Marco de Wit 13 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tässä uskomaton video. Venäläinen sotilas yllättää kaksi ukrainalaista sotilasta ja pyytää heitä antautumaan ottaen samalla itse valtavan riskin. Ukrainalaiset eivät kuitenkaan antaudu, joten venäläinen tekee mitä on pakko tehdä.

 

Tuskinpa ukrainalaiset vielä vammaisia rintamalle laittavat, joten ehkäpä ukrainalaiset vain olivat niin hämmästyneitä ja väsyneitä. Jotkut ovat jopa epäilleet väsymyksen ja piristyshuumeiden sekakäytön yhteisvaikutusta. Joka tapauksessa kertoo siitä kuinka heikossa kunnossa ukrainalaiset ovat.

 

Varoitus: Todella surullinen video. Veljessodat ovat aina kauheita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

30 thoughts on “Päivän video: Ukrainalaiset ammutaan (K21)

 1. Jos noi monttuun ammutut sotilaat eivät ymmärtäneet venäläisen kehoituksia koska ovat NATZI lännen ”englannin kielisiä” palkkasotilaita?

  1. Jos joku osoittaa sinua sota-alueella aseella niin heitätkö aseen pois vai pidätkö siitä kiinni kynsin hampain. Moron.
   Saas nähdä tuleeko tämä video PT(PASKAA TUUTISTA)AKA PEKKA TOVERI mediasta ulos. Todennäköisesti ei koska kyseisen saitin sairasta väkivaltaa ihannoivat fanit nostattaisivat paskamyrskyn pilalle menneiden yöunien takia.

   1. Olen samaa mieltä PT-mediasta. Vuositolkulla siellä tuotiin esiin, kuinka maahanmuutto nähdään vain yksillä laseilla valtamediassa. Nyt PT-media on itsekin samat lasit päässään muun Suomalaisen ja Ruotsalaisen valtamedian kanssa. Eipä siinä mitään, PT:n oma lehtensähän se on. Lopetin kumminkin ns.tippien annon, kun on niin yksisilmäinen lehti kummiskin. Olisi edes kaksi silmää.

  2. Olisivat leikkineet kuollutta. Tuolta näyttää kun kahteen vuorokauteen ei ole nukkunut. Kyllä siinä jokainen sekoaa. Ei ihme, että kaikkia viluttaa siellä. Itse valinneet, kun aseeseen tarttuu, altistuu tulla itse ammutuksi. Juridisesti ok.

   1. Voihan se olla, että olivat pakotettuja, mutta venäläinen sotilas toimi niin kuin sodassa pitää. Ei siinä voi jäädä liikaa odottelemaan. Muuten lähtee itseltä henki.

 2. Olkaa huolehti…u$A-hIntit Kak ka..ri ja Tott toi..veri …Bunkkereissaan..Julistavat..Heistä Marttyyreiks..

 3. Davosin osallistujalista löytyy täältä:
  https://expose-news.com/2023/01/12/ist-of-gov-officials-collaborating-with-wef/

  Paljon intialaisia, usalaisia ja hollantilaisia.

  Noin 600 yritysjohtajaa ja esim. Unicef-hyväntekeväisyysjärjestö mukana.

  Suuri aihe ilmaston pelastaminen meiltä ihmisiltä.

  Olisi hyvä saada tästä Davosin WEF:n konferenssista kattava artikkeli tänne?

  Ilmastokäskyt annetaan Siinain vuorella:
  https://expose-news.com/2023/01/12/ist-of-gov-officials-collaborating-with-wef/

  Muistelen, että tuolla videolla puhutaan ”äiti maasta” = Isä, Jumala korvataan siis äiti maana

  Ja täällähän tämä yksi globalistien mannekiini jo puhuu äiti maasta Kalifornian tulvien äärellä.
  https://twitter.com/realDailyWire/status/1612848428907728897

  1. Klaus Schwabin WEF tuhoaa kansat ja elinkeinot. YK jota idiootti suomalaiset ylistää on täysillä mukana WEFn tuhoamisohjelmassa. Suomen hallitus on näiden sylikoira. Maailmanhallituksen saappaan alle. Yksikään eduskuntapuolue ei vastusta!

 4. Videosta on myös versio, jossa oli tekstit englanniksi. Venäläinen sotilas huutaa valenatseille: ”halt! freeze! surrender faggots!” mutta puhe ei auta ja denazifikaatio suoritetaan!

  Myös pidempi video on olemassa, jossa näkyy ainakin viisi denazifioitua valenatsia. Alueella kuhisevilla venäläisillä sotilailla taas näkyy yksi jalkaan haavoittunut, jolle annettaan asianmukaista ensihoitoa.

  Kreminnan alueella valenatsien operaatiot epäonnistuvat jatkuvasti ja denazifiointi käy kuumana!

 5. KOTIMAA YLE TORSTAI

  Niinistö: Panssareita kaivataan

  Presidentti Sauli Niinistön mukaan
  Leopard-panssareita voidaan antaa
  Ukrainalle tietyin ehdoin.

  Jos yhteinen eurooppalainen hanke
  avusta Ukrainalle syntyy, myös Suomen
  panosta kaivataan, Niinistö kertoo
  STT:lle.

  Panssareiden määrä ei hänen mielestään
  kuitenkaan voi olla suuri, koska Suomi
  on Venäjän rajanaapuri eikä VIELÄ
  Naton jäsenvaltio.

 6. Näitä videoita Putin ja Zelenski katsovat.

  Ottavat videopuhelun ja runkkaavat yhdessä.

  Kiinalaisetkin pitävät Putinia hulluna. Haluavat toimia rauhanvälittäjinä ja osallistua jälleenrakentamiseen. Heikko Venäjä on myös Kiinan etu.

  Milloin kiinalaiset valloittavat Siperian? Voihan maan vallata ilman asevoimia. Suomi on siitä pahin esimerkki.

  1. Arvo Tuominen kertoi että ei Kiinalaisten kannata vallata tyhjää siperiaa. On järkevämpi että venäläiset hakkaavat heille halkoja.

 7. https://mvlehti.net/2023/01/12/useiden-usan-presidenttien-neuvonantaja-roger-stone-jfkn-salamurhan-takana-oli-sama-syva-valtio-joka-kaataa-donald-trumpin/#comment-32197

  USA:n presidenttien neuvonantaja Roger Stone: JFK:n salamurhan takana oli sama ”syvä valtio”, joka kaataa Donald Trumpin

  Olen nähnyt videon, missä auton etupenkillä istui CIA:n mies, ja Jacquelin Kennedy näytti ampuvan miehensä. Oli aikoinaan gab:ssa. Moneen kertaan hidstettiin tuo kohtaus autossa. Todennäköisyys, että se satunnainen miekkonen olisi osunut JFK:hon on häviävän pieni, mutta on se suomalaisillekin mennyt läpi vuosikymmeniä.

  1. https://rumble.com/v22rbj8-the-best-kept-secret-of-the-deep-state-episode-1-what-is-the-deep-state.html

   Vähän myöhässä kommentoin. Innokkaimmat lukiat eivät enää välttämättä tätä viestiä lue (kun ovat lukeneet jutut jo aamulla), mutta toimitus ainakin. Tää on tosi hyvä sarja Rumblessa. Kannattaa tietty kattoa järjestyksessä. Välillä järjestys on sekava, mutta kyllä se siitä selkiytyy. 17 osaa, jota noin 10 – 20 minsaa kukin eli eivät liian pitkiä. Parissa pitkässä osiossa oli ehkä puolet mälsää, kun oli historiaa eikä tiennyt henkilöistä mitään, mutta kokonaisuutena todella avartava.

   Tietty jotkut ovat tän nähneet ja ehkä toimituskin, mutta asia on polttava.

   1. Kiitos vinkistä, täytyy katsoa! On totta, että menee varmaan paljon hyviä lukijakommentteja ohi, kun monet tulee myös vasta illalla tänne.

    Onnistuisikohan tänne sellainen systeemi, että sivusto näyttäisi, jos johonkin artikkeliin on tullut uusia kommenteja? Eli uusimmat kommentoinnit näkyisivät, kun aukaisee LL:n. Tietysti siinäkin joitain kommentteja hukkuu, mutta auttaisi se vähän. Siitä voisi sitten karsia ne kommentit, joista näet heti, ettei kiinnosta, ja jolloin tulee taas vanhempia kommentteja näkyviin sitä mukaan.

 8. Yllättävän monta kertaa venäläinen huuteli antautumista. Itse en varmaan olisi huutanut kertaakaan. Minulle voi antautua vain niin että ensin ei ammu laukaustakaan kohti, nostaa valkoisen lipun ja sitten tulee luokse ilman aseita. Kaikki muu on sodankäyntiä.

  Mutta että jos ollaan jo noin lähekkäin ja ukrainan puolen porukkaa kuolee tuolla tahdilla, niin kyllä rintamies romahtaminen on jo menossa. Rintamia saadaan pidettyä vain jos välimatka on noin 3km.

 9. ”Luokiteltujen asiakirjojen ottamista ja piilottamista” tapahtuu paljon useammin kuin ihmiset luulevat… ratsiat toisaalta tapahtuvat vain Trumpin kanssa.

  https://mobile.twitter.com/MyLordBebo/status/1613674861263454208?cxt=HHwWgICwiZOv9uQsAAAA

  Presidentti Clintonin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja poisti salaisia asiakirjoja kansallisesta arkistosta, piilotti ne rakennusperävaunun alle ja yritti myöhemmin löytää roskakuskin noutamaan ne, kertoi viraston sisäinen valvontaviranomainen keskiviikkona.

  1. Tarkoittaisitko injektiopiikkin sivuja? Täällä blogissa on paljon tietoa muutenkin:
   https://injektiopiikki.com/2023/01/03/olitpa-kuka-tahansa-elat-uskonnollisessa-maailmassa-se-on-hyva-tietaa/

   Injektiopiikillä on myös twitter-sivusto, missä kirjoitellaan paljon. Uusimpia uutisia tulee sinne:
   https://twitter.com/IPiikki

   Olen kyllä sikäli yllättynyt, että ne ns. heränneetkään eivät ymmärrä kovin paljoa, mitä oikeastaan tapahtuu. Jotkut vastapuolen pelaajat esittävät muka kritiikkiä, jolloin se aito kritiikki siellä sivustolla unohtuu helposti. Uutisia Kiinasta ei lueta muualta, niin ei osata kritisoida.

 10. 🇮🇱🇺🇦 Israelin viranomaiset lopettavat kuukausittaisten avustusten maksamisen Ukrainan pakolaisille – Haaretz-lehti

 11. Tuollaista tapahtuu palestiinassa joka päivä, ei ylitä uutis kynnystä, ei videoo, eikä varmasti elokuvaa

  1. Voisiko Se olla se syy…Miksi joku hasbeen Näyttelijä luuseri kävi antamassa Oscarinsa..Näyttelijä kolleegalleen. SellEmSkille

   Tyrkytti Itsensä…Päärooliin…Seuraavaan Bunkerbuster elokuvaan..Jossa Pääroolin vetäjä…Kuolee lopussa…JFK tapaan

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*