Marco de Wit 12 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti kertoi eilen miten tällä hetkellä maailman ylivoimaisesti paras sotilasjoukko, venäläiset Wagnerit olivat saartaneet äärimmäisen hyvin linnoitetun Ukrainan avainkaupungin, Soledarin.

 

Ukrainalaisten rintama romahtamassa: Ukrainalaiset piiloutuvat piiritetyssä Soledarissa suolakaivoksiin?

 

 

Laiton Lehti epäili, että ukrainalaiset jatkaisivat taistelua suolakaivoksissa. Näin ei olekaan käynyt ainakaan useimmissa suolakaivoksissa! Todella hämmästyttävää. Nähtävästi Wagnerien kuoleman pataljoonat eli entiset vangit uskalsivat hyökätä kaivoksiin. Lisäksi asiassa varmaan auttoi, että selvästikin ukrainalaiset olivat kyllästyneet ottamaan valtavia tappioita Soledarin puolustamisessa.

 

 

 

Toisaalta ymmärtää kyllä miksi Ukraina yritti viimeiseen saakka pitää kiinni Soledarista. Kyseessä on todellinen avainkaupunki, joka mahdollistaa monta asiaa:

 

1. Bakhmutin piirityksen

 

2. Katkaisee Bakhutin ja Siverskin välisen tien

 

3. Siverskin valtaamisen

 

Mutta ei siinä kaikki.

 

4. Suurmotti

Jos Venäjä saa Siverskin, niin se voi samalla motittaa myös koko pohjoisemman Kupiansk-Liman rintaman. Siis 30 000 ukrainalaista!!

 

Temppu olisi suhteellisen helppo tehdä. Ei tarvita muuta kuin hyökkäys pohjoisesta etelään joen läntistä rantaa pitin samalla, kun idästä edetään ja etelästä Soledarin suunnasta vallataan Siverskin alue. Siinä olisi saman tien motti, koska joen yli ei ole edes kunnon siltoja!

 

 

 

 

5. Supermotti

Tai sitten venäläiset ajattelevat vieläkin suuremmin eli aloittavat suurhyökkäyksen samaan aikaan useilla rintamilla. Saattavat myös hyökätä Valko-Venäjältä katkaistakseen Ukrainan yhteydet länteen varsinkin nyt, kun länsi on vihdoin luvannut toimittaa Ukrainalle Leopardi-tankkeja! Suurhyökkäykseen viittaisi myös se, että Putin nimitti Gerasovin kaikkien Ukrainan sodassa olevien venäläisten joukkojen ylipäälliköksi.

 

 

Tässä tarkempi selostus. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Toisaalta Scott Ritter uskoo, että Ukrainalla on vielä yksi valtava etu: Naton tiedustelu, joka tietää joka hetki missä venäläiset ovat. Niinpä Scott Ritter uskoo, että venäläiset tulevat pelaamaan varman päälle eli aloittavat suurhyökkäyksen vasta kahden viikon kuluttua kaiken olleessa valmiina.

 

Yksi asia on kuitenkin varma: Peli kuumenee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Venäjä vallannut Soledarin: Yrittää seuraavaksi motittaa 30 000 – 100 000 ukrainalaista sotilasta?

 1. Toivottavasti Venäjä onnistuu. Vihaan niin syvästi tätä vapaamuurarien ja deep statea, jotka masinoivat tän sodan. Aiemmin pidin Venäjää epäluotettavana, no nyt se on ainakin vähemmän epäluotettava kuin länsi.

  1. Täysin sama kävi minulle. Kahdesta pahasta on valittava se pienempi paha ja tässä taistelussa se on selkeästi Venäjä. Suomi on jälleen kerran valinnut häviävän joukkueen ja seuraukset tulevat olemaan hirveät. Laskun maksajan paikka on varattu omaa VÄÄRENTÄMÄTÖNTÄ historiaansa ymmärtämättömille Suomalaisille.

   Kiitti vaan vitusti näille slava-porukoille. Kusessa ollaan teidän takia.

  2. ”Aiemmin pidin Venäjää epäluotettavana, no nyt se on ainakin vähemmän epäluotettava kuin länsi.”

   Ei ihme että ajatukset muuttuvat, kun eliitti vaihtaa pahiksen roolin saavaa aina epäsäännöllisen säännöllisesti, kontrolloidessaan konfliktin molempia (kaikkia) osapuolia. Tämä tekee kansalle liki mahdottomaksi löytää sitä oikeaa tahoa, jota vastaan tulisi käydä ja toisaalta kehen voisi luottaa tiukan paikan tullen. Todellisuudessa kansa ei voi luottaa kuin korkeaan viisauteen omien ja muiden kansojen joukossa. Ja uskoonsa.

   Marco käyttää tästä termiä ”viholliseni vihollinen on ystäväni”.

 2. Ei mikään ihme, että naton suvakeilla on kiire saada lännen panssarit valenatsien avuksi, koska Soledarin murtuminen on suuri takaisku. Suvakkien harmiksi Venäjällä on paljon hyviä aseita, joilla aikanaan tuhotaan lännen panssarivaunut, mutta uskaltaako nato laittaa omat suvakkinsa panssarivaunujensa miehistöksi?!!

  Miettikää nyt! Kymmenet tuhannnet nato-standardien mukaan koulutetut valenatsit ei pärjännyt vankiloista haalitulle roskaväelle. Okei myönnetään. että taisteluissa oli mukana myös kunnon Wagnerit ja tietenkin erittäin taitavat ja tehokkaat maahanlaskujoukot. Mutta kuitenkin kiistaton tosiasia on se, että Venäjä jyräsi Soledarin hyvin pienin resurssein toisin kuin vaikkapa Mariupolin. Bakmutin kohtalo tulee olemaan aivan samanlainen!

  Nyt valenatsien puolustuslinja on pettänyt Donbassissa ja pitäisi laittaa kova kovaa vastaan, mutta jostain syystä valenatsit jänistää.

  Mitä valenatsit sitten tekevät, kun Venäjän kunnon armeija aloittaa operaatiot? Juokseeko valenatsit sitten karkuun niin kuin Soledarissa?!!

  1. Noin se menee venäjän propaganda hetkiseenkin kuin veitsi voihin. Kaikkea sinäkin uskot tai paremminkin toivot. Eihän Ukrainalaiset mihinkään juokse, he pysyvät paikoillaan ja ajavat venäläiset huut helvettiin omaan maahansa. De witin sotafaktat ovat toivomusfaktoja.

   1. Aku, on ilmiselvää, että olet bidenisti ja haaveilet valenatsien voitosta, mutta yritä nyt ymmärtää, että kohta on vasta alkamassa ne kunnon taistelut ja siinä tulee käymään hyvin ikävästi valenatseille.

    Denazifikaatio ja myös dekurdifikaatio on väistämätöntä! Jippii!!!

 3. Kaikki imperialistiset amerikkalaiset ja kaikki britit ovat todella sairaita, rikollisia ja sadistisia loiseläimiä, joita ei missään nimessä pidä koskaan päästää normaalien ja terveiden ihmisten lähelle tai läntisen sivilisaation sisälle. He ovat aina olleet täysin kyvyttömiä elämään omillaan, jolloin he ovat koko historiansa aina eläneet muista ja muiden työstä, sekä ovat varastaneet elintasonsa. Orjien pitäminen, varastaminen ja huumekauppa ovat yhdet kaikkein suurimmista syistä miksi tämä eläinsaasta elää nytkin lihavasti. He ovat orja -ja huumekauppiaiden sairaita, epärehellisiä, sadistisia ja rikollisia jälkeläisiä. Emme voi olla vapaita ja parantua ennen kuin kaikki tämä eläinsaasta on poistettu laillisesti keskuudestamme. Intiaanitkin tiesivät erittäin hyvin mitä sairasta saastaa tämä on.

 4. Jossain vilahteli ukrainan tappiona 150 000 – 200 000 miestä. Se olisi kyllä hurja luku viimeaikaisille tapahtumille mutta liian pieni luku koko konfliktin ajalle. No, niin tai näin, nuo kun hautaa maahan niin vilja kasvaa aiempaa paremmin suurilla alueilla. Eipä tarvitse lannoittaa.

  Samaan aikaan zelensky & co nillittävät ja kerjävät lisää rahaa, aseita ja miehiä. Zelenykyn omat ostoksen ja puolentoista miljardin varallisuus ovat jääneet kokonaan sivualalle. Mutta ilmankos paikka nukkehallitsijana houkuttaa. Rahanpesu kannattaa ja ongelmat voi arogantilla syyllistämisellä siirtää muille EU-maille.

  Toivottavasti Venäjä onnistuu motittamisessa ja sitten salamasodassa. Silloin kasaarit sekä NATO-kiimaiset löytävät oman nöyrän paikkansa. Ja pääsevät takaisin nurkkiinsa puristelemaan pippeleitään.

  1. Laiton Lehtikin on valheellisesti väittänyt, että rikkaimmat olisivat vain niin älykkäitä, vaikka he ovat vain niin totaalisen häikäilemättömiä. Siinä kaikki.

 5. Pahimpia vihollisiamme ovat kaikki ”älykkäinä” esiintyvät valkoiset petturit, mädättäjät ja Jumalan vihaajat. Katso muiden rotujen ja vaikka venäläistenkin eliittiä, miten hekin ovat edes jollain lailla oman kansansa puolella. ”Älykkäinä” esiintyvistä valkoisista, slaavit poislukien, ei ole koskaan ollut kuin haittaa, tuhoa ja mätää. On aika aloittaa laillinen luokkasota tätä ihmisten saastaa kohtaan, joka on se pahin vihollisemme, riistäjä ja oikeasta kansastamme eläjä. Mihinkään muuhun rotuun ja kansoihin ei ole pesiytynyt samanlaista älymystösaastaa mitä valkoisten keskuuteen, poislukien slaavit. Heillä on petturit ja mätä osattu poistaa laillisin keinoin.

 6. https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009322569.html

  Yksi syy oppimistulosten laskuun on älykkyyden laskun. Toinen syy johtuu suoraan ”älykkäiksi” itseään kutsuvista, jotka tekevät kaikkensa tuhotakseen lapsemme ja perheemme. He ovat kansamme pahimpia vihollisia, jotka tulevat pitämään loppuun asti lihavan elintasonsa kansan kustannuksella, samalla kun mädättävät kaikin tavoin oikeaa Suomen kansaa. He eivät mukamas tiedä miksi lapset mädäntyvät ja menevät niin sekaisin. Pelkkää valhetta heiltä. He eivät koskaan tule ottamaan mitään vastuuta kansamme tuhoamisesta.

  Rajat alkavat aukeamaan ja elintaso palautumaan kun alamme pistämään ”älykkäinä” esiintyviä laillisesti kuriin ja poistamaan heitä laillisesti yhteiskunnastamme. Ihmisten pitää ottaa laillisesti takaisin minkä he ovat meidän niskastamme riistäneet.

 7. Joka ikinen imperialistinen amerikkalainen ja brittiläinen saasta tai heille sukua oleva tullaan lopulta saamaan laillisesti ulos tästä maasta tai laillisesti laillisille leireillä joko Tornion tai itärajan läheisyyteen, missä he eivät ole vaaraksi terveille ja normaaleille ihmisille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*