Marco de Wit 18 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on pakotettu välillä sensuroimaan kommenttiosiota, koska syytteitä sataa muutenkin. Erityisen paljon sensuurintarvetta herätti tämä juttu.

 

 

Jari Taponen esiintynyt naisena, mutta tekee rikosilmoituksen, jos häntä kutsutaan munattomaksi!?!

 

 

Yksi juttua kritisoinut oli Hetkinen. Laiton Lehti oli kuitenkin pakotettu sensuroimaan seuraavalla tavalla:

 

 

 

Laiton Lehti pyytää anteeksi Pyllytär-sanan sensurointia. Hetkinen on nimittäin ihan oikeassa. Taponen todellakin kutsuu itseään pyllyttäreksi.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Naisena esiintynyt ylikomissaari Jari Taponen on myös Pyllytär?

  1. Tokentubessa on kanava nimeltään ”Pikkulammas” joka analysoi ihmisten todellista sukupuolta kehon rakenteen perusteella. Miehillä ja naisilla on täysin erilainen luustonrakenne jota ei voi muuttaa edes leikkauksilla tai hormonihoidoilla vaikka ne aloitettaisiin varhaisessa vaiheessa. Hänen analyysien mukaan meidänkin julkisuuden henkilöiden joukossa on iso liuta ihmisiä jotka ovat syntyneet muuksi sukupuoleksi kuin mitä nyt esittävät (mm. Sanna Marin). Tämä transagenda on vanhempi ja paljon yleisempi kuin ihmiset kuvittelevatkaan, nyt sitä vain yritetään normalisoida urakalla. Ilmiselviä transfereita ovat mm. Michelle Obama ja Uuden Seelannin pääministeri Jacinda Ardern jota Marin kävi juuri tapaamassa. Heissä muuten on paljon samaa näköä. Ikääntyminen paljastaa nämä transformerit yleensä aika raa´alla tavalla, Marinilla vielä vähän armonaikaa mutta alkaa näkymään jo.

   Kannattaa katsoa, mielestäni aivan variantteja perusteluja kyseenalaistaa tiettyjen ihmisten oikea sukupuoli:

   https://tokentube.net/channel/1867104110/Pikkulammas/videos

   Seuraava kysymys tietysti on että miksi tämä transagenda?
   Ihminen on luonnon/luojan oma luomus, mikään mikä esiintyy luonnossa sellaisenaan ei ole patentoitavissa. Geenimanipuloitu on. Ihmisiä on kahta sukupuolta, on miehiä ja on naisia. Kun ihminen manipuloidaan uskomaan että hän on jotain muuta, hän ei ole enää juridisesti luonnollinen olento joka puolestaan tarkoittaa että tällä uudella lisääntymiskyvyttömällä oliolla (androgyyni) ei voi myöskään olla ihmisoikeuksia ja hänellä (sillä) on omistaja. You will own nothing and you will be happy 15-minuutin kaupunki-karsinassa totaalikontrollin alaisena 24h. Tämä on se Davosin porukan lopullinen päämäärä.

   1. Kävin katsomassa tuota kanavaa..Siellä valitettavasti oikaistaan asiassa aika rajusti jossain kohdissa…

    Eesm…Siinä luustorakenne asiassa…

    1. Kuinka niin? Väitätkö että naisen lantio ei ole erilainen kuin miehen joka vaikuttaa mm. kävelytyyliin. Näin on oltava raskauden ja synnytyksen vuoksi. Mies joka tässä sekomaailmassa synnyttää on ollut syntyessään nainen. Kanavan pitäjä kyllä mielestäni muistaa usein mainita että jotkut piirteet eivät ole ehdottomia vaikkakin tyypillisiä (sormien pituus esim).

     Mutta on totta että kun ihmiset on nykyään altistettu jo sikiövaiheessa monenlaisille hormonihäiriköille + syntymän jälkeen alkaa armoton aivopesu niin sekametelisoppaahan siitä myös syntyy ja näin on tarkoitettukin. Niin fyysisesti kuin henkisesti. Mutta edelleen sukupuolia on vain kaksi. Jos et tunne kuuluvasi siihen kehoon jonka kromosomit määrittävät niin vika on päässä/hormonitoiminnassa/aivopesussa.

   2. Sannastahan on kuvia lapsuudesta ja koulusta ihmiset muistavat hänet. Tarkoitatko että hän hermafrodiitti eli syntynyt epäselvillä genitaaleilla? Jos Sanna sellainen on, niin sitten lapsi ei ole hänen, sillä hermafrodiiteilla ei ole kohtua. Mutta kyllähän hän aivan tytöltä mielestäni näyttää ja tytöiksihän hermafrodiitit käsittääkseni lähes aina kasvatetaan.

    1. Sanna kasvoi lesbo-perheessä josta on kovin vähän tietoa. Kuka hänen äitinsä edes on, onko hänestä yhtään kuvaakaan missään? Isä kuoli aika sopivasti myös heti pian kun Sannasta tuli pääministeri, ehti tosin hiukka jo lörpötellä mm. Seiskalle. Hän ei mennyt edes hautajaisiin. Eli ei tuo Marinin historiikki mitään ihan normisettiä ole. Eikä pääministeriksi tosta vaan tulla, kyllä siellä taustalla on paljon asioita joista kansa ei tiedä mitään.

     Ulkonäön perusteella ei voi todellakaan päätellä onko joku nainen tai mies ollut syntyjään. mm. Thaimaassa seksituristit ovat taatusti yllättyneet lukemattomat kerrat kun kuvankauniilta thaikkutytöltä on löytynyt illan päätteeksi pöksyistä jotain ihan muuta kuin piti. Victoria´s Secret mallit taitavat melkein kaikki olla transuja, se on se ”salaisuus”.

     Marinin käsimerkkien perusteella (pitää toisen käden sormilla kiinni etusormea puolesta välistä) kanavan tekijän mukaan hänet on kastroitu jossain vaiheessa. Mitä aikaisemmassa vaiheessa transitio aloitetaan, sitä enemmän se vaikuttaa lopputulokseen, pituuteen jne. En nyt väitä tietäväni että näin on mutta mitä enemmän tota psykopaatti-akkaa seuraa niin kyllä hänestä löytyy miehisiä piirteitä siroudestaan huolimatta. Ja kun seuraa muuta maailmaa niin näitä on tosiaan joka puolella, Lady Gaga, Miley Cyrus jne – miksi Suomi olisi tästä globalistien agendasta jäänyt jälkeen?

     1. Voisiko ”Nimetön” vastata faktoilla? ”TLP” kirjoitti faktoja ja sitten sinä pommitat jotakin aivan kuumehoureista settiä. No, tuo Thaimaan-juttu taitaa olla totta, mutta en ole siellä käynyt itse. Mikä Sannasta teki pääministerin — se että on kahden lesbon kasvattama? Ei tuo nyt ihan riitä. Mielestäni kiinostavampaa on mitä Sipilän pojalle kävi tai miksi Vanhanen on edelleen politiikan huipulla kaikkien rikoksiensa jälkeen. Muistatteko Sipilän ”sijoituskirjekuoren” tai Lehtomäen Talvivaara-kytkökset? Mutta helppohan se on lässyttää jostakin sormien asennosta. Pitkät sormet ovat mielenkiintoisempi bongaus. Esim. Kristen Wiig tai Julia Roberts.

 1. Olen aina oikeassa! Edelleen olen sitä mieltä, että tulevassa oikeudenkäynnissä tämä pyllytär-teema täytyy perata läpikotaisin. Ano Turtiaisen hankkiminen asiantuntijatodistajaksi kertomaan mitä ”munaton nillittäjä” käytännössä tarkoittaa on välttämätöntä, koska kyseessä on laillinen ja julkinen mielipide merkittävää julkista valtaa käyttävästä virkamiehestä.

  Taposelta pitää myös kysyä mielipidettä apinarutosta. Jos hän vastustaa apinaruttoa, niin miksi hän fanittaa homoja, jotka levittävät tätä vaarallista tautia?

  Itse asiassa oikeudenkäynti voi olla erinomainen tilaisuus vaatia Taposta julkisesti tuomitsemaan ja irtsanoutumaan homoista. Ei korkeassa asemassa oleva yhteiskunnan tukipilarina toimiva poliisi voi fanittaa homoja varsinkaan, jos jotkut homot juhlissaan levittävät apinaruttoa!

 2. Haluaisin kiistää Laitonlehteä kohtaan nostettuja syytteitä.

  @jaritaponen(än?) uraa käsitelleessä artikkelissa väitetään allekirjoittaneen olevan ”räävitön”. Mielestäni en ole laisinkaan ”räävitön” vaan esimerkiksi ”hauska”.

 3. Marco…Muuta nimeks….Laitonsatiirilehti.

  Niin voit nostaa Niille…Oikeudess..Keskisormea

  Kaikki on Pelkkää…Satiiria..

  1. Kun kertoo olevansa performanssia tekevä taiteilija, niin saa tehdä mitä muuta tahansa, mutta ei tappaa eikä pahoinpidellä ketään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*