Marco de Wit 13 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kritisoi kiltin rauhallisen uskovaisen naisen pahoinpidelleitä ja todennäköisesti tappaneita Ison Omenan vartijoita.

 

Video todistaa: Ison Omenan vartijat tappoivat kiltin uskovaisen naisen. Poliisi jatkaa pimitystä?

 

Juttu herätti paljon keskustelua puolesta ja vastaan. Harvoin Laittoman Lehden kansallismielisten lukijoiden mielipiteet jakaantuvat yhtä jyrkästi. Korostetaan siis, ettei Laittoman Lehden tarkoituksena ole kritisoida kaikkia vartijoita. Suuri osa heistä on erittäin asiallista porukkaa, jotka tekevät hyvää ja usein myös vaikeaa työtä kohdatessaan ns. aggressiivisempaa heikompaa ainesta.

 

Laiton Lehti kuitenkin kritisoi vartijoita, jotka:

 

1. Huono asiakaspalvelu

2. Käyttää liian herkästi väkivaltaa

3. Veljeilee polpon kanssa

 

Ikävä kyllä kaksi ensimmäistä syntiä johtaa tietysti myös veljeilyyn polpon kanssa, jotta vartijat saisivat mahdollisimman suuren immuniteetin poliisikavereiltaan. Se on juuri sitä perisuomalaista hyvä-veli-korruptiota.

 

Tältä myös Ison Omenan tapaus vaikuttaa. Onneksi kuitenkin valtamedia oli kerrankin hereillä ja on painostanut poliiseja tekemään työnsä.

 

Tässä vielä lukijan lähettämä laulun sanat. Tämä siis vain näille huonoille vartijoille.

 

Muijaskin jätti ja turpaan mätti
Ja olos oli kuin märkä rätti

Jo tarhassa sulle naurettiin
Päätäs seinään hakattiin

Koulus jäi kesken
Mutta jotain keksit sä äsken

Univormun sä sait
Ihan tosta vain

Tosi komeen harmaan
Kaikki kadehtii varmaan

Sä menit vartiotoimistoon joo joo
Viikon kurssi ja valmis oot

Vartiotoimistoon joo joo
Viikon kurssi ja valmis oot

Sä menit vartiotoimistoon joo joo
Viikon kurssi ja valmis oot

Vartiotoimistoon joo joo
Viikon kurssi ja valmis oot

Tästä nautintoa saat
Pääs alkaa mulkkua muistuttaa

Seura tekee näemmä kaltaisekseen
Sitarin vaksiin tutustuit äsken

Appelsiinit kainaloon
Univormu päälle ja vartiotoimistoon!

Vartiokeskukseen!

Sä menit vartiotoimistoon joo joo
Viikon kurssi ja valmis oot

Vartiotoimistoon joo joo
Viikon kurssi ja valmis oot

Sä menit vartiokeskukseen joo joo
Viikon kurssi ja valmis oot

Vartiokeskukseen joo joo
Viikon kurssi ja valmis oot

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Tappajavartijoiden oma Vartija-laulu

 1. Valtamedian käytös johtuu siitä, että suvakkeja ei kiinnosta ihmisten oikeudet pätkän vertaa, vaan he vihaavat kaikenlaisia auktoriteetteja, järjestystä ja normaalia yhteiskuntaa ja käyttäytyvät millä tahansa tavalla, joka on aina mahdollisimman haitallista kaikelle normaalille elämälle.

 2. Seuraavaksi Laiton Lehti kirjoittaa pari juttua lisää ja saa aivopestyä lukijansa ihailemaan Natoa, amerikkalaisia ja brittiläisiä vihollisiamme ja Israelia. Suomalaisen saa uskomaan mitä vain, kuten nyt parin jutun jälkeen heistä tuli nopeasti äärisuvakkeja, joille vartijat ovat väkivaltaisia poliisin kätyreitä ja mitä vielä.

  1. Etsä tajua asioiden moniulotteisuutta? Lähestymiskulmat? Vai sinulle on kaikessa yksi totuus? Mistä sinä etsit sen yhden totuuden?

   1. Sinulla tässä näyttää olevan totuudet ja näkökulmat hukassa. Suomalaiset eivät tosiaan kykene ajattelemaan mitään itse, vaan muututtiin hetkessä äärisuvakiksi ja vartijoiden pieksäjiksi heti kun luettiin 2 Laittoman Lehden juttua.

    1. Tämä asia on hautunut pitkään kansan syvien rivien keskuudessa. Sinä et kuulu kansaan. Etkä tiedä todellisuudesta yhtään mitään. Mene ylimyspoju elämään ja opi.

 3. Ylen jälkiviisaissa joku nuori nainen on tehnyt analyysin, että vartija-alan ongelma johtuu siitä, että siellä on niin paljon rasismia, samalla räpsyttelee silmäripsiään. Edellinen uutinen kertois siitä, kuinka oppimistulokset on Suomessa romahtanut.

  ”Turvallisuusalasta tehdään viranomaisselvitys”
  ”Turvallisuusalalla törkeitä ylilyöntejä”

  Aika uskomatonta, jos ne nyt alkaa viljellä tätä rasismi-käsitettä Suomessa, kolme vuotta Usan perässä?

  1. Laiton Lehti ajoikin tarkoituksella äärisuvakkien ja rahaeliitin tavoitteita jutuillaan ja nyt saatiin taas ihmisiä väkivaltaan niitä ihmisiä kohtaan jotka edes jossain määrin pyrkivät pitämään ihmisiä turvassa, vaikka kuinka ovatkin rahasta töissä. Nyt täälläkin on koko lehti pieksemässä väkivaltaisia vartijoita ja rahaeliitti riisuu ihmisiä taas oikeuksistaan ja vähäisestäkin turvallisuudestaan.

 4. Antti Häkkänen sanoo Ylellä, että ukrainalaisia sotilaita voisi tulla harjoittelemaan Suomeen panssariajoneuvojen käyttöä. Otetaanko Azov-taistelijoita?

 5. Ylen jälkiviisaissa Jani Toivola peräänkuuluttaa vartiointialalle seksuaalivähemmistöjä, LQBT-joukkoja korjaamaan tämän turvallisuusongelman, ettei kaikki ole riskejä, riidanhaluisia miehiä:)

  1. Laittomalle Lehdelle huomautettiinkin heti aluksi miten Lehden toimitus ajaa vain äärisuvakkien ja rahaeliitin tavoitteita, jossa ihmisiltä viedään vähäisetkin oikeudet tehdä yhtään mitään asioille ja viimeisetkin oikeudet. Marcohan ei itse ota tästä vastuuta, vaan hipsii vähin äänin pois kun yllytti lukijoitaan väkivaltaan ja perseilyyn vartijoita kohtaan. Nyt onkin selvää kenen puolella Laiton Lehti on ja se ei ole ainakaan Suomen valkoisen kansan puoli.

 6. Vartijoiden käytöstä puolustavien taliaivojen kommenteista päätellen asialla Hitler Youth(SML/vartijat/PolPo) nulkit jotka kuvittelevat elävänsä 1930-luvun kaikukkammiossa jossa kaikenlainen poikkeava käytös tai ihonväri riittävät harjoittamaan totalitaarisen fasistivaltion normalisoitua väkivaltaa. Oulun Goofy yhdessä persunuorista erotetun elastisen ulosteen kanssa syylllistivät vartijoiden tappaman naisen olevan lähinnä åårisuvakki joka oli syyllinen omaan kuolemaansa. Kuvottava tulevaisuus ihmiskunnalla jos nämä henkilöt Jussi Halla-Ahon mielenlaadulla pääsevät päättäviin asemiin yhteiskunnassa. Luoja meitä auttakoon.

 7. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/77d978ae-cad2-40d0-a3ce-dc12a5e36979
  Iltalehti pyysi Pirkanmaan hyvinvointialueen ensihoidon ylilääkäriä Sanna Hoppua kommentoimaan videolla näkyvää toimintaa.
  – Tilanne on erikoinen ja jännittävä. Ajattelen, että vartijat ovat vain ”jähmettyneet paikoilleen”, minusta kiinnipitäminen vaikuttaa varsin kevyeltä, toisin sanoen ainakaan jaloista häntä ei minusta pidetä mitenkään kovasti kiinni.
  – Reagoimaton hän on, joten toivon, että vartijat ovat tämän heti tiedostaneet ja soittaneet heti ensimmäisen minuutin jälkeen hätäkeskukseen, hän sanoo.
  Ei tulevaisuus kovin ruusuiselta näytä jos katsoo tätä median valkopesua missä vartijoista ollaan tekemässä uhreja ja ihmisten tappamisesta tulee ”uusi normaali”.

 8. Tuo vartijakysymys oli natsitesti. Osa kansallismielisista on aitoja vierasperäisiä natseja. Niihin on sekoittunut saksalaista natsigeeniä, ovat ehkä jopa saksalaisten natsisotilaiden äpärälapsien jälkeläisiä jatkosodan jäljiltä.

  Geenit vaikuttavat älykkyyteen ja käytökseen. Osa kansallismielisistä on väkivaltaa ihannoivia NATSEJA. Vartijoissa on niitä paljon. Ei niitä suomalaisuus kiinnosta, vaan että itse pääsevät käyttämään väkivaltaa ketä tahansa kohtaan syrjivällä perusteella. Ne pitää paljastaa ja putsata pois suomalaisuus-liikkeestä.

  1. Tästä tuleekin todella mielenkiintoinen sisällissota, kun Laiton Lehti kääntää lukijoistaan sekopäisiä äärisuvakkeja. Putsataan me toisemme pois toistemme keskuudesta, niin eivät ne väkivaltaiset rasistigeenit tartu teihin ja sekoitutte, sekä sulaudutte niihin kehitysmaalaisiin ja germaaneihin, sekä tulette niiden orjiksi. Laiton Lehti yllyttää tahallaan lukijoitaan väkivaltaisesti niiden ihmisten kimppuun, josta useimmiten löytyy aitokansallismielisiä rasisteja. Nyt ymmärränkin miksi Laittomassa Lehdessä hehkutetaan niin paljon kaikkia valkoisia ”älykkäitä” rotupettureita ja ihannoidaan valkoisia rotupettureita ja heidän elämäänsä.

   Olemme valmiita siihen teidän sisällissotaanne kun sitä niin kerjäätte.

   1. Onhan se hyvä, kun kansallismielisten natsien keskuudesta paljastetaan potentiaaliset rikolliset. Tehän pelaatte ulkomaisten pelaajien mailoihin syöttöjä koko ajan, esim. Venäjän propagandisteille:. ”Karjala takaisin, Putin on tapettava, kaikki aseet on vietävä Suomesta Ukrainaan”. Ette ole isänmaallisia. Olette kuin vihervassuglobalistit, ei teillä ole isänmaata, ettekä itse OMISTA MAATA tai mitään.

  2. natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi natsi

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*