknologiaa. Aiemmin Ricardo Delgado sanoi, että on jopa mikroteknologiaa (isompaa), mutta viimeisimpänä on puhunut nanoteknologiasta. Myös silloin ihan rokottamisen alkaessa Japanihan hylkäsi Modernan, koska siitä löytyi metallia, mikä uutisoitiin ihan valtamediassa. Miten tuo uutinen on unohtunut ihmisiltä?

    Tuohon 5G-teknologiaan liittyen huolestuttavaa on, että Iran myös aikoo ottaa 5G:n käyttöön ja Intiassa puuhataan uutta koronarokotetta, onko ne rokotteita vai voiko ne olla jotain lääkeaineita rokotushaittoja vastaan? Tuli tällainenkin mahdollisuus mieleen, kun Kiinallahan on myös oma ”rokotteensa”, mitä ei anneta muille eivätkä huoli muiden maiden rokotteita (onko tarjottukaan?).

    Tällaiseen viestiin törmäsin:
    Rokotettu19 veri loistaa sinisessä katuvalossa.
    The true purpose of blue street lights. 👆🏻👆🏻👆🏻💉💉💉🔥💥🔥
    https://t.me/RRR_GreatMindsByDesign/39880

    Jossain on myös sanottu, että näissä piikeissä olisi mukana jotain lusiferaasia, valoa joka loistaa pimeässä, mutta ei La Quinta Columna puhu siitäkään. Joku rokotettu voisi mennä yleiseen vessaan kokeilemaan, loistaako suonet sinisessä valossa.

    1. ”Tuohon 5G-teknologiaan liittyen huolestuttavaa on, että Iran myös aikoo ottaa 5G:n käyttöön ja Intiassa puuhataan uutta koronarokotetta, onko ne rokotteita vai voiko ne olla jotain lääkeaineita rokotushaittoja vastaan?”

     Eliitti on yhtä ja samaa klaania, rajojen molemmin puolin. Venäjä ja Ukraina esittävät eliitin ohjaamaa teatteria, jossa kansa kärsii ja sotilaat sotivat aidosti – eliitti juhlii molemmin puolin ja yhdessä.

 15. Aivan tavalliset maalaisjärjen omaavat ihmiset tiesivät kaiken tuon mitä Vallin nyt lässyttää jo kolme vuotta sitten. Kuunteliko hän silloin ketään? No ei kuunnellut. Hän, kuten monet muutkin nyt jälkikäteen besserwissailijat mahdollistivat tämän sekoilun joko kannattamalla erinäisiä Koronatoimia tai olemalla hiljaa.

  Tämä LL:n naivius se on jotain aivan käsittämätöntä. Joku päästää pari kivaa populistista lausetta suustaan ja LaitonLehti levittää välittömästi punaista mattoa ja nostaa lippuja salkoon. Jos ollaan KANSANedustajia ja Eduskunnassa KANSAN mandaatilla niin luulis että se turpa aukeais pikkasen aikaisemmin kuin siinä vaiheessa kun jengiä jo lakoaa oikealta ja vasemmalta ja oma etu eli KANSANedustajan muhkea tilipussi on päättymässä.

  Silence in the face of evil is itself evil
  God will not hold us guiltless.
  Not to speak is to speak.
  Not to act is to act.

  -Dietrich Bonhoeffer

  1. Eivät tosiaan tienneet vaan lähtivät ostamaan maskeja ja vessapaperia paniikiassa ettei jää ilman… aivan kuin vaikkapa Ruotsinlaivojen buffetpöytään syöksyttiin kuin sika ahtamaan tuplaten sen mitä jaksoi syödä, kun piti ehtiä ensin ettei jää ilman.

  2. Ei kun nyt on hyvä aika kun vaalit on taas tulossa tai jos on lähdössä, niin voi olla vielä mukavasti ”eläkkeellä” veronmaksajien rahoilla ja sanoa, että joo olin aina ollut tätä mieltä, mutta en koskaan saanut turpaani auki, koska hillotolppa oli niin paljon tärkeämpi.

 16. Sveitsin armeija lähettää 5 000 sotilasta Maailman talousfoorumin (”WEF”) eteen. Viranomaiset ilmoittivat, että joukoilla on lupa käyttää poliisin pakkokeinoja turvallisuustehtävänsä hoitamiseksi.

  https://expose-news.com/2023/01/11/5000-swiss-troops-will-be-security-at-the-wef-davos-forum/

  WEF:n jäsenyys maksaa 53.000 – 500.000? Paljonko Marinin jäsenyys maksaa veronmaksajille, 500.000?
  https://pbs.twimg.com/media/FmKqwIFWQAEmmjn?format=png&name=900×900

  https://twitter.com/IPiikki/status/1612866827327082507
  Marinin matkaan lähtee myös Haavisto (tuleva presidentti), Skinnari ja Harakka.

  Eikö yhtään persua muka?

 17. Tuohon yhtälöön..Löytyy YHTEINEN..Nimittäjä…You….L*****…

  Kyrie Irving…Toi sen esiin..Ja sai Maksaa siitä…Käyvän hinnan..

 18. Etelä-Amerikkailainen lääketieteen tutkija kartoitti LAAJAN skaalaan MYRKKYPIIKITTÄMÄTTÖMIÄ ja tuli siihen tulokseen, että HE ovat koko PLANEETAN T E R V E I M P I Ä ihmisiä. Eräs tutkittavista on 70-vuotias mies ja hän on kuin VUORIKAURIS!!! Miksipä näin EI olisi!!! Ranskan parlamentti + ”Riikinkukko” Macron EI ole ottanut AINOATAKAAN kansalle pakottamaansa MYRKKYPIIKKIÄ! Lupasi tehdä PIIKKI VASTAISTEN elämästä mahdollisimman PASKAMAISTA!!! Mutta siihenhän JO riittää mokoman KUVATUKSEN pärstän näkeminen ja AKKANSA kanssa LENTÄÄ jo LAATTA!!! PERSUT ovat GLOBALISTIEN ”tanssitaudin” vallassa ja laskevat HURMIOSSA alleen kuin tyttölapset tekivät BEATLESIEN konserteissa ”J E E , J E E” -aikoina!!!

  1. Ei koskaan kannata uskoa mitään mitä ”älykkäät” selittävät ja kertovat. He ovat kaikki huijareita, pettureita ja mädättäjiä, sekä rajojen avaajia, jotka tuhoavat sinua ja lapsesi.

 19. Kattelus…Junaili Itsensä…Leivättömän pöydän…ÄÄREEN..

  Kuuluuko se…Oppurtunismiin..???

  1. Tämä oli kyllä mallisuoritus.

   Missä ovat ne suomalaiset, suoraselkäiset valtiomiehet?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*