Marco de Wit 17 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on vuosia kertonut kuinka kaikkien suvakkien sankari, EET-poliisin johtaja ylikomissaari Jari Taponen on poliisin häpeäpilkku.

 

On Taposessa kuitenkin yksi hyvä puoli: Ääripolitisoitunut Taponen on tahtomattaan tehnyt naiville suomalaisille palveluksen paljastamalla kuinka pitkälle Helsingin poliisi on politisoitunut. Taponen on mennyt jopa niin pitkälle, että ensin herjailee Twitterissä suomalaisia rasisteiksi ja sitten tehtailee liukuhihnalta rikosilmoituksia kaikista hänelle raivostuneista ihmisistä.

 

Voitko kuvitella munattomampaa käytöstä?? Ensin prosoidaan maksimaalisesti ja sitten uhriudutaan maksimaalisesti.

 

[No niin. Nyt tuli Taposelle taas hirveä kiire tekemään taas uutta rikosilmoitusta! Hopi, hopi. Valtakunnanvainoajan toimisto on jo ihan pinkeänä innosta. Samalla järjestävät hätäkokouksen pinkeä-sanan käytöstä.]

 

 

Kaiken kukkuraksi Taponen teki rikosilmoituksen myös kansanedustaja Ano Turtiaisesta, kun tämä kutsui Taposta munattomaksi nillittäjäksi!

 

Politisoitunut poliisi ja syyttäjälaitos joutuivat tietysti hätätilaan ja asiaa tutkittiin noin vuoden ajan. Ja kas kummaa. Mikä uskomaton sattuma. Tutkinta siirtyi Suomen x-maineisemmalle syyttäjä Juha-Mikko Hämäläiselle!! Siis samalle tyypille, joka jahtasi vuosia MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinia. Itse asiassa hautaan saakka.

 

Kaiken kukkuraksi Hämäläinen jahtaa myös Laittoman Lehden päätoimittajaa Marco de Witiä Suomen oikeushistorian yhdessä omituisimmassa vääryysjutussa, jossa Marcoa hyvin heppoisilla perusteilla syytetään viranomaisten kritisoinnista ja valtion turvallisuuden vaarantamisesta. Marco on nimittäin jopa kehdannut kutsua Hämäläistäkin ”pahamaineiseksi”. Voitteko kuvitella!

 

Onneksi käräjäoikeudessa useita syytteitä kaatui ja nyt odotetaan hovikäsittelyä. Nähtävästi Hämäläinen onkin nyt tajunnut polpon menneen liian pitkälle, kun jopa Demla-tuomareilla on vaikeuksia hyväksyä Taposen ja Hämäläisen äärimmäistä suvakkilinjaa.

 

Niinpä Ano Turtiaisen Munaton nillittäjä-keississä Hämäläinen tajusi syyttäjienkin kohta joutuvan Taposen tavoin täysin naurunalaiseksi. Lopulta Hämäläinen päättikin olla nostamatta syytettä.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Jari Taponen ei kuitenkaan anna periksi. Nyt hän on tehnyt Laittoman Lehden päätoimittajasta Marco de Witistä rikosilmoituksen, koska väittää Marconkin kutsuneen häntä munattomaksi nillittäjäksi!

 

Marco joutuikin poliisikuullusteluun, jossa hyvin aggressiivinen nuori poliisipoika tivasi moneen kertaan Marcolta onko hän kutsunut Taposta munattomaksi. Poliisipoika ei kuitenkaan suostunut näyttämään sitä artikkelia missä Marcon väitetään kutsuneen Taposta munattomaksi.

 

Marco ihmetteli, että miksi Taponen on loukkaantunut, jos joku on kutsunut häntä munattomaksi? Taponenhan on välillä esiintynyt munattomana eli naisena.

 

Vai onko kyse siitä, että Taponen on halunnut esiintyä munallisena naisena eli transuna? Vai onko Taponen sittenkin alunperin nainen, kuten kuvasta voisi päätellä?

 

Ota sitten selvää näistä nykyajan poliiseista..

 

 

Nähdäänkö ylikomisario Jari Taponen Pride-marssilla? Vai tanssiiko Drag Queeninä lapsille?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

35 thoughts on “Jari Taponen esiintynyt naisena, mutta tekee rikosilmoituksen, jos häntä kutsutaan munattomaksi!?!

 1. ”Viranomaisen kritisoinnista” syytetty. Sehän on kansan purkautumisväylä. Jos vaan tietäisivät Kuinka paljon ihmiset puheissaan kritisoivat, niin loppuisi ajojahti. Kansa tietää.

  Tässä konkurssissa on yks haisee mitä jostakin poliisista puhutaan. GET OVER IT! Kuinka virkamieheksi voi päästä egopöhöttynyt herkkänahkainen nousukas. Siitä on aina seurauksena virka-aseman väärinkäyttö.

 2. Poliiseilla ja sossumafialla on sekä rajaton valta ilman vastuuta, että äärimmäisen huono henkinen psyyke. He käytännössä romahtavat heti kun kritisoi tai käyttää jotain sanaa heistä. Kaiken lisäksi poliiseilla on myös aseet, sekä sossumafia voi kaapata lapset ikuisiksi ajoiksi ilman mitään syitä ja perusteluita. Riittää vain, että heillä oli ”huoli”!

  1. Valtiovalta käy sotaa kansalaisia vastaan. Apuna siinä on mm. vartiointialan yksityiset globaalit yritykset. Vartija hakkaa aina kun tulee tilaisuus.

 3. Onko tässä se Sama..*****…Tappi…Tapponen…Joka kävi Suomi Maidanilla..Mussuttamassa Marcon tarjoamaa pyttipannua..Kuin kunnon **** konsanaan..??

  Se pieni hetki riitti Minulle..Nähdäkseni….Minkälaisesta ****päästä oli kyse…Marcon ilmeistä päätellen…Hänellä oli vielä silloin luottoa…kyseiseen *****..ta…lakkiin..

 4. Please Marco…Julkaise kommentti semmoisena…Haluan ******** *********..Tekevän Minusta…Rikosilmoituksen

 5. Suvakkien ongelma on se, että he tekevät kaikkea outoa esim. transuilevat ja kuvittelevat, että heitä pitäisi sitten kunnioittaa. Miksi homoja pitäisi kunnioittaa?

  Taponen on kutsunut itseään julkisesti ”***********” Mitä tämä edes tarkoittaa?
  Taposen pitäisi pystyä erittelemään syyt miksi häntä pitäisi kunnioittaa. Toistaiseksi mitään syytä kunnioitukselle ei ole.

  Suosittelen, että päätoimittaja hankkii tulevaan oikeudenkäyntiin asiantuntijatodistajaksi Ano Turtiaisen! Tämän jälkeen suvakkisyyttäjä on varmasti raivoissaan!

  1. Onko nimimerkki ”TANJA ” Taposen uusi nimimerkki kommenttiosiossa. Tanja vaati naisten kunnioitusta vain siksi kun on nainen. Mutta millainen? Kunnioitus pitää ansaita.

 6. Aijaa..*****tappi ******** On ****** ****kavereita…Ei Ihme sitten Että haalii tänne lisää **** ********* ja M*********** Lähi Idästä…

  Se että Joukon mukana tulee tänne Päänkatkojia ja Naistenraiskaajia…Ei **** ******** pysäytä..Niin kauan kun Vain saa…”Omat” tarpeet tyydytettyä..

  Eikä tuu Lemmenriitoja **********n kanssa…Kun Hän mielii…Kunnon ****keppejä

 7. https://www.nbcnews.com/news/us-news/boy-scouts-america-have-pedophile-epidemic-are-hiding-hundreds-its-n1039661 sanoo:

  Marco…Jos pidät…Panokavereita…jonkinlaisena vihjailuna…Korvaa se ilmaisulla…Partiokavereita..

 8. Tuo…Rumaks…Naiseks..Pukeutuminenhan on se ”Riitti”… Millä pääsee…Niihin ”Veljeskuntiin”…

 9. Taposella onkin vähän selitettävää tulevassa oikeudenkäynnissä! Lukekaa otsikko! https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006292179.html

  Miksi Taponen käyttää itsestänsä tuota nimeä?!! Hei haloo!!!

  Taposelta kannattaa myös kysyä mielipidettä apinarutosta! Hyvä vai huono asia?!!

  Luuleeko Taponen, että hän on sankaripoliisi? Mitä urotekoja hän on tehnyt?

 10. Taposen tehtävänä on täyttää systeemi omilla naurettavilla rikosilmoituksillaan, ettei sinne enää mahdu eliitin oikeat rikokset tutkittaviksi.

 11. Jarza vain esittää naista ja on syntynyt mieheksi. Hän on siis transvestiitti — ainakin vanhan määritelmän mukaan. Ehkä nykyisin on joku polyfluid queer-bender tjmv. En ole pysynyt kärryillä näissä, eikä minulla ole minkäänlaista aikomustakaan. Onko hän aina kokenut olevansa nainen? Sukupuolenkin pitäisi olla vain ihmisen luoma konstruktio (toisin kuin meikit, vaatteet ja kirurgiset genitaalisilpomiset?), joten miten ihminen voi edes kokea olevansa väärässä sukupuolessa? Ymmärrättekö mitä ajan takaa…

 12. ”Ääripolitisoitunut Taponen on tahtomattaan tehnyt naiville suomalaisille palveluksen paljastamalla”

  Tämä paljastus kiihottaa naivaa kansaa.

  ”Nyt tuli Taposelle taas hirveä kiire tekemään taas uutta rikosilmoitusta! Hopi, hopi.”

  Ai hopi-intiaanit? Hyi ja soo-soo.

  Se että kerran pitää mekkoa (esim. penkkareissa tai Don’t Tell Mama -ravintolassa) ei tee kenestäkään homoa.

  1. ..”Se että kerran pitää mekkoa (esim. penkkareissa tai Don’t Tell Mama -ravintolassa) ei tee kenestäkään homoa”…

 13. Nyt tämän Taposen toimet ja ulosanti saa kokonaan uuden merkityksen minun mielessäni. Eihän tuollaiseen melko häiriintyneeltä vaikuttavaan henkilöön voi luottaa tai sitä kunnioittaa. Mitä muuta ”väärä sukupuoli” on kuin mielen häiriö?

 14. Luihu koulukiusattu.Vain poliisi.Ei muuta.Hei Taposka..vain poliisi.Nolo. Laita Pekalle haku. Hopi hopi spede.

 15. Jari Taponen on koko poliisikunnan häpeäpilkku; munaton nillitäjä..! Otan kutsun kuulusteluun oikein mielelläni tästä lausumasta. Samasta syystä syytteen saanee monta tuhatta suomalaista?

 16. Taponen on kunnon äijä, dewitt luulee saavansa haukkua ketä vaan. Vielä dewitt joutuu kusee ei aina voi päästä ehdollisella

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*