24 thoughts on “Päivän kuva: Satanistit

  1. USAsta..Löytyy siis Lääkäreiden keskuudessa…vielä Älykkäitä..Moraalisia…ja tod.näk. Kristittyjä…Patrioottejakin..

 1. Kak­si­naa­mais­ta pe­liä kii­na­lai­sil­la tuot­teil­la.

  Huo­ma­sin kah­des­sa toi­sis­taan riip­pu­mat­to­mas­sa liik­kees­sä, et­tä ne pi­tä­vät kii­na­lai­sia tuot­tei­ta esil­lä hy­vin­kin edul­li­seen hin­taan (hin­ta­luok­ka 100 – 2’000 eu­roa).
  –    Jos ha­lu­aa os­taa tuon tuot­teen, niin il­moi­te­taan, et­tä si­tä ei myy­dä, on kuu­lem­ma ky­se kes­kus­hal­lin­non pää­tök­ses­tä, et­tä ko­ne on esil­lä mut­ta si­tä ei saa myy­dä.

  On­ko ky­se sii­tä, et­tä Kii­na ei ole im­pe­riu­min siir­to­maa / va­sal­li (jol­loin ra­ha me­nee vää­rään tas­kuun) mut­ta pi­tää val­heel­li­ses­ti saa­da ti­lan­ne näyt­tä­mään sil­tä, et­tä edul­li­ses­ta hin­nas­ta riip­pu­mat­ta tuot­teet «ei­vät vaan me­ne kau­pak­si».

  On­ko muil­la vas­taa­via ko­ke­muk­sia?

  1. En juuri kyseistä tilanne nähnyt, mutta nykyisin melkein mitä vaan myydään verkkokaupoissa, mutta kun yrität ostaa tuotteen niin ilmoitetaan ettei sitä ole saatavilla. Tämä koskee ihan EU sisällä ja USA tuotettuja tavaroita. Jos sanotaan että jos sen haluat niin joudut odottamaan että se valmistetaan joskun 6kk kuluttua.

   1. Kun ta­va­raa ei ole …
    –   Oli­han Neu­vos­to­lii­tos­sa­kin niin, et­tä kaup­pa oli täyn­nä tuot­tei­ta. Kun mak­soit jää­kaa­pin, pää­sit toi­mi­tus­jo­noon ja hy­väs­sä ly­kys­sä sait sen kaap­pi­si pa­rin vuo­den pääs­tä.
    –   So­si­aa­li­sel­la kre­dii­til­lä, puo­lu­een jä­sen­kir­jal­la sait sen jää­kaa­pin he­ti.
    –   Ja kyse oli täysin kotimaisista tuotteista.

    Mitä kotimaisuus oikeastaan tarkoittaa liittovaltiossa?
    –   Kaikilleko pitäisi jakaa?
    –   Miksi sitten Minskissä asuvat saivat ostaa «Minsk»-jääkaapin hyllystä, mutta liittovaltion muissa osavaltioissa niitä ei myyty.

 2. Armst­rong on pois­ta­nut Da­vo­sin sek­si­bis­nes-ju­tun.
  –   18 Jan 2023 06:18
  –   19 Jan 2023 00:29

  Sek­si­kes­kus­te­lu on nyt kuu­maa ta­va­raa, kun län­si käy kil­pai­le­vien gee­ni­pe­ri­mien tu­ho­amis­so­taa.
  –   Ky­sy­mys on sii­tä ke­nen gee­nit hal­lit­se­vat mail­maa 30’000 vuo­den ku­lut­tua.
  –   Gee­nien so­das­sa tap­pa­ja voit­taa ai­na.

 3. Ja niiden kimppuun hyökätään, jotka hiukkasen raottavat totuuden verhoa. Sain twitteristä tälläisen ilmoituksen.
  Twitterin on Saksan lain nojalla ilmoitettava niille
  käyttäjille, joista joku tekee Saksassa ilmiannon
  sosiaalisia verkostoja koskevassa NetzDG-laissa
  säädettyä menettelyä käyttäen.
  olemme saaneet valituksen seuraavasta tilisi
  @BlogistiJones julkaisemasta sisällöstä:
  Twiitin tunnus: 1612003354074574848
  Twiitin teksti: Suomi on taas menossa hakaristiuskontoa
  harjoittavien kelkkaan.Eikä mitään opittu silloinkaan,kun
  Hitlerin Saksassa poltettiin miljoonia valkoisia ja 6000
  000 sekarotuista keskitysleireillä. -Suomi
  varautuu”vanhanaikaiseen”sotaan ennennäkemätöntä
  tahtia [url] [media]
  We have investigated the reported content and have
  found that it is not subject to removal under the Twitter
  Rules (https://support.twitter.com/articles/18311) or
  German law.
  Ystävällisin terveisin,
  Twitter
  Eli Saksa tukee jälleen hakaristiuskontoa harjoittavia, joita Adolf Hitlerin aikana suorastaan palvottiin. Heiltä otettiin uskonnolliset tunnukset hakaristi ja kotka. Tervehdys ja jopa SS-tunnus. Jokainen joka halusi puhua asiasta, eliminoitiin. Eli Saksa on entisenkaltainen.

  1. Edes virallinen historiankirjoitus ei väitä että leireillä olisi tapettu kuutta miljoonaa, vaan alle kolme miljoonaa ”The estimated total number of people who were murdered in the six Nazi extermination camps is 2.7 million, according to the United States Holocaust Memorial Museum.” https://en.wikipedia.org/wiki/Extermination_camp Joista suurin osa dieselpakokaasulla, vaikka jo vuonna 1957 suoritetut eläinkokeet todisti että eläimet ei kuole edes neljässä tunnissa, varttitunnista puhumattakaan. Julkaistu vertaisarvioidussa tiedelehdessä. Ja 2020 uutisoitiin täällä Suomenkin valtamediassa, kuinka Norjassa eräs bileporukka vahingossa kaasutti itseään 4 tuntia, ovikin teipattu ilmastointiteipilla tiiviiksi, kuolleiden määrä nolla.

   1. Virallinen historiankirjoitus unohti näppärästi mainita että liittoutuneet perustivat keskitysleirejä (Rheinwiesenlager) saksalaisille sotavangeille. Heitä tapettiin satoja tuhansia, ellei yli miljoonaa avokeskitysleireillä. Heille ei annettu mitään, ei ruokaa, ei vettä ei suojaa. Nopea mutta tuskallinen kuolema.

    Saksalaisia naisia raiskattiin tuhansittain liittoutuneiden toimesta ja todellinen syy miksi keskitysleireillä kuoltiin nälkään oli se että liittoutuneet pommittivat kaiken infran atomeiksi, mitää ruoka- ja lääketoimituksia ei saatu perille. Ja liittoutuneita on juhlittu sankareina tähän päivään asti.

   2. Marcolta on useamman kerran pyydetty analyysiä:

    – natsismi
    – fasismi
    – kansallissosialismi
    – kuusi miljoonaa

    Ehkä vielä joskus sen saamme.

 4. Terävä huomio, paitsi tuo saatanan vallassa on tuhansia vuosia vanha teema. Poikkeaa siinä, että nyt on satanistien vallassa. Koko puoluemafia on täynnä idiootteja ja marxilaisia satanistinatsifasisteja.

  Hannu Hosklnen ilkesi häipyä salusta, kun Ano alkoi puhua. Tosi lapsellista käytöstä. Tyhmät valtamafian edustajat poistuvat salista, kun Ano puhuu.

 5. Suomessa päivitellään Turkin reaktioita Ville Rannan pilapiirrokseen. Siinähän Erdogan kuvataan koirana sekä pää alaspäin hirtettynä. Arvostelun sanotaan kuvastavan Turkin rajoittunutta sananvapautta. Samaa Ranta voisi koittaa täällä Suomessa. Hirtetään Sauli Niinistö ja istutetaan Sanna Marinin pää koiraan. Voisimme seurata sitten maamme ylhäisön reaktioita.

  1. Kuvaa TÄYDELLISESTI…Tämän PaskaMaan…RAPPIOTILAA..

  2. Hirtetään Soros, Zelensky, Bourla, Zuckerberg, Nuland tai Larry Fink, niin nähdään ketä ei saa kritisoida. No, tai krypto-jussi vaikka.

 6. 30 hopearahaa!
  Follow the Money!
  Mammonanpalvojat !
  Who runs the Banks ?
  Money is the Devils tool !
  Money is the root to All Evil !

 7. Ja me hölisemme pedofiili-kabbalisti-satanisti-kannibaali-liskoihmisistä, vaikka pitäisi mennä eduskuntatalon eteen tekemään suurmielenosoitus. Mutta eihän tätä perkelelaumaa eli Suomen kansaa kiinnosta kuin TV, viina ja homoilu ynnä muu irstailu.

  1. Viimeinen lause totta. Mutta tuo porukka on valinnut itseään edustajaan eduskuntaan ilveilijät ja idiootit. ANO ON TÄYSJÄRKINEN MUIHIN VERRATTUNA, vaikka lopunajoista harhailee. Selvähän tuo, että 199 idioottien johdolla loppu tulee. Siinä Ano on oikeassa.

  2. Mielenosoitus? Kerro yksikin mielenosoitus joka on muuttanut jossain jotain. Yksi lysti onko siellä 10 tai 100.000 ihmistä, ei tämä mielenosoitus -mekanismi poista sitä näkymätöntä kättä joka ohjaa näitä Arkadianmäen marionetteja ja idiootteja. Mielen ”osoittaminen” on lapsellista touhua. Lopettakaa niiden idioottimaisten käskyjen, suositusten ja lakien noudattiminen, se vaatii nimittäin jo aitoa rohkeutta ja selkärankaa jolla voi tietty olla ikäviäkin seuraamuksia mutta se on se ainoa tie ulos tästä suosta.

   Ja turha vetää tähän Islantia. Sielläkin IMF otti Islannin haltuun heidän ”kattilavallankumouksen” jälkeen. Samassa suossa ovat kuin kaikki muutkin,

 8. https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/vetypommissa-tapahtui-reaktioita-joita-ei-osattu-ennustaa-teho-kolminkertaistui-nyt-pommikraatteriin-haudatut-radioaktiiviset-jatteet-valuvat-mereen/6bb2beca-573d-438b-98ff-a7a38db76a22

  Amerikkalaiset ja britit eivät koskaan häpeä yhtään mitään ja ovat kaikesta rikollisuudestaankin avoimen ylpeitä. He ovat virheelliset geenit omaava sekarotuinen ryhmä, joka helpossa ympäristössään lisääntyi paljon suomalaisia nopeammin. Helppo se on vain elää muiden selkänahasta, varastaa, ryöstää ja terrorisoida, jos on tarpeeksi rikollinen ja paha. He ovat aina olleet satanisteja, jotka tuhoavat nyt myös suomalaiset ja mädättävät lapsemme.

 9. Olen VARSIN sitä mieltä, että NYT sitä vasta sitten on olemassa se TODELLA – K U U M A L I N J A! ! Johon pirun kappalaiset voivat ”kalauttaa kaverille”, jos ninmittäin meinaa PIRULLISUUS loppua kesken kaiken. Senhän voi PAHOIN ymmärtää, että maailman mahtavien ajan tahtovat LAPSET viedä…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*