Marco de Wit 22 tammikuun, 2023
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden missiona on selvittää ja kertoa miten maailma toimii ja ketkä sitä hallitsee. Onneksi tämä ei ole vaikeaa, koska yksinkertainen metodologia riittää: Tarvitsee vain käyttää maalaisjärkeä ja kysyä kuka hyötyy (Cui bono) ja ennenkaikkea seurata rahaa (follow money).

 

Hienommin sanottuna pitää vain soveltaa evoluutiopsykologiaa, revisionista historiaa ja praxeologiaa eli itävaltalaisen koulukunnan talous- ja poliittista tiedettä. Päälähteinä siten professorit Kevin MacDonald, Richard Lynn, Philippe Rushton, Carroll Quigley, David Irving, Ralph Raico, Murray Rothbard, Hans-Hermann Hoppe ja John Mearsheimer.

 

Totuus on yksinkertainen, kunhan uskaltaa sen ymmärtää. Se nimittäin vaatii todella paljon rohkeutta, koska voittajat aina kirjoittavat historian. Jos haluat kertoa ja puhua oikeasta historiasta, niin varmasti joudut vaikeuksiin.

 

 

Alla tiivistettynä narratiivi/kertomus siitä ketkä ovat maailmaa hallinneet jo tuhansia vuosia ja miten tämä on käytännössä tapahtunut. Ensin mikrotiivistys kahdella lauseella, minitiivistys muutamalla lauseella, miditiivistys puolen sivun pituisella tekstillä, maxitiivistys muutamalla sivulla ja megatiivistys linkittämällä Holy Crusade News -sivuston keskeneräiseen kirjaan The Rationalist Liberty Manifesto.

 

Mitä pidempi narratiivi sitä enemmän se edellyttää historian ja tieteen tuntemusta. Niinpä on tärkeää tiivistää maailmanhistoria sellaisella tavalla, jonka kaikki ymmärtävät. Pitäisi siis olla yksinkertainen räätälöity perusnarratiivi jokaiselle tietotasolle:

 

1. Mikronarratiivi

Tiettyjen rabbien ja pankkiirien johtama juutalainen oligarkkieliitti on kuin käki, joka on käyttänyt hyväkseen valkoisten naiviutta ja lyhytnäköistä ahneutta. Vähitellen tämä käki on pystynyt hankkimaan lännessä oligarkkisen ylivallan ja tulemaan valtavan rikkaaksi.

 

2. Mininarratiivi

Teokraattisten rabbien johtamat juutalaispankkiirit ovat yli 2000 vuoden ajan ostaneet valkoiselta hallitsevalta eliitiltä monopoli- ja kartellioikeuksia. Lopulta juutalainen pankkiirieliitti Rothschildien johdolla loi yhdessä valkoisen eliitin (Rockefellerit ja Morganit/Windsorit/wasp-eliitti) kanssa maailmanlaajuisen vähimmäisvarantopankkijärjestelmän eli monopolistisen rahakoneen, jonka rahoittamana he ovat saavuttaneet lähes maailmanvallan.

Nyt Rothschildit ja heidän johtama Israel ovat nousseet niin voimakkaiksi, että pystyvät jo pitkälle hallitsemaan myös USA:ta ja EU:ta. Rohtschildien ja Israelin maailmanvallan edessä ovat enää Kiina ja Venäjä, joita sionistit yrittävät hajoittaa saarrolla, pakotteilla ja käyttämällä sijaistaistelijoita, kuten Natoa, Ukrainaa, Suomea ja Taiwania. Israel saattaa jopa yllyttää Natoa aloittamaan rajoitetun ydinsodan Ukrainassa ja Suomessa saadakseen heikennettyä Putinin valtaa Venäjällä.

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

3. Midinarratiivi

Noin 2500 vuotta sitten ovelat juutalaiset rabbit alistivat tavalliset juutalaiset valtansa alle ja loivat käytännössä teokraattisen hallinnon. Erityisen poikkeuksellista tässä oli, että nämä rabbit olivat sekä pappeja että johtavia liikemiehiä. Lisäksi nämä rabbit loivat kaksoisstandardin: Juutalainen ei saa ottaa toiselta juutalaiselta korkoa tai painostaa kartelleilla ja monopoleilla, mutta ei-juutalaisille saa näin tehdä.

 

Vähitellen rabbien johtamat juutalaiset talouseliitit kehittivät valtavan talousverkoston, joka ympäri maailmaa tarjosi jokaiselle pienelle tai suurelle hallitsijalle diiliä: Juutalainen liikemies maksaa etukäteen suuren summan, jotta saa monopoli- ja kartellioikeuksia. Ovelien valtaeliittien johtamissa Babyloniassa, Persiassa ja Rooman valtakunnassa juutalaiset eivät kuitenkaan pystyneet tekemään suuria diilejä ja saamaan suurta valtaa. Päinvastoin. Rooman valtakunta tuhosi Juudean ja lähes kaikki juutalaiset hajaantuivat ympäri maailmaa.

 

Rooman vallan romahduttua nämä diaspora-juutalaiset loivat hyvät suhteet naiveihin ja ahneisiin valkoisiin hallitsijoihin. Ensin juutalaiset kauppiaat keskittyivät orjakauppaan ja veronkantoon, mutta myöhemmin keskiajalla loivat monopoleja ja kartelleja myös pankki- ja kauppatoimintaan.

 

Lopulta juutalainen talouseliitti sitten yhdessä wasp-eliitin ja Rockefellerien kanssa loivat nykyään vallassa olevan vähimmäisvarantopankkijärjestelmän (monopolistinen rahakone) ja sitä tukevan petrodollarijärjestelmän, jotka rahoittavat toisaalta valtaeliitin globalistisia yrityksiä ja toisaalta USA:n, Naton ja Israelin (U$rael) sotakonetta.

 

Valtaeliitin monopolistinen rahakone on kuitenkin luonnottoman korttitalomainen ja siten meinaa noin 10 vuoden välein romahtaa. Niinpä valtaeliitti pyrkii tukemaan rahakonettaan kolmella tavalla:

 

1. Luo yhä suuremmilla talous- ja valtioliitoilla kansainvälistä pankkitukijärjestelmää

 

2. Kulttuurimarxismilla heikentää nationalismia edistääkseen talous- ja valtioliittojen luomista 

 

3. Sotakone tuhoaa petrodollarista ja muista talousliitoista irti haluavat, kuten Shia-puolikuun, Venäjän ja Kiinan.

 

Tämä on siis se suuri salaisuus, jota nykyään ei saa sanoa ja josta luultavasti tulee syyte Laittomalle Lehdelle: Juutalaisoligarkit ovat noin 2000 vuotta monopolisoineet ja kartellisoineet länsimaista taloutta yhdessä valkoisen yläluokan kanssa. Samalla juutalainen eliitti on pystynyt pelaamaan valkoisia toisiaan vastaan tukemalla aina niitä valkoisia hallitsijoita, jotka lupaavat eniten tukea juutalaisen eliitin intressejä.

 

Ei siis ihme, että juutalaisen eliitin valta on vuosi vuodelta kasvanut. Nyt Rothschildien johtamat sionistit dominoivat valtaeliittiä siinä määrin, että käyttävät U$raelin sotakonetta hajottamaan myös ”anti-semiittisiä” maita, kuten Iranin, Venäjän ja Kiinan. Nyt sionistit käyttävät myös Suomea sijaistaistelijanaan, jotta suomalaiset taistelisivat viimeiseen mieheen sionistien puolesta.

 

Yleisteoria: Valtaeliitin sisällis- eli maailmansota alkoi. Venäjä hyökkää myös Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Jatkuu muutaman sivun pituisella yksityiskohtaisemmalla maxinarratiivilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa? Valtaeliitin historia tiivistettynä: Mikro, mini, midi, maxi ja meganarratiivit!

  1. Tuossa kyselyssäkin kyse on suhteellisuudesta. Itse asiassa on hälyttävää, että jopa persuissa 40 prosenttia oli tuota mieltä joistain asioista ja olivat valmiita myöntämään edes lievästi päivänselvän vihafaktan. Varsinkin persujen johto on ääri-äärisuvakkien johtama.

   Perussuomalaiset ovat oikeasti myös kirjaimellisesti kaikkein tyhmin puolue, joita on erittäin helppo huijata.

   1. Persut ovat paineenpurkukanava perusjunttimamu-kriitikoille. Sinimustat on olevinaan anti-wokesuvakkipuolue hiukan älykkäämmille nuorille kansallismielisille. Samaa molemmat, ulkoa ohjattua valeoppositiota.

  1. Niin, ei ne julkaise kaikenmaailman hassuja salaliittoteorioita. Ne julkaisevat analyyseja noista teorioista ja todistavat ne vääriksi. Jos laitonlehti julkaisee sata juttua niin yhdessä jutussa voi olla faktojankin siteeksi. Eli sekoitetaan faktaa ja fiktiota samaan kirjoitelmaan. De wit vaatii jokaiselta, joka on erimieltä hänen kanssaan, todisteita vaikka ei itse esitä yhtäkään. Hän käyttää selkänojanaan evoluutiopsykologiaa (dutton), hoppea, mearsheimeria, macdonaldsia ja sekoittaa heidän ajatuksiaan omiin juutalaisvihassaan rajoittuneisiin mielipiteisiinsä. Siis ne ovat de witin omia mielipiteitä, ei mitään tieteeseen perustuvia tosiseikkoja.

   1. No sano Aku kerrankin edes, että mikä juttu on virheellinen ja mikä siinä on virheellistä. Sinulla on erittäin helppo saada juttu korjatuksi, mutta et koskaan kerro mikä juttu ja mikä asia on virheellisesti. Laiton Lehti varmasti korjaa virheellisen jutun, mutta et kuitenkaan koskaan kerro mikä jutuissa on virheellistä. Jatkat vain tuota suvakkimaista ulinaa, kun et suvakkina pysty väittelemään mistään. Suvakkina olet tottunut vain mustamaalaamaan ja herjaamaan ihmisiä, etkä osaa koskaan väitellä mistään. Eikä suvakin tarvitsekaan, koska valtamedia, poliitikot ja virkamiehet, sekä koulut ovat nykyisin hänen puolellaan sodassa valkoista arjalaista kansaamme vastaan.

    1. En minä mustamaalaa ketään. Sinähän tässä mustamaalaat, haukut kaikkia, jotka ovat perustellusti erimieltä kuin sinä. Minä olen monta kertaa yrittänyt oikaista virheellisiä tietoja tai manipuloituja kuvia mutta kertaakaan de wit ei ole oikaissut virheellisiä tietoja tai kuvia. Minä olen ylpeästi suvakki silloin, kun olen oikeassa.

   2. Valtamedia käyttää lähteenään Ametikan suvakkeja. Oletko niin pahasti nukutettu ettet huomaa yhtäkään salaliittoteoriaa valtamediassa. Älysi ei riitä, siinä itsestäänselvä vika.

    1. Suurin osa myös laittomanlehden lähteistä on amerikkalaisia youtubevideoita tai ne ovat joltain esim. Infowars-sivustolta tai unz.comilta. Niin että väitteesi on yhtä tyhjän kanssa.

   3. Akun kaltaisten hyödyllisten ”korkeastikoulutettujen” ansiosta he ovat asemiinsa päässet ja siellä tulevat pysymään.

 1. Ei toimi. Kun on välinpitämätön valtamedian ja poliitikkojen, koulutuksen jne valtaapitäjien määräyksistä, niin niiden agendat eivät etene. Eivät ne saa ”pedon merkkiäkään” toimimaan kaupan kassalla.

 2. Kontrolloidun opposition hokema on just tämä: juutalaiset-sitä ja juutalaiset-tätä.
  Mihin jäi yhtälöstä Jesuiitat? Vapaamuurarit? Maltan Ritarit? Ja kaikki näiden lukuisat sivuhaarat. Väittääkö LL vakavasti että näitä organisaatioita johtaa juutalaisoligarkit ja että pyramidin huipulla on jotkut Rothschieldit ja Rockefellerit? Naivia ja täysin tietämätöntä sepustusta. Vai laskelmoitua sepustusta?

  Eikö Laittomalle Lehdelle ole edelleenkään valjennut että maailmassa on kolme vallankeskittymää ja valtiota valtion sisällä jotka ovat täysin koskemattomia juridisesti:

  – Vatikaani, uskonnollinen keskus joka tällä hetkellä ajaa luciferianismia yhdeksi maailmanuskonnoksi, ei juutalaisuutta.

  – City of London, talous- ja rahakeskus (syy miksi Englanti erosi EU:sta oli se että City of London halusi vapautua EU:n pankkilaeista tulevan väistämättömän ja suunnitellun talousromahduksen varalta, Brexit oli sirkusnäytelmää hölmöille)

  – Pentagon (Washington D.C), militarykeskus

  Kaikki valtiot ovat YRITYKSIÄ. Ja yrityksillä on omistajansa eivätkä nämä omistajat ole ko. valtion kansalaiset, se on varma.

  Kaikki tiet vievät edelleen Roomaan ja Vatikaanin pääpiru eli Paavi on jesuiitta.

  Sekä Kiinan kulttuurivallankumous Maon johdolla (Kissinger takapiruna, Mao oli Jesuit puppet) että Venäjän Bolshevikki vallankumous olivat samojen tahojen masinoimia eivätkä he ole sen jälkeen poistuneet sieltä yhtään mihinkään. Kiina ja Venäjä ovat täysillä mukana NWO/The Great Reset/UN Agenda 2030 agendassa ja tämä on dokumentoitua faktaa.

 3. ” Päälähteinä siten professorit Kevin MacDonald, Richard Lynn, Philippe Rushton, Carroll Quigley, David Irving, Ralph Raico, Murray Rothbard, Hans-Hermann Hoppe ja John Mearsheimer”. Ei ole ihme, että de witin jutut ovat sitä mitä ovat, kun käyttää lähteinä kyseisiä tutkijoita. Noista professoreista Mearsheimer on ainoa, jolla on jotakin sanottavaa kansainvälisestä politiikasta, vaikka hänenkin kirjoituksensa on kyseenalaistettu muiden tiedemiesten toimesta. Macdonaldsia on valkoisen ylivallan teoreetikko, Richard Lynnin tutkimukset peniksen pituuden suhteesta älykkyyteen on pseudotiedettä. Muutkin ovat menneiden aikojen tieteilijöitä, mukana holocaustin kieltäjä, yksi kirjoittaa syvästä valtiosta vailla minkäänlaisia todisteita. de witiltä ei ole minkäänlaista lähdekritiikkiä vaan hän poimii eri tiedemiesten kirjoituksista vain sen mikä sopii hänen omaan agendaansa ja jättää kaiken muun kritiikin muilta tiedemiehiltä pois, jos se sovikaan de witin omaan narratiiviin.

  1. Marco de Witt on pseudotieteen suuri fanittaja. Ei näytä löytyvän hirveästi kykyä kyseenalaistaa asioita jotka on kerran omaksunut. Aivopesuksikin tätä kutsutaan.

  2. McDonald’s on maailman rahastaja, kiduttaja kaukaa haettujen huonosti kohdeltujen halvalla saatujen eläinten ja ”huume” Coca-cola veden kulutuksen, vieden puhtaista maista jättäen likaisen. Joka persreiässä on Cola-cola companyn juomia koska lapsia koukutetaan miljardien taalojen aivopesumainoksilla. Cool ja kippis, joulurahastajapukki tulee rekalla tuomaan. Sokeriaa, mmmm enjoy cokain.

 4. Kuka möi valkoisia orjia Kiovan orjamarkkinoille ja keille? Tietysti englantilaiset! Ketkä alkoivat myymään huumeita ensin Kiinalle ja sitten koko maailmalle? Tietysti englantilaiset ja myöhemmin amerikkalaiset. Englantilaiset ja amerikkalaiset ovat hyvin sairaita, hyvin epärehellisiä, sadistisia ja hyvin rikollisia orja -ja huumekauppiaiden jälkeläisiä. Kaikki heidän lihava elintasonsa perustuu muista loisimiseen, muiden riistämiseen, helppoon ympäristöön, orja -ja huumekauppaan. Siinä heidän suuri salaisuutensa. Vain uskomatonta röyhkeyttä, rikollisuutta, sairautta ja sadistisuutta. Tämä on se tapa jolla britit ja amerikkalaiset ovat nyt kirjaimellisesti lihonneet ja lisääntyneet kuin torakat.

  1. Ja jossakin peräkylän junttilassa fanittavat kaikkea amerikkalaista ja pahinta kaikista: englannin kieltä. Menevät jopa tapattamaan itsensä niiden puolesta.

 5. https://youtu.be/758ck8lcZvQ

  Neekeriräppäri Ice Cube kertoo, että hänelle tarjottiin 9 miljoonaa dollaria myrkkypiikin ottamisesta mutta, että hän kieltäytyi tarjouksesta ja ei ottanut piikkiä. Rahaeliitti ja lääketeollisuus on yrittänyt saada varsinkin julkkiksia ottamaan piikkejä, jotta heidän seuraajat saataisiin ottamaan piikit.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*