Marco de Wit 16 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka toisaalta länsimainen lobbaridemokratia ja toisaalta Naton laaja ja erimielinen liittouma tekee länsimaiden sodankäynnin paljon tehottomammaksi kuin paljon diktaattorimaisemman Venäjän.

 

Kaksi asiaa on nimittäin varma:

 

1. Diktatuuri tehokkaampi sotija kuin demokratia

Demokratia mädättää koko yhteiskunnan mukaanlukien asetuotannon ja koko armeijan. Tämä näkyy myös sotilaiden laadussa, koska demokratia feminisoi miehiä. Lopulta se vielä homottaa ja transuttaa koko armeijan, kuten on lännessä käymässä pikavauhtia.

 

Päivän video: Pride-Nato vs. Venäjä

 

 

2. Markkinatalous tehokkaampi sotija kuin sosialismi

Sosialistinen talousjärjestelmä tuottaa aseita ja logistista kykyä paljon huonommin kuin mitä markkinatalous. Tämän takia länsimaatkin voittivat Saksan kaksi kertaa, koska jostain käsittämättömästä syystä sekä Hindenburg että Hitler uskoivat sosialistiseen talouteen.

 

Tai sitten eivät uskoneet, mutta pelasivat uhkapeliä. Sosialismi nimittäin kyllä toimii lyhyellä tähtäimellä eli jos sota kestää vain vuoden tai kaksi, niin sosialismi mobilisoi resurssit nopeammin. Tämän jälkeen talous kuitenkin romahtaa. Nähtävästi Saksa uskoi salamasotaan sekä ensimmäisessä että toisessa maailmansodassa. Kieltämättä melkein onnistuivatkin, mutta sodan pitkittyessä sosialistinen talous teki voiton mahdottomaksi.

 

Oliko Hitler oikeassa vai väärässä?

 

 

Venäjä ja Kiina ovat selvästi oppineet Hitlerin virheistä. Ne molemmat pyrkivät säilyttämään markkinatalouden persuvoiman. Venäjää tässä vielä auttaa valtava raaka-ainerikkaus eli se pystyy pitämään verot ja säätelyn alhaalla rahoittamalla budjettinsa ja varsinkin sotabujettinsa öljy- ja kaasutuloilla.

 

Lisäksi Putinin diktatoorisempi asema on keskittänyt asekehityksen hänen käsiinsä. Näin Venäjän sotilastuotanto on rationaalisen koordinoitua ja ottaa taloudelliset tekijät hyvin huomioon varsinkin, kun Putin on pystynyt rationalisoimaan Venäjän asetuotantoa jo 22 vuotta.

 

Lisäksi Venäjällä on suuri asevienti, joka tuo markkinatalouden asekehitykseen. Toisaalta siis keskitetty tuotanto, mutta toisaalta markkintalouden prosesseja. Tämän yhdistelmän vuoksi Venäjä pystyy haastamaan erittäin tehottoman USA:n asetuotannon. Siis vaikka USA:n sotilasbudjettin on noin 10 kertaa suurempi!

 

Hyvä esimerkki on Bradley-vaunut, joista Laiton Lehti kertoi. Ne ovat hyvä esimerkki erittäin kalliilla tuotetusta miehistönkuljetusvaunuista.

 

Naton heikkous: Hajanaisuus ja amerikkalaisten superaseet!

 

 

Alla olevassa videossa melko objektiivisesti vertaillaan Bradley-vaunuja Venäjän vastaavaan BMP-3 vaunuun. Selvää voittajaa ei tietysti ole, koska niillä on omat vahvuutensa. Toisaalta jo se, että BMP-3 pystyy ylipäätään kilpailemaan Bradley-vaunun kanssa on murskavoitto. Ai miksi? No, koska BMP-3 on monta kertaa halvempi!!

 

 

 

 

Toisaalta länsimaat eivät välitä rahasta, koska niillähän on oma rahakoneensa eli dollarikone. No, nyt se on romahtamassa ja sen jälkeen romahtaa koko USA ja Nato.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Kumpi voittaa: Naton vai Venäjän aseet?

 1. Venäjä ei ole ottanut vielä hetikään kaikkia sotateollisuuden kruunuja käyttöönsä tässä kahinassa.

  1. Eihän sillä ole kuin murto-osakaan miehistä sielä. Saati kalustosta. Mutta saas nähdä milloin Ukraina lakkaa olemasta nykymuodossa. Puola ja Unkari ottavat vanhat maa-alueensa takaisin. Ja Venäjään liittynet Donbas, Luhansk ja Herson saadaan valloitettua kokonaan. Siinä ei rahanpesukoneesta nimeltä Ukraina jää paljoakaan USA:lle hallittavaksi.

 2. F35 on byrokraattien tuotos. Ei ole hyvä missään ominaisuudessa. Lentoonnousu vie yli kaksi kilometriä jos nyt valtavan huollontarpeen ja varaosien puutteen takia saa edes lähtökuntoon. Hidas ja lömpelö.
  Pysyy ilmassa täydellä teholla vain reilut puoli tuntia.

  Susihankinta Suomelle kuten kuljetushelikopteri NH90.

  1. You…Gov…Loiset….Määrää…Mitä Paskaa…Suomelle laitetaan…

   $A-hIntit…Toimii vain Kumi*********

 3. Seuraavassa U$A-$aatanan kehitysversiossa…Keinoälyllä varustettu järjestelmä tulee tunnistamaan…Onko miehistöllä…*ullit … *illut…Vai ovatko Ne leikeltyjä…

 4. Sotilaat voittavat sodan. Kuten Saksan aseet WWII:n aikana olivat ”hyvän sään aseita” (Adolf Hitler). Myös NATO:n kohdalla on näin. USA, NATO, EU:n ”salamasota” TÄYTYY mennä ”sukkana sisään” kun taas VENÄJÄ kestää KUOLEMAA, VERTA, KURAA, LUNTA, KYLMYYTTÄ, NÄLKÄÄ, JULMUUTTA, ARMOTTOMUUTTA, TUSKAA, PERÄÄNTYMISTÄ, HYÖKKÄÄMISTÄ, SAARRETTUNA ja LOPULTA tietäen oman KOHTALONSA lännen JUMALATTOMIEN rosvojoukkojen AHNEISSA ja KYLMISSÄ käsissä! SE tekee SEN minkä YKSITTÄINEN sotilaskin kun on kysymys OMASTA KUNNIASTA ja ISÄNMAASTA, joka on PAHUUDEN voimien PIHTIOTTEESSA kuten oli Neuvostoliitokin WWII:n aikana. Kun TUOLLOINEN pahuuden RUUMMILLISTUMA Saksan diktaattori Adolf Hitler aikoin PALOITELLA ”Äiti Venäjän” ja REPIÄ kappaleisi kuin verenhimoinen PETO, joka EI oikeutta tunne eikä sitä TUNNUSTA. Vain ja ainoastaan alhaisen KUOLEMAN HIMON ja TUHON raiskaaman MAAN, joka ellei sitä ESTETÄ. Haluaa LAKOONNUTTAA kuin viljapellon valtio valtion jälkeen koko MAAILMAN äärestä toiseen, koska VERENHIMO, EPÄJÄRJESTYS ja TUHO eivät KOSKAAN tunne KOHTUUTTA vaan loputtoman MAANPÄÄLLISEN HELVETIN. Vain syystä, että tuota SUSILAUMAA ajaa ETEENPÄIN itse PÄÄPAHOLAINEN valheella, murhalla, vääridtelyllä ja RIENALLA, jotka kaikki HYVEEKSI väännetään kuten SE on TEHNYT sitä jo AIKOJEN ALUSTA asti!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*