Marco de Wit 11 tammikuun, 2023

 

Laiton Lehti on kohta jo vuoden ajan ennustanut Venäjän jyräävän Ukrainan. Tätä prosessia on kuitenkin hidastanut kaksi asiaa:

 

1. Valtava läntinen aseapu Ukrainalle

2. Nato rakennutti Ukrainaan maailman parhaimmat linnoitteet

 

Miksi Venäjältä kestää niin kauan jyrätä Ukraina?

 

 

Lisäksi on ollut kolmaskin syy: Ukrainalaiset pelaavat mediasotaa. Eli Ukraina ei uskalla tehdä edes strategisia vetäytymisiä, koska pelkää sen tyrehdyttävän läntisen avun. Niinpä Ukraina järjettömällä tavalla pitää kiinni jokaisesta kaupungista, kuten Bakhmutista. Siis vaikka Venäjä on tykittämässä sitä maan tasalle.

 

Vetäytymisen sijasta Ukraina järjettömällä tavalla käyttää VIIMEISETKIN reservinsä, jotta saisi pidettyä Bakhmutista kiinni ainakin vielä kaksi viikkoa eli kunnes länsimaiden apukokokous on antanut jälleen Ukrainalle paljon aseita.

 

Tästä kartasta näkyy kuinka Ukraina on heittänyt mielettömästi joukkoja Bakhmutin rintamalle tuhottavaksi. Kaiken lisäksi nämä alkavat olla viimeiset korkealaatuiset reservit.

 

 

 

 

Nyt Ukrainan avainkaupunki Bakhmut on kuitenkin vihdoin kaatumassa. Tämä johtuu siitä, että venäläiset ovat lähes saartaneet sen pohjoisen esikaupungin Soledarin. Samalla venäläiset ovat katkaisseet tien Siverskiin, joka saattaa myös pian tulla piiritetyksi.

 

 

 

Tästä taitaa tulla Mariupolin toisinto eli Venäjä piirittää koko kaupungin, mutta ukrainalaiset eivät antaudu vaan kirjaimellisesti kaivautuvat maan alle. Tällä kertaa se on vielä helpompaa kuin Mariupolissa, koska Soledarin alla on ehkä maailman suurimmat suolakaivokset!

 

 

 

 

 

 

24 thoughts on “Ukrainalaisten rintama romahtamassa: Ukrainalaiset piiloutuvat piiritetyssä Soledarissa suolakaivoksiin?

 1. Nuo yllytyshullut aivovammaisten idiootit eivät voi lopettaa. Ukrainalaisia on vielä 40 miljoonaa ja venäläisiä 140 miljoonaa. Tapatettavaa reserviä riittää molemmilla vielä vuosikymmeniksi.

  1. Jos Kiinalaiset kävelevät jonossa Suomeen, kuinka kauan kestää kunnes kaikki ovat tulleet rajan yli?
   –    Jono ei lopu milloinkaan, koska kiinalaisia syntyy enemmän kuin heitä ylittää rajan.

  2. Ei Zelenskyn hallinon alaisuudessa ole kuin 25 miljoonaa ukrainalaista. Kuinkahan moni mies sieltä haluaa oikeasti rintamalle puolustamaan siionisti-globalistien etua? Yhä suurempi osa Ukrainan joukoista onkin ulkomaalaisia palkkasotilaita.

 2. Kuten jotkut sotilaskommentaattoritkin ovat todenneet Ukrainan järjettömästä strategiasta, on hyvin vaikeaa lyhyellä aikavälillä täysin pysäyttää hyökkäystä, kun vastapuoli käy päälle kuin itsemurhakandidaatit.

  Ukrainalaiset natsit tulevat Suomessakin varmistamaan, että suomalaiset kuolevat viimeiseen suomalaiseen juutalaisten puolesta tai ukrainalaiset natsit ampuvat suomalaisia selkään.

  1. Retkikirvestä takaraivoon. Ei ne perkeleen persut uskalla antaa ampuma-aseita kriisitilanteessa ihmisille. Itse pitää nekin hankkia, kuin intiaanit.

   Patriot-panssareita persut ovat jo rahtaamassa Ukrainaan. Puuttuu vain EU:n siunaus.

   Hankkikaa herra tähden jotain kättä pidempää itsellenne. Edes vaahtosammuttimia.

   Persut riisuvat Suomen aseista. Tilalle tulee Naton pslkka-armeija ja hiekkaneekeripoliisivartijat pamputtavat teidät.

 3. Venäjällä on taktiikkana ”kuristuskäärmeen” taktiikka. Eli, aina kun tulee heikko kohta, siitä edetään. Väkisin ei kannata sillä se luo vain tappioita. Samalla omat miehet kehittyy sotilaina.

  Zelenskyn henkilökohtainen varallisuus alkaa olla jo 1,5 miljardin euron luokkaa ja sehän osti ennen joulua Sveitsistä ison Villan. Pakekenee sinne tietysti kun aika on kypsä ja elää ”maanpaossa”. Mutta sitä ennen voi vinkua vielä paljon rahaa ja aseita sekä sotilaita ”kilteille ukrainalaiaille”, noille kasaarien jälkeläisille jotka vihaavat slaaveja.

  Hyväähän tässä on että helmikuussa alkaa sellainen vyörytys että ukrainalaiset joko kaatuvat. Ja sitten se onkin pikkuhiljaa ohi. Rauha voi tulla taas euroopan alueelle. Ja energiatoimitukset Venäjältä alkaa.

  Tiesittekö, Puola on koko ajan otanut kaasua ja sähköä Venäjältä. Hollanti neuvottelee kaasutoimituksista yhdessä Ranskan kanssa. Ja mitä tekee piskuinen Suomi pissis-ministereiden kanssa? Uhittelee, polkee jalkaa maahan ja kusee housuihin kun se lämmittää hetken. Ettei kävisi niinkuin Georgialle kävi. Joka muuten ei palautakkaan UK järjestelmää Ukrainalle ja siitäkös nyt uusi myrsky vesilasissa… Mutta se on jo toinen juttu se.

  1. ”Tiesittekö, Puola on koko ajan otanut kaasua ja sähköä Venäjältä. Hollanti neuvottelee kaasutoimituksista yhdessä Ranskan kanssa. Ja mitä tekee piskuinen Suomi ….”

   Käy kauppaa edelleen Venäjän suuntaan, ihan niin kuin vaikka Saksakin…Suuret monikansalliset yritykset ovat esimerkkinä ja pakoterintaman kärkenä, mutta kaupantekoa ainakin teollisuuden puolella on jatkettu koko ajan – kunhan tuotteet eivät nimenomaisesti ole sanktioitujen listalla TAI yritys itse ole määritellyt niitä kielletyiksi.

   Kauppa se on joka kannattaa.

 4. Wagnerit valtasivat jo suolakaivokset ja heidän johtajansa on jo paikanpäällä ihailemassa sotasaaliiksi jääneitä kaivoksia. Valenatseja on 300-500 kpl jäänyt mottiin Soledarissa. Ukrainalaisilla on geneettinen ominaisuus päätyä mottiin. Tämä nähtiin jo aikoinaan Raatteentiellä!

  Mutta missä on Ukrainan armeija ja aseet? Länsi on tunkenut liukuhihnalla aseita valenatseille, joilla oli entuudestaan kohtuullinen määrä mm. tykistöä. Myös sotilaita oli paljon ja tämän lisäksi naton suvakit ovat koko ajan kouluttaneet lisää porukkaa rintamalle.

  Hetkinen! ettei vaan denatsifiointi ja demilitarisointi ole alkanut tuottamaan tulosta?!! Jos näin on, niin sitten naton suvakeilla alkaa olla kiire siirtää kalustoa ja joukkoja puolustamaan esinahatonta natsipresidenttiä!

  1. Ota huomioon mitkä materialistiset idiootit ovat aina johtamassa ja määräämässä ukrainalaisia. Se ryhmä jonka nimeä ei saa sanoa ääneen. Juuri se ryhmä. Nyt tiedät keiden idioottien ominaisuuksista on kyse ja miksi ukrainalaiset pistetään aina tykinruoaksi.

  2. Korruptio. Nehän myy kaikki ilmaiseksi saamansa aseet Kolumbian huumejengeille ja Etelä-Amerikan suvakkinatsipedohomofeministeille ja nisteille sekä Boko Haramille Sudaniin ja ISISille.

  3. >   Mutta missä on Ukrainan armeija ja aseet?

   Aseet on lähetetty Puolan kautta Ukrainaan, mutta varastoitu Puolan itärajalle odottamaan hyökkäystä Valkovenäjälle ja sitä kautta Moskovaan.

 5. Mitä mahtaa nyt suvakit tehdä? Alkaako suolan boikotointi, koska se on ”Putinin verisuolaa!”?!!

  Toisaalta tämä heikentää suvakkeja entisestään, koska suola on tärkeä mineraali, jota ihmiskeho tarvitsee jatkuvasti. Noh.. suvakit voivat jatkossa syödä entistä enemmän sokeria!

  Olisiko suvakkien aika järjestää Helsinkiin mielenosoitus ”läskit suvakit ilman Putinin verisuolaa!”

  1. Olisiko hetkisen aika järjestää Helsinkiin mielenosoitus murhaajakadyrovin kunniaksi ja toivoa, että hän antautuisi sotarikostuomioistuimelle.

   1. Komentaja Kadyrov on sotasankari, joka tuhosi jihadismin Tsetseniasta ja tämän lisäksi hän pysäytti myös homosaation alueella!

    Miksi herjaat sotasankaria rikolliseksi? Oletko bidenisti?!!

 6. Missäs se t-paita pelle on niiden slava-julistustensa kanssa? pökkikö karkuun ? Jude on aina vain jude.Täällä länsirannikolla noita ukrainan heppuja jallailee enemmänkin,kaiketi ei ole paljon kiinnostanut ryövätyn kotimaan puolustaminen .Kukas tai mikä on rahat pöllinyt? Noilla tukiaisilla olis rakennellut kullatun Kiovan.

  1. Larry Fink alias BlackRock on jo perustanut rahaston (varmaan ennen Venäjän ”hyökkäyssotaa”, missä kerätään varoja Ukrainan infran ja muun uudelleenrakentamista varten. Selvää on, että kaikki on sen jälkeen ”vihreää”. Eli tarkoitus on ollutkin, että Ukraina isketään hajalle, ja sen jälkeen aletaan tekemään uutta. Näin saadaan raha kiertämään eli ts. rahanpesua. Samaan aikaan aseteollisuuden pitää saada osansa, siksi ne saavat niitä aseita muilta mailta. Suomi vissiin lähettää ensimmäisenä niitä leopardeja tjs. Mikä tuon Ukrainan sodan perimmäinen funktio on, selvinnee vasta aikojen päästä, jos selviää.

 7. Tsot…Tsot..

  …pääesikunnan entinen tiedustelupäällikkö, kenraalimajuri evp. Pekka Toveri sanoo, että taistelutaidoiltaan Wagnerin joukot eivät ole mittavasti sen parempia kuin Venäjän reserviläiset…

  Kai Meidän..Pitää Uskoa…Vanhaa…Virtsankarkailusta kärsivää..u$A-H****** näissä Asioissa..

  https://archive.is/wip/G8Q6f

 8. Idässä ei näy ukrainalaisheppuja. Pelkäävät niin paljon venäläisiä, että itä-suomalaiset saavat olla rauhassa. Kiitos siitä Äiti-Vfnäjä ja Suuri Vladimir. Taas te suojelette Suomea.

 9. On se…Kummaa…

  NAT0 ja U$A $AATANA…TAPPOI…yli 1 000 000 SYYTÖNTÄ Irakilaista..Josta 500 000 Lasta…

  Suoli..Loiset…TAPUTTI KÄSIÄÄN…Kävi Lupaamassa…TEURASTAJILLE…TUKENSA

  NATO..U$A-$AATANA…Käytti ammuksissaan..KÖYDYTETTYÄ URAANIA..

  Ja Teki..Irakista…YDINAAVIKON…

  SUOLI..LOISET…TAPUTTI KÄSIÄÄN…JA KÄVI VANNOMASSA…U$A-$AAATANAN…SuurLoiselle…USKOLLISUUTTAAN…

  Ja Liittyvänsä…JOUKKOMURHAAJIEN PORUKKAAN..Kunhan vain SAADAAN OMAT Kansanmurhaajat..Ensin KUSETETTUA…Vaaleissa..VALTAAN…

  Jonka jälkeen..SuoLoisten…MANIPULOINTI…Tappamaan ITSENSÄ…JII…LOISTEN ..JWO..The Greater Isrealhell Agendan ETEEN…On SUO..LASTEN Leikkiä

 10. LYHYESTI: Nyt näemme, mitä SOTA todellisuudessa ON. SUOLAKAIVOKSETKIN ovat PAREMPI paikka kuin NATO kiimaisten tsuhnien MÄRKÄUNI eli S O T A ! ! !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*