24 thoughts on “Päivän kuva: EU

 1. Persuja pelottaa. Aina joku este ettei voida tehdä mitään Suomen itsenäisyyden palauttamiseksi. Selittelyä on nyt kestänyt 27 vuotta ja yksinkertaisimmille ne menee vieläkin läpi. Todelliset aikaansaannokset ovat tasan ei mitään!

  Surullista.

  1. Niitä mitään pelota. Koko puolue on perustettu valeoppositioksi alusta asti. Höyrykattilaan pitää saada joku venttiili josta turhautuneiden ihmisten höyryjä päästetään ulos että eivät vahingossakaan oikeasti aktivoidu ja rupea kapinoimaan. Tyytyvät äänestämän vuodesta toiseen ja jos joku persujuntti oikeesti hiffaa että näytelmäkerhohan tuo on niin perustavat sitten varaventtiilin kuten VKK:n johon rekrytään sisääheittäjiksi vaikkapa Levelin kontrolloidun opposition häiskät.

   Soinikin oli/on Opus Dein jäsen (Luciferia palvovan Vatikaanin alainen), hän on verivalansa vannonut jonnekin ihan muualle kuin Suomen kansalle. Hullu-ahosta ja Purrasta nyt ei tartte sanoa sen enempää. Huhtasaari on umpisiionisti ja pistettiin palkkiovirkaan EU:hun kiitokseksi kansankusetuksesta. Jännä kun nää kaikki käyt siellä kritisoimassaan EU:ssa lorvimassa mutta sielä eroamisen suhteen kukaan pistänyt tikkua ristiin: Soini, Halla-aho, Huhtasaari, Ruohonen-Lerner…kuka lähtee seuraavaksi? Purra?

   https://www.vaticannews.va/en/church/news/2022-10/opus-dei-extraordinary-general-congress-statutes-2023.html

   1. Siis kaikista Suomen poliittisista/pseudopoliittisista toimijoista nuo Levelin koulukiusaajat nostattavat hiuskarvat pystyyn kaikkein nopeimmin. Jos tuollaisia läskipäitä on leivottu pysyvästi sisään VKK:hon, niin en äänestä missään nimessä. ”Oppositiopuolue” jossa nyt vain, kas kummaa, oho, sattuu olemaan Israel sisällä niin syvällä ettei sitä voi irrottaa? Voijettä kuinka kekseliästä. Aijai! Jestas. Sionisti-pikkuhatuilla on aina niin valtavan luovia ja uusia ratkaisuja! E-ei mitään sellaista että joka ikinen kerta toistettaisiin sama vanhentunut temppu. Ei tietenkään. Maailman älykkäin ja hienovaraisin ihmisryhmä.

  1. Noiden pitäisi ehdottomasti saada mukaan ilmastohuijaukseen vielä Neil deGrasse Tyson. Patologinen valehtelija, showmies ja liioittelija, joka on tehnyt tähtitieteelle ja fysiikalle saman kuin wef ja pankkiirit taloudelle ja yhteiskunnalle.

   Oikeat vihreät, siis ne jotka haluavat pitää luonnon järkevällä tavalla elossa, keskittyvät estämään saastumista, ekosysteemien ja lajien katoamista ja viljelymaan ja merenpohjan pilaantumista. Milloin olette viimeksi kuulleet puhuttavan noista? Oikein, 90-luvulla.

   Kaiken maailman hiilidioksidi ja sähköautot ovat silkkaa harhautusta. Jos puhuttaisiin saastumisesta kuten ennen, niin totta kai olisi järkevämpää, että joka kunnassa olisi omaa biokaasun ja etanolin tuotantoa leipomojätteistä ja viljelyjätteistä, ja sillä voisivat hyvin pyöriä paikalliset liikennevälineet ja osa autoista (joita voitaisiin myös rakentaa paikallisesti). Mutta eihän se käy, koska siihen väliin ei EU eikä Elon Musk pysty iskemään kynsiään. Ihmisethän pitää pystyä vangitsemaan ulkomaisiin monopoleihin ilman mitään omaa ruoantuotantoa tai energiantuotantoa. Ja mieluiten kill switchit vielä lämmitykseen ja vesiverkkoonkin. Ihmisten omavaraisuus on eliitille kaikkein pahinta. Vihreät puolueet ajoivat ennen omavaraisuutta ja luonnonmukaisuutta, nykyään huumeita, homoilua, sotaa ja rokottamista. Tämä on tuhonnut realistisen poliittisen keskustelun paljon pahemmin kuin joku persujen korruptointi.

   1. Kaksi viimeistä kappaletta täysin totta. Tuo on se juoni jota kaikissa maissa puoluemafia toteuttaa. Puolueet ovat näytelmäkerhoja ja poliitikot ovat(huonoja) näyttelijöitä.

  2. AL GORE on tunnettu IDIOOTTI, joka presidentinvaalikampanjansa aikana ”pikku-bushia” vastaan kertoi keksineensä internetin ja lukuisan määrän ”muita vallattomuuksia”! Kun mainittu tyyppi alkoi saarnaamaan podiumeilla maailmanlopun profetisaansa yhtä TYPERILLÄ kauhukuvilla sulavista napajäätiköistä. Silloin jo heti käsitti, että kyseinen miljonääri puppugeneraattori LAUKOO täyttä SKEIDAA periamerikkalaiseen ’SHOW-TYYLIIN”!!! Se, että asialle laitetaan sellainen JUHLAKALU, jonka USKOTTAVUUS alittaa absoluuttiseen nollapisteeseen saakka Greta Thurnberginkin. EI voi muuta kuin IHMETELLÄ läntisen ÄLYKKYYSOSAMÄÄRÄN jyrkkää laskua!!!

 2. Kysymys VKK:lle, Vapauden Liitolle ja muille ”aitokansallismielisille” puolueille; mikä on teidän käytännön suunnitelmanne suomen saamiseksi irti EU:sta tai edes eurosta? Luuletteko että se että kenties ehkä saatatte saada yhden tai kaksi kansanedustajaa läpi vaaleissa riittää? Vai laskemmeko sen varaan että sitten seuraavissa tai sitä seuraavissa vaaleissa meillä kenties olisi koossa se 10 kansanedustajaa jotka laittaisivat EU eron vireille sitten 2031 olettaen että EU-integraatio ei silloin ole jo niin pitkällä että mitään suomea tai muitakaan kansallisvaltioita ei enää ole ja meillä eduskuntavaalien sijaan on EU:n aluevaalit.

  Vai luotammeko vain sokeasti Ano Turtiaisen profetiaan siitä että EU kaatuu itsekseen? Varsinkin VKK:n vastaus tähän olisi mukava kuulla joko joltain puolueen edustajilta (vaikkapa levelin pojilta) tai puolueen kannattajilta varsinkin kun kyseinen puolue kieltäytyy yhteistyöstä muiden samanmielisten pienpuolueiden kanssa joka olisi se ainoa mahdollisuus saada kasaan ne tarvittavat 10 kansanedustajaa läpi tänä keväänä eikä 8:n vuoden päästä. TODISTAKAA ETTÄ VKK OIKEASTI HALUAA MUUTOSTA NYKYMENOON mikäli haluatte että edes harkitsen puolueenne äänestämistä keväällä.

  Persujen takinkääntöä (nimellisesti) EU-vastaisesta puolueesta suu vaahdossa EUn, NATOn ja kaiken muun mahdollisen integraation ”sivistyneen lännen arvomaailman” kanssa kiimassa vaativiksi ei voi mitenkään puolustella mutta mikäli VKK:lla VL:llä ja muilla ei ole käytännön ratkaisua tai edes suunnitelmia EU-eroon tai muihin isompiin oleellisiin kysymyksiin en näe käytännön eroja teidän ja persujen välillä ainakaan sen puolueen osalta joka tekee kaikkensa mahdollisen muutoksen aikaansaamiseen kieltäytymällä kaikesta yhteistyöstä niiden kanssa jotka ovat samalla asialla.

  1. Niin kauan kuin valtamedia johtaa valheillaan harhaan ja suuri enemmistö ei sitä tajua, mitään muutosta ei tule.

  2. Olin yllättänyt että Eero Tillanenkin on lähtenyt Ano-kulttiin mukaan. Vanha mielenosoitusmieskin vaihtanu mielenosottamisen rukoiluun?

   1. Sinimustia nyt kaikki äänestämään että pikkupuolue pärjää on kaikki äänet saatava samaan eli päätöksiä valmiiksi. De Witt voi tehdä kyselyn ketä äänestäisit? Voittajaa äänestäisi sitten kaikki.

  3. Ano perustaa ajatuksensa kuumaan sotaan. Aina sota on muuttanut ratkaisevasti asioita. Ano laskee, että Venäjä hoitelee EU:n. Tosi on, että ilman Venäjän puuttumista ei päästä EU:sta eroon.

 3. Wolf Li­ves Mat­ter
  Vi­her­su­va­kit ha­lu­avat se­koit­taa Suo­men su­sien gee­nit koi­ran kans­sa.
  –    Kaak­kois-Suo­men koi­ra­su­si­lau­maan koh­den­net­tu poik­keus­lu­pa toi­meen­pa­no­kiel­toon

  Nyt val­ti­ol­li­nen ro­tuop­pi on laa­jen­net­tu kos­ke­maan myös met­sän eläi­miä.
  –    Kaak­kois-Suo­men koi­ra­su­si­lau­maan koh­den­net­tu poik­keus­lu­pa toi­meen­pa­no­kiel­toon

  Koi­ra­su­sien kaa­ta­mi­seen myön­net­tiin 3 viik­koa kes­tä­vä poik­keus­lu­pa. Pää­tök­sen va­li­tu­sai­ka on 4 viik­koa.
  –    Huo­mi­onar­vois­ta on, et­tä Yk­si­kään su­si tai koi­ra ei va­lit­ta­nut pää­tök­ses­tä.

  1. Propagandakesskus se on. Muutama ihminen töissä siinä keskuksessa Utissa. Valetta. Huolellisesti valtio valmistautuu ikuiseen sotaan. Suomi on jo osa lännen sotavaltiota. Sattuu vaan tuo pisin maaraja Venäjän kanssa.

 4. Laiton Lehti vaikuttaa välttelevän Suomen itsenäisyyden kannalta kaikein ajankohtaisinta aihetta eli sitä miten Ruotsin, Suomen, Turkin ja Naton suhde kehittyy tai hajoaa. Tilanne on nyt niin herkkä että yksittäinenkin ihminen voisi omilla toimillaan ja jopa anonyymisti estää Suomen aikeet… mallina voisi toimia vaikka Erdogan-nulen hirttäminen mihin tahansa lyhtypylväseen tai suomalaisversio Rasmus Paludanin toimista joilla hän omin käsin siirsi äsken Ruotsin Natohaaveita pitkälle tulevaisuuteen

  Mutta ilmeisesti Marco on oikeasa ja suomalaiset yksinkertaisesti liian alistuvaisia lampaita toimiakseen eti tavalla kuin itsenäisyyttä turvallisuutta ja taloutta tuhoavat johtavat globalisti-poliitikkomme.

  1. Miksei kukaan Natoa vastustava aktivisti nyt tee täällä kun mitään kerrankin voisi ihan itse vaikuttaa asioihin?

 5. EU EI ole VAARALLISIN, mutta TOISAALTA on ollut JO vuosikymmeniä. Koska EU:n katakombeihin ovat TUNGETUT koko EUROOPAN pahimmat ÄÄRIKOMMUNISTIT ja VIHREÄT NATSIT. Unohtamatta korruptoituneet RIISTOKAPITALISTISET globalistit, jotka mwakaavat ”siskonpetissä'” KANSAINVÄLISTEN RAHOITUSLIIKKEIDEN ja SUURYHTIÖIDEN kanssa!!! Ja vm. RUTSASTA syntyy mitä kieroutuneimpia LAKEJA, KORRUPTIORAHAA, RAHANPYYKKÄÄMISTÄ ja IRSTAILUJA, joista edes ”Härski Hartikaiinen” rasvaisessa elämässään voinut edes kuvitella! Mutta eihän hänen tarvinnutkaan, sillä automekaanikko on automekaanikko ja bisnekset sujuu!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*