Free speech 21 tammikuun, 2023

 

Mikähän siinä on, että näissä suurissa joukkotappeluissa on lähes aina mukana vain mustat naiset?

 

Jopa mustat miehetkin näyttävät olevan rauhallisia näihin naisiin verrattuna, sillä he lähinnä vain naureskelevat ja kuvaavat vieressä.

 

 

 

 

17 thoughts on “Päivän video: Mustat naiset

 1. Ei kai vaan nuo laihemmat sanoneet noita lihavampia ”laardiperseiksi” tai ”virtahevoiksi”. Virtahepokin on rauhallinen eläin siihen asti kunnes suuttuu.

 2. Nuoret naiset tappelevat isosta munasta siinä.

  Nämä siis kokoontuvat ostoskeskuksiin ja roskaruokapaikkoihin tappelemaan?

  Kuinka suomalainen vartija toimisi näissä tilanteissa? – Kaksi lausetta, maahan porukalla, raajat solmuun ja ”valmis paketti poliisille”? Niinkö?

 3. Kymmeniä tuhansia videoita tappeluista, joissa osallistujina on valkoisia naisia, miehiä, mustia naisia ja miehiä, ja sinä de wit tarjoilet vain mustien videoita. Kuinka ollakaan.

  1. Valkoisia vain 8 % maailman populaatiosta. Väestönvaihto etenee ja sivilisaatio romahtaa. Valkoiset rakastavat arkirauhaa

   1. Silti valkoiset ovat rasisteja koska susikin surmasi ihmisen 110 vuoden aikana ja susikoira on valkoisten tekoa ja tekeminen on valkoisten hommaa joten rasistoitte etelän veteliä.

   2. Kunhan et laskenut amerikkalaisia ja brittejä valkoisiksi, sillä he ovat sekarotuinen sekakansa, eivät mitään valkoisia. He ovat valkoisten pahimpia vihollisia nopealla lisääntymisellään ja täysin sairaalla ja rikollisella satanistiajattelullaan helpossa ympäristössään.

  2. En vastaa ikinä trolleille/kehitysvammaisille, mutta laitetaan nyt tämän kerran… Neekerit ovat vain 13 % USA:n väestöstä, mutta tekevät silti:

   • 56 % murhista
   • 29 % raiskauksista
   • 54 % ryöstöistä
   • 29 % murtovarkauksista
   • 37 % väkivaltarikoksista ja
   • 32 % petoksista.

  3. Aku666 voi sua parkaa, itse olen järkevä suvakki ja nuo sun jutut antavat haittaa ihmisten ja yhteiskunnan järkevyydelle eli pahennat tosi suvakuudellasi, itse olin umpi suvakki ennen sanojen keksintää kunnes pikku hiljaa ymmärsin mikä on vikana tultuani keskelle asiaa eli keskustoihin, kaupunkeihin missä asustaa ja pesii. Lähdin hyvän sään aikana. Back to the taajama/maalaisidylli.

  4. Ei, kyllä nuo persreiät itse tekee 90% hallaa koska kyllä vitussa ”JES ME VOIMME”.

   1. Aitaus pitäis olla ja saita haittojen tuontiin, nehän voi vielä alkaa ammuskella ja kuunnella hip hop:ia huume posena. Hypettää räppii ja jengissä duunaa rappii ja silleen t. Jauho alman akka

 4. On siinä tavallinen suomalialainenkin vaippanaama nyrkin ja hellan-välissä helposti jos tuonlaiseen laumaan törmäilee!

 5. Laiton Lehti voisi kirjoittaa enemmän juttuja varsinkin valkoisista suomalaisista huorista, että ihmiset tajuaisivat nauraa heille ja halveksia mitä he ovat. Ihmiset eivät tajua miten tänä valkoisten naisten saasta Suomessa vihaa lapsia, perheitä, miehiä ja Jumalaa.

 6. Vain KONGON vuoristojen HARMAASELÄT saavat nuo naaraspuoliset KÄDELLISET ruotuun hyvin harkitulla MULKAISULLA!!! Mutta, jos SEKÄÄN ei vielä riitä. LUUT menevät kurkkuun RINTALASTAN pontevalla RUMMUTUKSELLA, jonka ”komppi” kertoo: NYT KYLLÄ RIITTÄÄ AKAT!!! Eikä David Attenborough:kaan uskalla enää edes kuiskata!!!

Comments are closed.