Marco de Wit 21 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka viimeisen 150 vuoden aikana ihmisten älykkyys ja psyyke ovat romahtaneet luonnonvalinnan katoamisesta johtuen. Niinpä ei ole ihme, että myös keskustelu rokotteista on romahtanut.

 

Sata vuotta sitten rokotteiden puolustajat ja vastustajat väittelivät kiivaasti. Rokotteiden puolustajien puolella oli silloinkin koko valtamedia ja valtiovalta, mutta tästä huolimatta rokotteiden vastustajat saivat argumenteillaan torjuntavoiton ja näin rokotteet pysyivät vapaaehtoisina seuraavat 100 vuotta.

 

Sata vuotta myöhemmin eli nykyään idiotismi ja mielisairaudet ovat levinneet niin laajalle, että rokoteyhtiöiden on ollut helppo käynnistää rokotteiden ja jopa geeni-injektioiden pakkosyöttö. Siis vaikka EDELLEEN rokotteiden puolustajat kieltäytyvät keskustelemasta neljästä tieteen perusasiasta:

 

1. Määritelmät

Rokotteiden puolustajat eivät halua yksiselitteisiä määritelmiä todistustaakalle, virukselle, tartunnalle, testaamiselle ja kuolinsyille. Tarkka henkilö huomaa tämän välittömästi, mutta tavallisia naiveja ihmisiä on erittäin helppo hämätä määritelmä- eli sanapeleillä.

 

Satanistisen koronahuijauksen määritelmäpelin 6 askelta ABCDEF: Feikkipandemiasta feikkitilastoihin

 

 

2. Todistustaakka

Todistustaakan omaa se, joka ehdottaa ihmisille, että heidän pitäisi injektoida itseensä vieraita aineita. Tämän pitäisi olla päivänselvää jo siitä, että rokoteteorian mukaan pitää injektoida MYRKKYÄ, joka sitten muka synnyttää immuniteetin.

 

Tämä logiikka perustuu siihen ikivanhaan huomioon, että jos haluat synnyttää immuniteettia esim. arsenikkia vastaan, niin sinun kannattaa pitkiä aikoja syödä arsenikkia hyvin pieniä määriä. (Tosin parasta olisi tietysti, ettet ylipäätään ottaisi sitä arsenikkia ja näin joutuisi riskeeraamaan terveyttäsi syömällä arsenikkia.)

 

Lisäksi pienemmän myrkyn ottaminen suurempaa myrkkyä vastustaakseen toimii tiettyyn pisteeseen syömällä, mutta rokotteiden kannattajat menevät askeleen pitkälle ehdottamalla myrkyn injektoimista suoraan vereen mikä tietysti moninkertaistaa riskit. On siis selvää, että näin hurjan ehdotuksen tekijöillä on täysi todistustaakka.

 

Eikä siinä kaikki. Lisäksi rokotteiden kannattajien pitäisi vielä todistaa NETTOhyöty. Eli vaikka täydestä sielusta uskoisi rokotteisiin, niin silti on pakko myöntää niiden joskus synnyttävän myös haitallisia ”sivuvaikutuksia” ja jopa kuolemia. Niinpä herää kysymys olisiko myrkkyjen injektoinnin sijaan järkevämpää nostaa terveydentilaa vastustuskykyä kehittämällä. Tätäkään ei kuitenkaan edes haluta tutkia, vaikka esim. D-vitamiinin hyödyt vaikuttavat kiistattomilta.

 

Tohtori Campbell: Ylikuolleisuus lisääntyy! Vältä myrkkypiikkejä ja ota D-vitamiinia n. 100 mcg/vrk!

 

 

3. Testaaminen

Vaikka rokotteiden kannattajilla on täysi todistustaakka, niin edelleenkään ei ole edes yritetty kunnolla eristää viruksia eli todistaa niiden olemassaolo. Siis vaikka elektronimikroskoopin ansiosta sen pitäisi olla helppoa.

 

Virusteoria CIA-Mossadin salaliitto?

 

Myöskään virusten tarttumismekanismia tai ylipäätään tarttuvuutta ei ole yritetty todistaa ns. virustaudeille. Siis vaikka bakteeritaudeissa tämä on todistettu. Ei kukaan kiistä, että esim. tuberkuloosibakteeri voi olla tarttuva. (Tosin se yleensä edellyttää kohteen terveyden olevan heikko.) Virusten tarttumista ei kuitenkaan ole edes yritetty todistaa läheskään samalla tavalla. Tämä myös selittää miksi lääketeollisuuden on ollut helppo kehittää älytön AIDS-teoria, jonka mukaan HIV-virus synnyttää AIDS:in.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

Rokotteiden kannattajat eivät pelkästään kieltäydy todistamasta yksiselitteisesti viruksen olemassaoloa ja koostumusta tai edes tarttuvuutta, vaan kaiken kukkuraksi he eivät usein halua myöskään paljastaa rokotteiden sisältöä. Näin he käytännössä romuttavat kaikki mahdollisuudet kunnon testien tekemiseen. Tosin ehkä tämä on tarkoituskin. Kukapa sitä haluaisi alistaa oman lemmikkiteoriansa tiukkoihin testeihin varsinkin, jos voisi menettää miljardeja.

 

 

4. Tilastot

Loppujen lopuksi rokotteiden kannattajat eivät edes yritä kunnolla todistaa mitään loogisilla syy-seuraussuhteilla, vaan vetäytyvät matemaattisiin malleihin. Eli yrittävät todistaa teoriaansa tilastoilla. Siis vaikka tilastoilla on helppo todistaa lähes mitä tahansa. Vanha viisaushan sanoo: Valhe, emävalhe, tilasto. Kaiken kukkuraksi nämä tilastot perustuvat virallisiin tilastoihin, jotka on tarkoituksenhakuisesti luotu nimenomaan tukemaan virallisia narratiiveja.

 

THL, USA ja Israel: Piikki rokotehaitoissa vain tilastovirhe

 

Mikä vieläkin paljastavampaa, niin edelleenkään ei ole tehty yhtään tieteellistä tilastollista tutkimusta, jossa rokottamattomien ja rokotettujen yhteisöjä olisi verrattu keskenään pitkältä ajalta. Siis vaikka aikaa on ollut yli 100 vuotta tehdä sellainen tutkimus. Rokotteiden kannattajat eivät kuitenkaan suostu moista tutkimusta tekemään, koska se kuulemma vaarantaisi rokottamattomien terveyden. Jos tämä ei ole kehäpäätelmä, niin mikä sitten?

 

Kaiken kukkuraksi rokotteista ollaan nyt tekemässä myös vieläkin vaarallisempia geeni-injektioita, joiden vaikutuksia ei myöskään edes yritetä selvittää.

 

Kaikki rokotteet haitallisia? Perinteiset rokotteet sairastuttavat, mutta läntiset koronarokotteet tappavat?

 

 

5. Kuolinsyy

Kaiken kukkuraksi viranomaiset eivät suostu seuraamaan rokotteiden vaikutuksia edes kuolleiden kohdalla! Tämän vuoksi kuolleidenkaan rokotestatusta ei haluta tietää eikä kunnon ruumiinavauksiakaan haluta tehdä, koska muutenhan voisi tulla ilmi rokotettujen kuolleisuuden olevan rokottamattomia korkeampi.

Toisaalta kyseenalaisilla ja yliherkillä testeillä yritetään todistaa viruksen olemassaolo ja laaja levinneisyys, mutta toisaalta ei kirveelläkään suostuta tutkimaan rokotteiden vaikutusta rokotettujen kuolleisuuteen.

 

Ovatko urheilijoiden sydärikuolemat lisääntyneet? Tohtori Simone Gold: Räjähdysmäisesti!

 

Jos joku kuolee testin mukaan viruksen kanssa, niin sitten kuolinsyy täytyy on virus, mutta jos joku kuolee rokotteen ottamisen jälkeen, niin tällöin syynä täytyy olla jokin muu syy kuin rokote. Edes ambulanssit eivät halua tietää onko potilas rokotettu. Tämä kaksoisstandardi on juuri sitä tilastojen ja narratiivin manipulointia, jotta rokotteiden vaarallisuutta ei voisi edes teoriassa todistaa.

 

Miksei ambulanssit kysy onko potilas rokotettu?

 

 

Vallankaappaus

On siis selvää, että rokotteiden puolustajilla on erittäin epätieteellinen lähtökohta. Mutta miten tämä on ylipäätään mahdollista? Yksinkertaista: Negatiivinen näkymätön käsi.

 

1. Säätelykaappaus

Lääke- ja rokoteyhtiöt omaavat patentti- eli MONOPOLIsuojan, joka sekä mahdollistaa valtavat keinotekoiset voitot että antaa motiivin huijaamiseen monopolin säilyttämiseksi. Niinpä lääke- ja rokotefirmoilla on halua ja varaa säätelykaappaukseen, jossa valvontavirasto ostetaan tai muuten otetaan haltuun. Tällöin on helppo saada täysi immuniteetti omille tuotteille JA toisaalta nostaa myrkkyrajoja ja toisaalta laskea ravinnerajoja. Tämä tapahtuu näkymättömän käden toimesta askel askeleelta AUTOMAATTISESTI monopolistin pyrkiessä vain maksimoimaan omat voittonsa.

 

Aneuploidy-vihateoreetikot istuvat Faraday-häkissä? Lukija: 2G-puhelin parempi kuin 5G!

 

 

2. Valtiokaappaus

Kaiken lisäksi säätelykaappaus on vielä yhdistynyt valtiokaappaukseen, jossa globalistiset kartellipankit ja niiden luomat kartellistiset suuryritykset ovat monopolejaan ja kartellejaan suojellakseen ottaneet koko valtion haltuunsa. Tällöin rokotefirmat voivat olla varmoja siitä, ettei heidän rokotteitaan kritisoida sen enempää valvontavirastoissa ja syyttäjänlaitoksessa kuin yliopistoissa ja valtamediassakaan.

 

Päivän kuva: Satanistit

 

3. False flag -operaatiot

Kaiken kukkuraksi säätely- ja valtiokaappaus on vielä yhdistynyt valtion tiedustelupalvelujen luonnolliseen intressiin varmistaa kansan tottelevaisuus. Eli virus- ja rokoteteoriat antavat tiedustelupalveluille mahtavan tilaisuuden kehittää aina tarpeen tullen feikkipandemioita, joilla saadaan sama lopputulos kuin sotatilan asettamisella. Eli näin saadaan ihmiset itse vaatimaan heidän perusoikeuksiensa poistamista.

 

On siis ihan selvää, että TOTTA KAI valtaeliitin ja yleensäkin valtion etuna on tukea rokotenarratiivia riippumatta siitä onko se totta vai ei. Näin voidaan tarvittaessa lopettaa myös valtaeliittiä uhkaavat mielenosoitukset ja muut levottomuudet. Koronaplandemialla saatiin esimerkiksi lopetettua sekä keltaliivien että Hong Kongin mielenosoitukset.

 

4. Vaalien manipulointi

Plandemialla on myös helppo manipuloida vaaleja kahdella tavalla. Terveysvirastoa ja valtamediaa hallitseva klikki pystyy helposti julistamaan plandemian, joka tuhoaa talouden ja näin romuttaa esim. presidentin mahdollisuuden uudelleenvalintaan. Plandemialla saadaan myös tekosyy vaalien lykkäämiselle tai sitten helposti korruptoitavalle ennakkoäänestykselle. Näin olikin helpompi syrjäyttää Trump ja siirtää valta sionistien marionetille Joe Bidenille. Tuskin on nimittäin sattuma, että koronatyranniaa vaati ja tuki kaikista eniten nimenomaan Israel, joka näin myös pystyi tehokkaammpin alistamaan palestiinalaiset.

 

Miksi valtamedia pimittää, etteivät rokotteet toimi Israelissa?

 

 

Rokoteteorian mielipuolisuus

Kyllä. Rokotteiden puolustajien puheissa ei ole yhtään mitään järkeä, koska heitä kiinnostaa vain valta. He eivät suostu puhumaan sen enempää todistustaakasta kuin kunnon testeistäkään. Tilastojakin he vääristelevät ihan tahallaan. Nämä faktat eivät kuitenkaan tule juuri kenenkään mieleen, koska älyllisen keskustelun taso on niin totaalisesti degeneroitunut länsimaissa. Ketään ei näytä edes kiinnostavan, että Punainen Risti on nyt myrkyttänyt myös veripankit.

 

SPR mädättää myös Veripalvelun veripankin?

 

 

Onneksi on vielä olemassa muutamia sankareita, kuten miljonääri Steve Kirsch. Hän on luvannut miljoona dollaria sille, joka pystyy todistamaan koronarokotteista olevan jotain hyötyä.

 

Unz vs. Kirsch rokotesota jatkuu: Miljoona dollaria sille, joka todistaa koronarokotteiden hyödyllisyyden!

 

 

Vetoa käsiteltäisiin kuuden tuomarin paneelissa, jossa puolet olisi rokotettuja ja puolet rokottamattomia. Tämä on kuitenkin liikaa KAIKILLE rokotteiden kannattajille. Niinpä yksikään rokotteiden puolesta puhuva asiantuntija ei suostu tällaiseen reiluun väittelyyn. Tämän on myös Kirsch saanut kokea.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Onko rokotteissa mitään järkeä? Viisi askelta massamyrkytykseen!

 1. Kuin­ka hom­ma hoi­det­tiin Van­han Ts­ta­men­tin ai­kaan.

  Nyt kun Da­vo­sin sek­si­or­gi­at on pi­det­ty, on ajan­koh­tais­ta muis­tel­la mi­ten Van­han tes­ta­men­tin ai­kaan sek­siä, va­leh­te­lua ja lää­ke­tie­teel­lis­tä ma­ni­pu­loin­tia käy­tet­tiin vi­hol­li­sen tu­ho­ami­seen.
  –   En­sim­mäi­nen Moo­sek­sen kir­ja 34
  –   https://archive.today/7ExRE

  Is­ra­eli­lai­set, Jaa­ko­bin po­jat, sai­vat vi­hol­li­sen­sa suos­tu­tel­tua ot­ta­maan ko­keel­li­sen ym­pä­ri­leik­kauk­sen ja tä­tä lää­ke­tie­teel­lis­tä ope­raa­ti­ota hy­väk­si käyt­tä­en he sit­ten mur­ha­si­vat ko­kee­seen osal­lis­tu­neet ai­na vii­mei­seen mie­heen as­ti.

  Ky­sees­sä oli pe­tol­li­nen sa­la­juo­ni. Jaa­ko­bin po­jat an­toi­vat vi­hol­li­sil­leen lu­pauk­sen rau­has­ta mut­ta vi­hol­li­sen suos­tut­tua «so­pi­muk­seen», he sa­man tien pet­ti­vät omat lu­pauk­sen­sa ja ryös­ti­vät vi­hol­li­sen kai­ken omai­suu­den sen li­säk­si, et­tä en­sin tap­poi­vat nä­mä vii­mei­seen mie­heen.
  –   ot­ti­vat miek­kan­sa, tun­keu­tui­vat ke­nen­kään es­tä­mät­tä kau­pun­kiin ja tap­poi­vat kaik­ki mies­puo­li­set asuk­kaat.
  –   Sit­ten Jaa­ko­bin po­jat hyök­kä­si­vät ryös­tä­mään sur­mat­tu­jen omai­suut­ta ja kau­pun­kia
  –   He ryös­ti­vät kau­pun­gin asuk­kai­den lam­paat ja vuo­het, nau­ta­kar­jan ja aa­sit se­kä kai­ken, mi­tä kau­pun­gis­ta ja sen mail­ta löy­tyi, ot­ti­vat saa­liik­seen hei­dän omai­suu­ten­sa ja myös nai­set ja lap­set,
  –   kai­ken mi­tä ta­lois­sa oli.

  Mo­raa­li­nen oi­keu­tus mur­hil­le lau­su­taan sa­nas­sa:
  «Ei­hän mei­dän si­sar­tam­me saa koh­del­la kuin port­toa [Da­vo­sis­sa]!»

  Hal­le­lu­jah!

 2. Löytyykö täältä kotimaasta Jussi Siitarisen lisäksi ketään joka puhuisi tuon teorian puolesta että mitään viruksia ei ole olemassa ja koko virologia on pelkkää kusetusta?

  1. Ei ole, just hokasin että tuossahan tuo kielen alle suihkutettava suihke iso d-vitamiinos on ja kyllä sata migrog. Ainoa mitä tarvii keskiverto Suomi, kekkerit aina kun väärässä paikassa.

 3. Selvisin tästä rokote-psykoosista hengissä ja ilman rokotteita. Mutta kuten artikkelissakin, olen alkanut pelkäämään sairaalaan joutumista. Sielä kun annetaan kenen tahansa verta. Ja se nyt sattuu olemaan pääosiltaan rokotettujen verta. Mistähän saataisiin rokottamattomien verta? Missähän olisi roktottamattomie veripankki?

  Muuten, tiesittekö että rokottamattomille on jo oma koodi henkilötiedoissa? Se on Z28.310. Tuo koodi henkilötiedoissasi kertoo lääkäreille ja vakuutusyhtiöille sekä viranomaisille että et ole ottanut rokotetta.

 4. Efuskunnass idioottien valitsemat idiootit päättävät kaikkien puolesta keneltäään kysymättä. Se on idioottien demokratia.

  Marsalkka Mannerheim kirjoitti kummipojalleen Georg C. Ehnroothille v. 1948, että poliitikot vievät maan täystuhoon.

  Kuinka on käynyt? Puoluemafia on ottanut liikaa valtaa kansan yli.

 5. Mihinköhän lääkefirmaan tai laitoksen johtoon tuo Ardern nyt menee? Marin saa EU:n komission puheenjohtajuuden, mutta onko Ardernista vuotanut mitään huhuja?

  1. Lemmikkieläimet eivät ole ”kestävää kehitystä” YK:n mukaan. Kun tietävät kenellä on lemmikkejä niin voivat aloittaa ensin taloudellisen painostuksen: pakkorekisteröinti, pakkorokotukset, pakko-sitä ja pakko-tätä tai sakotus. Harvalla edes nykyään varaa pitää lemmikkejä, mikä tahansa käynti eläinlääkärillä maksaa satoja euroja. Melkein kaikki eläinlääkärit kuuluvat nykyää kansainvälisiin ketjuihin jotka sanelevat hinnat ja nehän on popsahtaneet viime vuosina pilviin. Toisaalta koirilla ja kissoilla alkaa olemaan samanlaisia ”elintasosairauksia” kuin ihmisillä joten hyvä rahasampo ovatkin. Suurin osa näistä sairauksista johtuu rokotteista, teollisesti prosessoiduista papanoista ja muista valmisteista ja näiden sisältämien myrkkyjen aiheuttamiin sairauksiin määrätyistä lääkkeistä. Siis täysin sama kuvio kuin ihmisten kanssa.

   Lopullinen tavoite tietysti on hävittää kissat ja koirat ja muut lemmikit kokonaan. Saatanallinen agenda ei kestä mitään sellaista joka tuo iloa ihmisen elämään, kuten lemmikit tuovat.

 6. https://www.suomenuutiset.fi/maenpaa-oikeuskanslerille-korona-ajan-toimenpiteita-kaytava-lapi-perusteellisesti/
  Mäenpää oikeuskanslerille: Korona-ajan toimenpiteitä käytävä perusteellisesti läpi.
  Persuilla se laiva kääntyy 2-vuotta liian myöhään. Ovatko persut Anoa lukuunottamatta siis niin tyhmiä etteivät huomanneet koronakusetusta vai oliko ryhmäkuri nazisaksan veroinen toimenpide jolla pedattiin hallitukseen meno(jos kukaan täysjärkinen edes lähtee valeopposition kelkkaan).

  1. Eivät he ole mitenkään hitaasti heränneet, vaan valehtelevat aina vain silmät päästään, teeskentelevät ja näyttelevät. Suomalaiset ovat vain niin hölmöjä, että uskovat kaiken. Persujen ei tarvitse kuin vähän sanoa perkelettä ja lyödä nyrkkiä pöytään, niin hölmöt suomalaiset uskovat kaiken. Marcoa on ehkä kaikkein helpoin huijata ja sitten naiivi Marco on aivan liekeissä, kun joku vähän lupaa tai puhuu jotain.

 7. Kiitos sinne minne se kuuluu eli kiitos LaitonLehti tästä artikkelista.

  Ja tämän artikkelin valossa on syytä tarkkailla näitä meidän ”oppositiotahoja”. Onko siellä yhtäään joka edes suostuu keskustelemaan tästä aiheesta? Äkkiseltään ei tule mieleen kuin Jussi Siitarinen joka saa kovin vähän näkyvyyttä missään.

  Esimerkiksi Mr. Tiihosen vakioaloitus kun vaikkapa Koronasta tulee puhee: ”En ole rokotevastainen mutta…..päläpäläpälä…” ja sitten hän suosittelee perään Ivermektiinimyrkkyä tautiin jota ei ole olemassakaan.

  UMV ja Putkonen eivät koske tähän aiheeseen tikullakaan. Koko lehti on nykyään täynnä käännöksiä kansainvälisten kontrolloitujen oppositioden artikkeleista. (Natural News, Infowars jne jne) . Putkonen joutuisi myöntämään että myös hänen fanituksensa kohde Putin ja Venäjä ovat mukana tässä virus/rokote kusetuksessa ja sehän ei sovi UMV:n agendaan jonka tehtävä on ylläpitää illuusiota siitä että Venäjä on joku vastavoima NWO:lle.

  Ja nyt ei ole enää kyse pelkästää Covid-injektioista. Grafeenia ja muuta epämääräistä tavaraa on löytynyt nyt aivan kaikista rokotteista. Mitä ikinä tänä päivänä injektoit itseesi, on sama kuin pelaisit Venäläistä rulettia. Ei mitään takuita sisällöstä. Monet Koronakusetuksen ymmärtävät edelleen hokevat että ”kyllä mä silti sen jäykkäkouristusrokotuksen otan ”. Ei muutaku onnea.

  1. KUA0588 ja Nimetön eivät koske tähän totuuteen tikullakaan. Kommentiti on nykyään täynnä kusetuksia kansainvälisten kontrolloitujen Juutalaisten artikkeleista. (Njew York Times, Washington Compost jne jne) .

   1. Mihin totuuteen, tuohonko mitä de wit jutusteli. Koko jutussa ei ollut todisteen häivääkään. de wit on siirtynyt magneettimedian linjoille ja fanittaa lauriota. Minä kysyn: käykö de wit kaikkia tartuntatautia vastaan pelkällä d-vitamiinilla, esim. rabiesta vastaan? de wit kirjoittaa, että rokotusten tehoa ei ole missään todistettu. Miten sitten on käynyt isorokolle, kurkkumädälle, jäykkäkouristukselle, sikotaudille? Lukemattomia tartuntasairauksia on saatu rokotuksin kuriin. Viruksistakin on hyvä esitys duodecim-lehdessä ja niiden tutkimuksesta. Minä kyllä jo arvaan, mitä de wit vastaa: lääketehtaiden huijausta ja tutkijoiden manipulointia ja kaiken takana juutalaismafia, ilman todisteen häivääkään.

 8. Valkoinen eliitti ei oikeasti tiedä yhtään mitään, vaan on aina ollut täynnä idiootteja ja vammaisia. Nyt ihmiset ovat vain huomanneet tämän. He eivät oikeasti tiedä yhtään mitään ja yrittävät vain murhata ja mädättäö sinut, sinun lapsesi ja kansasi. He ovat pahin vihollisesi ja riistäjäsi, yhdessä yhden ryhmän kanssa, jonka nimeä ei koskaan saa sanoa. Vapautta ei voi olla ellemme hankkiudu laillisin keinoin eroon kaikista ”älykkäistä” valkoisista, jotka murhaavat ja tuhoavat sinun lapsesi ja oikean kansasi. He ovat kaikki sairaita, vammaisia ja viallisia yksilöitä. Kaikki pahuus ja mätä on aina lähtenyt heistä.

 9. Yhtään en ole piikkiä ottanut ja ollut muiden tartuttamana 2 vk lunssa eli nyky koronamainen lievä, suurimmalta osasta ei kukaan tiedä sairastavansa. Katsokaas kyse on aina sairauksissa ”yksi voi sairastua johonkin tai kuolla”, sitten tuo paljon pahaa kaikille käyttäjille mikä olisi parempi yleensä, mutta pitää hypettää harvoilla ja kun semmoinen on in niin en minä siihen kuole käsitteeenä kaikilla, vaikka elämän haitta number one.

 10. Yhtään en ole piikkiä ottanut ja ollut muiden tartuttamana 2 vk lunssa eli nyky koronamainen lievä, suurimmalta osasta ei kukaan tiedä sairastavansa. Katsokaas kyse on aina sairauksissa ”yksi voi sairastua johonkin tai kuolla”, sitten tuo paljon pahaa kaikille käyttäjille mikä olisi parempi yleensä, mutta pitää hypettää pahimpaa. Semmoinen on in että en minä siihen kuole, käsitteeenä kaikilla, vaikka elämän haitta on number one.

 11. DARPA on KOKO hankkeen takana!!! Piikki-firmat SUORITUSPORRASTA! Hallitukset luovat EDELLYTYKSET + RAHOITUS. Kaiken ”KUKKONA TUNKIOLLA” = WHO + YLI-RIMKKAAT YLI-HULLUT TEKNOKRAATIT!!! Elikkä paljon RAHNAA ja äidin maidosta saatu NARSISTIS-PSYKOPAATIS-SOSIUOPAATTINEN psyyken, jonka lyhenne on: VON!!!

  Jopa OIKEAT rokotteet ovat olleet YLIARVOSTETTUJA absoluuttiselta teholtaan. LEGENDAN peruste on HYPETYS, TROSSAAMINEN, ONNISTUMISEN ILO. Ja astuttaessa laboratoriosta ulos: Silkka RAHAN HIMO ja korkeat MYYNTILUVUT, jonka tuloksena KASSAKONE laulaa HOOSIANNAA. Jo YK:n kansikuvapoika Jonas Salk sanoi v. 1974, että hänen kehittämäänsä poliorokotteeseen KUOLI enemmän kuin itse POLIO TAUTIIN lapsia!
  Ensin KEHITTYNEELLÄ lääketieteellä PELASTETAAN ihmishenkiä RIEMUMIELIN. Ja kun IHMISIÄ kertyy ”liikaa”. VIELÄ kehittyneempi ”LÄÄKETIEDE” murhaa ihmisiä pois päiviltä. IHMINEN, joka haluaa olla ”JUMALA”. On ITSE kykenemätön olemaan I H M I N E N ! ! !

 12. Marco, milloin aiot keräillä rohkeutesi ja ottaa yhteyttä tähän pelottavaan vanhaan tätiin? Sinun pitäisi muistaa, että osaan olla sangen jääräpäinen ja sinnikäs. Joten pääset helpommalla soittamalla. Yhden kerran. Kuuntelemalla asiani. Sitten lupaan pyhästi väistyä takavasemmalle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*