28 thoughts on “Päivän kuva: Curistus

  1. Muistakaa: kun menette kauppakeskukseen olette kahden lauseen päässä ruumispussista. Tämä on todellisuus yövartija-Suomessa. Natsit valvovat kunnon kansalaisia.

  1. Pa­rii­sin ka­ted­raa­lin «tu­ho­pol­tos­sa», jos­sa kat­to­ra­ken­tei­ta hie­man tui­kat­tiin tu­leen, mut­ta jon­ka seu­rauk­se­na ka­ted­raa­li sul­jet­tiin vuo­si­kym­me­nik­si eteen­päin, oli ky­se mus­li­mien ki­ris­tyk­seen alis­tu­mi­ses­ta: jos et­te it­se sul­je ka­ted­raa­lia, me tu­lem­me ja tu­ho­am­me sen.

   Mi­kä mah­toi ol­la paa­vin osuus tuos­sa «tu­ho­työs­sä»?

   1. Ei ”muslimien” kiristys, sen enempää kuin joku Serbian tai Libyan pommitus oli ”kristittyjen” väkivaltaa.

    Jenkkien ja israelin kouluttamat jihadistit eivät edusta muslimeja sen enempää kuin joku supon luoma suomalainen kouluampuja tai puukottaja edustaa suomalaisia. Eli hieman, mutta hyvin vähän.

  2. Ison Omenan vartijoiden tappama nainen oli tunnettu kristitty ja Päivi Räsäsen ystävä. Suomessa steroidiateistit polttavat kirkkoja ja tappavat ihmisiä sujuvasti tuosta vaan.

 1. Voin kertoa, että enemmän kaikenlaiset nistit, alkoholistit ja hullut, sekä nyt Laittoman Lehden aivottomat lukijat tulevat kuristamaan vartijoita ilman syytä ja kuvittelemaan, että heillä on kaiken maailman oikeudet tehdä mitä tahansa. Tämä on se todellisuus missä eletään. Laittoman Lehden lukijoissa on paljon ihmisiä, jotka ovat älylliseltä tasoltaan idiootteja ja eivät osaa itse ajatella mitään, vaan ottavat aivan kaiken kirjaimellisesti ja tosissaan.

  1. Heh,kaverilla Marx-yliannos. No, voin olla idiootti ysin koulukeskiarvolla ,mutta tuo teoriasi pettää koska täällähän ne ajattelevat yksilöt juuri ovatkin. Asfaltille nyt siniletti istuskelemaan,hopi hopi. Ja muista päivän hesari ja iltakurat. Noita nistejä ja alkoholisteja muuten enempi teillä siellä vasurviherryksien parissa, mut koetahan jaksaa. Ja helli mustaa.

 2. Poliisit ja vartijat ruhjovat maahan painettujen uhrien selkää polvillaan.

  Tämä on hengen vaarallista ja kiellettyä jopa vapaaottelussa.

  1. Mitä itse tekisit tilanteessa kun painikaverisi ei lopeta ja sinä siis olet vartija tai poliisi tekemässä työtäsi? Päästätkö vapaaksi, kun potkii sinua tarpeeksi tai huutaa ”En saa henkee! En saa henkee!”? Kättelet ja sanot: ”Sä voitit! Ala mennä siitä!” Juoksetko itse karkuun vai teetkö työsi?

 3. Mus­ta­me­ri: Ve­nä­jän lai­vas­ton aluk­set ja su­kel­lus­ve­neet ovat yl­lät­tä­en pois­tu­neet tu­ki­koh­das­taan No­vo­ros­si­as­sa
  –    Rus­si­an Black Fleet He­ads to Sea
  –    https://archive.vn/78OoY

  … Tä­mä on erit­täin epä­ta­val­lis­ta, ja mo­net ar­ve­le­vat, et­tä tä­mä on muu­tos tak­tii­kas­sa.
  –    Mos­ko­van so­ta­hau­kat uh­kaa­vat syr­jäyt­tää Pu­ti­nin tou­ko­kuu­hun men­nes­sä, jos ot­teet ei­vät ko­ve­ne.

 4. Nainen nimenomaan EI tukehtunut. Oma veikkaus on että rokote se vain siellä kivasti toimi. Ja hei: eihän vartijoita tai poliiseja tarvitse totella, jos ollaan rauhanomaisella protestimielialalla liikkeellä?

  1. Kokeillaan nyt ite? Menkää lattialle makaamaan ja Laittakaa dumpperin rengas selkänne päälle. Hengitys toimii aivan loistavasti? Jos säilyitte kunnossa, voitte kokeilla myös tätä: ottakaa auton eturengas pois ja antakaa kaverin vaihtaa siihen toinen tilalle. Jonkun 10 minuutin verran jaksattehan hengitystä pidätellen pitää autoa koholla. Vai tuleeko teistä tuon pikkujumpan seurauksena ”valmis paketti”, jonka poliisi hakee ruumispussilla?

   Mikä on muuten näiden pikkunilkkibodaritestonatsipoikien ÄO. Ei se natseillakaan kovin korkea ole?

   1. Ei kuollut tukehtumalla. Ellei tässä perjantai-iltana ole päätetty tehdä uutta tutkimusta kuolinsyystä. Lienee ruumiskin jo poltettu vai odotteleeko hautaamista keväälle. Ei ollut myöskään raskaana oleva jo kahden lapsen äiti. Ei ollut Levi’s-kaupassa palauttamassa farkkuja kapitalisteille.

  2. Kuoli varmaan heijasteiseen sydämen pysähdykseen, joka voi johtua juuri puristuksesta. Olen nähnyt videon jossa vartijat olivat juuri kaataneet naisen ja kun toinen vartija kävi laittamaan käsirautoja hän painoi polvella naisen keskivartaloa. Tämä saattoi saada aikaan kuolemaan johtavan rytmihäiriön. Toinen ihmeellinen juttu oli että kuollutta naista makuutettiin maassa 10 min. Välillä joku vartija huusi ruumiille. Eivätkö he tajunneet naisen kuolleen vaikka tältä oli tullut virtsat alle? Tämä näkyy videolla.

  3. Se mikä tuossa on kaikkein hulluinta, on että eloton tai vähintään täysin liikkumaton ihminen minuuttitolkulla ja edelleen 4 vartijaa pitää otteessaan? Siis minuuttitolkulla, jopa 5min?

   Eikö muka kukaan heistä huomannut mitään ja kiinnittänyt tähän huomiota?

   Viimeistään tällä saadaan jotain uudistuksia alalle. Onko ne sitten hyviä vai myös huonoja?

   1. Avsrnin vartijat varastaneet rahaa löytötavaroista. Alalla ei mitään ongelmia idioottien vartijoiden takia, vai? Miksi tuota alaa suojellaan?

 5. Polvilla suoritettu ruhjonta voi aiheuttaa selkärangan murtuman.

  Se voi heikentää selkäydinhermojen ja selkäytimen eheyttä ja on erittäin pelottava tapahtuma. Se voi aiheuttaa motorisisia ja/tai sensorisia puutteita jotka voivat johtaa kuolemaan. (lähde>: EMERGENCY Live)

  En usko että tässä tapauksessa tätä mahdollisuutta edes tutkitaan ?!

  1. No siis milloin Suomessa on tutkittu ylipäätään mitään? Paitsi tietenkin itsepuolustustilanteessa vastaan panneita tai muita, esimerkiksi lapsia tai naisia, jonkun rikollisen tai narkkarin hyökkäykseltä puolustaneita kunnon kansalaisia. Heidät kyllä tutkitaan, ja tuomitaan.

   Venäläiset taas tuomitaan tutkimatta.

 6. Oikeustieteellinen valmistui jo päiviä sitten. Kuolinsyy ei ollut tukehtuminen. Onko täällä niin BLM- ja Antifa-mielistä porukkaa, että tahtovat kokeilla Helsinkiä ilman poliiseja ja vartijoita? Niitä on jo nyt ihan selvästi liian vähän, kun katsoo tuota teidän meininkiä siellä.

 7. Ihmisarvo on jakamaton. Eilen TV-uutiset kertoi: Securitas järjestänyt korvausta vastaan jonkun ISIS-naisen ympärivuorokautista suojelua noin vuoden ajan vuosien 2021 ja 2022 aikana varjellakseen tätä kunniaväkivallalta. Siitä maksettu 3 MEur, eli jotain 10.000 eur per päivä. Arvokas on ollut tämä ISIS-nainen Suomelle. Varmaankin myös hyvä veronmaksaja.
  Kuinkahan monta samanlaista tapausta on menossa koko ajan. Esim. ne Pekka Haaviston Suomeen lennättämät ISIS-akat ja niiden suvut. Ihmsarvo on jakamaton.
  Samaan aikaan Securitas ottaa hengiltä kristityn suomalaisnaisen Isossa Omenassa, ei tarvi suojelua. Samaan aikaan lastensuojelussa ”suojellaan” suomalaislapsia hengiltä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*