Marco de Wit 12 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi pari päivää sitten miten Ison Omenan vartijat pahoinpitelivät viattoman naisen kuolleeksi. Eikä siinä kaikki. Näiden poliisikaverit sitten eivät edes pistäneet putkaan näitä tappajavartijoita. Jopa Iltalehti oli asiasta pöyristynyt.

 

Tappoivatko Securitaksen vartijat viattoman naisen Isossa Omenassa? Polpo suojelee vartijoita?

 

 

Nyt koko tämä vartijoiden ja poliisin murhaava rikollisuus on varmistunut. Alla olevassa jutussa ja videossa näkyy selvästi miten kiltti uskovainen nainen ei useaan minuuttiin tehnyt yhtään mitään vastarintaa. Tästä huolimatta vartijat jatkoivat hänen painamista maahan eivätkä aloittaneet pelastustoimia!!

 

Katso itse jos et usko. MTV:n jutussa on myös hyvä selostus siitä miten kaikki meni.

 

 

Kuvassa linkki juttuun ja videoon

 

 

Todella törkeyden huippu. Vartijat ovat selvästi syyllisiä naisen kuolemaan, mutta silti eivät joutuneet putkaan, vaan saivat keskenään sopia tarinansa. Tämä on tietysti poliisin tarkoituskin.

 

Toisaalta vielä törkeämpiä ovat tavalliset ihmiset ja varsinkin kansallismieliset, jotka eivät näytä reagoivan mitenkään tähän nuoren kiltin uskovaisen naisen törkeään tappamiseen! Itse asiassa moni kansallismielinen jopa puolustelee vartijoita ja poliisia!

 

Mietipä sitä!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

70 thoughts on “Video todistaa: Ison Omenan vartijat tappoivat kiltin uskovaisen naisen. Poliisi jatkaa pimitystä?

 1. Vartijoiden koulutus vuorovaikutukseen: Kaksi lausetta ja sitten uhri viedään maahan. 40 tunnin koulutuksella töihin.

 2. Suurin osa suomalaisista on niin hiton tyhmiä ja harhaanjohdettuja että hokevat edelleen kuin jotain mantraa että poliisiin voi luottaa ja että tämä on oikeusvaltio.

  Ei ole oikeusvaltio. Eikä poliisiin voi luottaa.

  Suomi on kuin painajainen josta ei voi herätä.

  Samat idiootit oikeasti kuvittelevat että kevään eduskuntavaaleissa on mahdollista muuttaa asioita.

  Ei voi! Kaikki eduskuntapuolueet ovat tiukasti omaa kansaa vastaan. Kukaan ei edes mainitse että meillä kuuluu olla oikeus ja vapaus. Mitä oikeuksia on enää jäljellä? Petolliset päättäjät ovat heittämässä meidät suden kitaan.

  Vihreä extremismi ja ilmastopsykoosi on lopetettava! Kuka sen tekee kun kaikki eduskuntapuolueet ajavat enemmän tai vähemmän samaa asiaa. Vihreä fanatismi syöksee meidät köyhyyteen ja kurjuuteen. Ja kylmyyteen!

  1. Totta. Media esittelee kahdeksaa ek-puoluetta vaihtoehtoina. Muut saavat 2% kannatuksen. Sama muuten mikä on rokottamattomien ja ” putinistien” määrä. 98 % on aivopestyjä maskipiikkilammasidiootteja. Tylsiä tavallisia pelkääviä tallukoita, laumasieluja.

  2. Keskiverto suomalainen nöyrtyy ja järkiintyy viimeistään saatuaan Venäjältä turpaansa, jos selviää siitä elossa. Nyt Suomessa ei ole lähellekään tarpeeksi kriittistä massaa saattamaan maata terveeksi. Valitettavasti näin, mutta ei rappiokansa motivoidu vapaaehtoisesti ”tekemään parannusta”.

   Kansa ja päättäjät ovat tilanneet hyökkäyksen ja enää toimituspäivä on epävarma. Ukrainalaiset ovat paljon nykysuomalaisia kovempia ja ovat silti häviämässä. Heillä on tosin haittana suojattomampi maasto.

 3. No en ymmärrä muutenkaan jos jostain syystä nainen piti poistaa kauppakeskuksesta, niin eikö se onnistu muuten kun 4 äijää painamalla maahan ja raudoittamalla?
  Ja 7 minuuttia elottomana ennen kuin edes yritetään elvyttää, ihme tumpeloita noikin vartijat.

  1. Ei ymmärrä kukaan muukaan. Ainoa selitys on, että koko vartiointiala opettajista lähtien ovat veemäisiä muikkuja, ihmisvihaajia ja täysidiootteja. Azov-natseja.

   1. Olivat paha paha nazzi hitler putinisti putin!!! Vartijat suorittamassa uutta ”holokaustia”: kohta 6 000 000 miljoonaa raskaana olevaa, pientä naista tapetaan!!!!!

   2. Äärisuvakit ja satanistit ovat onnessaan kun Marco on heidän puolellaan ja todellisuudessa ihmisiltä tullaan viemään yhä enemmän vähäistäkin turvaa ja oikeuksia. Kaikki tapahtuu suunnitelman mukaan.

    1. Marco vie jalkakampilla katuun vaikka kaksi poliisipartiota ja autollisen vartijoita. Lakkautakaa sieltä Homocitystä poliisi ja vartijointi: kokeilkaa Haitin mallia.

 4. En puolustele ketään ja toivottavasti tuomitsekaan. Pieni osa asiakkaista aiheuttaa kaikki vartioitten / järjesysvalvojien työtehtävät. Päivästä toiseen samat asiakkaat. Vartiat informoivat epäkohdista pomojaan. Pomot tietävät epäkohdat mutta eivät informoi tästä eteenpäin eivätkä puutu niihin. Ottavat työntekijöistä kaiken irti välittämättä työntekijöiden jaksamisesta. Jos yrität työntekijänä puuttua epäkohtiin sinut leimataan hankalaksi työntekijäksi ja sinusta halutaan päästä eroon. Ennen kaikkia vartiat ja järjestyksenvalvojat ovat ihmisiä, joita on tässäkin tapauksessa helppo syylistää. Onko heidän pomonsa ottanut kantaa muuten kun työntämällä työntekijät linja-auton alle?

  1. En usko ensi-istumalta enää mitään, mikä on uutisoitu jossain IL:ssä tai vaikka Ylen tai MTV:n uutisissa. Onhan meille valehdeltu jo muutenkin niin paljon kaikesta, muutettu valkoinen mustaksi ja musta valkoiseksi. Kiinnitin huomiota IL:n uutiseen, minkä väliotsikossa näkyvästi sanottiin naisen huutaneen, ettei saa happea. Pieni epäilys, eikä niin pienikään, heräsi, että jäljitelläänkö tässä uutisoinnissa nyt kuuluisaa Usan George Flloydin tukehtumisekuolemaa ”en saa henkeä”, huusi IL:n otsikot silloinkin. Miksi ihmeessä IL:n toimitus käytti tässä yhteydessä samanlaista väliotsikkoa, kun uutisissa myöhemmin korjattiin, ettei hän ollut tukehtunut. Harhaanjohtavaa uutisointia IL:ltä tuo väliotsikko. Sinänsä ei kyllä sovi narratiiviin, että uhrina oli uskovainen nainen.

  2. Securitaksen järjestelypäällikkö ollut pidätettynä talousrikoksista. Mitä muuta alalta vielä paljastuu? Kytköksiä Ukrainan natseihin js korruptiomafiaan?

   Ennen ihmiset osasivat puhua ja kävellä. Ei tarvittu vartijoita taluttajiksi.

  3. Vähäisellä tiedon määrällä on Hommakin näköjään lietsossavissa ”defund the police”-kiihkoon. Naisille pitää antaa esimerkiksi oikeus varastaa, koska ihmisoikeudet? Vaikka sylkyhuppukin piti laittaa

   Kohta ollaan liberaalien amerikkalaisten kaupunkien meiningissä, eli jengi raahaa kauppakärryillä ulos varastettua tavaraa kaupoista ja paskoo keskelle metroaseman lattiaa jne. eikä kukaan tee mitään, koska ihmisoikeudet.

   1. Taas on tarinoita. Sylkyhuppu, vartija joka raajassa, kaksi painaa vielä selästä ja istuu päällä. Jo on perkele jos ei henki lähde.

    Maata vasten painamista ei ole edes vankimielisairaaloissa käytetty yli kymmeneen vuoteen.

    Siis vartijoiden mielestä asiakas on vaarallisempi kuin elinkautisvanki? Olisiko taas jonkinlaista YLIREAGOINTIA suomalaiseen urbaanijunttityyliin?

    Viime vuonna yli 800 vartijalta oli poliisi pidättänyt vartijaluvan. Jos yli 10 % syyllistyy ylireagointiin, niin…alalla ei ole mitään vikaa, vai?

 5. Suomi on paska maa. Mitä voit yksittäisenä ihmisenä tehdä? Jos vastustat fyysisesti sut tapetaan. Marcolla on tästä omakohtaista kokemusta. Olen nähnyt monta maadoitustilannetta videolta kun Marcoa tapetaan. Jopa artolauri teki yhdestä analysointivideon aikoinaan. Suomalaiset on niin lampaita että joutavatkin kuolla sukupuuttoon. Itse teen aktiivisia suunnitelmia sen eteen että jossain vaiheessa jätän suomen jos vain hengissä siitä selviän.

  1. Suomessahan oli 1941-1944 lähes puoli miljoona Saksan natsia. He kävivät asemasotaa Kuhmosta ylöspäin. Siitä ei puhuta, kuinka monta pikkunatsia he siittivät suomalaisnaisille ja kansan perimä räjähti germaanisemmaksi. Samalla uusavuttomuuden, auktoriteetiuskovaisuuden, valtiouskovaisuuden, typeryyden määrä lisääntyi kansan keskuudessa. Nyt nähdään tulokset siitä.

   Ja vielä piti järjestää tasapäistävä itäsaksalainen peruskoulu tyhmentämään lapsukaisia.

   Siinä syitä lisää, miksi ”suomalaiset” vaikuttavat natseilta ja ovat idiootteja. Natsigeenejä tuli liikaa saksalaisten Hermannien ja Enrstien kautta. Miksi tämä fakta on vaiettu.

   Neuvostoliiton rintamapropaganda piti meteliä tuosta saksalaisten ja suomalaisten sekoittumisesta. Miehet asemissa ja naiset saksalaisten heiloina ilman ehkäisyä.
   He olivat täysin oikeassa.

   Seppo Räty sanoi, että Saksa on paska maa, mutta mitä siitä on tullut kun saksalaisten geenejä on sotkettu alkuperäiseen suomalaisgeeniin. Kannattiko?

   Suomi on täysin natsien ja amerikkalaisten marxistien mädättämä maa.

  2. Suomalaiset kotirintamanaiset toimivat helppoina naisina saksalaisille, kuten nyt niiden jälkeläiset matu-kela-patjoina. Torttu herahtaa niillä märäksi jo pelkästään ajatuksesta vieraan kansan patukoista ja kuinka he tarjoavat munasarjat kuumina munasolujaan hedelmöitettäväksi.

   Mutta LOTAT OLIVAT KUNNON ISÄNMAALLISIA NAISIA kaikin tavoin.

 6. Marcon yhden miehen ja kymmenien rintamien sota. Sinänsä on totta, että tällaiset pitää tutkia, jos jotain on tapahtunut. On vain huvittavaa nähdä miten Marco on äärisuvakkien puolella hyökkäämässä ainoita ihmisiä vastaan, jotka edes jollain tavalla pitävät vielä kunnollisten ja normaalien ihmisten puolta, siis edes jollain lailla.

  Poliiseihin, virkamiehiin, hallintoon ja ”älykkäisiin” kun et voi luottaa missään ja he eivät ole koskaan missään puolellasi.

  Nyt äärisuvakit haluavat yhä enemmän valtaa, yhä enemmän huumeita kaduille, yhä enemmän nistejä, alkoholisteja ja hulluja normaalien ja kunnollisten ihmisten lähelle ja yhä vähemmän oikeuksia tehdä millekään mitään. Laiton Lehti sitten vaatii äärisuvakkien kanssa samaa. Otatko Marco nistit, alkoholistit ja hullut omaan kotiisi ja naapuriisi asumaan?

  Mikä on Marcon lopullinen ratkaisu nisteille, alkoholisteille ja hulluille? Ei saa tehdä mitään ja kaikkien pitää laulaa yhdessä kumbayaata.

  1. ”On vain huvittavaa nähdä miten Marco on äärisuvakkien puolella hyökkäämässä ainoita ihmisiä vastaan, jotka edes jollain tavalla pitävät vielä kunnollisten ja normaalien ihmisten puolta, siis edes jollain lailla.”

   Täytyy kuitenkin huomata että Suomessa on tällä alalla toimivia henkilöitä TV:n puhuvien päiden mukaan kymmeniä tuhansia. En tiedä mikä on oikea luku, enkä malta nyt tarkistaakaan, mutta selvää lienee että isoon satoon mahtuu paljon mätiä omenia.

   Tuolla on siis mukana varmasti niitä itseään toteuttamaan pääseviä täysiä ihmiskyrpiä, jotka silkasta nautinnosta painavat pokven toisen selkään vielä siinäkin vaiheessa, kun ”asiakas” on täysin veltto ja elottoman oloinen. Silkasta nautinnosta ja vallan tunteesta. Se on sen ihmiskyrvän teko ja syyllisiä tähän on kyrvän itsensä lisäksi hänet palkannut taho ja äärihuonosti hoidettu yhteiskunta, joka mahdollistaa tällaisen.

   Joku ehdotti jossain lähetyksessä (todennäköisesti joku vasentunut), että yksityistämistä pitäisi rajoittaa tällä alalla ja siirtää vastuu vartiointialasta takaisin valtion alle.

 7. Muijaskin jätti ja turpaan mätti
  Ja olos oli kuin märkä rätti
  Jo tarhassa sulle naurettiin
  Päätäs seinään hakattiin
  Koulus jäi kesken
  Mutta jotain keksit sä äsken
  Univormun sä sait
  Ihan tosta vain
  Tosi komeen harmaan
  Kaikki kadehtii varmaan
  Sä menit vartiotoimistoon joo joo
  Viikon kurssi ja valmis oot
  Vartiotoimistoon joo joo
  Viikon kurssi ja valmis oot
  Sä menit vartiotoimistoon joo joo
  Viikon kurssi ja valmis oot
  Vartiotoimistoon joo joo
  Viikon kurssi ja valmis oot
  Tästä nautintoa saat
  Pääs alkaa mulkkua muistuttaa
  Seura tekee näemmä kaltaisekseen
  Sitarin vaksiin tutustuit äsken
  Appelsiinit kainaloon
  Univormu päälle ja vartiotoimistoon!
  Vartiokeskukseen!
  Sä menit vartiotoimistoon joo joo
  Viikon kurssi ja valmis oot
  Vartiotoimistoon joo joo
  Viikon kurssi ja valmis oot
  Sä menit vartiokeskukseen joo joo
  Viikon kurssi ja valmis oot
  Vartiokeskukseen joo joo
  Viikon kurssi ja valmis oot

 8. ”Poliisi on aiemmin kertonut, että järjestyksenvalvojat hälytti paikalle kauppakeskuksen toinen asiakas, joka oli kokenut naisen käytöksen häiritseväksi.”

  Siellä oli luetumpana juttuna ”Kuinka turvallista Suomessa on tällä hetkellä ilman Nato-jäsenyyttä?”

  Aniharvoin klikkaan valtamedian juttuja ja tämäkin oli jo liikaa…

 9. Katsokaapa huviksenne kuinka narsistinen egopöhöttynyt itseään ”turvallisuusalan ammattilaiseksi” kutsuva rehostelee Puopolon haastattelussa.

  https://www.youtube.com/watch?v=Q6cHNXq29sI

  Kohta noin 19 min:” vartija tulee ja laittaa ja asiakkaan nippuun ja POLIISI TULEE HAKEMAAN VALMIIN PAKETIN POIS.

  Tosiaan ja kirjaimellisesti. Isosta Omenasta poliisi sitten haki ”valmiin paketin”, Turvallisuusala kutsuu asiakkaan ruumista ”valmiiksi paketiksi”. Saiarsta, pimeää huumoria.

  Turvallisuusalalle tosiaan hakeutuu täysin vinksahtaneita aivovammaisia tyyppejä.
  Azov-touhua. Suomessa on paljon natseja,jotka aiheuttavat turvallisuusongelman.

 10. Marco ja Marcon 20 rintaman sota. Maailmassa jossa ”älykkäät” ovat pahimpia vihollisiamme, mädättäjiä ja pettureita, yhteenkään poliisiin, virkamieheen ja hallintoon ei voi luottaa, sinun pitää joskus valita jokin puoli. Et voi aina hyökätä aivan kaikkia vastaan.

  Tietenkään yksityiset vartijatkaan eivät ole aivan sinun puolellasi, vaan yritysten ja varsinkin suuryritysten puolella, mutta minkäs teet, kun kaikki ”älykkäiksi” itseään kutsuvat, poliisit, poliitikot ja virkamiehet ovat kaikki pahimpia vihollisiasi, jotka mädättävät, tuhoavat ja pettävät sinua.

  Ainoat jotka edes jollain lailla vielä turvaavat normaalien, oikeiden ihmisten oikeuksia ja turvaa ovat esimerkiksi vartijat ja sitten käyt kaikkien heidänkin päälle. Juuri kukaan ei millään lailla turvaa ihmisten vähäisiä oikeuksia kaikkien ”älykkäiden” valkoisten ollessa pahimpia vihollisiamme. Helppoa se on huudella jostain hienommalta alueelta ja hyvesignaloida ihmisoikeuksia viski tai konjakkilasi kädessä. Tavalliset ihmiset elävät oikeassa todellisuudessa, jossa eletään tositilanteiden mukaan.

  Tietysti tällainen pitää tutkia kunnolla, mutta suurimmaksi osaksi vartijat ovat toimineet aivan hyvin. Hyökkää joskus valkoisia ”älykkäitä” vastaan, jotka ovat todellisia vihollisiasi ja Suomen valkoisen kansan pahimpia vihollisia. Puolustat jotain Wahlroosia ja kaikkea muuta pahinta ihmissaastaa. Ihmiset ovat vain niin tyhmiä, eivät ymmärrä mistään mitään, kun ovat vain niin tyhmiä. Katso vähän kuinka vitun idioottia se valkoinen yläluokka oikeasti on ja miten he ovat se kaikkein pahin vihollinen ja kansan riistäjiä, sekä mädättäjä.

  Eivät yksityiset vartijatkaan ole mikään ihanteellinen ratkaisu, mutta kun ”älykkäät” ja poliisit ovat kaikkein pahimpia vihollisiamme, on se paljon parempi kuin ei mitään. Kannattaa miettiä ketä haukkuu ja kenen puolella joskus on. Tavallisten ihmisten pitää joskus valita puolensa ja ketä haukkuu. ”Älykkäillä” sen sijaan on helppo moraaliposeerata ja hyvesignaloida valheellisesti ja petollisesti.

 11. Totta kai myös valtamedian äärisuvakit ovat aina pöyristyneitä. He vihaavat ylipäätään kaikkia sääntöjä, auktoriteetteja ja Jumalaa. Jos he saavat minkään tekosyyn hyökätä auktoriteetteja, yhteiskuntaa ja Jumalaa vastaan, he hyökkäävät. Tässä ei ole mitään ihmeellistä. Ei heitä kiinnosta mitkään ihmisten oikeudet ja elämät, vaan heille kyse on vain sodasta auktoriteetteja vastaan ja he eivät kaihda mitään keinoja.

 12. Vaikka olen hyvän pitkälti asioista samaa mieltä Marcon kanssa, kannattaako ihan kaikkia vastaan lähteä sotimaan? Tietysti varsinkin ihmisen kuolema pitää tutkia kunnolla, mutta kuka jää samalle puolelle, kun vaadit satanisteja ja järjestelmää myös vartijoiden kimppuun? Kaikkien kimppuun ei kannata aina lähteä hyökkäämään aivan turhaan.

  1. Ei niin, jättää vaikka väliin jos menettää lukijoita tutkimattomasta sylkyhuppupäästä jonka päällä ei maattu kuin yksi kastuessa. Ja ohje on neljä raajaa neljä miestä mikäli mahdollista, saadaan tilanne äkkiä ohi ja helpoiten.

   1. Tilanne ohi nopeasti pakettiin. Turhaa puhetta pitää välttää. Asiakas vaan lattiaan heti ja isolla ylivoimalla väkivalloin pakettiin ja pidetään se siinä, kunnes tulee valmista.

    ”Valmiin paketin” noutaa poliisi ruumispussilla.

    Normi ohjeen kaltainen toimintakaava, jossa tyhminkään vartija ei voi erehtyä.

    Eli kauppakeskuksissa olet kahden lauseen päässä ruumispussista. Kansan kapina sentään on vasta kolmen lämpimän aterian päässä. On siinä eroa.

 13. Tämä kuuluisi oikeastaan tuohon sensuuriotsikon alle, mutta kun on kommentti IL:n rehellisyyteen, niin laitoin tähän ketjuun. Eli

  Iltalehden omistuksen ja hallituksen jäsenten haku paljastaa, etteivät ne IL:ssä tai Sanomien omistamissa medioissa pöyristy enää yhtään mistään. Erään mediamogulisuvun vesahan siellä häärää hallituksessa, ja varmasti ohjeistaa toimittajia, mitä saa kirjoittaa. Tuo roskalehtihän elää sensuuriuutisista, aina siihen saakka, ettei se vaaranna agendaa, mihin ovat sitoutuneet.

  Sanomat osti vuonna 2020 useita medioita, ml. paikallismedioita, joille tarjoavat sitten valmiiksi pureksitut uutisensa. Tämä samaan aikaan, kun piti levittää ”totuutta” koronaviruksen vaarallisuudesta. Ilman tätä mediapoolin keskittymistä ei koronapuhallus olisi mennyt läpi, kun toimittajat olisivat kirjoittaneet mitä mieltä oikeasti ovat, ja lukijat olisivat saaneet äänensä kuuluville lukijakommenteissa, aito kritiikki rokotteita vastaan tukahdutettiin. Nythän iski kova sensuuri myös paikallislehtiin vuonna 2020, sitä ennen sensuuri oli toiminut tarkoitetulla tavalla, eli jos oli journalististen hyvien tapojen vastaista.

  P.s. Mari Kiviniemi (muistaakseni myös WEF:n kouluttama YGL?) kertoi hälyttäviä uutisia aamulla, esitti tietenkin, että se on kansalaisten parhaaksi. Hän kertoi jotain lääkejakelun uudistuksesta. Tietää huonoa, se on ainoastaan varmaa. Onko tarkoitus, että tulevaisuudessa lääkkeet hankitaan vain Big Pharmalta, isoilta kansainvälisiltä toimijoilta?

 14. Ihmisten pitää valita jokin puoli. ”Älykkäät” elävät sikari suussa ja turvallisissa kodeissaan ja hyvillä alueilla fantasiamaailmassa, jossa vallitsee tasa-arvo ja ”ihmisoikeudet”. Myönnetään, että tietenkin tällainen pitää aina tutkia, mutta normaalissa, oikeassa maailmassa elävät ihmiset tietävät, että et voi käydä kaikkien kanssa yhden miehen sotaa ja riidellä aina kaikkien kanssa. Tällä riitelyllä annat vain eliitille, suvakeille ja poliiseille lisää valtaa ja oikeuksia tuhota meidät tavalliset oikeat ihmiset. Fantasiamaailmassa elävät suvakkiälykät eivät ole mitään oikeita ihmisiä, vaan mielisairaita riistäjiä, jotka tuhoavat ja mädättävät meidät tavalliset ihmiset. Valittamisellasi ja nyyhkytarininoilla annat vain ”älykkäille” suvakeille lisää valtaa viedä vähäisiä oikeuksiasi ja turvaasi.

  Suuri osa vartijoista, suurimman osan ajasta toimii kuitenkin aivan hyvin ja kohtuullisesti.

  Kun tykkäät sotia kaikkia vastaan, niin hyökkää kerrankin oikeaa vihollisiasi, valkoisia ”älykkäitä” vastaan. He ovat oikeita vihollisiasi ja riistäjiäsi. Sen sijaan hyökkäät nyt tavallisia ihmisiä vastaan, jotka suurimmaksi osaksi tekevät työnsä hyvin, toisin kuin ”älykkäät”, jotka ovat kaikkein pahimpia vihollisiasi ja mädättäjiäsi.

 15. Ihmettelen kun joka paikassa on ”videokuvaa”tapahtuneesta mutta yksikään linkki ei toimi ja/tai formaatit on mitä on. Miten vaikeaa on tallettaa yleisimmillä formaateilla ja downloadata se video eikä vain laittaa linkkiä koska se alkuperäinen video aina poistetaan jos siitä on valtaapitäville haittaa. Se on nähty interntissä jo kahdenkymmen vuoden ajan. Kaikki tärkeät dokumentit katoavat.

  Tuosta järjestyksenvalvoja-koulutuksesta sen verran (vartijoista en tiedä) että ainakin minulle sanottiin suoraan että olen liian radikaali. Itse en koskaan painaisi toista selästä polvella sillä sitä ei saa tehdä edes kehässä. Jostain kumman syystä. Ja jos ei noillakaan kavereilla riitä voimaa sitomaan käsiä ja nostamaan henkilöä ilmaan, yksin, niin lopettakoot hommat. Itse pitää olla aina sen verran ylivertaisessa kunnossa että yksin saa kaksikin henkilöä ”kainaloon”. Silloin myös ulkoinen olemus yhdessä rauhallisuuden kanssa saa useimmat tilanteet laukeamaan. Ja vissiin ulkomuotoa ne minussakin katseli eikä kysyneet mitä pään sisällä liikkuu.

  Lopuksi vielä tuo lausahdus ”Mietippä sitä”, sen kehittivät radiojuontajat pelastuksekseen silloin kun eivät tienneet enää mitä sanoa. Sillä ”ostivat” sen 10s lisäaikaa jotta keksivät seuraavat höpötyksen aiheen.

  1. Eihän vartijoiden koulutuksessa opetetakaan painamaan ”selästä”, varsinkaan selkärankaa tai mitenkään, että jokin paikka menisi rikki. Selkärankaa jne. ei nimenomaan saa painaa.

  2. Mitä odotat tältä EU-vammaisen Suomen kansalta — että osaisivat tallentaa tiedostaja? Ehei. Helsinki on jo niin hyvin elokapinoitu ja BLM:öity, että siellä ei saada henkeä ja hyökätään vartijoiden kimppuun sekä vapautetaan mustia & ruskeita veljiä pian poliisiautoista. Helsinkiläisen tulee saada individualistisena, vapaana entiteettinä tehdä mitä lystää, vapaana minkään lainkirjaimen ikeestä. Kaikki muu on rasismia, natsismia ja fasismia.

 16. Naisella oli sairaskohtaus, ilmeisesti aivoverenvuoto tms rokotehaitta.. joka aiheutti tapahtumaketjun.. tämä ilmeisen sekava nainen aiheutti horinallaan aluksi varsin paljon hämmennystä, en ole lääkäri, mitä voit tehdä ihmisen saadessa tuommoisen.. ainoa kiinniotto tapahtui naisen kaatuessa tajuttomana eikä siinä mitään rautoja tarvittu. En tappanut, en tosin pelastanutkaan vaikka hätikseen soitin.. luvat lähti. miksei tapahtuman kuvaajia laiteta syytteeseen myös?.. media ja ihmiset tänäpäivänä.. kaikkea pitää maalata ja paisutella, mutta ymmärrän. ei pitäisi olla voimankäyntivälineitä omaavia ihmisiä poliisin alapuolella. Olen pahoillani.

  1. Olisi aika törkeää, että injektiohaitta pistettäisiin vartijoiden syyksi, mutta toisaalta en olisi yllättynyt. Tietenkään ei koskaan tulla tutkimaan oliko kuolinsyy lääkeyhtiöiden injektiot.

  2. Oletko siis olevinasi yksi niistä vartijoista? Miksi pidätte tajutonta/hengetöntä ihmistä raajoista kiinni maassa ja ylipäänsä hallintaottein maassa kuin mitkäkin aivottomat robotit? Oletteko idiootteja?

   1. Saatan ollakin. Saatetaan olla ihan idiootteja. Mikä se sinä olet? Hyvin Laiton Lehti taas yllyttää käytännössä väkivaltaan ja kaikkeen muuhun perseilyyn ihmisiä kohtaan, joista suurin osa tekee suurimmaksi osaksi työnsä hyvin ja pyrkivät auttamaan normaaleja kunnon ihmisiä. Auttakaa te sitten niitä kaikkia nistejä, alkoholisteja ja hulluja, sekä tiettyjä vähemmistöjä. Laulakaa te sitä kumbayaata auringon laskuun niiden kanssa. Suomalaiset ovat niin hölmöjä, että ei tarvita kuin yksi tai kaksi Laittoman Lehden artikkelia, niin heistä tulee taloja valtaavia äärisuvakkeja, joiden mukaan ihmisillä on kaiken maailman oikeuksia ja kaikki vartijat ovat väkivaltaisia sikoja, jotka pieksevät kaikki. Palataan sitten asiaan kun joku nisti tai alkoholisti jne. sylkee naamalle, heiluu likaisen huumepiikin tai puukon kanssa tai yksi Laittoman Lehden suosikkivähemmistöistä riehuu ja varastelee. Ei kannata huutaa ainakaan niitä väkivaltaisia vartijoita apuun. Huolehtikaa itse omista ongelmistanne niiden kanssa. Poliisit eivät teitä auta, eivätkä valkoiset ”älykkäät”.

    Millä puolella se Marcokin on, kun tuntuu olevan yhden miehen ja kohta 20 rintaman sota kaikkia ihmisiä vastaan. Suomalaisia naisia ja todellisia vihollisiamme, eli ”älykkäinä” esiintyviä etuoikeutettuja elättejä ja mädättäjiä et koskaan kritisoi. Ihmiset ovat kuulemma vain join tyhmiä, etteivät tajua. Suvakitkaan eivät käy sotaa aivan kaikkia ihmisiä vastaan, vaan he valitsevat puolensa, eivätkä hyökkää koko ajan kaikkia ihmisiä vastaan.

    Tietysti tällainen pitää tutkia, mutta oli saman tien vartijat jotain väkivaltaisia murhaajia ja poliisien kätyreitä. Huomaa taas Laittoman Lehden lukijoistakin, että millä tasolla suomalaiset liikkuvat. Eivät ajattele yhtään mitään itse.

  3. Taisi äkillinen ja yllättävä sydänvaiva iskeä. Mutta miksi niin kovaa pitää taltuttaa nainen? Tappeliko se vastaan niin rankasti: sylki, yritti kynsiä silmiä päästä, potki munille? Toinen vaihtoehto tällaisilla tilanteissa toimintamalliksi vakseille on vain päästää asiakas menemään, mutta tuskin se homman idea on? Vai sitäkö kansalaiset tahtovat — että kun vartijoita tai vaikka poliisiakin vain potkii ja hakkaa tarpeeksi, niin pitää päästä vapaaksi; ikään kuin voittaa pelin? Tai jos huutaa ”rasismi”, ”en saa henkee” tai ”apua”, niin pitää päästä myös vapaaksi? Ei taida peli toimia vielä ainakaan noin.

 17. Kaikki vartijat vapautettu, kuulustelut ohi. Ketään ei epäillä kuolemantuottamuksesta. Nainen ei tukehtunut vartijoiden kiinniottamana. Veikkaan että rokote toimi taas.

 18. Tuo polvilla suoritettu ruhjonta on kuin suoraan poliisiemme oppikirjoista. Kiinniotettava painetaan maahan ja 3-4 satakiloista ruhjoo uhria, loput asettuvat ympärille näköesteiksi. Jos uhri valittaa vammoistaan niin saa kuulla että ne tulivat hänen rimpuilujensa seurauksena. Marcolla onkin tästä tekniikasta omakohtaisia kokemuksia…! Poliisien käsiin on kuollut paljon kansalaisia mutta paljonkos näistä puhutaan. Tämä nyt vain sattui julkisissa tiloissa…..

 19. Kuinka monesti Päivi Räsänen ja muut sodomistiset valekristityt ovat olleet Marcon tukena vuosien aikana? On aika hiljaista. Omaa tukijoukkoa vastaan sitten hyökätään herja-artikkeleilla ja väitteillä, joilla annetaan satanisteille lisää valtaa ja oikeutta viedä vähäistäkin turvaa ja oikeutta ihmisiltä, sekä yllytetään valheellisilla väitteillä. Suvakitkin pitävät vain omiensa puolta. Heitä vähät kiinnostaa muut ja jotkut ihmisten ”oikeudet”. He eivät hyökkää omiaan vastaan.

 20. Tämä oli toinen uutinen lyhyen ajan sisällä vartiointiliikkeen käyttämästä liiallisesta väkivallasta. Ei tällaisia uutisia ennen ollut, ja ongelmana on, että nyt saadaan vartijat näyttämään pahalta, jolloin yleinen mielipide kääntyy heitä vastaan? Vaarana on, että samaan aikaan kootaan sellaisia joukkoja, jotka eivät välitä mistään lain noudattamisesta lainkaan, vaan tekevät, mitä käsketään. Yhdellä suomalaisella pikkupaikkakunnalla haettiin sanomalehti-ilmoituksella pari vuotta sitten henkilöitä epämääräiseen koulutukseen, työnkuva ei oikein ilmoituksesta selvinnyt, mutta tuli fiilis, että haetaanko tässä nyt jotain kodinturvajoukkoja, jotka hakevat tottelemattomia kansalaisia kotoa. Tietynlaiset ihmiset hakeutuvat tällaisiin epämääräisiin koulutuksiin, kun hälytyskellojen pitäisi soida.

  1. Niin, vähäisellä tiedon määrällä on Hommakin näköjään lietsossavissa ”defund the police”-kiihkoon. Naisille pitää antaa esimerkiksi oikeus varastaa, koska ihmisoikeudet? Vaikka sylkyhuppukin piti laittaa

   Kohta ollaan liberaalien amerikkalaisten kaupunkien meiningissä, eli jengi raahaa kauppakärryillä ulos varastettua tavaraa kaupoista ja paskoo keskelle metroaseman lattiaa jne. eikä kukaan tee mitään, koska ihmisoikeudet.

   1. Ei kun kaikilla on kaiken maailman oikeudet ja kaikki vartijat ovat väkivaltaisia sikoja ja poliisien kätyreitä. Laiton Lehtihän sen selitti.

  2. Kyseessä oli erikoisjoukot joilla oli oikeus tulla milloin tahansa kenen tahansa kotiin hakemaan rokottamaton testiin tai rokotukseen. Taisi homma kuihtua alkuunsa, ketään ei kiinnostanut. Näitä natseja kyllä riittää, jotka eivät välitä yksityisyyden ja omaisuuden suojasta ja haluavat univormun, jotta pääsevät pätemään.

   Suattaapi suaha jonniin verran vastarintoo. Tännehä ette tule.

  3. Murha.infossa oli joku pistänyt pitkän kommentin…Omasta kokemuksestaan..Vartijana…

   Otti lopputilin..Hyvin nopeasti kuin huomas minkälaiset Tyypit oli hakeutunut alalle..

   Eikä sen Toimintakulttuurin kritisoimista..Hyväksytty…Ylempien toimesta

 21. Mietin vain sitä, että valtamediassa naista on kuvattu herttaiseksi, lapsirakkaaksi, mutta hiukan erikoisesti käyttäytyväksi. Ja hän oli helluntailainen. Kuvaukset sopisivat lievästi kehitysvammaiseen. Hehän ovat spontaaneja ja avoimia, minkä jotkut voivat kokea häiritseväksi. Asuin joskus nuorena lähellä Jehovantodistajien valtakunnansalia ja minusta tuli hyvänpäivän tuttu yhden heidän kokouksissaan käyvän kehitysvammaisen kanssa. Hänen tapansa oli lähestyä suoraan ja alkaa kertoa avoimesti asioistaan ja tietysti on ihmisiä, joita tällainen pelottaa.

  Toisaalta, jos kyseessä oli uskovainen, on mahdollista, että hän yritti ehkä hyvääkin tahtoa käännyttää jotakuta. Kansallismielisissäkin piireissä olen kokenut kuinka uskonasiat ovat joillekin punainen vaate. Kaikki koetaan tyrkyttämiseksi ja manipuloinniksi. Ehkä joillakin on uskovaisista traumaattisia kokemuksia, herätysliikkeissä on paljon myös uskoon liittyvää henkistä väkivaltaa, vallankäyttöä ja alistamista. Itsekin olen tätä kokenut jouduttuani kolmistaan kahden helluntailaisen kanssa. Kauppakeskus on kuitenkin avoin tila, jossa ahdistavasta tilanteesta luulisi voivan poistua etenkin kun häiritseväksi koettu henkilö ei tiettävästi ollut väkivaltainen. Lisäksi joidenkin tietojen mukaan vartijat olisi hälyttänyt sivullinen, ei häiritty mies.

  Joka tapauksessa tapahtuma luo epävarmuutta ja pelkoa siitä, millä perusteella itsekin saattaa tulla koetuksi häiritseväksi ja saada kimppuunsa vartijat. Verenhimoinen gladiaattorinäytöksen yleisö mylvii kommenttipalstoilla, että he eivät ole koskaan joutuneet vartijoiden silmätikuksi, koska he ovat osanneet käyttäytyä. Varmasti asiallinen käytös varjelee ikävyyksiltä. Mutta edelleenkään ei kerrota, millä tavalla naisen toiminta oli häiritsevää ja oliko vartijoiden toiminta tähän käytökseen nähden ylimitoitettua. Edelleenkin näen tässä hyvin mustavalkoisen asetelman. Joko hyväksytään häirintä tai lopetetaan häiritseväksi koettu käytös äärimmäisillä voimatoimilla. Voiman käyttöä ei tarvitse millään tavalla harkita, mitoittaa tai porrastaa häiriön lähteen ja tilanteen mukaan.

  1. Tapettu oli Päivi Räsäsen ystävä. Elikkä kristittyjen vainoja aloitellaan. Ei muuten ollut sattumalta valittu uhriksi.

  2. Hyvää pohdintaa..K.t

   VARRRR..TIJA…Piireissä…Sovittelemista…Pidetään varmasti…Nynnymäisenä toimintana..

 22. Suomen eliitti SAATANALLA töissä! Siis mitä MUUTA voi edes O D O T T A A K A A N ! ! ! Antaisivat RYNKYT murhafirmoille käteen, että saisivat RALLATELLA kaikki KANTASUOMALAISET heti ksauppojen PARKKIPAIKOILLE!!! Seuraavana päivänä ”ÖRÄHTELIJÄ” myöntää ”kalkkuna-ammunnoissa” kunnostautuneille VAPAUDENRISTIN kaikilla LAAKEREILLA ja päälle PORILAISTEN MARSSI! SAATANAN PASKIAISET!!!

  1. Todellisuudessa vartijat ovat ainoita jotka edes jossain määrin vielä turvaavat ihmisten turvallisuutta ja oikeuksia. ”Älykkäät”, poliisit jne. sen sijaan ovat kaikki oikeiden suomalaisten vihollisia, mädättäjiä ja pettureita. Kohta ovat Laittoman Lehden lukijat yhdessä BLM-terroristien ja muiden äärisuvakkien kanssa yhdessä rintamassa, kun eivät osaa itse ajatella mitään. Sitten kun joku nisti, alkoholisti tai Laittoman Lehden suosikkivähemmistö vetää jollain puukolla ihmisiä ja heiluu huumeiden kanssa, niin huudellaan väkivaltaisia vartijoita apuun. Kukaan muu ei teitä tule auttamaan. Hyökätkää vielä vartijoitakin päin idiootit.

  2. Sitä nuo satanistiset tappajavartijat juuri edustavat. Ensimmäinen kristitty on nyt tapettu. Siitä on kyse, ettekö tajua.

   1. Ei oo looginen tämä väitteesi.

    Kristittyjä kyllä vainotaan maailmanlaajuisesti, mutta eihän vainoajien silloin kannata tehdä kristityistä uhreja?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*