9 thoughts on “Päivän video: Twerkkaus

 1. Twerkkaus on älykkyystesti. Kaikki jotka tähän idiotismiin ovat lähteneet mukaan ovat tolloja ja täysin median aivopesemiä. Tämä video oli kamalaa katsottavaa juurikin lasten vuoksi mutta ei tätä harjoita vain mustat jollaista mielikuvaa tällaiset videot ruokkivat.

  Tässä linkki Tampereen Yliopiston (?!?!) julkaisemaan Twerkkausvideoon jossa twerkkauksen Suomen Mestari ja twerkkauksen ammattilainen Tia Maria Sokka kertoo miten twerkkaus eli suomeksi sanottuna perseen heiluttaminen voimaannuttaa ja korostaa naiseutta. Twerkkaus on hyvä esimerkki median voimasta. Tarpeeksi kun rummutetaan niin ilmiö on levinnyt joka maailmankolkkaan samantien.

  https://www.youtube.com/watch?v=y4a1PaJ_bl8

 2. Tuskinpa Bimbo Tia..On kuitenkin niin Mielenvikainen.
  (Toivotaan)..Että tekis tota..Omien Kakaroitten..ja Naapureittenkaan edessä..

 3. ”Damm Baby” — Neekeri ei saa edes nelikirjaimista sanaa ”damn” oikein. Sen takiahan neekerten nimetkin ovat omituisia, sillä kukaan niistä ei osaa kunnolla kirjoittaa ja nimet ovat jotain outoja foneettisia kyhäelmiä siitä miltä ne kuulostavat lausuttuina.

 4. Taaskaan video ei näy. Eikä siinä vissiin edes vilahda hukkaviiva kun näyttää olevan kuvassa housut jalassa. Vai nuoleeko poika äitinsä hanuria?

 5. Tuo on ******* ominaisuus,kattokaas puuvillapelloilla aina joku palko tökki noiden hanuriin ja nyt on tehty siitä jotain käänteentekevää. Palatkaahan maksuerät sinne ********** **********. rotuoppi ala-asteelle. Rasisti? Kyllä ja veen ylpeä siitä.Mitäs sitten? Valkoinen on ainoa puhdas.

 6. Kyseinen ”liikuntamuoto” on suoraan AFRIKAN vuorattujen majojen lähteiltä, jossa PERSEVÄT mustat naiset pieksävärt ahteriaan HEDELMÄLLISYYDEN JUMALAN suureksi KUNNIAKSI, että ”kärpäsnaamoja” kertyisi tasajaollinen määrä. Ja, että niin ”pirttiviljelykseen” NUIVASTI suhtautuvien khattinpurijoiden ”SAHARAT” saataisiin ”maahan” ja lapsiluku ”lainehtimaan” kuin suomalaiset viljapellot. Jotka tietenkin KYÖRÄTÄÄN suoraa iLMAPOLKUA sinne Afrikkaan, jossa MIKÄÄN ei kasva kuin MUSTAN AKAN maha. Joka sinänsä URHOOLISENA kantaa VETTÄ päänsä päällä 40 km päästä 30 m:n syvyisestä kaivosta nostaen vuohen mahasta tehdyllä sangontapaisella.

  Lisättäkööt aavikko romantiikkaan vielä se, että luonnollisesti selässä ihmegttelee pienin ”kärpäsnaana” koko lapsoskatraasta. Mutta, missä Kunta Kinte? Kunta Kinte vetelee hirsiä (nukkuu) varjoisan apinanleipäpuun alla eikä hänen uniaan häiritse edes ”tasalukuinen” lapsimäärä, joka mekkaloi pihassa naapuruston ”yhteisön” vilkkilän kissojen” kanssa. Sillä NYT isällä on ”TÖITÄ”!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*