Marco de Wit 22 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti pyrkii aina kertomaan lähteensä mahdollisimman tarkkaan. Esimerkiksi Ukrainan sodassa sen päälähteinä ovat olleet eversti Macgregor sekä YK:n entinen asetarkastaja Scott Ritter.

 

Eversti Douglas Macgregor: Venäjä tulee jyräämään Ukrainan!

 

 

Välillä Laiton Lehti käyttää kuitenkin myös ukrainamyönteisempiä lähteitä, kuten yhtä itävaltalaista everstiä. Jos nimittäin ukrainalaismyönteisetkin myöntävät Ukrainalla menevän huonosti, niin sitten sillä menee TODELLA huonosti.

 

 

Itävaltalainen eversti: Länsimaiden apu Ukrainalle ei riitä alkuunkaan! (Ydinsota alkamassa?)

 

 

Nyt kyseinen eversti on tehnyt jälleen uuden videon, jossa hän epätoivoisesti vaatii Natomailta lisää aseita Ukrainalle. Tässä yksi hänen laskelmistaan, jossa hyvin näkyy kuinka massiivinen ylivoima Venäjällä on miehistönkuljetusvaunuissa. Todennäköisesti ero on vieläkin suurempi kuin alla näytetään.

 

Eversti myös alla myöntää, että Venäjällä on järkyttävä ylivoima tykistöammuksissa. Ammukset eivät nimittäin ole Venäjällä läheskään lopussa. Päinvastoin varsinkin, kun Venäjällä on sotateollisuus jo pääsemässä vauhtiin.

 

 

 

 

Tässä vielä mielenkiintoisempi arvio, jossa edelleenkin liioitellaan Ukrainan resursseja ja vähätellään Venäjän sotateollisuuden kykyä, mutta tästä huolimatta alla myönnetään Venäjällä olevan valtava kalustoylivoima ja nyt myös taistelykykyisten miesten ylivoima.

 

 

 

 

Siinäpä se. Ei tarvitse olla mikään sotatieteen nero tajutakseen, että TOTTA KAI Venäjä tulee jyräämään Ukrainan. Tietysti Ukraina voi tehdä jo kymmenenen liikekannallepanonsa, mutta ei asevelvollisuussotilailla tee juuri mitään, jos niillä ei ole kunnon kalustoa.

 

 

 

Itse asiassa nyt näyttää siltä, että Ukraina on pyrkinyt pelastamaan lähes saarretun Bakhmutin siirtämällä sinne Zaporitchan alueelta eli etelärintamalta kalustoa. Tämä on jättänyt sitten etelärintaman suuret ukrainalaisjoukot ilman kalustoa!

 

Ei siis ihme, että Venäjä on nyt sitten hyökännyt myös etelärintamalla, jossa ukrainalaisten rintama näyttää olevan myös romahtamassa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

36 thoughts on “Eversti Ukrainan sodasta: Venäjällä moninkertainen ylivoima sotamateriaalissa!

 1. Venäläiset turmelee itsensä ja nousee uusi järkevä menestyvä maa ilman typerys johtajia pilaamassa suurimman osan ihmisyyden. Kuollaan kylmyyteen johtajan takia. Put in.

  1. Turmelee itsensä enemmän kuin mikä maa on olennainen kysymys. Venäjällä on korruptiota ja niin on muuallakin, mutta Ukraina kuuluu maailman huippukärkeen korruptiossa ja myös rakenteellisessa rikollisuudessa. Miltei täydellinen mafiavaltio.

   Ukrainalla on kalustoa, aseita ja ammuksia moninkertaisesti vähemmän kuin Venäjällä (joka on nyt sotateollisuus moodissa). Lisäksi sen kalusto- ase ja miehistö tappiot ovat moninkertaiset. Ukrainan käyttämä tykinruoka (reserviläiset ja muut sotimaan pakotetut) kuolee rintamasta riippuen 5:1 jopa 10:1 eli jopa kymmenkertaisesti.

   Ukrainan rikollisen luonteen vuoksi ukrainalaiset myös surutta sabotoivat omiaan (yksi lisä syy voi olla etteivät edes uskoneet voittoon) jatkamalla ja tietenkin lisäämällä laitonta asekauppaansa kun nythän rikollisorganisaatiot pääsevät moninkertaistamaan henkilökohtaista vaurauttaan myymällä länsimaiden lahjoittamia aseita eteenpäin. Surkuhupaisasti eräässä haastattelussa britti palkkasoturi kertoi että hänen itse tuoma henkilökohtainen aseensa varastettiin omien joukkojensa itse vartioiduista asevarastotiloista, mutta tämä tietenkin oli yksittäinen anekdootti lukuisista erityyppisistä tapauksista.

   Katoaako 10%, 20% vai kuinka paljon? Vaikea sanoa, mutta paikallisraportteri J.M.Dougan oli haastatellut ukrainalaista komentajaa joka kertoi jotain siitä kuinka aseita häviää ja myydään muualle:

   https://youtu.be/9BCM-Daw7Gc&t=13m20s

   Meinasin ruveta kirjoittamaan ukrainalaisten elinkaupasta ja ihmiskaupasta mutta se on liikaa tällä erää.

   1. Tosiaankin ironia pitäs hoksata. Lompolon miehelle anteeksi teitittelystä, vaikka nat….ssa oli kyllä paljon hyvääkin.

 2. Ukraina kun keskittää joukkojaan epätoivoisesti Bahmutin lihamyllyyn niin ei ihme että muualla heidän rintama alkaa olla jo heikossa kunnossa.

 3. Venäjän Mustanmeren laivastoa ei saa takaisin mikäli useat sota-alukset upotetaan. Kestää rakentaa 2-4 vuotta yksi uusi sota-alus.

  Kun sotilaita kaatuu rintamalla ne voidaan korvata vielä uusilla sotilailla. Mutta kun sota-alus makaa tuhottuna merenpohjassa, sitä ei voi mikään korvata.

  Mustanmeren laivaston menettäminen saattaisi olla niin kova takaisku, että Venäjä alkaisi harkita onko hinta liian korkea maksettavaksi.

   1. Entä lentotukialukset? USAlla on neljä, yksi epäkunnossa, Venäjän ainoa on hinauksessa, Kiinalla ensimmäinen valmistumassa. Sodankäynnin viimeiset dinosaurukset on helppo tuhota. Voidaanko kohta todeta, että SUURVALTOJEN AIKA ON OHI. Enermmistö ihmisistä ei jää kaipaamaan yhtäkään mafiavaltiota.

  1. Jep. Ja venäjän suurin lentotukialus on ollut jo viidettä vuotta korjattavana. Kalusto on sitä mitä on ja huonommaksi käy, kun komponenttien vientikiellot alkavat vaikuttaa täydellä teholla. Kiinakaan ei myy venäjälle edistynyttä teknologiaa ja muutenkin alkaa ottaa etäisyyttä. Länsi on Kiinalle moninverroin tärkeämpi kauppakumppani kuin venäjä. Kiina käyttää hyväkseen venäjän pakkoa myydä energiaa ale-hintaan. venäjä on niin pieni talous, että se voidaan murskata hyvin helposti ja ennustaakin, että venäjä vajoaa periferiaan pikkuvaltioksi.

   1. Lähde Aku väitteellesi Venäjä kukistuu ja hajoaa? Tuo on taas yksi salaliittoteoria mitä valtamedia ja sotilaat syöttävät ihmiseille. Väitetty Venäjän heikkous js pienuus oikeuttaa suvakit hyökkäämään sinne?

    Kolmas kerta toden sanoo. Napoleon ja Hitler saivat Venäjän talvesta tarpeekseen. Venäjä tuhoaa tykistöllään hyökkääjät paskaksi. Se antaa hyökkääjää tulla taas Pietarin ja Moskovan porteille, mutta sitten räsähtää.

    Aku itse narahti nyt salaliittoteorian esittämisestä.

    Tuo hyökkäyksellä Venäjälle leikittely on syöttö suoraan Putinin propagandan lapaan. Suvakit taitavat itse olla putinisteja.

 4. Saa nähdä mitä kaikkea lännessä kaatuu Ukrainan sotarintaman lisäksi?Veikkaan pakkorokotuskampanjaa nykytiedon valossa?Eurokin saattaa sakata.

  1. Onko sinut pakkorokotettu? Minä olen ainakin ottanut rokotuksen vapaaehtoisesti. Pakkorokotukset ovat menneen talven lumia, jos niitä koskaan olikaan muutakuin hyvin pienelle ryhmälle, eikä silloinkaan ei niitä tarvinnut ottaa.

   1. Esim. sairaanhoitajat, jos ei ottanut niin potkut, eikö se ole pakkorokotus, jos asuntolainat painaa päälle.

 5. Venäjä on panostanut pääaselajiinsa tykistöön jo yli kolmesataa vuotta. Käy läpi sotahistoriaa. Tykistö jauhaa kaiken paskaksi edeltään. Sitten tulee vasta jalkaväki. Venäläiset eivät ole mitään käsiasepipertäjiä.

  1. Tappavat yhtä tasaisina itsensä, media nuolee ja haluaa nostattaa kuten sotilaillekin valehdellaan ettei into lopu, saadaan kaikki irti. Ja Marco taas hypettää liikaa ryssiä, joten keski Jyrki tietää totuuden 1-1=0 ja tappoivat ali-ihmiset toisensa, mongoloidit. Samoin kuin eri heimot Afrikassa mutta pitäisi avustuksina antaa kunnon aseet kummallekin kuten Ukrainalle annamme että pärjää.

 6. Niinkuin jo aikoinaan kirjoitin että kaikki jotka ovat ajaneet A9-tietä Moskovaan niin tietävät sen panssarivaunutehtaan. Ja aina kun tulee ulkomaalaisilla kilvillä varustettu auto (mistä sen tietävätkin) niin testiradalla ajaa tien vieressä panssarivaunu samaa nopeutta kun autot tiellä. Erona on vain että siinä on ”pomppurata”. Ja viimeisen pompun kohdalla vaunu aina hyppää sen 3-4m korkealle ja ilmalennon aikana ampuu kolme laukausta maaliinsa. Jonka jälkeen se kaartaa ”parkkialueelle” jossa on tuhansia vaunuja parkissa. Kai sen nyt mutkin on nähneet kuin minä.

  Mutta joo, jostain kerran luin että Venäjän puolelta tulee noin 1800 ohjusta päivässä. Jo se kertoo miten Venäjä sotii: pienilä miestappioila. Ja jos USA kuvittelee että tällä heikennetään Venäjää isoa hyökkäytä varten, niin saavat kuvitella uudemman kerran. Ajatelkaa… Jo yksin Moskovassa on samaa suuruusluokkaa ihmisiä kuin taistelevassa Ukrainassa. Mitä siitä maasta jää jäljelle kun nyt se ei ole kansainvälisen yhteisön tunnustama valtio vaan siitä on kolme maa-aluetta eronut omiksi valtioikseen. Ja kohta Puola ja Unkari ottavat osansa.

  Venäjäiset sanoivat aikoinaan että ”Laskekaa aseenne ja mentää koteihinne. Muuten meillä on huomenna sota”. Ja kun Zelenskyn sotilaat eivät totelleet, niin Donetsk ja Luhansk aloittivat maa-alueidensa puhdistukset. Ja sitten vasta kun tankit liikkuivat kohti Ukrainaa, Zelensky yritti soittaa klo 5 aamulla Putinille. Mutta silloin oli jo liian myöhäistä.

  Tämä ei ole Turkkilainen tori. Täälä ei tingata.

  Sitäpaitsi, jos Ukrainalle annetaan aseita niin miten se auttaa yhtään mihinkään? Se on jo hävinnyt vuonna 2014 aloittamansa sodan. Hyväähän tässä on se että kuolleet eivät enää jatka sukujaan. Jolloin agressiivisimmat geenit kuolevat pois.

 7. Wau! Onko 40 kerta suuremalla valtiolla enemmän materiaa? NYT ON TUTKIVAA JOURNALISMIA!! Hienoa Marco! Kysymys kuuluukin miten sinun kolmen päivän erikoisoperaatio sujuu? Meneekö kaikki suunnitelmien mukaan? 🤡

  🤣🤣🤣

 8. Venäjän armeija on myös tehnyt maailmanennätyksen ohjusten ammunnassa!

  Tämä on ollut katkera pala nieltäväksi naton homoille ja suvakeille!

 9. Dewitt on veljeillyt paljon venäjä-suomalaisten kanssa paljon. On myös tullut asioita mitä dewitt ei kerro, eli on tullut tietoon että dewittiä rahoittaisi venäjän puoli. Siitä voisi ajatella dewitt venäjän myönteisyys kaikessa. Mitä dewitt sanoo asiasta kyllä vai ei?

 10. Paludan teki Ruotsissa jälleen tärkeää työtä katkaistessaan yksin Turkin ja Ruotsin Nato-neuvottelut. Samaan ei taida pystyä Suomessa kukaan?

  1. Sinimustatkin taitaa oll munaton valeoppositio? Eikö kiinnosta Turkin ja muslimien pilkkaaminen enää? Taitaa olla tärkeintä se suuri unelma eli suomalaisten tapattaminen Naton sodissa täkynä Karjalan saanti takaisin. Sinimustat ovat oikeasti Suomen kansan vihollinen ja ulkoa ohjattu Naton kehittämä valeoppositio.

 11. https://www.verkkouutiset.fi/a/hyokkaaja-yrittaa-saartaa-bahmutin-ukrainalla-pulaa-ammuksista/#53ae256b

  Bakhmutin tilanne on ”vaikea”, mutta ”ei kriittinen”. Haha. Missä vaiheessa tilanne on sitten kriittinen? Ei koskaan. Venäläiset eivät koskaan myöskään saavuta merkittäviä voittoja, kun taas ukrainalaisten kaikki pikkujutut esitetään suurina voittoina. Venäläiset eivät koskaan osaa yhtään mitään, mutta sitten on hankalaa selittää miten venäläiset kuitenkin etenevät koko ajan, vaikka eivät koskaan osaa mitään.

 12. Olen lukenut http://avia.pro/news eli ilmailuutiset, kuinka tuhotaan vaikka mitä, en usko, että kaikki materiaali on feikki kuvaa, mutta romua on tullut valtavasti, ilmeisesti nämä länsipanssarivaunut tulee kokemaan saman kohtalon.

 13. Hyvin on suomalaiset nyt saatu median ja poliitikkojen rummutuksella vihaamaan tavallisia venäläisiä yhtä paljon kun somaleita ja lähi-itäläisiä, vaikka mitään todellista syytä siihen ei ole olemassa. Suomalaiset ja venäläiset ovat vuosia elelleet varsinkin itärajan tuntumassa ja muuallakin Suomessa aivan sulassa sovussa ja nyt Suomi haluaa tuhota suhteet heihin ja sylkeä päälle.

 14. KAIKKEIN oleellisinta on se, että kun UKRAINA on paketissa. Sitten on SUOMEN vuoro käydä USA:n, NATO:n EU:n, Iso-Britannian ja kaikkein TÄRKEIMMÄN: eli LGBTQ+:n PROXY-sotaa viimeiseen TSUHNAAN asti!!!

 15. Eli Venäjällä on nykyisin ainakin kymmenkertainen määrä tykistötulta. Kun Ukraina ampuu 1000 pommia, Venäjä ampuu ainakin 10.000 pommia!

 16. On Nää Huvittavia(Oksettavia) nää Lännen NATO HOMOT..(15:15>)
  ”The Russian Military is trying to influence Us by DOMINATING The Informaation Space”….
  Samaan Aikaan kun RT..Sputnik..etc on BÄNNÄTTY €Uroopassa…Ja NATON GLOBOHOMO ITSE…Ei Luettelee Muutakuin Lännen OMAA Propagandaa..

  OKSETTAVINTA…On se Kuin tuo Itävallan P$YKO NATOHOMO…SEURAA ja ANAL..Y..SOI..Itse Tapahtumas…Kuin JALKAPALLOOTTELUA…

  SAMAA AIKAAN KUN KASVAVAT RUUMISKASAT NÄYTETÄÄN RUUDULLA

  NATON PSYKOHOMOA…EI KIINNOSTA IHMISTEN KÄRSIMYKSET…EIKÄ RAUHAAN PYRKIMINEN…VAAN ENSISIJAINEN TAVOITE ON JATKAA TAPPAMISTA..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*