Marco de Wit 21 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on jo pitkään ennustanut Ukrainan avainkaupunki Bakhmutin kaatumista. Ukrainalaiset ovat kuitenkin hullun lailla pitäneet siitä kiinni lähettämällä sinne viimeisetkin reservinsä. Nyt kuitenkin Bakhmutin pohjoinen esikaupunki Soledar on kaatunut.

 

 

Venäjä vallannut Soledarin: Yrittää seuraavaksi motittaa 30 000 – 100 000 ukrainalaista sotilasta?

 

 

 

Tässä loistava tiivistelmä Soledarin valtauksesta.

 

 

 

Soledarin valtasivat nimenomaan Putinin yksityisarmeijan sotilaat eli Wagnerit. Heille on nimenomaan annettu tehtäväksi Bakhumtin saartaminen ja valtaaminen. Alla olevassa kartassa näkyy hyvin miten projekti on täydessä vauhdissa ja ukrainalaiset hätää kärsimässä.

 

 

 

 

 

Wagnerit lähestyvät koko ajan Bakhmutin keskustaa ja nyt ovat jo katkaisseet Bakhmutin tärkeimmät pohjoiset huoltotiet.

 

 

 

 

 

Ukrainalaiset tietysti kiistivät Wagnereiden vallanneen Soledarin.

 

Ukrainalaiset kiistävät venäläisten vallanneen avainkaupunki Soledarin!

 

 

 

Pitkään myös länsikartat kieltäytyivät näyttämästä Wagnereiden vallanneen myös rautatieaseman (kuvassa lippu) ja kaivos numero 7 (pommin kuva). Pitihän natottajille antaa joku oljenkorsi, jotta eivät täysin romahtaisi psyykkisesti.

 

 

 

Nyt kuitenkin on selvää, että Wagnereilla on täysi ote rautatieasemasta. Myös kaivos 7 näyttää olevan täysin Wagnereiden hallussa. Toisaalta ymmärtää kyllä länsikarttojen haluttomuuden asia paljastaa, koska on vaikea ymmärtää miten Ukrainan suurin linnoitus Soledar ja jopa sen lukuisat kaivokset vallattiin näin nopeasti. Natottajathan olivat varmoja, että ukrainalaiset tulevat ainakin kaivoksistaan käsin taistelemaan viikkojen ajana aivan kuten Mariupolissa.

 

Ukrainan kovimman linnoituksen, Soledarin romahdus näyttää romahduttaneen myös natottajat.

 

 

 

 

Eikä siinä kaikki. Wagnerit ovat myös valtaamassa Bakhmutin eteläpuolella olevaa strategisesti erittäin tärkeää Klischivkan esikaupunkia. Tämä on myös valtava linnoitus, jonka piti vielä kestää kuukausia.

 

 

 

Tarkemmin sanottuna kyseinen esikaupunki ei ole niinkään linnoitus, vaan sen länsipuolella ylämaalla oleva linnoitus. Kartassa se näkyy sinisellä.

 

 

 

 

Wagnerit ovat nyt piirittäneet kaupungin ja valloittamassa linnoitusta.

 

 

 

 

Näin Wagnerit pystyvät katkaisemaan jälleen yhden huoltotien Bakhmutiin.

 

 

 

Nyt ukrainalaisilla on enää YKSI kunnon huoltotie.

 

 

 

 

Siinä se. Pelin loppu. Jos ukrainalaiset eivät pian vetäydy, niin he ottavat valtavan riskin mottiin jäämisestä!

 

 

Tässä muutama suosittu nuori karttatubettaja keskustelee tilanteesta.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Ukrainan rintama murentuu pala palalta! Bakhmut kohta motitettu?

 1. Voisiko Laiton Lehti tehdä juttuja tunnetuista yksittäisistä juutalaisista terroristeista ja miten nämä nousivat Israelin valtion johtoon? Ihmiset eivät tajua, että Israelin valtio on kirjaimellisesti terroristivaltio.

 2. Mut ihan just meidän Manna Sarin johtaa Ukrainan suurhyökkäystä kohti Venäjää. Manna on niin sotapsykoosissa että se kuvittelee Suomen avulla kaatavansa Venäjän. Mutta Karjalaahan se ei halua takaisin. Ei missään nimessä.

 3. Muut maat ovat aloittaneet nyt kovan painostuksen Saksaa kohtaan, että jos eivät nyt heti hyväksy Leopardien lähettämistä niin Ukraina saattaa romahtaa ihan kohta ja tappiot ovat valtavat! Länsipropaganda muuttui taas käden käänteessä Ukrainan voittomarssista aivan päinvastaiseksi kun tilanne sitä vaatii jopa Suomessakin. Selvää on että Ukraina on loputon suo johon pitää nyt tyhjentää kaikki armeijan varastot, rahat ja Suomi ja Ruotsi pitää saada Natoon. Miksikö? No koska Putinia pitää näpäyttää!

 4. Siis kun valtamediaa seuraa, se ei ole enää kuukauteen väittänyt, että Venäjä romahtaa kahdessa viikossa. Nyt se väittää, että Venäjä on jo sisällissodan partaalla. USA on sisällissodassa jo nyt.

  Millä aseilla Venäjä taistelee? Niillä on jo polttoaine, ammukset, huolto lopussa ja aseetkin ovat ensimmäisen maailmansodan aikaisia huoltamattomia tuhnuja. Näin kertoo valtamedia.

  Entisen PV komentajan Lindbergin mukaan Suomen ei kannata säilyttää tarpeetonta määrää aseita ja ammuksia varastoissa, koska niiden huolto ja ylläpito on kallista. Tekosyy ja vale Suomen aseistariisumiseksi. Miksi se juuri on nyt on niin kallista ja aseistus hapertuu ihan käsiin? Väittääkö Lindberg rivien välistä, että hänen entiset alaiset olivat aivottomia tumpeloita? Selvä.

  Sotilaita ei pidä päästää mihinkään päättävään ja johtavaan asemaan. Vai ohjaavatko ne jo taustalla (mediapooli, hybridikeskus) ja kaikki menee päin helvettiä tässä maassa. Erityisesti raha-asioissa ja monipuolista ajattelua vaativissa tehtävissä putkiajattelijoina ovat sotilaat täysin kädettömiä tumpeloita.

 5. Wagnerit nöyryyttivät valenatseja täydellisesti ja järjesti kunnon verilöylyn! Naton homoilla on nyt kiire ja aseita menee Ukrainaan jatkuvalla syötöllä, mutta kuka niitä osaa käyttää? Laitetaanko valenatsit sähläämään vai tuleeko ohjaksiin naton homot?

  Missä on valenatsien pitkään huhuttu suurhyökkäys? Oliko salaliittoteoria? Milloin naton homot paljastaa valenatsien tappiot?

  Ettei vaan asia ole niin, että valenatsit ei osaa hyökätä, kun ei siitä puolustamisestakaan tule mitään. Noh, denazifiointi jatkuu ja kiihtyy!

  1. Suomalaisilla miehillä on aina ollut suuri suu ja pienet teot. Jollain nettipalstalla kyllä osataan isotella ja sitten juostaan aina tositilanteessa karkuun.

 6. Nato ja valtamedia, sekä poliitikot eivät halua myöntää miten Ukraina ja Nato toimivat koko ajan strategisesti typerästi ja Venäjä on toiminut koko ajan strategisesti melko järkevästi.

  1. Sehän on jo kuollut aikoja sitten. Kaksoisolennot tuuraavat sitä niin kauan kuin tarvitsee kulissin ylläpitämiseksi. Tuo on peräisin valtamediasta, johon kaikki akut uskovat.

 7. Mietin vain sitä, miksi USA on ainoa, joka on vedonnut Turkkiin Suomen ja Ruotsin natojäsenyyden hyväksymiseksi? Miksi muut natomaat ovat hiljaa, sellaiset kuin Saksa ja Ranska. Ne ovat kyllä hyväksyneet Suomen ja Ruotsin natojäsenyydet, mutta eivät tunnu piittaavan jäsenhakemuksen etenemisestä. Onko, kuten jo aiemmin kirjoitin, todellakin niin, ettei Turkin jarrutuksen takana ole ainoastaan Venäjä, vaan natomaat eivät halua Suomen ja Ruotsin vetävän niitä avoimeen konfliktiin Venäjän kanssa. Natohakemukset ratifioitiin kasvojen säilyttämiseksi, ja likainen työ teetetetään Turkilla.

  1. Muit ei kiinnosta. Niitä itseään usan ja Naton touhut ei kiinnosta. Ne tuntevat usan temput jo. Vain naiivit suomalaiset ottavat tosissaan amerikkalaisten lupaukset.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*