34 thoughts on “Päivän kuva: Hullu-uho

 1. WHO oh­jeis­taa hal­li­tuk­sia RO­KO­TE-krii­sin va­ral­le.
  –    Vac­ci­ne cri­sis com­mu­ni­ca­ti­on ma­nu­al: step-by-step gui­dan­ce for na­ti­onal im­mu­ni­za­ti­on prog­ram­mes
  –    https://archive.today/Xohc1

  Mer­kit­tä­vä asia täs­sä on, et­tä WHO ei oh­jeis­ta min­kään vi­ruk­sen tai tau­din va­ral­ta, vaan ni­me­no­maan RO­KO­TE-krii­sin va­ral­ta,
  –    siis an­taa po­liit­ti­sia oh­jei­ta val­ti­oil­le.

   1. Hullu-uho on juutalainen Bergroth sukunsa kautta. Siis azov-natsi ja ukrainakiihkoinen juutalainen. Siinä tulee lihaksi Marcon teoria.

    Vaaraksi itselleen ja muille. Taustansa takia ei joudu hoitoon.

    1. Juutalainen Erkko halusi ja sai Talvisodan. ”Halla-aho” ei halua jäädä huonommaksi. ”S-sodan voi aloittaa vaikka heittämällä kranaatin rajan yli”. Vittu mikä surkimus :D Esitän, että ”Halla-ahon” kranaattiostokset ja väkivaltaan yllyttäminen tutkitaan ja tuomitaan Donbassissa sen lakien mukaan. Ja toivon, että Venäjä sallii siellä edelleen kuolemantuomion.

    2. On yleisesti tiedettyä, että Ruotsin hovi ja monet juutalaiset olivat hyvin läheisiä. Halla-aho voi hyvin olla myös osittain juutalainen.

  1. Ei ollut alkukohtauksessa Wagneria. Oli Doorsia. Wagneria oli silloin kun kylään hyökättiin myöhemmässä vaiheessa elokuvaa.

   1. Wagneria kuitenkin! Kiitos kommentista.

    Mahtaakohan Wagnerien nimen alkuperällä olla yhteyksiä tuohon elokuvaan?

    1. Säälittävät suomalaiset ihannoivat sairaita sotarikollisia amerikkalaisia, joiden koko elintaso perustuu pelkkään loisimiseen, varastamiseen, ryöstämiseen ja terroriin. Tämä kertoo kaiken säälittävistä suomalaisista. Kaikki muut kansat halveksivat ja vihaavat tätä sairasta ja loisivaa brittien ja amerikkalaisten saastaa, ainoastaan suomalaiset katsovat heitä aina ylöspäin, kuin herrojaan.

 2. Kun vi­ra­no­mais­ten hy­väk­sy­mät var­ti­jat tap­pa­vat kan­sa­lai­sen, nou­see sii­tä iso ko­hu.
  –    Kun si­jais­huol­lon lap­si kuo­lee

  Si­joi­tet­tu­jen las­ten kuol­lei­suus­tut­ki­mus
  –    Mi­ten asia tut­ki­taan, kun vi­ra­no­mais­ten hal­tuun ot­ta­ma lap­si kuo­lee …

 3. Si­nik­ka Tyy­ne­lä on teh­nyt ri­ko­sil­moi­tuk­sen
  –    Leh­dis­tö­tie­do­te kes­kus­ri­kos­po­lii­sil­le jä­te­tys­tä tut­kin­ta­pyyn­nös­tä

  Olen jät­tä­nyt kes­kus­ri­kos­po­lii­sil­le 4.1.2023 tut­kin­ta­pyyn­nön, Dn­ro 2400/S/17/23
  –    sil­mit­tö­mäs­tä vä­kiv –    mui­ta asei­ta Uk­rai­naan ve­nä­läis­ten tap­pa­mi­sek­si
  –    hä­mä­rän ra­hoi­tus­pal­ve­lun kaut­taal­las­ta,
  –    ri­kok­ses­ta ih­mi­syyt­tä vas­taan,
  –       so­ta- ja maan­pe­tos­ri­kok­ses­ta

  sa­dat suo­ma­lai­set yk­si­tyis­hen­ki­löt ovat
  –    lä­het­tä­neet hen­ki­lö­koh­tai­sen kra­naa­tin tai
  –    mui­ta asei­ta Uk­rai­naan ve­nä­läis­ten tap­pa­mi­sek­si
  –    hä­mä­rän ra­hoi­tus­pal­ve­lun kaut­ta.

 4. Schwa­bin unel­ma: 15-mi­nuu­tin kau­pun­kien saa­ris­to.
  –    Utah’in val­ti­on­van­ki­la ra­ken­taa maa­il­man en­sim­mäi­sen 15-mi­nuu­tin kau­pun­gin van­geil­le, jot­ka käy­vät työs­sä Gооg­lеn da­ta­kes­kuk­ses­sa.
  –    https://archive.is/UE2t7/06de0357b47458fe4c2b2029b3af3cfa8dfb8e30.jpg

  Suu­ryh­ti­öt ra­ken­ta­vat täl­lai­sia 15-mi­nuu­tin kau­pun­ke­ja, joi­hin si­joi­te­taan nii­den ti­laa­ma van­ki­työ­voi­ma.
  –    Hen­ki­löt va­li­taan vä­es­tö­re­kis­te­riin tal­len­net­tu­jen am­mat­ti­tie­to­jen mu­kaan, po­lii­sin teh­tä­vä on sitten toi­mit­taa työ­te­ki­jät yh­ti­ön lei­ril­le.
  –    Erit­täin sa­lai­sis­sa pro­jek­teis­sa lei­ril­le jou­tu­neil­la ei ole enää pa­luu­ta «yh­teis­kun­taan». — Ja mi­kä­pä sen sa­lai­sem­paa on kuin tie­to; var­sin­kin vää­rä tie­to, jon­ka hal­lus­sa­pi­to on ran­gais­ta­vaa.

  Näi­den kes­ki­tys­lei­rien ke­hi­tys­kaa­ri tu­lee seu­raa­maan sa­maa kaa­vaa kuin mi­kä on ol­lut muidenkin tuo­tan­to­eläin­ten pi­tä­mi­sen kans­sa.
  –    On siir­ryt­ty pi­hal­la käys­ken­te­le­vis­tä ka­nois­ta häk­ki­ka­na­loi­hin, lai­tu­mel­la mä­reh­ti­vis­tä leh­mis­tä ro­bot­ti­na­ve­toi­hin ja lä­tis­sä röh­ki­vis­tä si­ois­ta suur­si­ka­loi­hin.

  WEF-maa­il­mas­sa ih­mis-oli­oi­den koh­ta­lo on täs­mäl­leen sa­ma — el­lei­vät sit­ten ih­mis-oli­ot tee «Eläin­ten Val­lan­ku­mous­ta» ja käy «de­mok­raat­ti­sia» hal­lit­si­joi­taan vas­taan.
  –    WEF-maa­il­mas­sa kaik­ki ovat ta­sa-ar­voi­sia, jot­kut vaan ovat ta­sa-ar­voi­sem­pia kuin toi­set.

  1. Viime kuntavaaleissa Vihreät kampanjoi ”palvelut 15 minuutin päässä joka kunnassa”

   Näköjään tämä olikin esinahattoman Klausin juoni!

   Ei mikään ihme, että vihreistä on tullut täysin sotafanaattinen puolue, kun heidän vihreä siirtymä epäonnistui kahinoinnin alettua Ukrainassa.

   1. Hassua miten paskaksi maailma on mennyt. Äänestin pitkään vihreitä, kun he vielä ajoivat sellaisia asioita kuin kansallispuistoja, luonnonsuojelua, omavaraisuutta ja pienviljelyä. Lopetin siinä vaiheessa, kun heistä tuli pelkkiä urbaaneja narkkareita. Miehitetty puolue siinä missä muutkin. Yhtä ”vihreä” kuin persut ovat ”kansallismielisiä”, kokoomus ”yrittäjän asialla”, keskusta ”maaseutupuolue” tai mikään vasemmistoksi itseään kutsuva mukamas korporaatiofasismia vastaan.

   2. Natsin ja juutalaisen hybridi. Se on näköinenkin. Voisi laittaa Bossin univormun ja näyttelemään sotaelokuvaan. Ehkä pitääkin salassa. Monella natsilla on kotonaan SS-tarviketta. Nuo pitäisi laittaa rangaistavaksi sekä kaikenlainen natsi-ihannointi. Aika moni poliitikko narahtaisi natsismista kotietsinnöissä. Myös vassareista. Samoin kommarien ihannoinnista lopulliset seuraukset, tarkoittaa kulttuurimarxismia myös.

  2. Sirut tulevat, kuten muillekin tuotantoeläimille. Kapitalistinen fasistinen talousjärjestelmä tekee ihmisistä tuotantoeläimiä, rikkaista kulituseläimiä.

   KYLLÄ MARX OLI TAAS OIKEASSA!

   1. Luuletko, että noita paskakasoja tarvitsee edes kiristää?

    Ano Turtiaista kiristetään. Ja hän voisi tehdä maailmalle vielä sen palveluksen, että julkisesti kertoisi miten häntä kiristetään.

    Mutta muut Suomen poliitikot? Heille riittää raha, valta (monille ihan vain se, että pääsevät puukottamaan ja kiusaamaan jotain hieman itseään ”alempana” olevaa aiempaa kollegaa), instagram-botit ja huumeet (marin), seksi (luuletteko, että cia/mossad/supo-porukka päästää alaikäiset tytöt noin vain Ukrainasta pois?) jne.

 5. Kiva että kosher-Jussikin löysi asian, jolla kerätä irtopisteitä sallitusti ja oikein luvan kanssa! Mikä upea, rohkea poliitikko hän onkaan. EU- ja eurovastaisuus (ainoat asiat joilla on mitään merkitystä) olivat mälsiä juttuja, mutta niillä saatiin ääneet — kuten maahanmuuttovastaisuudellakin, joka myös on ikävä ”pakollinen paha” Perussionisteille. Onneksi siitäkään ei enää tarvitse eikä saakaan puhua. PS taatusti on mukana pian ehdottamassa EU-lakia, jolla kielletään maahanmuutosta, ”pakolaisista” ja EU/euroerosta puhuminenkin. Sillä tavoin ongelma ratkaistaan: kun siitä ei puhuta, sitä ei ole olemassa! En ole kupolipään höpinöitä kuunnellut sitten 2021 kevään, jolloin hän toki puhui EU:n liittovaltiokehityksestä. Harmi ettei PS senkään vastustamiseksi mitään tee. No, eihän sitä saa edes vastustaa, kuten jo mainitsin. Poliittinen ura loppuisi siihen välittömästi. (Eikä sen vastustamiseen mitään keinoja olekaan.) Te jotka olette Jussin juttuja kuunnelleet: mainitseeko hän usein ”holokaustin”?

  1. On. Kun kuuluu oikeaan sukuun, saa etuoikeuden välttää tietyt normaalit kansalaisen velvollisuudet kuten asepalveluksen. Silti sivari saa aseluvan ja ampua ruutiaseilla. Ei mitään ristiriitaa, vai? SYNNY SATTUMALTA OIKEAAN SUKUUN. SIINÄ MENESTYKSEN SALAISUUS SUOMESSAKIN, vaikka ammattivalehtelijat antavat toisin ymmärtää.

  2. Kaikki jutskut ovat ”sivareita” oletusarvoisesti. Ei Ukrainassa juutalaisia lähetetä taistelemaan; rintamalla kuoleminen laitetaan venäjää puhuvien ja lounasosan unkarilaisperäisten hommaksi. Juutalaisten paikka on hallituksessa tai jossain luksushotellissa odottamassa uutta khazariaa.

 6. Ei Hätää…Minä tein Henkilökohtaisen sopimuksen Venäjän kanssa…Että NE saa tuoda Aseitaan…Tänne…Kun se Heitä huvittaa

 7. Ruotsalaisen sivarin Halla-ahon on helppo vaatia venäläisten tappamista, kun ei itse tule koskaan joutumaan sotaan. Täysin mielisairas.

 8. Markku…Vihreä liike syntyi Saksan yhdistymisen jälkeen…Kun ent ItäSaksan kommaripuolue tuli tiensä päähän…

  Jolloin päättivät (hyväksi) käyttää luontoa keppihevoksenaan…Ja perustivat sen varjolla ”Vihreän liikkeen”….Jotta voisivat alkaa rakentaa uutta nousu Poliittiillselle huipulle Uudessa ympäristössä..

  Joten…Vihreät välittää Luonnosta…Yhtä paljon kuin….SDP välittää Maaseudulta

 9. Kun kohtaa niitä Jukraina****** kaupungilla…Huolettomilta näyttävät..Nauru raikas..jne

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*