11 thoughts on “Päivän video: Koulu

  1. Voi voi, mustasurma olkoon tuhonne ja sitä myöten meidän. Arvon suvakoitsijat, katsokaa mitä teette, kirjaimellisesti!

  2. Elääkö Ne tuolla tavalla….Savimaja yhteisöissänkin…?

    Jos EI…Järkikin Sanoo…PYSY Siellä…

    Se On Meille…KAIKILLE…Parempi..

  3. Video oli kyllä mustanpuhuva. Ei paljon valkoisia näkynyt. Saas nähdä kuinka monta vuotta menee että maassa on täysin mustia kaupunkeja. Ja sitämyöten tietysti älämölöä ja jatkuvia torikokouksia.

  4. (No,koska toimitus rajaa yhden sanan informatiivista käyttöä kokeillaan sitten näin pidemmällä artikulointiosuudella…)******** nisäkkäiden älypuhelimella koristeltu kokoelma. Lajikirjo kattaa 253 *****versioon kuuluvaa.Videolla havaitsemme ****** ******** ******** ******** telmimässä keskenään leikkisästi ****tyypillisen uhmakkaasti toisiaan hyväillen. Katukuvasta voimme myös täällä korruptiosuomessa havaita näiden *********** keräilyyn ja kaikenlaiseen roikkumiseen alunperin fokusoituneen elikkoryhmän tehneen varsinkin suunnitelmatalouden ja hiilinielusatujen ystäviin lähtemättömän vaikutuksen. Kokoomuslainen arvopohja kaikkine Susanne Koskineen on myös perin tykästynyt näihin edullisesti palveluksiaan tarjoaviin raatajiin. Lehmuspuiden katveista siis todellakin löytyy alijäämämme paikkaajia loputtomiin.

  5. SAATANAN *********!!! Hakattava vaikutti aasialaiselta. Ehkä intialainen? FIKSUMPI ja AINOA *****laumasta, jonka KANSSA asioita voi selvittää P U H U M A L L A ! ! ! NYKYNAISET T Ö R K E I T Ä kun TAPPELEVAT kuin RENTTU MATALAOTSAISET M I E H E T ! ! ! Maailmassa EI ole enää AITOJA, NAISELLISIA ja HERKKIÄ naisia. Nuo HULLUT hakkaavat MIEHENSÄKIN ja koko MAAILMA vain NAURAA kurat housuihinsa!!! MAAILMA on SAIRAS!

  6. Ei ihme kun kyseisten Matujen arvovalinnoiss…Kännykkää arvostetaan…Enemmän kuin Omaa Synnyinmaahansa..ja Perhettä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*