Marco de Wit 14 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Natottajat ovat varmoja Naton ylivoimaisuudesta Venäjään nähden. Tällöin he eivät kuitenkaan ota huomioon montaa asiaa:

 

1. Liittoumien heikkous

Mitä suurempi liittouma, niin sitä hienommalta asiat näyttävät paperilla, mutta sitä huonommin asiat ovat käytännössä. Suurissa liitoissa on niin paljon erimielisiä jäseniä, että yksimielisyyttä on käytännössä mahdoton saavuttaa. Yksikään maa ei oikeasti uhraudu jonkun toisen maan takia. Esimerkiksi Italia ei taatusti uhraudu Suomen takia.

 

2. Liittoumien väliaikaisuus

Mitä suurempi liittouma, niin sitä helpommin se hajoaa varsinkin talouslamojen aikana. Nyt on tulossa valtava talouslama, joka hajottaa ensin EU:n ja sitten USA:n. Samalla tietysti hajoaa koko Nato, jolloin Venäjälle isotellut Suomi jää suden suuhun.

 

3. Demokratioiden ihmisten heikkous

Demokratiat eivät uskalla pistää kansalaisiaan sotimaan, vaan turvautuvat pieniin palkka-armeijoihin. Demokratiat eivät myöskään pysty siirtymään sotatalouteen, koska se laskisi liikaa kansalaisten elintasoa.

 

4. Demokratioiden aseiden heikkous

Demokratiassa aseiden laatu on aina heikko koska sekä kysyntä että tarjonta on politisoitu. Kysyntä on varmaa, koska veronmaksajat maksavat tai ulkomaiset satelliittimaat, kuten Saudi Arabia.

Tarjonta puolestaan on ihan yhtä politisoitunut, kuten alla oleva video hyvin näyttää. Eli aseiden laatua tärkeämpää on saada paljon ääniä jakamalla aseen tuotanto eri poliitikkojen kotikuntien tehtaille, vaikka nämä eivät tuottaisikaan sopivia aseita tai yhteensopivia aseen osia.

Päinvastoin kuin Venäjällä, niin Amerikassa jokaisen aseen valmistukseen vaikuttavat sadat erilaiset intressipiirit. Ei siis ihme, että amerikkalaiset aseet ovat käsittämättömän kalliita ja usein myös heikkolaatuisia tai epäkäytännöllisiä.

 

 

Alla olevaan videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys. Kyseessä vanha video, joka on nyt joussut julkisuuteen USA:n lahjoittaessa Bradley-vaunuja Ukrainalle.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Naton heikkous: Hajanaisuus ja amerikkalaisten superaseet!

 1. Kohta 1. Suomi ihan varmasti uhrautuu kaikkien muiden puolesta.

  Valittu kansa, ulkomailta ohjatusti valitut ”päättäjät”.

  Mitä pienempi koira, sitä suurempi räksytys js uho. Viro paras esimerkki. Uhoaa Venäjälle, vaikka enemmistö asukkaista jo on venäläisiä. Skitsoa. Perusvenäläinen ei edes tiedä missä hitossa jokin viro on?

  1. Perusvenäläinen tietää täysin hyvin missä Viro on. Eivät he ole samanlaisia leijuvia hedonistiameeboja kuin suomalaiset tai amerikkalaiset, vaan sivistyneitä.

   Samaa mieltä olen siitä, että Suomi kyllä maksaa kaiken. Varmaan F-35 ”lentäviä kalkkunoita” ostetaan kohta yksi per kansalainen, vähät väliä sillä toimivatko ne tai toimitetaanko niitä edes. Hintahan on jo valmiiksi sovittu niin, että myyjä voi jälkikäteen nostaa sen vaikka kymmenkertaiseksi. Ja silloin harvoin kun kone lentää (monen miljoonakorjauksen jälkeen), niin se imee teratavuittain dataa kaikilla sensoreillaan, eikä dataa mistään Venäjästä vaan Suomesta, ja se data heti ensimmäiseksi siirretään kalkkunasta isolla letkulla ja lähetetään jenkkeihin plus tietenkin israeliin.

   Onko Suomella varaa noihin leluihin? Tietenkin. Velkojahan ei edes halua, että pystyisit maksamaan rahoillasi, koska mieluummin hän ottaa maksun muilla tavoilla. DNA- ja tunnistustiedot, monopolit, valtionyhtiöt, infra, maa ja kaivokset, pohjavesi, asunnot ja mökit, kansalaisten tietoinen alistuminen tieteellis-kaupalliseen geneettiseen manipulointiin ja muuhun kokeiluun, liikkumisvapaus edes oman kaupungin sisällä, veri ja elimet, lapset. Suunnilleen tässä järjestyksessä. Tämä ei ole teoriaa, Ukraina toimi prototyyppinä.

   1. Kaikki totta jo. F35 on susi. Hidas paska jenkkirohju.
    Ranskalainen olisi parempi. Kulutus neljäsosa kalkkunan vastaavasta, samoin kaikki ominaisuudet. Kalkkunan hankinta perustui kenraalikunnan lahjontaan.

    USA:n js Venäjän etu on heikentää kaikkia muita. Ne pelaavat samassa joukkueessa.

    1. Suoooomi…Hankki sillä periaatteessa…35…GMO Kalkkunaa…Koska puolet Niistä on kokemusten mukaan jatkuvasti…Korjauksess

 2. Jos suomalaiset miettisivät vähän enemmän tätä NATO-kiimaista keskustelua niin ne ymmärtäisivät että niillä vuotuisilla jäsenmaksuilla ei saa kuin NATO-kenraalien ohjeita konflikteihin. Ja toinen asia jota sillä saa on se että sillä saa OSTAA aseita. Eli, miksi siis pitäisi maksaa siitä että pääsee ostamaan?

  No, näiden ”amerikkalaisten superaseiden” hyödyllisyys on jo nähty. Samoin kuin NATO-joukkojen apu ja yhdenmukaisuus. Niin että vieläkö Suomi ja suomalaiset haluavat maksaa sen kahdeksan miljardia euroa vuodessa ”kenraalien aivokapasiteetista” ja 14 miljardia euroa liittymisestä? Noille rahoille olisi paljon käyttöä kotimaassakin.

  …eihän se tee kuin vaivaiset ~4500 veroeuroa/työssäkäyvä ihminen/vuosi. Niin että parempi ruveta miettimään mistä sitä rahaa valtiolle oikein tienaisi paremmin…

 3. SUURIN heikkous piilee siinä, että TALLAA JUMALAN SINISILLE MOKKAKENGILLE!!! On vain niin, että YHDYSVALTAIN ja NATO:n ”Final Countdown” EI alkanut ”Europen” hitti-biisistä v. 1985, vaan TASAN tarkkaan BERLIININ MUURIN luhitumisesta ja KOKONAISEN kommunistisen NEUVOSTOLIITON muassaan sen eurooppalaiset SATELIITTIVALTIOT. Siinä samassa meni VARSOVAN LIITO ja KYLMÄ SOTA, joka piti lännen SELKÄRANGAN suorassa, mutta kun vastustajan OTE heltisi. TILALLE tuli VASTUUTTOMUUS, AHNEUS, KAIKKIVOIPAISUUS, YLPEYS, LAISKUUS, HENKINEN ALAMNÄKI ja ”VIINI, LAULU ja NAISET” (transut, lampaat, ponit, lapsetr, kääpiöt, homot, kauriit, autot, catepillarit, ruumiit, kamelit, kirahvit ja KARAHVIT!!!)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*