Marco de Wit 19 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti pyrkii paljastamaan valtaeliittiä ja sen toimintatapoja. Yksi näistä toimintatavoista on hallita talouden, politiikan, tieteen ja taiteen kuuluisuuksia kiristyksellä. Ennen vanhaan voitiin kiristää uhkamalla kertoa ihmisille poliitikon tai muun julkkiksen syrjähypystä tai homoudesta. Nykyään nämä ovat kuitenkin ylpeyden aiheita. Itse asiassa on vaikea kiristää enää millään, koska kaiken maailman pervoilu on vain ylpeyden aihe.

 

Lopulta on jäänyt enää vain kaksi tehokasta kiristystapaa: Pedofilia ja murhaava satanismi. Tehokkain kiristysaineisto saadaan tietysti yhdistämällä satanismi ja pedofilia. Niinpä Israelin tiedustelupalvelu Mossad on luonut valtavan suuria satanistisia pedofiliaverkostoja, joihin se yrittää sotkea kaikki poliitikot ja julkkikset.

 

Mossad järjestää 90% maailman terrorismista ja eliitin lapsiseksiringeistä?

 

 

Alussa pedoverkostoon houkutteleminen tietysti tapahtuu tarjoamalla esim. humaltuneelle poliitikolle jotain lievästi alaikäistä seksikumppaniksi. Tämän jälkeen sitten tarjotaan vielä nuorempaa ja lopulta kutsutaan satanistiseen pedo-orgioihin. Luonnollisestikaan näitä ei kutsuta satanistisiksi, vaan ne verhotaan suvaitsevaiseksi hauskanpidoksi tai esim. modernin taiteen esittelyksi.

 

Näin Mossad on saanut haltuunsa varsinkin monia rock-tähtiä, jotka voisivat nostaa nuoria sotia ja muita valtion toimia vastaan. Tämä selittää myös sen miksi niin harva muusikko on noussut koronatyranniaa ja myrkkypiikkejä vastaan. Vapautta korostavat rock-tähdet ovatkin osoittautuneet (kiristetyiksi?) lampaiksi.

 

 

Mikseivät rock-tähdet protestoi valtaeliitin valheita ja rikoksia? CIA ja Mossad kiristävät? (Jim Morrison elää?)

 

 

Mossad on myös aktiivinen muotimaailmassa, jossa on paljon kauniita nuoria naisia. Nämä naiset usein taistelevat raivoisasti päästäkseen eteenpäin urallaan ollen valmiita tekemään mitä tahansa. Vaikka osallistumaan pedo-orgioihin. (Yllättäen naiset näyttävät muutenkin olevan pedomyönteisempiä. Siis varsinkin nuoret naiset.)

 

Itse asiassa näyttää siltä, että pedomyönteisyys alkaa olla edellytys muotiuralla eteenpäin pääsylle. Tämä muotimaailman pedomyönteisyys tuli esille myös Balenciaga-muotitalon mainoksissa.

 

Toimittaja Minna Nord vähättelee Balenciaga-muotitalon pedofiilikampanjaa!

 

Onneksi Fox-kanava ja vaihtoehtomedia paljastivat muotimaailman pervoilun.

 

 

 

Erityisen aktiivinen Mossad on tietysti juutalaisten oligarkkien hallitsemassa Hollywoodissa, jossa eteenpäin pääsy usein edellyttää seksuaalisten palvelujen tarjoamista. Mel Gibson ja moni muu onkin varoittanut pedofilian olevan Hollywoodissa suorastaan normaalia. Niinpä moni ei yllättynyt, että näyttelijä Jamie Lee Curtiksen talossa on tällainen taulu.

 

 

 

 

 

 

 

Onko sattuma, että Jamie Lee Curtis on myös yksi kaikista hulluimmista myrkkypiikin tyrkyttäjistä.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Mossadin pedostrategia ja Hollywoodin uusin pedogate: Jamie Lee Curtiksen pedotaulu

 1. Todella monet valkoiset naiset ovat satanisteja, lasten raiskaajia ja pedofiileja. He ovat pahimpia vihollisiamme ia Jumalan vihaajia.

 2. Vastenmielinen ”akka”. Pikagoogletuksella selviää että tuo naisoletettu on mukana lastensairaalaprojekteissa joissa tuntuu häärivän joka puolella hyvin kyseenalaista porukkaa (meillä Anne Berner & Co). Tulee väkisin mieleen tapaus Jimmy Saville jolla oli jopa oma huone sairaalassa josta mukava pääsy öisinkin uhrien kimppuun. Hänen ja miehensä sukutaustat on myös erittäin mielenkiintoista luettavaa ihan Wikipediankin perusteella. Saatanan synagoogaa näyttäisi olevan kaikki.

  Entäs tämä sitten:
  Jamie Lee Curtis would love to voice the devil in new ‘Exorcist’ series
  https://nypost.com/2021/10/29/jamie-lee-curtis-would-love-to-voice-the-devil-in-exorcist-series/

 3. Mielisairas vajaaälyinen hullu ja lisäksi kapeakasvoinen ja huuleton ruma vierasrotuinen akka.

  Kuka edes noita Hollywood tuotteita seuraa enää. Naiset saavat rooleja vain sängyn kautta. Selvää Hollywoodin juutalaista seksismia. Käyttävät nahatonta sormea tunkeutuessaan väkisin valkoisen naisen sisään. Hyi helvetti!

 4. Miksi niin suuri osa ihmisistä keskittyi noihin tuoleihin? Mitä ihmeellistä niissä oli?

  Tuon valokuvan minä kyllä koin häiriintyneet ihmisen ihannoimaksi, mutta ehkä juuri siksi Jamiesta tuli ”Hollywood stara”.

 5. Monet valkoiset huorat oikein nauttivat lasten raiskaamisesta ja leikkelystä. He ovat todella sairaita lasten, perheiden ja Jumalan vihaajia. Monilla naisilla on joku pakkomielle hyväksikäyttää ja leikellä lapsia, sekä palvoa Saatanaa.

 6. Suomalaiset valkoiset naiset ovat melkein kaikki uskottomia, lapsia raiskaavia, materialistisia ja satanistisia pedohuoria.

 7. Laittomalle Lehdelle on yritetty pitkään kertoa kuinka kaikki valkoinen eliitti on aina ollut satanistista, mädättävää, maanpetturimaista, kansanpetturimaista jne. He ja valkoiset naiset ovat molemmat kaikkein pahimpia vihollisiamme, jotka tuhoavat lapsemme ja kansamme.

  Lisäksi sekarotuinen sekakansa amerikkalaiset/britit ovat helpossa elinympäristössään lisäännyttyään lisääntymässä hallitsemattomasti ja tuhoavat nyt myös suomalaiset. Helppo heillä on elää kun vain ottavat muilta ja elävät aina muiden selkänahasta. Amerikkalaiset ja britit ovat sairaita, epärehellisiä ja rikollisia orja -ja huumekauppiaiden jälkeläisiä, jotka eivät ole koskaan kyenneet elämään omillaan. Keiden luulet vieneen orjia myytäväksi Kiovan orjamarkkinoille ja kuka näitä orjia osti ja möi eteenpäin? Kukaan ei kirjoita siitä kuinka ne olivat juuri amerikkalaiset/brittiläiset rikolliset saastat jotka möivät orjia ja myöhemmin huumeita joka puolelle. He ovat aina olleet hyvin häikäilemättömiä ja kyvyttömiä elättejä, jotka ovat aina tehneet jotain tällaista hyvin teennäistä ja rappiollista kauppaa, koska eivät ole koskaan osanneet tehdä itse mitään. Muista eläminen, orja -ja huumekauppa ovat aina olleet se syy heidän lihavaan elintasoon helpon ympäristön lisäksi. Siinä se. Kukaan ei kehtaa kirjoittaa kuinka he ovat aina koko historiansa olleet vain hyvin häikäilemättömiä, rikollisia ja sairaita huume ja orjakauppiaita. Eivät he ole oikeasti mitään ”älykkäitä”. Kuka tahansa voi myydä orjia, huumeita jne. Laittomalle Lehdelle onkin yritetty selittää kuinka mafian pyörittämiseen ei tarvita mitään suurta älykkyyttä.

 8. Niin kuin öylen TOTESIN! Ja KAIKILLA on niin PIRKULEENMOINEN into TUNKEA itseään kipan väliin?????

  KAMMOTTAVA KUVA!!!

 9. Jamie Lee Curtis selittää tässä artikkelissa taulua:

  “Last week I posted a picture of some chairs that included a photograph on the wall by an artist that was gifted to me 20 years ago. I understand it has disturbed some people. As I have said, I am a truth-teller – here’s the truth,” wrote the actress. “It’s a picture of a child, taken by her mother, of her playing in their backyard in a tub of water. Nothing more or less.”

  https://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/celebrity-photos/jamie-lee-curtis-explains-bizarre-framed-photo-of-naked-child-in-home-office/news-story/3b08d4dc3ebd75de78c5028497e1c9ac

  Kuvan on ottanut valokuvaaja nimeltään Betsy Schneider (saanut mm. juutalaiselta Guggenheim säätiöltä rahoitusta koska hänen taide on niin ”exceptionally creative”). Hän on selkeesti erikoistunut karmiviin alastonkuviin lapsista, täällä näitä kuvia lisää:

  https://yournews.com/2023/01/21/2497514/artist-behind-jamie-lee-curtis-pedo-pic-features-more-bizarre/

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*