9 thoughts on “Kari Virtasen säästövinkki

 1. Suomen hintataso on kestämätön kautta linjan. Emme tarvitse YHTÄKÄÄN uutta tukijärjestelmää tai verovähennys kikkailua vaan hintoja on PAKKO saada alas niin että se koskee tasapuolisesti kaikkia. Energian osalta minimi alennus on 30% (sähkö -100%) Nykyiset hinnat eivät perustu yhtään mihinkään eikä lässytys ”Putinin hinnoista” mene enää läpi kuin kaikista yksinkertaisimmille slava-öyhöille.

  1. Mutta kun siellä on hirveä liuta ”herroja”, joita pitää elättää. Silloin sähkö ei voi enää maksaa 5 senttiä/kWh, vaan joudutaan ottamaan 25 snt. Ukrainaan ja Afrikkaan pitää myös ostaa aseita ja muuta kamaa.

  2. Inflaation syyt ovat syvemmällä kuin Ukrainan sodassa. Sähkön hinnan nostoon saivat siitä tekosyyn, muuten inflaatio olisi karannut koronan ja elvytyksen takia.

 2. Eduskuntapuolueet ovat kansan vihollisia, veren imijöitä, maanpettureita, ulkomailta ohjattuja, todellisuudesta vieraantuneita, ihme hihhuleita kaikki.

 3. Media/Viihdesaastan tilausten lopettaminen…Tekee myös Ihmeitä.

 4. Kari Virtanen voisi googlettaa vaikka:

  ”MOT haamuäänet”
  ”Köyhien Puolue, Vaalivilppi on totta Suomessakin”.

  Ja sitten Kari Virtanen herää koomastaan ja tajuaa että hänen ”vinkki” oli suoraan hiekkalaatikon ikäsen suusta joka uskoo Joulupukkiin ja Yksisarvisiin.

  Siitä se sitten lähtee pikkuhiljaa se OIKEA herääminen.

 5. Se oli erittäin hyvin sanottu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ottakaa lampaat neuvosta waari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*