17 thoughts on “Päivän kuva: Koulu

 1. https://archive.fo/L7yVG

  IS pääkirjoittaja on herännyt Suomen koulujärjestelmän surkeuteen. Eipä mitään, sitä ne vieraiden valtojen ohjaamat ja lahjomat poliitikot ovat halunneet jo vuosikymmenet. Vihdoin se toteutuu. Mädättämällä koulut ja yliopistot kansa tyhmenee. Tuo menee ihan KGB:n oppien mukaan. Tarvitaan vain yhden sukupolven aika, kun koko maa on kaapattu vieraan vallankäyttäjän hallintaan.

  Ihmeen kauan se Suomessa kesti. Neukut aloittivat 1944, se vielä torjuttiin joten kuten, mutta alamäki alkoi oikeastaan 1990-luvulla EU-totaalimädätyksen aikana. EU, euro ja Nato, lisäksi amerikkalainen aivopesu.

  1. Nä­mä «pi­sa-tu­lok­set» mää­räy­ty­vät po­liit­ti­sin pe­rus­tein ja ny­ky­ään tu­lok­siin vai­kut­taa eni­ten kor­rup­tio: se me­nes­tyy, jo­ka mak­saa par­haan hin­nan kär­ki­pai­kas­ta.

   Ky­se on myös sii­tä, mi­tä mi­ta­taan ja mi­ten. Voi­han ol­la älyk­kyy­so­sa­mää­räl­tään 75:n op­pi­laan opet­ta­mi­nen kir­joit­ta­maan opet­ta­jan kan­nal­ta suu­rem­pi saa­vu­tus kuin ÄÖ 125:n op­pi­laan te­ke­mi­nen pro­fes­so­rik­si.

   On­kin ky­syt­tä­vä on­ko op­pi­la­sai­nes huo­non­tu­nut vai on­ko ky­se sii­tä, et­tä opet­ta­jat ovat huo­non­tu­neet. Yleen­sä täl­lais­ten ar­tik­ke­lien ta­ka­na on am­mat­ti­liit­to, jo­ka vain ha­lu­aa li­sää palk­kaa ja on sik­si os­ta­nut puf­fi­ar­tik­ke­lei­ta pää­leh­tiin.

 2. Nor­maa­lis­ti opet­ta­ja tar­vit­see jo­ko van­hem­pien lu­van tai sit­ten syy­te­suo­jan jul­kais­tak­seen op­pi­lai­den ku­via.

 3. Kysyn tämän jälleen kerran; miksi te joilla on jälkikasvua ette millään lailla vastusta sateenkaari-ideologian tyrkyttämistä lapsillenne päiväkoti-ikäisestä alkaen? Varsinkin isien vastaus tähän olisi mukava kuulla mikäli oletamme että semmoisia perheitä joissa lasten isät ovat vielä kuvioissa mukana ja saavat joskus sanoakin jotain vielä löytyy ”sivistyneen läntisen arvomaailman” omaavista maista.

  1. Kokemukseni yläkouluikäisistä pojista, sekä vielä pienemmistä. Ovat mieleltään ja keholtaan terveitä ja vastustavat sekä halveksivat vihreitä, Marinia, aakkosopettajia ja kaikkea ituhörhöilyä.

   Sen lisäksi tiedän, että osa heistä repii valtapuolueiden vaalijulisteita irti telineistä ja jättävät vain persujen julisteet paikoilleen.

   Heistä on siis erittäin upea uusi sukupolvi jo kasvanut. EI OLE ISKÄN OPETUKSET MENNEET HUKKAAN, vaan he ihan aikuisen oikeasti luontaisestikin ymmärtävät oikean ja väärän ideologian ja mädätysaivopesu ei POIKIIN tehoa huolimatta, että koulu ja viihde työntää punaviherpaskaa joka tuutista 24/7.

   Tunnen suurta isänmaallista ylpeyttä omalta osaltani, kasvatan myös omalla esimerkillä.

   Tytöistä pitää olla huolissaan, kun media ja viihde syöttää mielikuvaa heille etteivät he ole tarpeeksi ihan omina itsenään.

 4. Marco…Kun Olet noin hanakast…Sensuroimaan…Voisit samalla sitten myös korjata Kirjoitusvirheet…

 5. Minkähän maan lippu toi on jota noi lapset on piirtäneet? No, kun ne kaikki tuntuvat fanittavan sitä niin lähetetään ne sitten keskenään sinne.

  1. Ton ikäset..Uskoo vielä Joulupukkiin…Ja Kaikkiin muihinkin Valheisiin..Mitä ne Tarhan Kukkahattutädit ja Namusedät Niille satuilevat..

   Juuso…Jos tykkäät leikkiä Muitten Poikien kanss…Olet Homo
   Reetta…Jos Tykkäät että Maijalla on kaunis Mekko ja Tukka…Olet Lesbo

   ja sitä rataa..

 6. Suomalaisten poikien PISA- menestystä voimme parantaa yksinkertaisella keinolla. Annetaan koepäivinä maahanmuuttaja- taustaisille vapaapäivä. Näin teki Ruotsi mutta jäi kiinni huijauksestaan. Viro taitaa olla nyt kärkimaa ja typerät suvakki-ämmämme tätä taivastelevat ja veikkaavat parempaa tietokonekantaa. Voi jumalauta, me tavikset syyn toki tiedämme. Sinne ei typeriä matuja oteta.

 7. Valitettavasti ja VIELÄ enemmän VALITETTAVAA on se, ettei NYKYajan vanhemmilla ole JÄRKEÄ päässään eikä TIETOAKAAN minkäänlaisista PERUSARVOISTA. Jotka ovat kuin sisäänrakennettuja KOMPANSSEJA, jotka antavat sen OIKEAN suunnan VANHEMMUUDELLE. Olipa ULKOPUOLINEN yhteiskunta kuinka SAIRAS hyvänsä. Nuokin piltit ovat SISÄÄNAJETTAVINA ”Uncle Joe:n” ja KALTAISTENSA kieroutuneiden PEDOFIILIEN kertakäyttöleluiksi!!! WEF:n luomassa maailmassa kaikki ISOJEN KIRJAINTEN pervojen perusoikeus on VAPAASTI SAALISTAA kuin kissapedot Afrikan savannilla MIELEISTÄÄN riistaa!!! KAUNISTA. Eikö totta!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*