Marco de Wit 18 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti oli pari vuotta sitten erittäin kova Ano Turtiaisen fanittaja, koska hänellä näytti olevan kaikki edellytykset nousta aitokansallismielisten johtajaksi. Ano olisi voinut koota eduskunnasta käsin suuren vaaliliiton ja saada aitokansallismielisille jytkyn.

 

Noin puolitoista vuotta sitten Laiton Lehti alkoi kuitenkin huomaamaan Anossa hyvin omituisia asioita. Niinpä jo yli vuoden ajan Laiton Lehti on AINOANA mediana varoittanut kansallismielisiä siitä, että Ano on TÄYSIN sekaisin. Kukaan ei kuitenkaan meinaa uskoa. Onneksi Ano on kuitenkin tehnyt jälleen uuden videon. Siinä hänen piti esitellä VKK:n uusi eduskuntavaaliehdokas Sofia Kazakov, mutta yhtäkkiä Ano alkaakin selittää omituisia juttuja. Tässä pari sitaattia kohdasta 13 minuuttia alkaen:

 

Me ollaan se yks Israelin kadonnut heimo. Meillä on Suomen sotalipussa Juudaan leijona ja sekin liittyy tähän asiaan. ..

Tää on aika rajua settiä, mutta oikeesti me ollaan sellainen alkuperäiskansa, että voidaan jopa mennä niin pitkälle, että me ollaan Jeesukselle sukua. ..

 

Anon jutut ovat niin hulluja, että niitä tuskin on tarpeen kommentoida muuta kuin sanomalla, että Ano voittaa hihhuloinnissa kovimmatkin ääriuskovaiset. Ikävä vaan, että tuo hihhulointi tuhoaa koko hänen puolueensa ja ehkä myös koko aitokansallismielisen liikkeen.

 

Viimeiset ajat

Laiton Lehti on pitkään varoittanut kansallismielisiä, että Ano ei enää elä tässä maailmassa. Ihan oikeasti Ano pitää suomalaisia raamatun mainitsemana kansana ja Israelin heimona. Lisäksi Ano luulee maailmanlopun eli lopun ajan tulleen. Eikä vain lopun ajan, vaan myös viimeisten hetkien. Epäilemättä Ano sitten näkee suomalaisilla/juutalaisilla olevan jokin suuri rooli maailmanlopun ajoissa. Ehkä hän myös näkee itsensä jonkinlaisena suurena profeettana.

 

Moni väitti, että Laiton Lehti liioittelee Anon puheita. No, kuunnelkaapa itse kohdassa 15 minuuttia:

 

Nyt eletään niitä lopun ajan viimesiä hetkiä. Tässsä kohtaa historiaa se pitää tuoda esille ja se yhteys [Israeliin] ja miten laaja tää pohjoinen kansa on mikä on jo raamatussa mainittu.

 

 

Aktivismin sijaan rukoilua

Ano siis uskoo viimeisten aikojen olevan juuri nyt käsillä. Tämä selittää miksi Ano järkytti aktivisteja vuosi sitten, kun hän Convoy-mielenosoituksen aikaan ei pelkästään kieltäytynyt osallistumasta Convoyhyn, vaan myös teki kaikkensa estääkseen muita ihmisiä osallistumasta Convoyhin. Tässä yhteydessä hän sitten selitti ihmisille kaiken aktivismin olevan ylipäätään turhaa, koska pelkkä rukoilu riittää!

 

Miksi Ano Turtiainen liittoutui Jari Taposen ja polpon kanssa Convoy-vapauskulkuetta vastaan?

 

 

Luonnollisesti monet ajattelivat, ettei Ano voinut oikeasti tarkoittaa sitä mitä sanoi. No, kuunnelkaapa mitä Ano sanoo kohdassa 24 minuuttia:

Se hyvä ei tule ennenkuin kaikki menee alas. Ennen kuin kaikki menee uusiksi. Periaatteessa ne ihmiset, jotka laittaa kapuloita rattaisiin tähän hulluuden kiihtymiseen ja yrittää saada tuolta korruptoituneelta koneistolta hyväksyntää ja vaativat niiltä oikeuksia. Ne tavallaan jarruttavat sitä hyvän ajan tulemista.

 

Tämä asenne selittää miksi Ano aktiivisesti vastustaa toisaalta katuaktivismia Convoysta Fixit-mielenosoituksiin ja toisaalta Naton ja myrkkypiikkien käytännön vastustamista. Nähtävästi Anon mukaan pitää vaan antaa sekä koronatyrannialla myrkyttää että sotahulluudella räjäyttää suomalaiset ennen kuin kansalaiset voivat alkaa tekemään mitään käytännöllistä.

 

Tällainen äärimmäinen passiivisuus ja pelkkään rukoiluun keskittyminen on luonteenomaista ihmisille, jotka uskovat profetioihin ja lopun ajan saapuneen antikristuksen myötä. Itse asiassa Ano moneen kertaan puhuikin antikristuksesta.

 

Toisaalta on Ano looginen. Jos uskoo maailman loppuvan noin vuoden sisällä, niin toki silloin sitä keskittyy kuumeiseen rukoiluun ja profetioista puhumiseen. Sitä saattaa jopa eduskuntavaaliehdokkaita esitellessään alkaa puhumaan maailmanlopusta ja profetioista.

 

 

Profetioihin turvautuminen

Ano ei pelkästään usko lopun aikojen eli yhteiskunnan lopullisen romahduksen tulleen, vaan hän myös uskoo tietävänsä miten se romahdus käytännössä tulee tapahtumaan. Ano nimittäin uskoo itsekin saavansa näkyjä ja profetioita. Tästä Anon pähkähulluudesta Laiton Lehti varoitti ihmisiä jo muutama kuukausi sitten.

 

Ano Turtiaisen ja VKK:n uusi vaalistrategia: Luottaa profetioihin!

 

 

Jotkut kuitenkin taas väittivät Laittoman Lehden liioitelleen. No, katsokaapas mitä Ano nyt sanoi kohdassa 27:30 minuuttia:

 

 Kolme kuukautta ennen edellisiä eduskuntavaaleja sain profetian. Ja se profetia on toteutunut koko ajan mun mielestä. Ja oon monta kertaa tullut siihen tilanteeseen, että nyt tää [profetia] on niin päällä, että tää pitää julkaista. Mut sit kuitenkin ei vielä. Ei vielä. Ei oo oikea aika. Luulen, että vielä tulee jatkoa, koska se pääty kesken se profetia. Mut se on käynnissä. … En julkaise vielä, koska voi olla että munaan itseni, jos teen siitä julkisen tässä kohtaa.

 

 

Vaalien peruuntuminen

Laiton Lehti jo vuosi sitten myös kertoi Anon ja VKK:n puoluehallituksen olleen niin sekaisin, että olivat TÄYSIN VARMOJA siitä, ettei maakuntavaaleja käydä. Kyllä. Varsinkin Ano ja varapuheenjohtaja Vähäkainu olivat tästä täysin varmoja mikä osiltaan selittää, etteivät olleet edes ehdokkaina vaaleissa eikä VKK:lla ollut vaalikampanjaa.

 

Monet kuitenkin jälleen eivät uskoneet, että Ano ja Vähäkainu voisivat olla niin hulluja. No, katsoppas mitä Ano nyt sanoo kohdassa 29 minuuttia:

 

En ole vieläkkäan varma, että tuleeko niitä vaaleja. … Olen senkin saanut jonkinlaisena näkynä tai profetiania, että jonkinlainen sadonkorjuu on tässä maassa nyt sekä keväällä että syksyllä! Mä oon miettinyt mikä se on. Onko se noi vaalit.

 

 

Ei siis ihme, ettei Ano ole ollut kiinnostunut sen enempää maakunta- kuin eduskuntavaaleistakaan.

 

VKK-puolueen johto ei vieläkään asettunut ehdolle eduskuntavaaleihin! VKK-listat kuin reikäjuusto!

 

 

Videon kommenttiosio on kovin jakautunut: Toiset ovat haltioissaan Anon profetioista, kun taas toiset pitävät Anoa ihan hulluna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

38 thoughts on “Ano Turtiaisen profetiat paljastaa: Suomalaiset ovat Israelin kadonnut juutalaisheimo! Lopun ajat alkaneet!

 1. Kaikkien rappiokansojen ja sen rappioyksilöiden tunnuspiirre on, että vajoavat hekumoimaan muinaisesta suuruudesta ja sen symboleista, ja rehentelevät verisukulaisuudesta menneen ajan suurmiesten, aatelisten ja sivistyskansojen kanssa, tietenkin erottautuakseen harmaasta tavallisesta rengistä ja talonpojasta.
  Olennaista kuitenkin kansan ja yksilötason selviytymiselle, miten omia parhaita puolia vahvistetaan ja heikkouksia tunnistetaan ja kompensoidaan tänä päivänä ja keiden kanssa tänään liittoudutaan ja luodaan verkostoja. Vahva oma kulttuuri ja menneiltä polvilta perityt rituaalit auttavat joitain kansoja ja yksilöitä tässä navigoinnissa. Tärkeintä on kuitenkin nöyryys, vahva yksilötason omatunto ja moraali. Niitä voi tiettyyn pisteeseen saakka yksilössä ja kansassa vahvistaa, mutta jos niitä ei ole syntymälahjana lainkaan saanut, ei toivoa ihmiseksi eikä kansakunnaksi kasvamisesta ole.
  Suomalaiset ovat kuin lauma juopuneita, kukin omasta mielipäihteestään naama messingillään, matkalla historian unholaan.

  Jokaiselle ansionsa mukaan.

  1. Samaa mieltä kanssasi siitä että tärkeintä nöyryys, vahva yksilötason omatunto ja moraali. Jos olet katsonut Anon videoita enemmän, olet myös nähnyt kaikki nämä piirteet. Vai pitääkö alkaa luettelemaan esimerkkejä? Voin senkin tehdä.

 2. Ano pitäisi pakottaa sivuun ellei vkksta haluta raamattukerhoa, ihan liikaa tuhlannut kaikkien aikaa. Nico ja Slimm vois pistää puolueen pystyyn

  1. VKK:ssa ei ole puoluekuria ja tämän ovat todenneet lähetyksessään myös Nico Giansanti ja Milad Deghan (Slim Mill). Puoluekuriton, mutta kristinuskon arvoja, sananvapautta ja ihmisoikeuksia puolustava puolue toimii nyt niin, että sinne mahtuu myös Hare-Krishnaa ja jopa Roomalaiskatolista uskoa tunnustavia.
   Jonkin tutkimuksen mukaan 60% amerikkalaisista uskoo lopunaikojen nyt koittaneen. Katsokaa WEF/Hararin videoita siitä, miten ihminen pala palalta korvataan elektroniikalla verratkaa sitä Raamatun opetuksiin siitä, miten paha valtaa aikojen lopussa Jumalan temppelin, joka siis tarkoittaa kehoa.
   2.Tess 2. luku.
   4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
   https://www.bitchute.com/video/BtZL3MzcEILj/

 3. Valittu kansa olemme mutta juutalaisia emme ole. Suomalaisuus on selviytymistarina vailla vertaa -jotain niin suurta ja jaloa ettei siihin pidä mitään israelin rosvovaltiota sotkea edes sivulauseessa!!!

  1. Juuri näin sensuroimaton totuus!!

   Ydinpommi huijaus asiaa!!

   Don’t worry about atomic and thermonuclear bombs, they’re a Jewish hoax. I challenge anyone who thinks they exist to provide even one piece of actual evidence that they were ever developed, tested or deployed. By all means resort to ad hominem, reductio ad ridiculum, reductio ad absurdum, strawman, argument from incredulity, courtier’s reply, bandwagon argument, causal fallacy, proof by assertion, reification, appeal to wealth. Let it rip with substandard cgi JooTube videos and regale us with tales of suitcase nukes, mini nukes, micro nukes, nano nukes, quanta nukes at 9/11, Lebanon, Iraq. Don’t hold back, those claims get better with the telling.

   You can also tell us about your cousin’s dentist’s uncle’s grandfather’s friend’s mother who worked on the Manhattan Project and THAT makes you an expert! So what are all those rows upon rows of centrifuge tubes for? Tell us in your own words. If you know what you are talking about that should be easy. Don’t hold back, you can even puke up another CIA psyop and accuse me of being a ‘flat earther’. Let it rip.

   You would think that eighty years of this Jewish fear porn would tire out the old whores and they would come up with yet another money laundering scheme and let it drop. But it’s a device for extracting trillions of dollars from taxpayers and it allowed them to write national security laws giving them immunity from prosecution. They can buy any politician or business or country and murder anyone who gets in their way. It dwarfs the Holocau$t scam and NASA’s fake moon landing and the ridiculous claims of landing rovers on Mars. Driving around on the moon and playing golf on the lunar surface? If you believe that men went to the moon, drove around in a stripped down 1948 Willies Jeep and played golf please tell us why you believe it.

   Once again, a word to the wise. Before listening to someone’s claim take a long cold look at his face because just about anything you need to know about someone is right there. We have been conditioned and sedated by cultural marxist education, television, newspapers, the music industry and Jewish controlled institutions to reject judgment based upon appearance. Were told Africans, Indians, Asians, Muslims and especially Jews are victims of white racism. We are the victim of them, not the other way around. Gaze upon the visage of the following and ask yourself if you trust someone with a face like this:
Scott Ritter Edward Teller Robert Oppenheimer
   Father of the atomic bomb, father of the hydrogen bomb. Get out of here with that BS.

   1. ”Don’t worry about atomic and thermonuclear bombs, they’re a Jewish hoax. ”

    Juu, sen sijaan korona, pikku-greta ja monikulttuuri ovat aitoja huijauksia.

 4. Se et­tä Anol­la on ar­tik­ke­lis­sa ku­vat­tu­ja «hal­lu­si­naa­ti­oi­ta», on vain po­liit­ti­nen mie­li­pi­de; se­kä Anon, kir­joit­ta­jan et­tä lu­ki­jan kan­nal­ta.
  –   Tuo mie­li­pi­de voi ol­la yh­tä hy­vin oi­kea kuin vää­rä­kin.
  –   Oi­keut­ta, to­tuut­ta, kau­neut­ta, yms asi­oi­ta ei voi ää­nes­tä­mäl­lä päät­tää.

  On­han se tut­tu ja tur­val­li­nen käyt­täy­ty­mis­mal­li men­nä vaik­ka hel­vet­tiin, jos sin­ne kaik­ki muut­kin ovat me­nos­sa,
  –   mut­ta sil­loin on­kin ky­se ää­nes­tä­jä­KAR­JAN HOI­DOS­TA ei­kä edus­tuk­sel­li­ses­ta de­mok­ra­ti­as­ta.

  Olen­nais­ta on, et­tä Ano py­syy sii­nä mie­li­pi­tees­sä ja ajaa si­tä asi­aa, jon­ka on va­lit­si­joil­leen lu­van­nut.
  –   Vain täl­lä ta­val­la (pe­rin­tei­nen / ny­kyi­nen) de­mok­ra­tia voi toi­mia.

  Vain se, et­tä edus­ta­ja pys­sy oman lin­jan­sa ta­ka­na ko­ko vaa­li­kau­den ei­kä toi­mi tuu­li­vii­rin ta­voin, mah­dol­lis­taa, et­tä ää­nes­tä­jät voi­vat vai­kut­taa edus­kun­nan mie­li­pi­tei­siin.
  –   Pa­him­mas­sa ta­pauk­ses­sa, jos ää­nes­tä­jä he­ti ää­nes­tet­ty­ään huo­maa ää­nes­tä­neen­sä vää­rää eh­do­kas­ta, ää­nes­tä­jän tar­vit­see kär­siä va­lin­tan­sa seu­rauk­sis­ta enin­tään nel­jä vuot­ta,
  –   mut­ta jos edus­ta­jat toi­mi­vat kuin tuu­li­vii­rit ja kan­nat­ta­vat mil­loin Lait­to­man Leh­den, mil­loin puo­lu­een, mil­loin He­sa­rin, mil­loin Brys­se­lin, mil­loin na­ton, mil­loin min­kin vai­kut­ta­ja­ta­hon aja­tuk­sia,
  –   niin sil­loin VAL­TA ON SIIR­TY­NYT POIS ÄÄ­NES­TÄ­JIL­TÄ.

 5. Raamattu on ”Trust the plan” potenssiin miljoona.
  Rappareiden editoima Raamattu ”ennustaa” että nyt käy niin-ja-niin ja koska tämä on Jumalan tahto niin ainoa mitä voit tehdä on rukoilla ja toivoa että et joudu helvettiin. Älä keskity elämään vaan kuolemaan. Tämä Raamatun Jumala on aika pikkumainen ja pahantahtoinen hahmo. Hän on antanut ihmisille vapaan tahdon mutta jos et tee kuten hän käskee niin joudut helvettiin. Jumala on vienyt pelolla johtamisen ihan omalle levelilleen.

  Qtardit aina sanovat että Trump pelaa ovelaa shakkia. No niin pelaa, just tätä samaa. Heiltä vaan mennyt pikkasen ohi että Trump on sillä toisella puolella shakkilautaa, ei meidän.

  Sipilä piti puheen vuosia sitten jossa hän sanoi että populismin aika on auttamattomasti ohi vuoteen 2025 mennessä. Mitä hän sillä tarkoitti? No sitä että enää näiden psykopaattiglobalistien ei tarvitse edes esittää että olisi joku oppositio vaan voivat viedä agendaansa eteenpäin ihan kirkkaassa päivänvalossa (vrt. Persut). WEF:in Klaus Schwabit ja Yuvel Noah Hararit ja kumppanit aivan avoimesti kertovat mikä se agenda on eikä yksikään Suomen poliitikoista ole näistä tavoitteista irtisanoutunut, päinvastoin. Siellä ne Davosissa Marinit ja muu lössi hehkuttaa miten mahtava The Great Reset on joka johtaa ihmisten totaalikontrolliin digi-id:n ja digi-valuutan avulla ja jonka läpiviemiseen käytettiin Covid -nimistä Troijan Hevosta. Tämäkään ilmiselvä asia ei ole auennut kuin kouralliselle ihmisiä.

  VKK ja Ano Turtiaisen one man show Eduskunnassa taisi olla se vihoviimeinen jäänne populismista. Häntä seuraa enää kiihkouskovaiset tai muuten vaan kuutamolla olevat. Suomen kansa on niin aivopestyä että se pieni ryhmä joka vielä jaksaa uskoa vaaleihin kinastelevat täysin sirpaloituneen pienpuoluekentän sisällä josta ei tule pääsemään yksikään läpi vaaleissa. Ja jos hypoteettisesti pääsisikin, mitä sitten? Mitä yksi Ano Turtiainen sai aikaiseksi? Ei yhtään mitään. Jutteli kivoja. Se on valeopposition tehtävä.

  1. Yuvel Noah Harari on yksi kauheimmista suvakeista! Sattumalta hesari julkaisee hänen artikkeleja tasasin väliajoin, mutta jättää aina kertomatta, että hän on esinahaton julkihomo.

   Esinahaton julkihomo ei voi olla roolimalli tai asiantuntija tavalliselle suomalaiselle!

   1. Suvakki? Miten hän on suvakki? Koska on homo?
    Tyyppi on umpihullu globalisti joka haluaa tappaa 95% maailman väestöstä. Ne initioitumattomat jotka saa elää tässä dystopiassa, saavat palvella heitä heidän armostaan. Hän on Klaus Schwabin neuvonantaja, Klaus Schwabin isä oli Hitlerin lähipiirissä jota ”factcheckerit” yrittävät pimittää minkä pystyvät.

    Hitlerin lähipiirissä oli muuten Maltan Ritareita, mm Heinrich Himmler (Gestapon päällikkö) ja Franz von Papen (Hitlerin hallinnon varakanseri) . Malta ritareita olivat muuten myös Prescott Bush (presidentti Bushien isä/isoisä), J. Edgar Hoover (CIA/FBI), Ted Kennedy, Dullesin veljekset jne. – Niin että oliko se sota suunniteltu vaiko orgaaninen? Sama pätee nyt meneillään olevaan Venäjä-Ukraina sotaan. Sama jengi sen on suunnitellut ja Putin on osa tätä lössiä.

    Tämä nyt vaan tiedoksi kun pähkäillään kuka tätä maailmaa oikeasti johtaa ja miten. Nämä LL:n analyysit pistää välillä naurattamaan. Puhuminen jostain ”kasaarimafiasta” tai ”juutalaisista pankkiireista” on pelkkää harhautusta.

 6. Tämä tapaus Turtiainen on kyllä mielenkiintoinen tapaus, siitä miten hän yksinään on yrittänyt puhua järkeä 199:lle maanpetturille arcadinmäellä on kyllä annettava tunnustus ja on oikeasti ihmeteltävä ettei Anon polla ole seonnut aiemmin ja pahemmin. Myös se kun Ano erotettiin persuista on ylivoimaisesti parasta mitä suomi-politiikassa on tapahtunut pitkään aikaan mutta tämä Anon puolue on kyllä ollut pettymys ja luottamus siihen on kyllä laskenut koko ajan varsinkin tuon Convoy-sekoilun jälkeen ja tällä hetkellä en enää usko että puolue edes haluaa mitään muutosta mihinkään, varsinkaan koronatyrannian lopettamista koska tällöin ”rokotevastaisten hörhejen” äänitorveksi profiloitunut puolue todennäköisesti menettäisi äänestäjäkuntansa. Tästä syystä haluan jokaisen 48a §:n seurauksista nauttimaan päässeiden miettivän paljonko VKK loppupeleissä teki vapaaehtoisista kokeellisista ”rokotteista” kieltäytyneiden eteen, saivatko hekään suutaan auki siitä että pakkopiikki tai palkattomuus vaatimus koski hoitajien lisäksi KAIKKIA sote-alan kohteiden työntekijöitä tai vaativatko he kertaakaan 48a:n purkamista viime vuoden aikana kun seuraavan kerran käytte äänestyskopissa.

  Nämä Anon uskonnolliset ulostulot… alkuun pidin näitä vain hieman teennäisen ja väkinäisen oloisena mutta en kiinnittänyt niihin sen enempää huomiota vaan tuumin vain että kristillisten arvojen edustaminen on periaatteessa hyvä asia ja jos joku puolue vielä nykyään on liikkeellä koti, uskonto ja isänmaa arvopohjalla sitä on arvostettava ja kannatettava olitpa sitten itse uskovainen tai et. Sitä että näitä hihhulijuttuja tuntui tulevan aina vain enemmän pidin aluksi väkinäisenä yrityksenä kalastella kristillisdemokraattien äänestäjiä mutta sen jälkeen kun nämä menivät överiksi ja näistä profetioista ruvettiin puhemaan tulin siihen tulokseen ettei näissä Anon jutuissa enää ole järjen hiventäkään. Tällä hetkellä perussuomalaisten tavoin VKK näyttää menetetyltä tilaisuudelta josta olisi voinut tulla konkreettinen vastavoima globalisteille tässä tapauksessa vain tuo hyvältä näyttänyt ajanjakso jäi vain parin kuukauden mittaiseksi. VKK:lla olisi vielä tilaisuus yrittää puhdistaa maineensa liittymällä tuohon kansallismielisen kentän vaaliliittoon mutta jostain syystä he eivät tätä halua tehdä. Mikä haluamme olettaa että VKK on oikealla asialla en vain pysty keksimään tähän mitään järkevää syytä?

  PS. tuolle ylempänä kommetoineelle joka tuumi että Ano pitäisi saada syrjään VKK:sta; VKK:ssa on täysin diktatuurinen säännöstö joka estää perustajajäsenien irtisanomisen ja tämä ylettyy ainakin ensimmäiseen kunniajäseneeseen Nico Giasantiin asti. Eli kulttijohtaja Anoa ei saada syrjään teki hän mitä tahansa.

  Loppukevennykseksi vitsi: Mitä yhteistä on VKK:lla ja SDP:llä?
  Nimistään huolimatta kumpaakaan puoluetta ei kiinnosta kansanvalta (demokratia) joten kansalta ei kysytä mitään, puolueen johdossa olevat kulttijohtajat päättävät kaikesta eivätkä voi joutua vastuuseen henk.koht. perseilyistään olivatpa nämä sitten jauhotteluja, kalliiden aamupalojen syöntejä veronmaksajien piikkiin, puolueensa kannattajien haukkumista saatanan tolloiksi tai puolueen maineen rippeiden tuhoaminen sekavilla profetioilla.

  1. Ano haluaa olla kulttijohtaja, joka saa jostakin profetioita, joita seuraajat henkeään pidätellen odottavat.

  2. No se ”diktatuuri” on juurikin siksi, ettei Persujen tapainen puolueen kaappaus CIA-putkoselta tai keneltäkään muultakaan onnistu.
   Convoyhin ei lähdetty, koska kaikenlainen kännissä örveltäminen syö vain uskottavuutta vakavalta asialta, joka Suomen itsenäisyyden palauttaminen on. Toki osa Convoyn ihmisistä ajoi oikeita asioita, mutta turhautuminen päättäjiin pitäisi purkaa oikeita kanavia pitkin. Keskustelemalla ja äänestämällä. Käsittääkseni Ano sai myös jonkun varoitussoiton asiasta ja sitä en ihmettele, koska noissa mielenosoituksissa liikkuu myös jengiä, joka ei aja oikeita asioita, vaan järjestää YLElle ja HS:lle kuvattavaa, jotta koko mielenosoitus voidaan syyllistää ja karnevalisoida.

 7. Ai…Tämäkö..Kadotettu Israelin Heimo..Jossa joka Kymmenes sana on joko…*aatana..tai *erkele

 8. Kaikki uskovaiset puhuvat lopunajoista, globalistit tietää, että Jumala on olemassa ja Herra on tulossa takaisin. Siksi pystyttivät Baabelin tornin Strasbourgiin EU-parlamentiksi.

  Käteinen raha vähenee, poistuu, pikkuhiljaa, ja tullaan pedonmerkin kysymykseen eteen. Siis milloin? Jopa monet ei-uskovat näkevät tämän tulevan.

  Hengellisesti köyhä Laiton Lehti ei näe tätä, Raamattu on täysin vieras kirja. Ei ole olemassa äärhihhuleita, joko uskot, olet kuuliainen ja vaellat hengessä – vaihtoehtoisesti elät antikristillistä elämään LL:n toimittajana.

 9. Aikoinaan luulin Anon olevan asiallinen, mutta näyttää olevan aivan seinähullu. Persutkin on maan ja rodunpetturipuolue, jossa on jäseninä siirtolaisia. Aika heikolta näyttää tulevaisuus.
  Iranin arjalainen persuissa:
  https://tunnistus.perussuomalaiset.fi/kayttaja/danny-kavosifar/50906400-3fa9-4866-9251-da1f3fbee3f8
  Iranin arjalaiset kampanjoivat PS:n puolesta:
  https://www.verkkouutiset.fi/iranilaiset-shiiat-kampanjoivat-psn-puolesta/#8e5272d4

 10. Ano taitaa nyt sekoittaa Ask€Nazi Juutaloiset…ja Aidot Juutalaiset..Keskenään…

  Tämän €Utanasianpiikitysten kauttahan Paljastui että Suomaaloiset ovat Kyllä..Geneettisesti…Erilaisia…€Urooppaloisiin verrattuna…

  Mutta jotain Sukulaisuutta näyttäisi Olevan…Ask€Natseihin

  ASHKENAZI JEWS NOT AFFECTED BY MASS STERILIZATION THROUGH COVID VACCINES – DR. LEE MERRITT. (Laiskoille..5:00 >)

  https://www.bitchute.com/video/l6MNKNXbsJMX/

 11. Pakkohan tuon ”puolueen” ehdokkaidenkin on olla jollain tavalla jo hulluja kun pistävät itsensä likoon tuon kulttisekoilun puolesta, jossa johtajisto vain odottaa maailmanloppua.

 12. Aina on tietysti hyvä tukea opposition ehdokkaita, mutta pitää kysyä myös mitä siitä saadaan vastineeksi? VKK:lla ja Vapauden liitolla on monia edustajia jo olemassa alemmilla valtatasoilla. Mitä he ovat siellä saaneet aikaiseksi? Pönöttäneet paikoillaan ja toimineet järjestelmän mukaan? Jo yksikin edustaja voisi tehdä korruptiopuolueiden elämästä vaikeata, paljastaa, haastaa ja kritisoida Lokan malliin, mutta tekevätkö he sitä? Pitäisi olla selkeät tavoitteet, mitä ne teemme tai pyrimme tekemään. Se ei riitä että edustaa vain jotain oppositioaatetta tai ryhmää, sillä ei se kiinnosta broileripoliitikkoja. He voivat aina leikkiä ettei sinua ole olemassakaan. Ano on tominut tässä ihan suht hyvin, mutta tuo sekopäisyys ja tiettyjen asioiden sivuuttaminen pilaavat hänenkin työnsä.

 13. On Turtiainen sikäli oikeassa, ettei tätä maata politiikalla voiteta. Hänhän omalla esimerkillään on todistanut nyt sen, että oppositiopuolueista ei löydy pelastajaa Suomelle. Sikäli hänellä oli tehtävänsä tässä maailmanajassa. On myös harhaanjohtavaa hakea pelastajaa jostain oppositiopuolueen johtajasta, kuten Halla-ahon tapauksesta olemme oppineet. Fanipojat nostivat jalustalle, ja pettyivät pahan kerran. Nyt haetaan pelastajaa Turtiaisesta tai Tiihosesta. Ajatelkaa nyt vähän miten pahojen voimien kanssa tässä oikeasti taistellaan!! Siinä Turtiainen on oikeassa, että pelastus tulee yksin Jeesuksesta Kristuksesta.

  En kuitenkaan ymmärrä sitä tulkintaa, että meidän tulisi jotenkin omilla toimillamme edesauttaa Jumalan profetioiden toteutumista, ei Jumala meitä siihen tarvitse. Myös esim. Israelin entinen pääministeri Nathanel Bennettin on väitetty sanoneen, että meidän ei tule vastustaa koronarokotuksia, koska mehän toimimme Jumalan profetian mukaan. Tässä asetutaan itse Jumalan paikalle, jos näin ajattelee.

  1. >   pe­las­ta­jaa jos­tain op­po­si­ti­opuo­lu­een joh­ta­jas­ta

   Mei­dän kult­tuu­rim­me on sel­lai­nen, et­tä kun vas­taan tu­lee kol­lek­tii­via kos­ke­va on­gel­ma, alam­me et­siä hen­ki­löä jo­ka rat­kai­see asi­an puo­les­tam­me.
   –    Sii­nä men­nään pa­has­ti met­sään.

   Sen si­jaan, et­tä nos­tai­sim­me jon­kun ver­tai­sis­tam­me rat­kai­si­jan pai­kal­le, mei­dän pi­täi­si kun­kin omal­la ko­dal­laan ha­kea rat­kai­sua tä­hän ni­me­no­mai­seen on­gel­maan.
   –    Pa­ras rat­kai­su sit­ten löy­tyy yh­tei­sön kes­kuu­des­ta.

   Val­ta ja vas­tuu kul­ke­vat kä­si kä­des­sä:
   –    kun an­nam­me rat­kai­su­val­lan toi­sel­le hen­ki­löl­le, voim­me it­se huo­ah­taa hel­po­tuk­ses­ta ja ikään kuin tuu­dit­tau­tua sii­hen, et­tä nyt ra­hal­la olem­me os­ta­neet it­sem­me va­paak­si ky­sei­sen on­gel­man rat­kai­se­mi­sen vas­tuus­ta.
   –    Ra­ha kyl­lä kel­paa rat­kai­si­ja-eh­dok­kail­le, mut­ta vas­tuun mu­ka­na meil­tä sii­nä ohes­sa me­ni val­ta ja val­lan käyt­tö yh­tei­siin asi­oi­hin.

   Vii­saut­ta ei voi ra­hal­la os­taa.

 14. Jos Ano on oikeasti tuota mieltä niin se on seinähullu. Tiedättehän sanonnan perusteen? Henkilö joka on niin hullu että kahlittiin seinään.

  Me emme ikinä voi olla minkään niin alhaisen rodun, kuin juutalaisten, sukua. Olemme toki euroopan alkuperäiskansaa, mutta onneksi meillä ei ole mitään yhteyksiä juutalaisiin, eikä kasaareihin. Jo meidän kallon muotommekin on aivan erilainen.

  En tiedä mitä Ano tuolla hakee, mutta tuntuu että mitä enemmän se suutaan aukoo, sitä enemmän se kertoo alistumisestaan ”eliitille”.

  1. Ano yritti kertoa meidän olevan yksi Juudean 12 kadonneesta heimosta, heimosta jotka ajettiin pakoon Pyhältä Maalta valtaosin Eurooppaan. Tässä yhteydessä suomalaisten nähdään olevan Isaskarin heimoa.

   Virhe tuli siinä että Ano viittasi meidän olevan juutalaisia.

  2. Kyllä Anun tavasta puhua ja keskustella…Kuule sen että Se on Älykäs kaveri…Mutta välillä jalat irtoaa Maasta ja Ne ajatukset lähtee semmoisiin sfääreihin..Ettei meinaa uskoa..

   Joskus Itse seuras sitä Jouko Pihoa..Mutta oli pakko lopettaa..Just sen saman syyn takia..

 15. Eeva-Liisa Virtanen on siionisti – lähteenä ilmeisesti kelpaa kun propagandaa tehdään. Juha Molari on ollut töissä pappina siionistikirkossa.

  Siionistit luulevat ja siionistiseurakunnat Suomessa opettavat kannattajilleen, että juutalaiset ovat ’valittu kansa’, kun taas Raamattua tunteva tietää, että siionistivaltio Israel on epäjumala Ramphanin valtio, ja tietävät, että kristityt ovat Jumalan valittu kansa, niinkuin UT:ssa lukee.

  Ilman Raamatun tuntemusta asiaa ei voi ymmärtää, Ano ymmärtää asioista jotakin.

  Ei ikinä – koskaan – voi tietää ovatko suomalaiset Israelin kadonnut heimo, eikä sellaiseen pidä lähteä. On olemassa kristittyjä jotka ovat tutkineet omaa dna:ta myheritagen kautta ja ovat varmoja siitä, että he kuuluvat em heimoihin.

  (valtionkirkko on aina ollut siionistikirkko – ja se oli sitä jo ennenkuin Suomi ns itsenäistyi)

 16. Huonostipa Marco tuntee kirjoitettua historiaa seemiläisistä, jotka ovat meidän esi-isiä. Etsipä käsiisi kaikki mahdollinen kirjoitettu kuvaus Jeesuksen ulkonäöstä. Tulet yllättymään.

 17. Tuhansien muiden tavoin pidin Anoa pelastava enkelinä saastaisessa poliittisessa kentässämme.

  Nyt en enää tajua mitä tuo äijä touhuaa muuta kuin talvikalastaa…..

 18. Kumma, että KAIKILLA on niin kova HINKU päästä VALITUN KANSAN sukupuuhun! Toisaalta suomalaiset ovat niin YKSINKERTAISIA ja TYHMIÄ ettei heitä voi olla RAKASTAMATTA. Kun rollaatori mummo ei jaksa nostaa kulkupeliään kadun reunan yli. EI sitä voi vain katsoa sivusta KUKAAN, joka on saanut edes jonkintasoisen KOTIKASVATUKSEN!!!

  Tietysti MEITÄ paljon KORKEIMMISTA kulttuureista rahdatut MATUT kääntäisivät mummon ja POLKISIVAT vielä päälle kuin tupakin TUMPIN!!!

  Lehtessä lukee ”ILTA-ÄHKYSSÄ” suuremmoisilla BUUKSTAAVEILLA: ”SUOMALAISMIEHET RYÖSTIVÄT ja PITIVÄT PAHASTI mummoa!!!” ”Mutta tämän ”käännytyksen” johtosta suomalaismummo kääntyi ISLAMIN ruhjomiseen. Mummo on mustassa ”S Ä K I S S Ä” ! ! ! ”

 19. Anolla on psykoosit tulilla. Profetia on päällä, se jatkuu, se saa vielä jatkoa. Profetia tulee. Pitää vain rukoilla.

 20. Meillä kaikilla ihmisillä on yhteinen kantaisä Adam ja kantaäiti Eeva joista kansat polveutuvat. Käykää lukemassa Luominen.fi löytyy myös videoita Jeesus on Herra ja Jumala.

  1. Ensin oli Aku ja Iines Ankka. Molemmat lankesivat ansaan.
   Heidät loi suuri Walt. Ja joka sana ja sivu on puhdasta inspiraatiota ja profetiaa.
   Kvak.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*