Marco de Wit 14 tammikuun, 2023

 

Laittoman Lehden missiona on paljastaa aivopesun ja sensuurin alistamille ihmisille kuka maailmaa oikein hallitsee ja ennenkaikkea miten. Niinpä Laiton Lehti on vuosien ajan kertonut valtaeliitistä ja myös paljastanut monenlaisia valtaeliitin kätyreitä eli sabotöörejä ja takinkääntäjiä.

 

Toisaalta samaan aikaan Laiton Lehti ei ole halunnut heikentää kansallismielisten vaalimenestystä. Niinpä se on aina muutamaa kuukautta ennen vaaleja julistanut vaalirauhan. Niin myös nyt ennen seuraavia eduskuntavaaleja.

 

Aiemmin vaalirauha on koskenut kaikkia vähänkin kansallismielisiä puolueita, kuten myös persuja. Viime aikoina persut ovat kuitenkin kääntäneet takkiaan niin monta kertaa, että niistä on tullut kokoomuksen klooni tai ns. kevytkokoomus. Nykyään persut nimittäin kannattavat sekä sotahulluutta että vihreää siirtymää!

 

Persubingon alkeet: Top 12 takinkääntöä!

 

 

Lisäksi nyt on myös hyvä käytännöllinen vaihtoehto persuille: Vapauden Liitto ja sen johtama vaaliliitto. Niinpä Laittoman Lehden vaalirauha koskee vain sitä. Kritiikki siis jatkuu kaikkia vaaliliiton ulkopuolisia puolueita kohtaan.

 

Toki, jos Suuren vaaliliiton sisällä, joku toimii todella älyttömästi tai sitten yrittää edelleen sabotoida Laitonta Lehteä mm. turhilla rikosilmoituksilla, niin sitten pellit aukeavat jälleen.

 

Toivotaan kuitenkin, että nyt kaikki keskittyvät vaaleihin. Nimittäin nyt on oikeasti mahdollisuus jytkyyn!

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

 

 

 

25 thoughts on “Laiton Lehti julistaa vaalirauhan! (Koskee vain Suurta vaaliliittoa)

 1. Persut eivät halua rauhaa eli ei ole mitään syytä antaa rauhaa perseenmyyjä persuille. Ei nyt eikä koskaan tulevaisuudessa!

 2. Nyt täytyy tosissaan kysyä; onko tämä sarkasmia? Keskitytään vaaleihin ja antaa hölmöläisten äänestää niin että saadaan jytky? Nytkö on oikeasti mahdollisuus jytkyyn kun ikinä ennen ei ollut oikeasti mahdollista? xD
  Uskooko laiton lehtikin tosissaan vielä että äänestämisellä vaaleissa voidaan vaikuttaa johonkin, kun vuodesta toiseen sama taho laskee äänet miten itse näkee parhaaksi?

  Vaikka miljoona suomalaista äänestäisi esim. Tiihosta joka ”virallisten” ääntenlaskujen jälkeen saa 0,9 % äänistä, jäävät he pettyneenä kotiin odottamaan seuraavia vaaleja, ”noh, eiköhän ensi vaaleissa olisi se kriittinen massa äänestämässä globalisteja vastaan.”

  Jos todella Marco uskot että äänestämisellä tämä maa pelastuu ja valtajärjestelmä vaihtuu, you’re a goddamn FOOL! Suomeksi, olet vitun urpo ja toivon että tietoisuutesi laajenee entisestään.

  Jos tämä oli sarkasmia, kaikki hyvin ja voin hyvällä omatunnolla jatkaa LL:n lukemista ja uskoa että olet aitoa oppositiota =)

  1. Jospa vain olisi jokin keino puhua sille ainoalle Suomen äänestäjälle ja saada se järkiinsä… siis Tieto Oy:n helvetinkone.

    1. Samat luvut on syötetty Suomen hallituksen toimesta Tieto oy:n helvetinkoneeseen eli äänestysjärjestelmään, ja pikkuruisin muutoksin Ylen galluppeihin, pari prosenttiyksikköä ylös tai alas.

     Jos menee piirulleen oikein, kansa hurraa: Yle osasi ennustaa!
     Jos menee hiukan eri tavalla ja tulee joku ”yllätysnousijapuolue”, eli toisin sanoen Suomen hallitus on huvikseen laittanut hieman eri luvut Tieto Oy:n koneeseen ja Ylen galluppeihin, kansa hurraa: Me voidaan vaikuttaa asioihin! Ollaan näytetty voimamme!

 3. Tiätkö Marco? Olet ilmeisesti hoksattu kaveri suomi24, kun tuolle roskasivustolle ei voinu linkittää sinun yhtä juttua. Elikkä laitonlehti täytyy olla bannattu suomi24:llä. Marcoa olen kätelly Oulussa kerran Leskisen lähellä. Olin menossa hotelliin ja Marco tuli roruaarilla vastaan.
  Joku mielenilmaus oli mennyt/tulossa ja poliisit väijyi. Marco ei muistane meikää?

 4. ”Lisäksi nyt on myös hyvä käytännöllinen vaihtoehto persuille: Vapauden Liitto ja sen johtama vaaliliitto. Niinpä Laittoman Lehden vaalirauha koskee vain sitä.”

  Toivotavasti LL teki oikean valinnan.

  Tiihosen Israel sympätiat ovat tunnettu asia, vaikkakin kyse saattaa olla eri luokan asiasta kuin Kurun s***ismissa. Silti se olisi ollut hyvä perata läpi, kun huomioi Vapauden Liiton ehdokaslistan: https://vapaudenliitto.fi/

 5. Bhuaaa….”Jytky”….. :D :D :D

  Mätää systeemiä ei muuteta mädän systeemin ehdoilla. Mätä systeemi ei ole rikki, se toimii aivan kuten sen on tarkoitettukin toimivan. Oikeaa oppositiota ei päästetä läpi, valeoppositiotyypit ja -puolueet hihhuloi muodon vuoksi hetken jotta illuusio demokratiasta elää aivopestyjen hölmöjen tajunnassa. Kaikki jotka osallistuvat tähän äänestyspelleilyyn ylläpitävät osaltaan tätä täysin rikollista systeemiä.

  Tiihonen uskoo Koronavirukseen, mainostaa mm. Ivermektiiniä joka on oikeesti myrkkyä. Tämmösiä globalistien takapuolta nuolevia hölmöjäkö me tarvitaan ajamaan meidän asioita? Ei tod.

  Tältä kanavalta löytyy syväanalyysiä Ivermektiinin vaiutuksista mm. hedelmällisyyteen (siittiöiden liikkuvuus ja määrä romahtanut). Se on myös erittäin vaarallista jos ylittää aivoveriesteen. Ja sen on todettu ylittävän.
  https://www.bitchute.com/video/rE8xoM1vMODJ/

  Ivermektiinin myyntislogan on sama kuin Covid-feikkirokotteiden:
  ”Turvallinen ja tehokas”

  Ivermektin
  Danger
  GHS Hazard Statements
  H300 (99.41%): Fatal if swallowed [Danger Acute toxicity, oral]

  H311 (83.19%): Toxic in contact with skin [Danger Acute toxicity, dermal]

  H361 (52.21%): Suspected of damaging fertility or the unborn child [Warning Reproductive toxicity]

  H370 (11.21%): Causes damage to organs [Danger Specific target organ toxicity, single exposure]

  H372 (11.21%): Causes damage to organs through prolonged or repeated exposure [Danger Specific target organ toxicity, repeated exposure]

  H373 (48.97%): Causes damage to organs through prolonged or repeated exposure [Warning Specific target organ toxicity, repeated exposure]

  H400 (85.25%): Very toxic to aquatic life [Warning Hazardous to the aquatic environment, acute hazard]

  H410 (12.68%): Very toxic to aquatic life with long lasting effects [Warning Hazardous to the aquatic environment, long-term hazard]

  https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/ivermectin#section=Safety-and-Hazards&fullscreen=true

  1. Olen itse koittanut saada edes jotain käsitystä tuosta ivermektiinistä. NIH:in sivuihin ei tietenkään voi luottaa. Ja ilmeisesti tuota ainetta on käytetty tehokkaasti monessa maassa. Mutta se voi silti ihan hyvin olla myrkkyä.

   Itse luotan omaan immuniteettiin ja tarvittaessa luonnollisiin antiviraalisiin aineisiin (C- ja D-vitamiinit, sinkki yhdistettynä johonkin sinkin ionoforiin kuten kvertsetiiniin, greipin kuori, neilikka, oregano, valkosipuli, nenän huuhtelu supertonisella suolaliuoksella, koiruoho, solarium jne), mutta ivermektiini on sen takia mielenkiintoinen, että monet sanovat sen suojaavan joiltakin rokotteen ainesosista. Ottaen huomioon, että kaikki sukulaiseni ja ystäväni on rokotettu, olisi hyödyllistä tietää voiko ivermektiini auttaa heitä.

   1. Kannattaa kuunnella ja katsoa tuon linkittämäni kanavan Ivermektiini-analyysejä, kaveri on tehnyt todella hyvää työtä kaivaessaan esiin Ivermektiinistä tehtyjä tutkimuksia. Käsitys sen turvallisuudesta lentää kyllä romukoppaan välittömästi.

    Kun mitään Koronavirusta ei ole olemassakaan niin miksi siihen pitää yleensäkään suositella jotain? Kyse on flunssasta, syökö ihmiset flunssaan loislääkkeitä? No ei. Ja jos nyt vaikka uskoo viruksien olemassaoloonkin, ne eivät olet eläviä organismeja, siis loisia, joten loislääkkeiden suositteleminen kuulostaa täysin epäloogiselta. Loisten häätöön on aivan luonnollisia valmisteita ja protokollia, siihenkään ei tarvita mitään Big Pharman synteettisiä valmisteita (joilla on aina haittavaikutuksensa).

    Ivermektiiniä on tungettu Afrikka täyteen. Hedelmättömyydestä kukaan ole varoitellut sanaakaan ja kuitenkin tiedämme de facto että väestönvähennystä on harjoitettu Afrikassa agressiivisesti vuosikymmenet. Rahoittajina Afrikan Ivermektiinille on ollut mm. Bill and Melinda Gates Foundation. Tarviiko muuta tietääkään? Ivermektiiniä on mainostanut todella agressiivisesti selkeiksi kontrolloidun opposition toimijoiksi todetut tahot ja syy on selvä; Ivermektin on ollut Plän B rokotuksia vastustavien varalle. Depopulaatio etenee näinkin.

    Mihinkään virallisiin sivustoihin ei ole luottamista, se on totta. Mutta jos hekin myöntävät että haittavaikutuksia on, ne on todennäköisesti paljon pahempia kuin myöntävät.

   2. Ihminen hyvällä tuurilla elää kasikymppiseksi suht’tolkuissaan. Mitä sitten? Eikös päivittäisen elämän laatu ole se pointti, eikä sen pituus. Mitä pitempään ihminen elää, sen suuremman asuntovelan joutuu ottamaan ja tekemään töitä sen takia pitempään. Mitä jää nappiin, NPC?

    1. Hyvin on aivopesu mennyt perille jos oikeesti ajattelet noin. Toivottavasti oli kuitenkin sarkasmia.

     Satanismin slogan on ”Do what thou wilt” – eli elämällä ei ole mitään muuta kuin materialistinen ja hedonistinen tarkoitus, tee mitä huvittaa ja nauti, ei ole mitään spirituaalista ulottuvuutta, pistä haisemaan & die young and stay pretty. Yksi suurimmista kusetuksista matrixissa on juurikin asuntolainat. Jätä yksikin kiinteistövero tai yhtiövastike velattomasta asunnosta maksamatta ja katso mitä tapahtuu, vouti tulee ja vie. Ihan sama maksoitko sitä 10 tai 30 vuotta tunnollisesti. Se siitä ”omasta”. Great Reset on tulossa joten tuokin ”omistaminen” on lähitulevaisuudessa historiaa and you will be happy.

     Olet orwellilaisen dystopian unelmakansalainen selkeesti.
     Kanadassa markkinoidaan ahkeraan eutanasiaa niille jotka ei enää kestä ja tajuavat kuolla ajoissa.

     https://odysee.com/@thecrowhouse:2/Future%27s-Now:0?t=1222

     1. Maikkarilla uutisoitiin eilen, että myös Suomessa on alettu miettiä tuota eutanasia-asiaa. Asiasta oli keskustelemassa talousguru Sixten Korkman, luulisi, että tämän tasoinen elintärkeä asia kuuluisi enemmän tuonne kirkon piiriin kuin korporaatiotasolle.

 6. Minä äänestän VKK:ta niin kauan kun se on eduskuntapuolue. Jos kuitenkin nämä muut puolueet saa sen pudotettua pois sieltä on asiaa harkittava uudestaan. Jos sitten esim Kristallipuolue pääsee eduskuntapuolueeksi äänestän sitä niin kauan, kun jotkut uudet pienpuolueet pudottavat sen mahdollisesti pois eduskunnasta. Sitä rataa mennään. Enpähän ainakaan hajoita pääasioissa samaa mieltä olevia yrityksiä.

 7. Ivermektiiniähän on suositeltu kai siksi, että se poistaa elimistöstä jotain sinne kuulumatonta. On kuitenkin vaikea tietää, mistä sitä uskaltaa ostaa. Lääkärit määräävät sitä Suomessa johonkin tautiin/oireisiin, niin sitä kautta ehkä turvallisempaa lähteä sitä kokeilemaan?

  Olen lukenut jostain, ja muistelen, että La Quinta Columnan Ricardo Delgado olisi sitä jossain suositellut, en mene vannomaan, mutta siinä tekstissä sanottiin mustakuminan siemenen (Nigella Sativa) toimivan ivermektiinin korvikkeena. Laskee verenpainetta, ja täytyy ottaa huomioon, jos käyttää verenpainelääkkeitä.

  Löysin tällaisen apuvälineen, minkä avulla voi katsoa lääkkeiden ja luontaistuotteiden yhteensopivuutta. Tosin olisi hyvä kai varmistaa vielä apteekista.
  https://go.drugbank.com/drug-interaction-checker

  Mustakumina ei löytynyt tältä sivustolta, mutta muuten ehkä mielenkiintoinen sivusto Delgadolta:
  https://www.orwell.city/2021/07/antioxidants.html

  p.s. Uusi-seelanti aikoo kieltää joidenkin luontaistuotteiden myynnin, kannattaa katsoa
  https://expose-news.com/2023/01/10/nz-restrict-use-of-natural-health-products/

  1. Klikkaamatta voin jo sanoa, että jos puhutaan Uudesta-Seelannista tai Australiasta, niin siellä on tarkat karanteenimääräykset. Ei siellä ihmisten puutarhaviljelyä olla kieltämässä, kuten jotkut jo ulvovat. Lopettakaa disinformaation jakaminen.

   1. No tuo expose on kyllä kontrolloitu media ja hakee kohu-uutisia, mutta ei kaikilla ole puutarhaa, missä viljellä, eller?

    Osaatko sanoa mitään itse asiaan, että auttaako se mustakumina vai onko sekin disinformaatiota.

    NAC:sta uutisoitiin viime vuonna, että se siirtyisi jossain vaiheessa reseptilääkkeeksi. Osaatko sanoa, oliko vaan valeuutinen, millä yritettiin kasvattaa Nacin myyntiä?

    1. En tiedä. En harrasta new age -hoitoja tai uskomuksia. Kuminansiemenestä ja jeerasta eli juustokuminasta pidän kovasti kyllä ruoanlaitossa ja leivonnassa. ”NAC” ei myöskään ole tuttu millään tapaa. En ole koskaan kuullutkaan, eikä mitään hajua mikä asia kyseessä. Sen tiedän että Oseaniassa vierasta floraa ja faunaa ei saa levittää. Sillä on ollut tuhoisia seurauksia joskus mantereella. Jos ei ole omaa puutarhaa tai vuokraplänttiä, niin sitten on ostettava yrttinsä, rohtonsa ja vihanneksensa joltakulta muulta tai kaupasta. Eihän siinä muu auta, sano. Siltä osinhan elämänmeno ei poikkea meidänkään vastaavasta.

     1. Jaa jaa, no ei parane sit enää mutustella mustakuminan siemeniä, jos se on New Agea :)

      No todellakin syön. New Agen kanssa saa kyllä olla tarkkana nykyään.

      No one will enter the New World Order unless he or she will make a pledge to worship Lucifer.
      No one will enter the New Age unless he will take a Luciferian Initiation.

      David Spangler
      Director of Planetary Initiative, United Nations

     2. Nac eli n-asetyylikysteiini ei ole mitään new agea vaan ihan normaali aminohappo, jota saa ja kuuluisi saada urheiluproteiinien kanssa samasta kaupasta. Vaan kovasti haluavat sen kieltää, koska elimistö tarvitsee sitä tehokkaimman antioksidanttinsa eli glutathionin valmistamiseen. Tämä puolestaan poistaa kehosta jopa rokotteiden grafeenin. Eli syykin selvisi :)

   2. Tuossa listassa Uuden-Seelannin tulevista rajoitettavista luonnontuotteista (peräti ”kielletyt ainesosat”) on muun muassa sinappi, kookos, kaneli, tee, munakoiso, kataja ja manteli. Toisin sanoen, v-vittu mitä paskaa :D No, en ole ihmeissäni sen jälkeen, kun kuulin että tuo maa on yksi eliitin suosikkipaikoista rakentaa bunkkereitaan. Tykkäävät luonnonkauniista paikoista, joissa voivat pistää muut ihmiset tylyyn vankileirityranniaan ja nauttia itse maisemista.

    Olkoon. Tappakoon pois ainakin länsimaisperäisen väestön, se kun on niin perso tyrannialle – kaikista innokkaimmin menivät mukaan koronahelvettiin. En jaksa piitata heistä. Ja sen jälkeen joku voi ampua pari kinzhalia niihin bunkkereihin, tai vain kaataa betonia sisäänkäynteihin. Siihen mennessä sisällä olevat rothchildit ja muut limanaamasaastat (krypto-Jussille tervehdys muuten) ovat jo kaiketi joko tappaneet toisensa tai joutuneet henkivartijoidensa uhreiksi. Sitten koko maanosan Australioineen voi antaa mielestäni takaisin niille ihmisille, jotka olivat siellä tuhat vuotta sitten.

 8. ”Nimittäin nyt on oikeasti mahdollisuus jytkyyn!”

  Ei, ei ole meillä mitään toivoa. Ei ole koskaan ollut, eikä tule olemaan.

 9. Tällä hetkellä VKK:lla on 50 ehdokasta, Vapauden liitolla 76 + kristalleilla 8 ja Sinimustilla 51.
  Mikä on huomionarvosta niin VKK:n listalla ei ole yhtään puoluejohtoa Suvi Ahosta lukuunottamatta mukana. Mitä ihmeen peliä siellä taas pelataan?

  1. Semmoista peliä, että supo/mossad on soittanut Anolle ja sanonut että ette sitten tee mitään kunnon kampanjaa vaan vedätte läskiksi. Tai muuten teemme sinulle tonyhalmeet.

 10. Suuri Vaaliliitto?!?

  Mitä puolueita tähän vaalirauhasta nauttimaan pääsevien ”suurten” joukkoon kuuluu? Toivottavasti Vapauden Liiton A4 uusislehti saapuu pian. Päänuppi kun alkaa jo turvota hengitystä pidättäessäni 🙊

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*