27 thoughts on “Päivän kuva: Seksuaalinen häirintä

 1. Eikö enää valkoinen nainen kelpaa? Saakeli.

  Täysmustassa Afrikassa VALKOINEN NAINEN ON MUSTALLE MIEHELLE STATUKSEN JA VIRIILIYDEN SYMBOLI! Niilla iso viisari nytkähtää kun vain näkevät palan valkoisen naisen lihaa.

  1. Jossain Helsingin puistossa näin, kun komea, lihaksikas afrikkalainen nuorimies käveli semmoisen 150-kiloisen helevetin ruman (jopa suomalaiseksi) suomalaisen naisen kanssa. Tai siis nainen käveli edellä vihaisena ja kylmänä ja mies kymmenen metriä perässä. Kävi todella sääliksi. Tämä oli joskus kahdeksan vuotta sitten, sen jälkeen en ole itse juuri Suomessa ollut. Toivottavasti se nainen on jo kuollut pois ja mies löytänyt joko kivan tytön Suomesta tai lähtenyt jonnekin jossa on paremmin.

 2. Valkoiset huorat ovat aina hyväksikäyttäneet neekereitä, samalla kun syyttävät valkoisia miehiä. Suomalaiset huorat ovat oikein kuuluisia tästä käyttäytymisestä.

 3. Tässä juuri lueskelin että Hollannissa 52% 18-40 vuotiaista naisista on viimeisen vuoden aikana kokenus seksualista häirintää ulkomaalaisten toimesta. OK, tilastoa voi vääristää se että kysely suoritettiin avoimena kyselynä jolloin oletettavaa on että liikkeellä olivat ne jotka sitä ovat kokeneet.

  Mutta että Hollannissa, maassa jossa on todella pitkät taistelulajien perinteet.

 4. Minä otan mielummin neekeeimiehen itaelleni, kun lukeee näitä laittomanlehden juttuja niin tummaihoiset osaavat kunnioittaa suomalaisia naisia,suomalaiset lukijat haistattelevat naisia. Missä on kunnioitus nämä jotka haukkuvat naisia taitavat olla perämammarin miehiä jotka eivät ole saaneet milloinkaan naisen kosketusta? Dewitt minä häpeisin sinuna näitä lukioita ja sinulla on ilmeisesti vaimo. Miten vaimo kunnioitatko sinä sitä?

   1. Oletko sinä homo,kun kyselet tollasia,olet selvästi ? Kannattaisi käydä tutkimassa oman isäsi esinahan siitä on hyvä lähteä arvostelemaan.

    1. Minulla on vaimo ja kaksi valkoista lasta! Isäni on valkoinen ja hänellä on esinahka, joten kaikki on kunnossa!

     Et vastannut kysymykseen, joten kysytään hieman eri tavalla!

     Onko isäsi ympärileikattu matu?

    2. Heti haukkuvat suomisiideripaskat homoksi, kun valkoinen terve heteromies ei osoita kiinnostusta. PAINA KUULE AKKA KALLOOSI TÄMÄ: ulkomailla naiset suorastaan kilpailevat suomalaisista miehistä. Sinun kaltaisilla ei vaan ole kilpailukykyä ulkomaisia naisia vastaan. Siksi joudutte pakon edessä matupatjoiksi.

  1. No ota sitten. Näkis vaan kun otat. Ota joku kaksimetrinen ghanalainen atleetti.

   Miten meinasit pitää sen itselläsi. Riittääkö sinulla saldo ja resurssit keittiössä js makuuhuoneessa Ei se afrikkalainen sinun korkeakoulutuksesta ja työstä perusta. Ulkomaqlaisvirasto vaatii sinulta lisäksi kolmen tonnin nettotulot sekä vakituisen työn.

   Suomessa sattuu olemaan runsaasti muita houkutuksista sellaiselle ghanalaiselle atleetille. Et kai sinä mitään tavallista Afrikkalaista voi edes vilkaista?

  2. ”Tanja”… Elikä Matti…Minkä takia Suomalaiset (Tosi)Miehet…Pitäisi kunnioittaa Narttulaumaa…Joka kuskaa tänne…Musu/Jutku…******…Niin paljon kuin Kelan tietokonejärjestelmä ehtii käsitellä kaatumatta..

  3. MENE VAUVA -saitille KÄTISEMÄÄN!!! ET tiedä SUOMALAISENA MIEHENÄ olemisesta PASKAAKAAN, joten kun MUSTA mies tai ARABI ”kutittelee” KAULAA IRTI!!! Saat olla VARMA ettei AINOAKAAN suomi-mies HALUA saastuttaa tuota ONNENHETKEÄ!!! Toki tiedän sen, että sitten IHMETELLÄÄN: ”MISSÄ MIEHET???!!! Kun valkoinen nainen on PARKATTU ”komistuksen” toimesta. Niin KYLLÄ suomi-mies KELPAA puukko-telineeksi ja sotaan TYKINRUUAKSI!!! Miksi SAATANASSA tapattaa ITSEÄÄN jonkun TOISEN takia, joka EI edes KUULU asianomaiselle PASKAN vertaa!!! AUTTAKOOT toiset NAISET toisia NAISIA tai KILAUTTAA Marinille!!! KAUNIIKSI lopuksi: Dewitillä on HYVÄ EMÄNTÄ. On tässä sen verran nähty, vaikka EI ole edes käsipäivää sanottu!!! Tämä EI ole mikään KOHTELIAISUUS, saatika, että yrittäisin sitä ITSELLENI varastaa! MITÄ siitäkin Tulisi???!!!

 5. Taas mittansa PASKAA!!! VALKOINEN, joka häiritsee ja ARABI on KAUHUSTA kankeana kun kotona on about 14 KERSAA ja 4 mustaan säkkiin pukeutunutta NAISTA pelkäämässä KOTIINTULOA!!! Tyypillistä: Valkoinen nainen ja musta / arabimies!!! GLOBALISMIS-JUUTALAISTA-KOMMUNISMIA pahimmillaan!!!
  YHDENKÄÄN valkoisen MIEHEN Ei pidä PERÄÄNTYÄ tuumaakaan, vaan on TAISTELTAVA omasta elämästään viimeiseen HENGENVETOON asti! NYT ON LEIKIT L E I K I T T Y ! ! !

  1. Taistellaanko arabeja vai jenkki/brittimiehittäjiä vastaan. Jos arabeja vastaan taistellaan, sitten ollaan juutalaiseliitin proxyja. Ja buelä åihäisi hyökätä Venäjälle ja vallata Karjala. Yhden rintaman taistelun voi johtaa mutta että pieni Suomi kerralla kävisi kolmea taistelua ja vielä sisäisesti suvakkiwokevihervassarimädättäjiä vastaan sekä suomenruotsalaista eliittiä vastaan. On jo perkeleellistä, jos viittä vihollista vastaan kerralla?

   Venäjä ei edes ikinä viitsisi miehittää Suomea.

 6. neekeeimiehen…perämammarin

  Kannattais kai ensin hoitaa tuo koulu loppuun..Ennenkuin alat etsimään Itselles..Jotain elätettävää..

 7. Olette hirveän katkeria tummaihoisille,koska ne pitävät naisista huolta entäs suomalaiset miehet miten tämän nyt sanoisi nynnyjä,alkoholisteja,saamattomia,myös peräkammarin poikia.Laittoman lehden toimittaja aivan samaa luokkaa,opetelkaa kunnoittamaan naista.

  1. KLISEITÄ KLISEIDEN perään! Ja MIHINKÄHÄN se NAISTEN ”kunnioittaminen” johtaa? No, SUOMEEN tietenkin, jossa KEHOTETAAN miehiä kunnioittamaan NAISIA!!! Kun SUOMI-NAISET eivät kunnioita SUOMI-MIEHIÄ! Niin miksi PITÄISI kunnioittaa NAISIA maassa nimeltä: NAIS-SAUDI-ARABIA??? TASA-ARVO merkitsee sitä, ettei naislla ole enää ”patriarkkaalisen ylivallan” ajan ETUOIKEUKSIA! Sylkäiskää siis KOURIINNE ja olkaa MIEHIÄ, jonka jälkeen kiipeämään sähkölinjojen runkoverkkoon!!! Vasso guu.

 8. Naista kunnioitetaan, mutta se pitää ansaita. Ei siitetä heikkoja jälkeläisiä jonkun matalan tason naisen kanssa. Kovat luulot on sinulla itsestäsi.

 9. EIGE raportti 2019. Naisten pahoinpitely maksaa EUssa.

  Miesten naisiin kohdistuva väkivalta on vakava uhka naisten turvallisuudelle ja oikeuksille.

  Siitä ollaan tekemässä loppu EU:ssa. Joten sadistien ja psykopaattien nautinto vahingoittaa naista fyysisesti ja psyykkisesti tulee loppuun EUssa.

  Ekonomiset vahingot.

  Väkivallan kohteeksi joutuneet naiset ovat sairauslomalla työstä. Oikeus järjestelmästä ja oikeuden käynneistä aiheutuu kuluja.

  Väkivallan uhrin henkilökohtaiset ​​kulut, suoja majoituksen, naisten hätäpalvelujen ja tukipuhelinten kustannukset lisäävät menoja.

  Menetetty elämänlaatu tai lisääntynyt epävarmuus ja pelko. Näitä ei voi rahassa mitata.

  EIGE arvioi sukupuoleen perustuvan väkivallan kustannukset EU:ssa olevan noin 366 miljardia euroa vuonna 2019.

  Näistä noin 290 miljardia euroa (79 prosenttia) on naisiin kohdistuvan sukupuoleen perustuvan väkivallan kustannuksia.

  Lähes puolet kustannuksista liittyy parisuhdeväkivaltaan; yhteensä noin 175 miljardia euroa EIGE:n laskelmien mukaan.

  Kumppaniin liittyvä väkivalta on osa sukupuoleen liittyvää väkivaltaa ja käsittelee väkivaltaa, jossa tekijä on nykyinen tai entinen kumppani.

  Parisuhde väkivallan kokonais kustannuksista EU:ssa arvioidaan, että lähes 152 miljardia euroa (87 prosenttia) liittyy naisiin kohdistuvaan väkivaltaan.

  Eli mitä olisimme voineet tähdä näillä rahoilla jos ei olisi sekopää miehiä EU:ssa.

  Kukaan terveen itsetunnon omaava nainen ei ole kiinnostunut psykopaateista ja sosiopaateista parisuhteessa.

  Sama koskee ulkomailla asuvia naisia. Myös he tulevat jättään tämän sortin miehen. Maalla ei ole merkitystä silloin kun sadisti näyttää todelliset aikeensa.

  Jos sadistilla on huono tuuri ja naisella on musta vyö Karatessa, kenen kimppuun psykopaatti on hyökkäämässä, niin lopputulos on eri näköinen mitä hän itse varmana osasi edes odottaa. Joten yllätyksiä tulee, jos hän vielä siihen päälle yrittää käydä tempperamenttisen naisen kimppuun.

  Tee se silloin omalla vastuulla .. sillä oksat ovat jo poikki. Muista kaikkia naiset eivät ole pelkureita, jos niin erehdyit olettamaan. Äly ja nopeus on muskeleita tehokkaampi puolustus ase.

  Ei ihme että naiset eivät valitse parisuhdetta, vaan ovat mieluimmin sinkkuja.

  Suosittelen jokaiselle naiselle itsepuolustus kurssia pikaisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*