Marco de Wit 15 tammikuun, 2023

 

Putinin yksityisarmeija Wagnerit ovat tällä hetkellä maailman tehokkain sotajoukko. Välillä tuntuu kuin Putin olisi järjestänyt Ukrainan sodan heidän Salusa Secundukseen.

 

Onko Ukraina Putinin yksityisarmeijan karaistusuuni, Salusa Secundus?

 

 

Wagnereilla on valtavan hyvä yhteishenki. Heidän taktiikkansa on korostaa hyökkäystä ja jokaisen sotilaan pitää olla hyvin lojaali kavereilleen ja Wagner-ryhmälle. Jos ei ole, niin sitten saa lekan päähänsä. Kirjaimellisesti.

 

Wagnerien lojaalisuus ja tehokkuus onkin legendaarista. Nyt se taas tuli todistettua, kun Wagnerit valloittivat Ukrainan ehkä parhaiten linnoitetun kaupungin, Soledarin.

 

Venäjä vallannut Soledarin: Yrittää seuraavaksi motittaa 30 000 – 100 000 ukrainalaista sotilasta?

 

Lukija kirjoittaa:

Muu­si­kot So­le­dar’is­sa
– THE CI­TY OF SO­LE­DAR WAS LI­BE­RA­TED BY WAG­NER’S UNITS

 

 

Tu­lee mie­leen van­ha ame­rik­ka­lai­nen elo­ku­va Viet­na­min so­das­ta, jon­ka al­ku­koh­tauk­ses­sa he­li­kop­te­ri len­si ky­län yli ja soit­ti ko­val­la ää­nel­lä jo­tain klas­sis­ta kap­pa­let­ta.

– Et­tei vain ol­lut juu­ri Wag­ne­ria?

 

Toinen lukija:

Ei ollut alkukohtauksessa Wagneria. Oli Doorsia. Wagneria oli silloin kun kylään hyökättiin myöhemmässä vaiheessa elokuvaa.

 

 

Täältä löytyy:

 

 

 

Mielenkiintoista tässä kaikessa on myös, että Wagner oli Hitlerin suosikkisäveltäjä. Niinpä juutalaiset pitävät Wagneria äärimmäisen antisemiittisenä säveltäjänä.

 

Monet ovatkin epäilleet, että Wagnerin johtaja Evgeni Prigozin on antisemiitti natsi! Tosin se olisi outoa, koska Prigozin on itse puolijuutalainen! Toisaalta ehkä juuri siksi Putin on antanut Tsetsenian muslimijohtajan Kadyrovin perustaa Ahmat-joukot ja puolustusministeri Shoigun perustaa oma yksityisarmeijansa eli Patriootit, joissa näyttäisi olevan myös aika paljon mongolidisotureita.

 

Putin toimii siis aivan kuin entisaikojen keisarit, jotka antoivat luoda monia hyvin erilaisia yksityisarmeijoita. Näin keisari voi myös olla varma, etteivät yksityisarmeijat ikinä liity yhteen ja käänny häntä vastaan!

 

Tosin tämä herättää yhden hälyttävän kysymyksen: Mitä tapahtuu sitten, kun nyt 70-vuotiaan Putinin pitää noin kymmenen vuoden kuluttua luopua vallasta? Tosin ehkä kyse ei ole kovin suuresta riskistä, koska samaan aikaan Putin myös vahvistaa Venäjän omaa armeijaa. Siihen verrattuna nämä yksityisarmeijat ovat aika pieniä ja käteviä käytettäväksi erikoistehtäviin sekä Venäjällä että maailmalla.

 

Yksi asia on kuitenkin varma: Yksityisarmeijoiden välinen kilpailu toistensa kanssa sekä Venäjän armeijan kanssa tekee niistä taatusti maailman parhaita. Näin Putin on ratkaissut armeijoiden ikivanhan sosialismiongelman eli tuonut markkinatalouden mekanismit armeijaan! Tämä varmistaa, että Venäjän armeijasta ja venäläisistä sotilaista tulee maailman ylivoimaisesti parhaimmat sotilaat!

 

18 thoughts on “Maailman parhaimmat muusikot: Wag­ne­rit

 1. Roo­man im­pe­riu­mis­sa kei­sa­ri käyt­ti val­ta­kun­nan yh­del­tä lai­dal­ta otet­tu­ja so­ti­lai­ta pi­tä­mään ku­ris­sa toi­sen lai­dan kan­sa­lai­sia sii­tä yk­sin­ker­tai­ses­ta syys­tä, et­tä so­ti­laat / po­lii­sit ei­vät ole luo­tet­ta­via, jos hei­dät lai­te­taan tap­pa­maan hei­mo­vel­jiä.

  1. Tämä lienee käytössä myös EU:n sisällä Europolin toimesta, vaikka puhetta siitä ei tietenkään kuule.

   Muuten on vaikea käsittää sitä pamputusintoa, jolla mm. ranskalaisia, italialaisia ja kreikkailaisia on hallittu viime vuosien runsaissa mielenosoituksissa.

   1. >   käy­tös­sä myös EU:n si­säl­lä

    Suo­mi on sa­laa mu­ka­na näis­sä hank­keis­sa. Sii­tä to­dis­tee­na ovat mie­le­no­soi­tus­ten hal­lin­nas­sa käy­te­tyt ul­ko­mai­set palk­ka­po­lii­sit.

   2. Suomi-convoyssa polpolla oli apuna naamioitunut matu-poliisi, joka käyttäytyi hyvin agressiivisesti.

    Naamioituneen matu-poliisin rotu oli hiekkaneekeri! Hyi!

 2. Muistaakseni Prigozhinin isäpuoli on juutalainen. Oma isäukko kuoli Jevgenin ollessa pieni.
  Isäpuolensa kanssa Prigozhin oli läheinen, ja nimeomaan isäpuoli oli liikekumppanina Prigozhinin luodessa bisnesimperiumiaan.
  Prigozhin on siitä erikonen oligarkki, että hän on yksityiselämänsä osalta avoin ja hänellä on hyvin läheiset suhteet perheeseensä. Hän on ollut yksiavioinen, eikä hänellä ole ollut sivusuhteita eikä lehtolapsia.
  Telegrammin videoiden perusteella Prigozhin vaikuttaa omalaatuiselta mutta lämminhenkiseltä ihmiseltä. Hän on samalla sekä poikkeuksellisen karismaattinen että aito perusvenäläinen ”elät kuten opetat” -mies. Kadyrovin kanssa hän tulee hyvin toimeen. Molemmat ovat kuluneen vuoden aikana selvästi ymmärtävät olevansa Venäjän tulevia kuninkaantekijöitä. Molempien henkinen, moraalinen ja substanssipuolen etumatka Kremlin nykyisiin käppänöihin on valtava.

 3. Markkinatalouteen kuuluu tulosvastuu ja tulospalkkiot. Onko näillä myös kiintiöt? Paljonko pitää tappaa vihollisia. Vai onko tuossa kyseessä sosialistiset kiintiöt, joita ei saa alittaa eikä ylittää Miten he todistavat päälliköilleen Kuinka monta on saatu tapetuksi? Onko erityisiä byrokraatteja, jotka vahtivat tuloskiintiöitä? Onko sosialistiset tuotantotavoitteet siirretty nyt suoraan tehtaista tsistelutantereille. Sosialismin tuotantomenetelmät nyt siirretty ruumistehtailun puolelle? Sama tuottaako Ladoja vai ruumiita?

  Suomessa on kyllä vielä kovempia sotilaita. Hiivitään yön pimeydessä ja lyödään takaviistosta retkikirveellä vain yksi tappava isku pelokkaan vihollisen päähän. Energiaa ei tuhlata turhaan hosumiseen eikä tapanko vai en moraaliseen painiin. Eikä ole epäilystä myöskään moraalista eikä sivistyksellisesti etevämmyydestä muihin nähden. Lämminhenkisiä osataan myös olla tarvittaessa.

  Jokaiselle keksitään myös oma erityisen kuvaava lempinimi. Se on hyvin tärkeää joukon yhtenäisyyden kannalta.

  1. >   tulosvastuu ja tulospalkkiot

   Tu­los­vas­tuu to­teu­tuu vii­kot­tai­ses­sa pal­kan­ja­ko­ti­lai­suu­des­sa: jo­ka ei ole pai­kal­la, ei myös­kään palk­kaa saa.
   –    Hän­tä ei sil­ti il­moi­te­ta kaa­tu­neek­si vaan ko­men­to­ket­jus­sa ylem­pi vain ot­taa pal­kan it­sel­leen tap­po­ra­ha­na. On­han tuo ko­men­ta­ja­kin so­das­sa vain ra­han vuok­si.

 4. Vähän aasinsiltana Vladimir Zhirinovskiin, joka oli isänsä puolelta Kazakstanin juutalaisia. Hänen isänsä jopa muutti/loikkasi Israeliin N-liitosta, ikävästi vaan kuoli liikenneonnettomuudessa Israelissa. V. Zhirivovski itse kuoli vajaa vuosi sitten. Omien sanojensa mukaan oli ottanut 8 k-piikkiä, liekö sputnikkia vai muuta sorttia ja liekö niillä vaikutusta poismenoon, 75 vuotta toki oli jo ikää, mutta kuitenkin? Zhirivovski oli 90-luvulla N-liiton hajottua varsin kuuluva ääni kun puhui Venäjän ”oikeiden rajojen” saamisesta Alaskaa myöten. taisipa jopa vaikuttaa siihen kuinka moni täällä Suomessa äänesti EUn puolesta kansanäänestyksessä? Venäjän ”mörköä” vastaan? Putinin hallintoaikana hän edusti oppositiota, liberaalidemokraatteja, jonka näennäisen räyhäävyyden on katsottu edustaneen hallittua valeoppositiota? Näin ainakin ns. läntiset asiantuntijat on arvioineet.

  1. Saksassa piikkiennätys on 96 koronapiikkiä. Tyyppi rahasti niitä, jotka eivät piikkiä halunneet ja esiintyi niiden henkilöllisyyksillä. Kärähti kun sattui sama piikittäjä peräkkäisinä päivinä.

   Zhirinovski muistutti ulkonäöltään kepun Hannu Hoskosta. Mitään sukua?

 5. Länsiklikki kiljuu että Venäläisten pommitukset Ukrainassa ovat tappaneet siviilejä ja ovat siten sotarikoksia. Unholaan ovat jääneet USA:n atomipommitukset Japaniin. Entä kun pommittivat 2 000 000 siviiliä hengiltä Vietnamissa ja myrkyttivät maaperät siellä kymmeniksi vuosiksi?

 6. Naton suvakit on nyt hätätilassa, koska wagnerit on ylivoimaisia! Sen sijaan, että suvakit lähettäisivät omia eliittisotilaita taistelemaan voittoisia wagnereita vastaan, niin suvakit pelkää ja ulisee!

  Nyt suvakit on keksinyt levittää salaliittoteoriaa, että wagnerit ovat kuulemma terroristeja! Jos näin on, niin miksi esim. keski-Afrikan tasavallassa on wagnerien kunniaksi pystytetty patsas?!!

  Miten sankarit voi muka olla terroristeja? Wagnereilla on myös hieno pääkonttori Pietarissa!

  Totuus on, että naton suvakit pelkää wagnerin supersotilaita!

 7. Tuo Wag­ner-koh­taus Apo­ca­lyp­se Now -elo­ku­vas­sa on jää­nyt mie­leen, kos­ka se oli al­ku poh­din­noil­le­ni viih­teen ja so­dan yh­tey­des­tä.
  –    Ny­kyi­nen tie­to­ko­ne­su­ku­pol­vi, jo­ka ei ole so­taa näh­nyt, ajat­te­lee, et­tä so­dan tul­les­sa ik­ku­nat on sul­jet­ta­va muu­ta­mak­si päi­väk­si ul­ko­na ole­van voi­mak­kaan ra­di­oak­tii­vi­sen sä­tei­lyn vuok­si, mut­ta pö­lyn las­keu­dut­tua voi taas ti­la­ta ko­ti­piz­zaa ja jat­kaa nor­maa­lia elä­mää.
  –    En­sin tie­ten­kin on otet­ta­va ra­di­oak­tii­vi­suu­del­ta suo­jaa­va ro­ko­te en­nen kuin voi liik­kua uu­des­sa «va­pau­te­tus­sa» maa­il­mas­sa.

  Toi­nen mie­leen jää­nyt mer­kit­tä­vä mu­siik­ki­kap­pa­le on eh­dot­to­mas­ti No­kia-pu­he­li­men Säk­ki­jär­ven Polk­ka -soit­to­ää­ni, jos­ta tu­li hit­ti ker­ta­laa­kil­la.
  –    Se sai No­kia-yh­ti­ön ym­mär­tä­mään, et­tä he ei­vät niin­kään toi­mi pu­he­lin­ten val­mis­ta­mi­sen toi­mi­alal­la vaan viih­de­te­ol­li­suu­des­sa.

  On­ko so­ta­kin vain yk­si osa viih­de­te­ol­li­suut­ta?
  –    Ovat­han län­nen so­ta­uu­ti­set­kin vain viih­det­tä, viih­det­tä, jos­ta os­ta­jat ovat val­miit mak­sa­maan enem­män kuin tie­dos­ta.
  –    Ei­vät­kä nä­mä os­ta­jat ole suin­kaan jul­kai­su­jen lu­ki­joi­ta, ei­vät­hän vaa­lien tu­los­ta­kaan mää­rää ää­nes­tä­jät …
  –    Olem­me siir­ty­neet «il­mai­seen elä­mään», pap­pa be­ta­lar -maa­il­maan: kun an­nam­me sie­lum­me Gооglеllе, se an­taa kai­ken il­mai­sek­si, val­tio huo­leh­tii toi­meen­tu­los­ta ei­kä so­taan­kaan tar­vit­se ke­nen­kään läh­teä, kos­ka nаtо lä­het­tää kyl­lä so­ti­laat puo­lus­ta­maan, jne …

  Pu­lit­zer ai­heut­ti «Spa­nish-Ame­ri­can War» -so­dan kir­joit­ta­mal­la va­le­uu­ti­sia leh­tiin­sä vain an­sai­tak­seen ra­haa.
  –    BBC Caught Fabricating News to Start a War
  –    https://archive.vn/S1vGl

  1. Video ei ole käytettävissä.
   Tämä video ei ole enää saatavilla, koska videoon liittyvä YouTube-tili on poistettu.

 8. Wagnerin mukaan joidenkin ryhmien musiikki oli myös hyvin teennäistä. Kuulostaa jotenkin tutulta. Ehkä Wagner oli täysin oikeassa.

  1. Wagnerin musiiki on paskaa, urbaania hiilivasaran paukutusta, kakofoniaa ja lopussa päähenkilöt kuolevat.

 9. VAIKKA kuinka KEUHKOTAAN sotatekniikan uutuuksista ja mitä MIELIKUVITUKSELLISIMMISTA tappokoneista! Niin KAIKKEIN oleellisin VOIMATEKIJÄT ovat SOTILAAT, jotka ovat HITSATUT yhteen TAVALLA, ettei YKSIKÄÄN sauma IRVISTÄ edes silloin kun tulee osuma reiteen. Japanissa On kehitelty TAPPAJA ROBOTTEJA, jotka voivat kommunikoida suoraan SATELIITTIEN kanssa. Nämä aseistetut ROBOTTI-SOTILAAT ovat alan piireihin VUOTANEIDEN tietojen mukaan TAPPANEET 29 projektin parissa työskennellyttä TIEDEMIESTÄ ampumalla rynkyllään nämä hengiltä. Tiedemiehet olivat SAMMUTTANEET robotit HALLITUN kokeen jälkeen, mutta nämä korkealla TEKOÄLYLLÄ varustetut tappokoneet olivat ITSE luoneet YHTEYDEN sateliittiin, josta ne olivat LADANNEET ohjelman ITSEENSÄ uudestaan ja käynnistäneet ITSE ITSENSÄ ja vieläpä ”oppineet” uutta ”korottamalla älyään”. Mikä merkitsi MURHAAVAA tehokkuutta yli sen mihin ne olivat siihen mennessä KYENNEET kaikessa PIRULLISESSA toteuttamaan AVUTTOMIEN ihmisuhrien ELIMINOIMISEKSI. Eli HEIDÄT, jotka nämä HIRVIÖT luoneet!!! Kuin TIETEISELOKUVASTA. Tiedon tapauksesta tiedetoimittajalle oli antanut lyhyellä puhelinsoitolla Elon Musk, joka on jo aikaisemmin VAROITTANUT siitä, mitä SEURAA kun PANDORANLIPAS AVATAAN! Tätä kaikkea voi pitää huhuna, mutta KAIKKI on tänä päivänä MAHDOLLISTA!!!

  1. Terminator-elokuvat dokumentteja tulevasta. Vihdoinkin löytyy ihmiselle voittaja. Ihminen alisti luonnon, mutta kehitti trkoälystä itselleen Jumalan, josta tulee tuhoava saatana.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*