13 thoughts on “Päivän video: Pahoinpitely

    1. Ne hoitajat tekevät hyvää, minullakin in jo viides rokotus saatu, eikä minkäänlaisia haittoja ole esiintynyt. Puhutaan paljon ylikuolleisuudesta mutta tilastokeskuksen mukaan kuolleiden määrä vuonna 20121 ei ole mitenkään kohonnut ja sekin mitä nousua on tapahtunut niin johtuu väestön yleisestä vanhenemisestä. Vanhuuteen kun on tapana kuolla ja kun vanhoja ihmisiä on enemmän niin kuolleitakin on enemmän.

  1. Ja näyttää että omat vanhemmat pakkorokotuttavat lapsensa. Mitä saatanan palvojia. Mutta eurinkolasit pitää olla muodikkasti otsalla vaikka leveä perse kiinnittää huomion.

    No, tuokin nuori oppii jotain jolla sitten kirota vanhempansa myöhemmin jotteivät pääse taivaaseen. Ja kun pari vuotta tulee lisää ja likka hoksaa mitä sinne tehtiin, niin kyllä väliovet paukkuu.

  2. Valkoiset naiset yleisellä tasolla, erityisesti Suomessa ovat satanistista naisten saastaa, joka vihaa lapsia, perheitä, Jumalaa ja miehiä. Valkoiset naiset ja ”älykkäät” valkoiset ovat molemmat kaikkein pahimpia vihollisiamme. Erityistä saastaa ovat nimenomaan valkoiset suomalaiset huorat, jotka tuhoavat ja vihaavat lapsia, perheitä, Jumalaa ja miehiä.

  3. Älä koskaan unohda ja anna armoa satanistisille valkoisille huorille, varsinkaan Suomessa. He ovat lähes kaikki pahimpia vihollisiasi, jotka tuhoavat lapset, perheet ja kristinuskon maan päällä. He ovat pahuuden satanisteja.

  4. TYTÖLLÄ voi olla tieto, mutta EPÄILEN VAHVASTI. ETTEI ole! Todennäköisesti normi PIIKKI PELKOINEN. Mukana kaiketi äiteliini, niin kuin tavallisesti pitää olla, että uhri saadaan raahattua TUOMIOLLE! Voi olla jo VAINAA, sillä kaikkein VAHVIMMAT (kymmenkertaiset) ”annokset” menivät sirvelöille naisille ja kokoa: ”ISO ARSKA” miehille se ”hempeämpi” R U U T T A ! ! ! Ikävää, ettei murhatut voi tehdä rauhaa yläkertaan (jolla tulee mieleen), mutta toisaalta ARMOLLISTA kaikessa KIEROUTUNEISUUKSISSA on se, että lapset ja nuoret pääsevät pois tästä PERKELEEN ”föönaamasta” maailmasta. Sillä on SELVÄÄ, että tästä meno EI tule kuin PAHENEMAAN sille asetetettuun LAKIKORKEUTEENSA, joka on HUOMATTAVASTI (kuitenkin) matalampi kuin ”esikuvansa”. Nimittäin se OIKEA HELVETTI!!! HULLUUS lopulta tuhoaa ITSE ITSENSÄ, sillä aivan kuten lento-onnettomuuksissa. Taivaalta putoavan koneen repii lopulta kappaleiksi sen rakenteiden kestokyvyn ylittävä G-VOIMAT!!! Edellisen tietävät ylirikkaat ”PIRUN KAPPALAISET”, jotka ovat niin ”ROHKEITA ja KAUNIITA”, että heitä HIMOTTAVAT ”Tiedevastaiset” lentäjät puikoissa komeine uniformuineen, sillä KUOLLUT mies EI lennä kuin suoraapäätä jalat edellä HAUTAAN. Mutta ÄHÄ KUTTI! Saipa pitää työpaikkansa!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*