4 thoughts on “Päivän Jenspa

  1. Jenspa on taas niin söpö.
    Kirjoitin tämän tänne, jottei viestini hukkuisi muiden sekaan, Kysymykseni kuuluu puolueprojektia. Mikä tilanne siellä on, onko uusia juttuja nostessu Suomi Ensin puolueen kaapanneita vastaan. Pidetäänkö rinnakkaista Suomi Ensin puoluetta yllä.
    Olisi tärkeää saada Marco kadulle ajamaan meidän asiaa, eikä vain kirjoittamaan tätä oivaa lehteään.

    1. Kiitos kysymästä, mutta keskitytään nyt vain vaaleihin. Suosittelen kaikkia kiinnostuneita menemään Vapauden Liiton listoille. Katsotaan miten Tiihonen hoitaa hommat. Hänellä on oikeasti mahdollisuus päästä läpi.

  2. Kivat villaiset sukat… tai jotain sinnepäin. Kun NAINEN malttaa mielensä olla KAUNIS. Niin eipä siihen ole paljoa lisättävää! Niin YKSINKERTAISIA me MIEHET olemme! EI siis vaadi mitään RAKETTITIEDETTÄ! Valitettavasti tämän ovat NYKYNAISET unohtaneet ja ottaneet KULMAHAMPAANSA jokapäiväiseen käyttöön. Sitä kutsutaan FEMINISMIKSI ja TAISTELUKSI oikeuden puolesta tehdä VALKOISEN MIEHEN elämästä TÄYTTÄ HELVETTIÄ!!! Sitten ne harvat ja valitut NAISET, joita on JÄRJEN VALOLLA Siunattu. Ihmettelevät kun MIEHET ovat kuin MYRKKYÄ SYÖNEITÄ!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*