Marco de Wit 19 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Pari päivää sitten Laiton Lehti julkaisi tämän kuuluisan videon.

 

Päivän video: Ukrainalaiset ammutaan (K21)

 

 

Videossa tietysti puhuttiin venäjää. Tässä videon englanninkielinen tekstitys. Suvakit tietysti kauhistuvat, että venäläinen sotilas kutsui ukrainalaisia sotilaita homoiksi.

 

No, ovathan ukrainalaiset natseja myöten nykyään liittoutuneet homojen ja muiden pridettäjien kanssa.

 

Tekstitys myös paljastaa sen kuinka sekaisin ukrainalaiset sotilaat ovat. Venäläinen sotilas selvästi käskee heitä antautumaan, mutta jostain syystä ukrainalaiset eivät tunnu tajuavan tai ovat muuten vain täysin sekaisin. No, kyllä olisit sinäkin, jos olisit viikkoja ja kuukausia nälkäisenä ja jäätyneenä jossain poterossa jatkuvan tulituksen alla.

 

Sääli vaan, ettei ukrainalaispoikien tilalla ollut Niinistö ja Hullu-uho.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

41 thoughts on “Viharikos: Venäläinen sotilas kutsui ukrainalaisia sotilaita homoiksi!

 1. Niinistön ja Hullu-uhon aika kokea sama kohtalo vielä tulee. Hullu-uhon kohtalo saa täyttymyksensä rantaveteen juuri ennen kuin hän ehtii astua Ruotsiin menossa olevaan veneeseen.

 2. Pervitiinin voimalla mennään…niin pitkään kun mennään. Tulee vaihe kun aine kääntyy tarkoitustaan vastaan ja tilanteen ollessa päällä se maksaa hengen. Mikään ei ole muuttunut WW2 jälkeen. Huumeilla ei edelleenkään sotia voiteta.

  1. Liikaa hehkuttaa Venäjän armeijaa. Haha. Olet taas joku Naton ja CIA:n trolli tai muuten neuroottiseen ryssävihaan aivopesty hölmö.

 3. Ruotsalaisen Halla-ahon on CIA:n resurssina ja sivarina helppo vaatia venäläisten tappamista. Sama on ollut muidenkin usein sivarien kanssa. Ruotsalaiset ja sivarit ovat usein olleet kaikkein äänekkäimpiä sodan ja tappamisen vaatijoita.

  1. Saman olen huomannut, että sivarit ja sellaisessa asemassa olevat joiden ei itse tarvitse vaivautua sotimaan ovat niitä kovimpia sodan lietsojia. Myös Ruotsissa asuvat Suomalaiset. Esim eräs verkkolehden pitäjä Paavo…

  2. Sekä feministiset suvakkinaiset ovat sotahulluja. Yrittävät sodan avulla tappaa paljon miehiä.

   Nyt Ruotsi yrittää kaikin keinoin olla joutumatta Natoon.

   1. Nimenomaan Suomen valkoiset huorat ovat pahimpia sotahulluja. Tapattavat suomalaiset ja sitten pääsevät rauhassa ottamaan vihollisia tilalle. Tätä he ovat aina tehneet.

    1. ”Nimenomaan Suomen valkoiset huorat ovat pahimpia sotahulluja. Tapattavat suomalaiset ja sitten pääsevät rauhassa ottamaan vihollisia tilalle. Tätä he ovat aina tehneet.”

     Voisitko hieman avata tuota? Miten suomalaiset naiset tapattavat miehiä? Älä nyt vain sano, että suomalaiset naiset päättävät Suomen asioista. Suomalaiset naiset eivät pyöritä EKP:ta, Federal Reserveä tai BiS:iä.

 4. Jäin tässä miettimään sitä miten Halla-ahon scriptasta löytyvät kirjoitukset ovat selkeästi järkevän ihmisen ajatuksia (esim. Monikulttuurisuus ja nainen juttu on täyttä asiaa jonka lopputuloksesta on vaikea olla eri mieltä), miten kaikesta huolimatta H-a oli monella tapaa hyvä puheenjohtaja persuille varsinkin vaalikeskusteluissa ja väittelyissä hän oli usein edukseen rauhallisella esiintymistyylillään ja tekemällä sen helmasynnin että hän usein erehtyi vastaamaan (tyhjän)toimittelijoiden kysymyksiin. Varsinkin tuon rauhallisen esiintymistyylin kohdalla Purralla olisi paljon opittavaa edeltäjältään.

  Onko tuo Halla-ahon sotahulluus sitten aina ollut olemassa ja onko vain niin että se ei ole aiemmin tullut selkeästi esille? Vai kuluuko tämä Hullu-uhous siihen samaan kauppaan jolla 16.5.2021 persujen jarrutuskeskustelu EU:n ”kertaluontoisesta” tukipaketista pysäytettiin, jonka jälkeen persujen EU-vastaisuus katosi mystisesti ja he samalla rupesivat olemaan kaikesta hallituspuolueiden ja varsinkin toisen ”oppositio”puolueen kokoomuksen kanssa samaa mieltä? Huhujen mukaan tähän diilin jolla tuo jarrutuskeskustelu pysäytettiin kuului ainakin oikeusministerin paikka Ville Taviolle ja mahdollisesti persuille on luvattu pääministerin paikka seuraavassa kokoomuksen kanssa muodostettavasta hallituksessa mikä kyllä selittäisi sen miksi H-a päätyi yllättäen luopumaan puheenjohtajuudestaan ja miksi vihreä feministi Purra piti saada tilalle vähintäänkin kyseenalaisilla menetelmillä. En väitä ”mestarin” aiemmin olleen mikään pyhimys mutta tämä Hullu-uhoutuminen ja vihreän siirtymän kannattajaksi kääntyminen ovat kyllä mielestäni outoja ja melko äkillisiä käännöksiä.

  Muistaako joku vielä sen kirjekuoren jonka Halla-aho jätti jonkun politiikasta kirjoittavan henkilön haltuun, joka sisältää syyt siihen miksi H-a vetäytyi asemastaan ja jonka sisältö julkaistaan vasta kymmenen, nyt kahdeksan, vuoden päästä? Niin arvelinkin, kuinkahan moni muistaa sen sitten kun sen sisältö julkaistaan?

  1. Halla-aho näytteli ja teeskenteli koko ajan mm. maahanmuutto, feminismi, homo jne. vastaista. Nykyisin valtaan ja julkisuuteen päästyään hän on paljastanut enemmän todellista luonnettaan.

  2. PS on täysin homo-, euro-, EU-, NATO- ja BLM-myönteinen puolue. Ei eroa Kokoomuksesta, SDP:stä, Vasemmistosta tai Keskustasta mitenkään. ”Vihreisiin” Perussionisteilla on yksi pieni ero: PS:ssä ei faniteta kai vielä ”ilmastonmuutosta” ihan niin kovaa. Meidän seitsemästä poliittisesta puolueesta valitseminen on kuin valinta siitä syödäkö koiranjöötin makuista suklaata vaiko suklaanmakuista koiranjöötiä.

   Tänään 19.1.2023 oli Ylellä hassu uutinen: verotulot kasvoivat 8 %:lla. Inflaatio on ollut jo pitkän aikaa 10 %:ssa, joten ihmettelisin jos näin ei olisi. Jos lopetat sähkönkulutuksen (esim. kämppäsi lämmittämisen) ja syömisen, niin silloin voisit hyvinkin välttää (varsinkin arvonlisä)veron maksamisen. Kansalaiset: syömättä, hengittämättä, liikkumatta!

  1. Se on täyssivari. Ei ole mitään pelkoa joutua taisteluihin. No jotkut osaavat luismuilla ihan lusmuilun vuoksi.

 5. Ei noissa tlanteissa ole paljoa aikaa käydä neuvotteluja. Joko ensimmäisestä uskoo tai sitten tulee kuulaa. Niin se vain on.

  ”Mennäämpäs tuosta suosta yli että heilahtaa”.

  1. Ja hänestä tuli ensimmäinen sankarivainaja. Näin käy kun juoksee suoraan kohti vihollisen tuliasemaa. Nuo jalkaväkihommat vaatii oveluutta. Turha sinne on tykkimiestä laittaa.

  2. Tuossa kohtaa…”Meitin” Kak ka..ri…Ja sen Tott toi..veri…Olis jo Nuollut sen Venäläis sotilaan saappaita..

 6. Suvakkien lopullinen sekoaminen on paras asia tässä slaavien rajakiistassa. Ensiksi suvakkien piti pelastaa maapallo ilmastonmuutokselta ja globaalilta pandemialta, mutta sitten alkoi nujakointi ja kaikki meni plörinäksi. Suvakit rupesivat fanittamaan jopa natoa, mutta mikään ei auta ja denazifikaatio vain kiihtyy!

  Suvakkien itku on parasta! Miksi suvakit ei lähde Donbassiin taistelemaan homojen ja suvakismin puolesta? Pelkääkö suvakit venäläisten aseita?!!

  1. Suomalaiset ovat aina suuria suustaan ja kirjoittelemaan jotain tällaista jollain nettipalstalla. Todellisuudessa te kaikki suomalaiset olette täysiä pelkureita, jotka juoksette karkuun joka kerta ja teistä ei ole tositilanteessa mihinkään.

   Kaiken lisäksi Laiton Lehti sitten vielä kiihottaa lukijoitaan väkivaltaan vartijoita ja järjestyksenvalvoja kohtaan ja kun suomalaiset ovat niin auktoriteettiuskovaisia, niin lukijatkin näkevät nyt joka puolella väkivaltaisia vartijoita ja heistä tuli hetkessä äärisuvakkeja, mutta missään vaiheessa eivät koskaan saa omaa perhettään ylös oman kansansa puolesta. Tässäkin Laittoman Lehden väkivaltaan yllyttämisessä suomalaiset alkoivat heti suurisuisiksi koska vartijoita on melko vähän (itse asiassa saman verran kuin poliittisia poliiseja), sekä he eivät todellisuudessa tule tekemään mitään valtavan pahaa takaisin, jolloin suomalaisten pelkurien on helppo Laittoman Lehden väkivaltaisen yllytyksen jälkeen ottaa vartijat joukolla vihan kohteekseen. Näin he voivat sitten myös hyvesignaloida nousematta mitään oikeita ”herroja” ja poliiseja, sekä sotilaita vastaan, koska heistä ei koskaan tule olemaan tällaiseen.

   1. Mitenkäs sinä nouset herroja vastaan? Velkavankila ja pakkotyöleiri Suomi on suomalaisille, ollut vuosisatoja. Mene ja sano nuo samat sanat uiguureille Kiinassa.

  2. Kyse ei ole mistään suvakkien sekoamisesta, vaan sinä ja kaikki muut suomalaiset olette myös täysin seonneet ja olette kaikki mielisairaita harhoissa eläviä.

   1. Suvakit fanittavat Ukrainan esinahatonta natsipresidenttiä ja naton biolaboratioita! Tämä on täyttä sekopäisyyttä!

    Myös esinahattomien myrkkypiikkien fanitus paljasti kaiken suvakeista!

    Vain suljetut eheytyskeskukset voivat palauttaa järkeä suvakkien päähän!

   2. Hullu-uho-ukkoja kaik vuan. Huu herroja jotka eivät ymmärrä todellisuutta eli harhailevat suossa jonka yli pitäisi mennä ja keskittyä pakoparasiitteihin kuten alkujaan niin kuin myös MV:n ja Levelin jotka kituvat kohti kuolemaa. Leveli vielä nuoleskelemaan alkoi loisia.

 7. ..”Sääli vaan, ettei Jukrainalaispoikien tilalla ollut Niinistö ja Hullu-uho”..

  Sivarit ja Pe***it….Eivät lähde Rintamalle…

  Niille…Rakennetaan Kansan Verirahoista…Bunkkereita..

  Onneks..Heitä varten löytyy…Omat..Tervetuliasviesteillä varustetut Busterinsa

  Ei Ne u$A-hIntti Torakatkaan….Ole suojassa..

 8. ..”mutta tämä Hullu-uhoutuminen ja vihreän siirtymän kannattajaksi kääntyminen ovat kyllä mielestäni outoja ja melko äkillisiä käännöksiä”…

  Ehkä Hullu-Aholle tehtiin…Assanget…

  Eikös Hullu-Uho ole tunnettu siitä Että..Hyppää helposti yli aisan..

 9. Venäläiset oikeasti naureskelevat monille Ukrainan armeijan sotilaille näiden olevan homoja ja, että näillä on homotatuointejakin. Naton ja sionistien mädätys on edennyt valtavan pitkälle Ukrainassa jopa sodan aikana ja maa on tuhoutumassa täysin henkisesti, kuin myös taloudellisesti.

  Suomi sitten vielä lähettää kaikki viimeiset rahansa ja aseensa Ukrainan oligarkeille!

 10. Miksi ”homo” olisi mitenkään negatiivinen asia? Tai ”k____nimijä”, joka on eufeismi h:lle. Täytyy keksiä uudet haukkumasanat. Ehdotan: ”hetero” ja ”naisen kanssa seksiä harrastava”!

 11. En sano enempää, mutta tulemme laillisin keinoin muistamaan Suomen ”älykkäitä” ja ”koulutettuja”, sitten kun oikea Suomen valkoinen kansa selviää kansanmurhastaan. Todellisuudessa mitkään ”älykkäät” eivät johda yhteiskuntaa ja maailmaa, vaan he ovat vain äärimmäisen häikäilemättömiä, rikollisia ja kylmiä ihmisiä. Siinä kaikki. Tämä on se syy heidän esi-isiensä ja nyt nykyisten rikkaiden elintasoon ja asemaan. Amerikkalaiset ja britit rikastuivat varastelemalla, ryöstelemällä, orja ja huumekaupalla. Jos olet vain niin röyhkeästi, että varastelet, myyt ihmisiä orjiksi, sekä myyt huumeita ja terrorisoi ihmisiä, voit rakastua ja nousta valtaan. Hyvin yksinkertaista miten he ovat saaneet lihavan elintasonsa. Yksin amerikkalaiset ja britit eivät koskaan kykene mihinkään, vaan he tarvitsevat aina loisisäntää, joka elättää heitä.

 12. Tämä mainittu SOTA on niin ”nykyaikaista” NATO:n puolelta ja VALHEELLISTA, että ”TOTUUDEN sanominen VALLANKUMOUKSELLINEN TEKO”!!! -George Orwell. Talvisodassa neukkujen toosasta pulppusi KARKEAA VALHETTA. Mutta NYT Venäjän mediloista niin liki TOTTA, ettei sitä saa EU-kansalaiusten korviin päästää!!! Ja niin monet keski-eurooppalaiset valloittajakansat ovat nousseet BARRIKAADEILLE valhetta täynnä olevia HALLINTOJAAN vastaan tuntien OMISSA NAHOISSAAN ”älähtäen” kenen ”nilkkaan on KALIKKA kalahtanut!” Mitä Suomessa? Idiootit kansalaiset laittavat SIEMENPERUNANSAKIN Ukrainaan, jossa pyörii MAAILMAN suurin RAHANPESUKONE!!!
  ” AUTUAITA OVAT Y K S I N K E R T A I S E T ! ! ! ”

 13. Siinä mahdollisessa tulevassa Suursodassa Venäjää vastaan…Minä En tule pistämään Tikkua ristiin tämän Maan Etern..Ennenkuin Niinistöt..Marinit..Aatolat..Lindbergit..Halla-Ahot..Karit..Toverit..ym…On Tuotu sinkkiarkussa Rintamalta…

  Sen jälkeen…Minäkin lähden sinne…

  Paiskimaan Kättä..Venäläisten kanssa…Kiittäen Heitä…Saavutuksistaan…Ja Lähdetään senjälkeen Kaikki sieltä Kotiin..Viettämään senjälkeen rauhallista Yhteiseloa..Naapureina

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*