8 thoughts on “Päivän kryptosarjakuvat

  1. Ihmettelin tuota sarjakuvaa ennenkuin scrollasin vähän alaspäin. Edes google-kääntäjä ei osannut kääntää neljännnen ruudun sanoja.

    Joo, ehkä tuo siionisti olisi voinut olla vähän enemmän näköisensä. Silloin olisi helpommin ymmärtänyt sarjakuvan. Mutta tuohon alempaan neljän kuvan sarjaan… Kenet juuri sinä noista neljästä valitsisit? Minä en valitsisi ketään niistä. Aivan liian pintakiiltoisia tai mielenvikaisia. Naturelli-elli on paras, sellainen ”naapurintyttö”.

    1. Kaksi ylenpää kertapistona ja ehkä fiatti kanssa.No menköön nyt sitten.Tosin ei vaimoainesta ,siihen vaaditaan jo paljon muuta kuin Tiimarin glitteriä. Jäljelle jääneen työntäisin kaverien murheeksi. Todellisuudessa saldoni ei riittäisi edes noiden sukkahousuihin,mutta elämä on. Miks tuo yläkuvan multiöky kovasti muistuttaakin sitä pedoGeitsiä`?Hämmentävää yhdennäköisyyttä .

    1. Okej, olinpas nolon sokea.No joo,suurentelin näyttöä ja ukkohan se. Hyi vittu että hävettää.Ei sitten tarvi kuittailla ja nyt lähden Spekseiversille. Kiitos kommentoijille

  2. MIEHELTÄ revittiin SAATANA kylkiluu NOIDEN takia. Ja tietenkin KYSYMÄTTÄ – TOTTA KAI!!! OLISI annetti HIRTTONARU ennemmin, joka näin ollen olisikin ollut täysin K Ä Y T T Ö Ä vailla!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*