Marco de Wit 14 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Turha pitää jännityksessä. Tietysti Blokkimedia suosittelee äänestämään joko Vapauden Liittoa tai Kristallipuoluetta.

 

Blokkimedian perustelut ovatkin aika pätevät ja etenevät Sherlock Holmes tyyliin eliminoimalla huonot puolueet ja sitten katsomalla mikä jää jäljelle. Näin Blokkimedia analysoi hyvin myös persuja. Tässä muutamia kuvakaappauksia, jos et ehdi katsoa koko videota.

 

Persut ovat EU-kriittisiä, mutta eivät EU-vastaisia, joskin moni persu ei näytä ymmärtävän näiden kähden käsitteen eroa.

 

Blokkimedia ei muuten huomannut kukas alla olevassa kuvassa on Purran takana.

 

 

 

Monesti Laittomassa Lehdessä on mietitty, että kuinka paljon persujen puoluejohto voi mädättää. Missä menee rivipersujen raja? Eiköhän ole jo tullut todistetuksi, ettei mitään rajaa ole olemassa.

 

 

 

Blokkimedia korostaakin, että persut on vain kevytversio Kokoomuksesta. Globalistipuolueita molemmat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Blokkivideo: Ketä äänestää?

  1. Itselle tulee valitettavasti tuosta kristallipuolueesta mieleen New Age, voin olla väärässäkin, mutta vaisto sanoo ettei ole oma puolueeni. Vapauspuolueeesta en osaa sanoa oikein sen kummempaa, se on vähän niinkuin ok, mutta ei sen enempää. Suomeen pitäisi saada hallitus, missä Jumala on ylin auktoriteetti ja kaiken lähtökohta. Ei tämä maailma pyöri ”terveellä jalat maassa” -politiikalla, onhan se nähty kuinka ihmiset luulevat äänestävänsä niitä järkeviä ihmisiä, vaan pieleen on mennyt ja kysyä sopii miksi?

  2. Tässä olisi yksi vaaliteema, johon tulisi ottaa kantaa, koska nämä seksuaaliasiat ovat olleet nyt niin tapetilla tämän hallituksenkin aikana, ja tässä videolla tämä mies väittää, että Young global leadersit ajavat omissa maissaan teemaa, että pedofilia pelastaa ihmisyyden, vai miten tuo otsikko tulisi kääntää: pedofilia will save humanity. Tämä on videon mukaan se, mitä maailmantalousfoorumi nyt julistaa.

    https://www.bitchute.com/video/xQNR73m5bhID/

    World Economic Forum Declares Pedophiles ‘Will Save Humanity’

    Uskaltaako yksikään ehdokas luvata, että he vastustavat lakimuutoksia koskien pedofiliaa?

  3. Tuntuu että mitä isommaksi ongelmat suurten kaupunkien matulähiöissä kasvavat niin sen vähemmän niihin enää kukaan kiinnittää huomiota takavuosien mallin kuten vaikka Marco teki.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*