8 thoughts on “Päivän video: Juoni

 1. Sen sijaan, että narttu olisi tyydyttänyt miestänsä, niin hän päätti ryhtyä vakoilemaan!

  Mitä seuraavaksi? Narttu kääntyy lesboksi?!! Hyyiiiiiii!!!!!

 2. Nykynaiset ovat joutoväkeä, ”johtajia”. Niillä on keskenään aikaa kehitellä salajuonia imeäkseen miehet kuiviin. Monin eri tavoin.

 3. No, täytyy sanoa että jos parisuhde on tuolla tasolla kun videoista voi käsityksen saada, niin siinä ei ole kummaltakaan puolelta ihastuttu ihmiseen itseensä vaan ihan johonkin muuhun asiaan. Ja se näkyy rakoiluna parisuhteessa hyvinkin pian. Myöhemmin riitoina ja eroina.

  Mutta jos ihmiset oikeasti ensin ihastuvat ja ajan kanssa rakastuvat toisiinsa, niin sellainen liitto kestää ja se on onnellinen liitto.

  Ja naistenkin pitää hyväksyä se että miesten DNA:han on tallennettu kolmenlaisia miehiä: Peppu-, jalka- tissimiehiä. No, onhan sitten luonnonoikkuna ”Sheldonit”. Mutta jokainen mies jossain vaiheessa saattaa vilasta. Mutta silti pysyy oman rakkaansa vierellä eikä edes haaveile toisista.

  1. Hep,myönnän. Pekka on täys persmies plus kaarevien reisien ikifani.Ei sisälly yleiset löllöversiot noihin raameihin. Eli DNAani on lähes ihmismäinen. Pai tö Vei , olen tästä kaverien kesken haastellut ja kyllä,primitiivinen kiihkojako on todellista.

 4. Kuten ikiwanha TOTUUS sanoo: ”Naisiin EI ole LUOTTAMISTA!!!” Ja, mikä OLENNAISINTA. Miehen pitää olla
  metri x metri TONTILLA, mutta naiset ITSE flirttailevat MUIKISTELLEN kaiken kanssa, joka vain liikkuu! Vaikka mies on aivan vieressä, mutta miesmäistä YKSINKERTAISUUTTAAN katsovat AUTUAAN tietämättöminä jotain muuta kiinnostavaa (EI II-nainen) esim. kaupassa jotain tuotetta. NÄHTY on sen TUHANNEN kertaa enkä ”SIL:MÄKARKKI” ole ollut MINÄ (niin kuin tuokin olisi ollut tarpeen). Kuten myös NAIMISISSA olevat palveluammatissa olevat naismyyjät vetävät ”överiksi”, jonka kyllä TYHMINKIN mies huomaa. ETTÄ silleen tämä ”pallo” pyörii!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*