8 thoughts on “Kaivanto & Antti Kuosmanen: Rohkea

 1. ”Sorrutko asuntolainaan….” Avaintekijä loppuelämän orjuuteen. Näkymätön pallo jalkaan. Sorrutko remonttilainaan, sorrutko autolainaan? Ihme temppuja, joilla saa hävitettyä omaisuutensa pääoman pohjattomaan kitaan, vapaaehtoisesti. Ota piikki, usko mediaan, mitä ne naapuritkin sanoo.

 2. Juu, en alistunut asuntolainaan. Rakensin taloni perstaskusta ja olen asunut mukavasti, pienillä kustannuksilla.

  Tuo Kaivanto on vähän kaksijakoinen persoona… Se tekee tällaisia vetäviä biisejä mutta sillä on ranteessa punainen lanka joka kertoo sen olevan Kabbalisti. Eli, se kuuluu tähän Luciferin porukkaan, voittajien vankkureilla ajajiin jotka koittaa alistaa koko maapallon valtaansa ja tappaa kristityt, ateistit ja muslimit.

  Mutta jos se ei kuulu, niin silloinhan se voi ottaa sen pois tai vaihtaa vaikka siniseen väriin. Tai sateenkaareen.

  1. Hei, perheessämme ei varsinaisesti harjoiteta mitään uskontoa. Punaisen langan on minulle laittanut vaimo ja se edustaa Changóta, joka on afrojorubalaistaustaisen synkretismin jumaluuksia tai siis Vatikaanin mieliksi ”pyhimyksiä”. En suhtaudu siihen itse millään muulla tavalla kuin lähinnä toisena vihkisormuksena. Kuubassa santería on yleisin uskonto ja minusta polyteismi muiden joukossa, vaikka Hollywood ja muut tahot ovat korostaneet eksotiikan tähden voodoon mustaa magiaa ja zombeja.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Shango

   Vastustan tasapuolisesti kaikkien poliittisten ja uskonnollisten liikkeiden totalitaristia piirteitä ja pyrkimyksiä. Kyllä se piru ja Lucifer luuraa ihan kaikissa uskonnoissa, kun niitä aletaan käyttää vallan välineinä. Arvostan henkisyyttä ja hengellisyyttä. Valaistuminen ja herääminen on minulla vielä kaukana, mutta ehkä mä jossain elämässä voin vielä olla hyvä buddhalainen.

  1. Haluaako Aimo Mies antaa piiskaa?:-| Tuossa kuvassa Sannan persus näyttää ihan pontevalta, toki ymmärrettävää kun kerran juoksija-taustaa hänellä.

 3. Onko pääministerimme PÄTEVYYDEN mitta hänen PERSPUOLENSA? Se voi jopa olla HÄNEN suurin HUOLENSA? Siis Krimin jälkeen…

Comments are closed.