Marco de Wit 19 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden alkuaikoina julkaistiin paljon Nainen autossa -juttuja. Vähitellen niihin alkoi kuitenkin kyllästymään. Toisaalta on niitä välillä mukava ihmetellä varsinkin, jos katsoo asiaa evoluutiopsykologian kannalta.

 

Ensinnäkin mies on kehittynyt rakentajaksi, sotijaksi ja metsästäjäksi. Näinollen hänellä pitää olla hyvä tilanhallinta eli pystyy esim. arvoimaan etäisyyksiä ja varsinkin kappaleitten suhteita toisiinsa. Tämän vuoksi pallopelitkin kiinnostavat niin paljon miehiä jo ihan vaistomaisellakin tasolla vähän saman tapaan kuin koiriakin. Molemmille hyvä tilanhallinta on geneettinen elinehto.

 

Kyse on tietysti keskiarvoista, joten kyllä miehistäkin löytyy joiltain ominaisuuksiltaan ”naismaisia” miehiä ja naisista joiltain ominaisuuksiltaan ”miesmäisiä” naisia. Tosin tämä nainen on kyllä kaukana miesmäisestä.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Päivän video: Nainen tankkaa

 1. Korkeakoulutetulla vaimollani oli epävarmuutta oikean ja vasemman välillä.
  Oli todella vaikeaa antaa ohjeita autossa ja pysäköiminen meni päin prinkkalaa ja välillä hän esim. ei päässyt normaalisti ovesta ulos kun oli väännellyt autonsa lähelle seinää tai toisia autoja. Vielä pahempi kun yritin selittää tyyrpuuria ja paapuuria. Ilmansuunnat onnistui puolisäkällä ja mietinnän jälkeen. Vastaavaa on ollut muillakin tuntemillani naisilla.
  Ainoa mies kenellä olen todistanut olevan vaikeuksia erottaa oikea vasemmasta oli alokas kaveri joka oli lievästi jälkeenjäänyt eikä häntä olisikaan koskaan pitänyt ottaa puolustusvoimiin muuhun kuin siivoamiseen jos sitäkään, sen verran vaarallista oli esim. ampumaradalla.

  1. Korkeakouluyus vaarantaa arkiälykkyyden. Empiirinen tutkimus sen paljastaa.

   Oliko virhe päästää naiset yliopistoihin. Olisiko parempi että hoitaisivat lapsia kotona, tekisivät elämän helpoksi miehelleen, pyykkäisivät, tiskaisivat, ja mies olisi perheenpää.

   Lisäksi miehet saisivat parempaa palkkaa ja hintataso olisi selvästi alempi. Naiset tulivat työmarkkinoille vain polkemaan miesten palkkatasoa. E-pilleriäkään ei olisi pitänyt keksiä. Onko vastaväitteitä?

 2. Tuollaisia syntyy…Kun on tuotu ruuat..Nenän eteen..Syntymästä asti…

  Ainoa asia mitä on joutunut Opettelemaan…On sen ruuan ohjaaminen suuhun..

  1. Tuosta joukosta sitten valitaan JOHTAJAT ja mielipidevaikuttajat. Jälki on sen mukaista. Kaaosta ja sotaa.

  1. Ja sitten kun tuollainen nainen on käyttänyt kroppaa hyödykseen, eikä aivot ole kehittyneet, jäljelle jää vanha nuorille naisille kiukutteleva kääpä.

 3. Nykyajalla ja ENTISELLÄ on senverta EROA, että NYT kuvataan tekniikalla somen nauruksi. ENNEN mies olisi mennyt AUTTAMAAN ja edes YRITTÄNYT neuvoa kuinka auto tankataan. Bensa-asemalla TÖRTTÖILY on sen verran VAARALLISTA, että sitä voi liki verrata siihen, että vetää uhkarohkean VATIPÄÄN avannosta. Eikä jätä KUVAAMISEN asteelle kaikkien NAURUKSI!!!

  Ennen ihmiset VÄLITTIVÄT toisistaan ja olivat AVULIAITA -liki armollisia – TOISILLEEN -POISLUKIEN IKIKUSIPÄÄT!!!

  Wanhana pieruna autan NAISTA, jos näen jotain niin VAKAVAA tietämättömyydestä johtuvaa TIETÄMÄTTÖMYYTTÄ. Että jo PELKÄN maalaisjärjen perusteella siihen täytyy jonkun puuttua. Varsinkin, jos menee yleisen turvallisuuden puolelle! Ja, jos HUPAKKO on se, mitä HUPAKOT ovat, niin mitä sitten. KAIKKI ME tiedämme, mikä on MAAILMAN tila tänä päivänä! SE on P E R Ä T I L A ! ! !

 4. Manipulatiiviset, loukkaavat ja vähättelevät kommentit naisista ovat psyykkistä pahoinpitelyä naisia kohtaan.

  Olitko tietoinen siitä siellä suomessa myös?

  Se, että joku naista vihaava mies yrittää saada naisen tuntemaan itsesi mitättömäksi, osaamattomaksi ja epävarmaksi henkilöksi, on rakkauden ja kunnioituksen vastakohta!

  Hyvän itsetunnon omaava nainen on immuuni näille sortaville kommenteille. Joten puolustan niitä naisia joilta puuttuu henkinen voima puolustaa itseään.

  Muista, se ei ole sinun syysi naisena jos joudut sortaja miehen henkisen väkivallan kohteeksi ja vastoin omaa tahtoasi.

  Yleensä tämän sortin mies paljastaa itsensä vasta myöhemmin pari suhteessa.

  Eli hän on Susi lampaan vaatteessa, joka esittää eri rooleja pyydystäessään laskelmoivasti
  tulevaa naisuhriansa ansaansa.

  Ihmetten vain kuinka monen ehjän naisen elämä tuhoutuu tällaisessa sairaassa suhteessa?

  Jos olet ihmisarvoa ja vapautta rakastava nainen, niin se ei ole koskaan oikein, jos joku itseään ns. mieheksi kutsuva manipulatiivinen sortaja mies yrittää henkisellä väkivallalla ilkimielisesti eristää
  ja rajoittaa naisen elämää ihmisarvoa alentavilla ja loukkaavilla naisviha puheilla, mistä loistaa sortajan typeryys ja naisten halveksunta läpi.

  Tasapainoiset, elämää kokeneet ja älykkäät, rohkeat, raittiit, huumeettomat, ei tupakoivat, itsenäiset, huumorin tajuiset ja menevät miehet eivät sorra naisia.

  Terveen itsetunnon omaava nainen on kiinnostunut miehistä jotka kunnioittavat naisia. Suhteessa kunnioitus on aina oltava molemmin puolista miehen ja naisen välillä, jotta se suhde onnistuisi.

  Joten jossain on siis mennyt naista sortavan miehen omassa elämässä pahasti pieleen, jos hän haluaa asettaa naisen hellan ja nyrkin väliin?

  Naiset eivät ole ekonomisesti riippuvaisia miehistä. Joten unelmat naisen alistamisesta tulee jäämään toive ajatteluksi lähivuosina. That’$ it!

  Elämä on lyhyt. Se ei mene uusintana. Kannattaa tarkkaan katsoa mihin kalliin aikansa sijoittaa.

  Jos teet hyviä tekoja, niin voit hyvin. Jos teet huonoja tekoja, niin voit huonosti. Elämä on todellisuudessa hyvin yksinkertaista, kunhan sen vain oivaltaa ajoissa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*