Marco de Wit 12 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

On Elon Muskista ainakin se hyöty, että paljastamalla Twitterin sensuurikäytännöt, niin hän tuli myös paljastaneeksi niiden sensuroitsijoiden todellakin olevan tämän näköisiä.

 

Tämäkin todistaa jälleen sitä evoluutiopsykologian ja varsinkin tohtori Duttonin korostamaa faktaa, että useimmiten ihmiset ovat juuri sitä miltä näyttävät.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Päivän kuva: Sensuroitsijat

 1. Pe­ri­män kan­nal­ta ei ole mer­ki­tys­tä sil­lä on­ko sel­viy­ty­jä «hy­vä» vai­ko «pa­ha».
  –    Vain gee­ni­poo­lis­ta pois­tu­nut pe­ri­mä on se, jol­la ei ole tu­le­vai­suut­ta.
  –    Vä­ki­val­tai­sem­man pe­ri­män omaa­va ih­mi­nen tap­paa tiel­tään kaik­ki vä­hem­män vä­ki­val­tai­set.
  –    (Mik­si tuo­mit­sem­me pa­han, mut­ta he­ti ti­lai­suu­den sal­lies­sa liit­tou­dum­me juu­ri pa­han kans­sa?)
  –    Näin kä­vi gro-mag­non mie­hel­le.

  Ny­kyi­nen ro­ko­te­mur­ha kam­pan­ja on näh­tä­vä gee­ni­jat­ku­mon kon­teks­tis­sa:
  –    Kaik­ki ro­ko­te­tut on ta­pet­ta­va tai ai­na­kin teh­tä­vä ste­rii­leik­si, et­tä ro­kot­ta­mat­to­mien ******-ih­mis­ten suh­teel­li­nen osuus vä­es­tös­sä kas­vaa.

  On­ko ro­ko­te­kam­pan­ja vain toi­sin­to his­to­ri­as­ta, jos­sa ho­mo sa­piens tap­poi gro-mag­non -ih­mi­sen su­ku­puut­toon?

  1. Tuota… Eikös Gro-magnon ihmiset olleet nykyihmisten esi-vanhempia jotka vaeltivat Eurooppaan 40 000 v. Sitten? Ei heidän geeninsä mihinkään kadonneet. Ulkomuodoltaan he poikkesivat hieman meistä, esim. Leuka ja kulmakaaret olivat jykevämmät. Eniten heitä muistuttaa nykysuomalaiset! Se mikä hävisi kilpailun oli neanderthalin ihminen.

  2. Tehokkaimmat tappajat jatkavat sukua. Kolme selviytymiskeinoa: tapa vastustajat, siitä jälkeläisiä, väistä vahvempia. Me kaikki olemme tappajien sukua sekä myös kannibaalien jälkeläisiä. Nykylänsimaalaiset ovat ”kännipaaleja”.

   1. >   kannibaalien jälkeläisiä

    Juuri tässä on ihmisuhri uskontojen synty ja juuri.
    –    Rituaalimenoissa kristityt edelleen syövät ihmisen pojan lihaa ja juovat verta.

 2. Kyse on rahasta; kun syrjäytettyjä ihmisiä on tarpeeksi se ei enää katsele eliitin loputonta sikailua . ( monessa maassa jo mellakat ).

  ”Liika populaatio” on hoidettava pois tai eliitti ei voi jatkaa sikailujaan loputtomiin.

  Samalla voidaan poistaa resurssit niiltä, jotka oikeasti pystyisivät vastarintaan . ( tämä on menossa juuri nyt ).

  Nyt kohteena on Suomen ”pienporvarit”, eli mökkien ja talojen omistajat.

  Tämä Suomen hallituksessa aloitettiin jo 2017 muuttamalla panttilakia niin, että näissä tapauksissa pantteja ei enää hallinnoi pankit vaan Turun Maanmittauslaitos sähköisessä muodossa.

  Tällä luottiin mediapimennossa tilanne, että lainan maksun jälkeen panttikirjat monesti jätettiin pankin nimiin tuossa rekisterissä ja EKP antaa pankeille 7 kertaisesti sisäänottolainaa tällaista ”vapaata panttikirjaa” vastaan .

  Kupla on iso ja se tullaan puhkaisemaan vastarinnan omaisuuden takavarikoimiseksi .

  Mediapimento taas suunniteltiin jo 2005 hallituksen tilaamalla tutkimuksella : ”Media ja demokratia / Kriittinen näkökulma”…. ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE… Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö”.

  Julkinen ”lainsäädäntötyö” ja sen agenda siis Suomen hallituksessa 2005 PÄÄTETTIIN salata Suomen kansalaisilta .

  Enää emme näe tällaisia artikkeleja: Iltalehti 19.2. 2103 / ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”; Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata”.

  Mitään keskustelua ”agendaa ajavista” lakimuutoksista EI sallita julkisessa mediakeskustelussa.

  Koska lähes kaikki on salattava; keskustelussa on vain ”sota”; tässä tapauksessa ihmisiä TAPPAVA näytelmä .

  Sota ei lopu ennen vaaleja; niin paljon Sanna rikossyytteiden ( virkamafia .fi ) pelossa syytää rahaa ja aseita tuohon ”näytelmään” .

  Ovathan rikossyytteiden tulilinjalla myös monet EU-tason ”päättäjät”; salaisia rokotekauppoja; rahaa kadonnut EU-budjetista miljardeja …. näitä löytyy !

  Mihin muuten katosi uutisista EU-edustajan rikostutkinta ? ( joko rikos ”median” mielestä vanheni ? )

  Koko ”korona”-ajan olen seurannut rahan liikeitä ja WHO on saanut suuren potin; ja vallan ( kokonaan mm. Suomessa: Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9/2010: Poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ”ilmoittaman pandemian” seurauksena ! )

  Suomessa siis valta 2011 ”perustuslakimuutoksella” annettiin WHO:lle; ja Sanna on nukkehallitsija todellisuudessa; kunnes PL 2011 maan – / valtiopetos on saatu puretuksi !

  Käymmekin pian ”vaaleja” kenestä tulee seuraava NUKKEHALLITSIJA Suomeen !

 3. Mikä on mt-diagnoosi? Sillä pääsee aakkosporukoihin ja sensoriksi siis mielipidevaikuttajaksi, kuten kielitaidottomat nössösuvakit sanovat hirveän sanan: ”influenssari”. Nimenomaan. Mielitautivirusta levittävät.

 4. Vittu että voi ihminen olla sekaisin. Väriä päähän ja kylille hillumaan. Onkohan alapääkin värjätty… Varmasti…

 5. Maikkarilla keskusteltiin pahuudesta.

  Sosiaalietiikan professori Jaana Hallamaan mielestä Bill Gates on hyvä mies, koska lahjoittaa rahansa hyväntekeväisyyteen eikä antanut rahojaan lapsilleen. Koska valta turmelee.

  BUAHHAHHAAA :DDD

  Eikö proffa tiedä, että filantropistit on niitä pahimpia vallankäyttäjiä?

  1. >   lahjoittaa rahansa hyväntekeväisyyteen

   Käytännön tasolla tuo hyväntekeväisyys tarkoittaa verovapautta,
   –    myös silloin kun säätiöt siirtyvät lasten hallintaan.

 6. Laitoin tänne muutama päivä sitten videon (bitchute?), jossa sanottiin, että 160 maata on sitoutunut väestön vähentämiseen 800 miljoonaan, oliko se vuoteen 2030 mennessä? OIkeastaan se ei ole relevanttia tai edes se, pitääkö tämä tieto ihan paikkansa. Mutta. Totta tai ei, niin ne, jotka ajavat globalistien agendaa varmaan törmäävät näihin uutisiin, että täältä on tarkoitus saada porukkaa pois oikein kunnolla.

  Eli miten he perustelevat itselleen, että ovat esim. tuon 800 miljoonan henkensä säilyttävän joukossa. 800 miljoonaa on todella pieni määrä, eihän siihen mitkään Sanna Marinin avustajat tai sukulaiset mahdu? Eikä kaikki vapaamuuraritkaan, ainoastaan niiden huipulla olevat johtajat säästetään, luulen.

 7. Ompas kaiken kirjavaa sakkia. Noita ei paljon päivänvalolla näy. Eikä ainakaan näin maaseudulla.

  Tässä taannoin jälleen yksi kaverpariskunta muutti maalle ja hylkäsi kaupunkien ongelmat.

 8. Ihmisiä kuollut Britney Spearsin konserteissa vuodesta 2011
  https://www.youtube.com/watch?v=64ZqMBQi6jw

  lukijakommentti:
  ”Olen neuvonut asiakkaitani, jotka ovat käyneet Britneyn konsertissa, tekemään testamentin ja laatimaan valtakirjat mahdollisimman pian. Vuodesta 2011 vuoteen 2021 menetin kaksi asiakasta (molemmat iäkkäitä). Tammikuun 21. päivästä tähän päivään olen menettänyt 27 asiakasta, joista kahdessa konsertti on mainittu kuolintodistuksessa. Nyt niissä lukee vain, että ollut sattumia.”

 9. https://expose-news.com/2023/01/12/ist-of-gov-officials-collaborating-with-wef/

  Maailman talousfoorumin (World Economic Forum, WEF) vuosikokous Davosissa pidetään tänä vuonna 10.-16. tammikuuta. Globalistien tapaamisen yhteydessä järjestäjät ovat vahvistaneet, että WEF:ssä vierailee 52 valtion- ja hallitusten päämiestä ja lähes 600 toimitusjohtajaa. 

  Ostavat lisää toimitusjohtajia agendan taakse. Keitä suomalaisia toimitusjohtajia mukana?

  Korporatismin selite:

  Korporatismi (myös korporativismi) tarkoittaa poliittista järjestelmää, jossa lainsäädäntövaltaa käyttävät yleisissä vaaleissa yhtäläisen äänioikeuden perusteella valittujen kansanedustajien sijasta työnantajien ja työntekijöiden muodostamat ammattikunnat eli korporaatiot. Tällaista järjestelmää on sovellettu muun muassa Benito Mussolinin Italiassa sekä Francisco Francon Espanjassa.

  Eli kohti fasismia ollaan menossa tai ollaan jo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*